Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, bona22 είπε

Έλα ντε! Υπάρχουν ολα τα εμαιλ, κωδικούς παραγελειες, απόδειξη τράπεζας! 

Πω πω, μεγάλο μπλέξιμο. Αν ήμουν στη θέση της Μαρσέλου, θα έβαζα τον δικηγόρο να ισχυριστεί πως όσοι πήραν πίσω λεφτά είναι κρυφοί συνεργοί μου, για να την σκαπουλάρω. Και μιάς και θα πας αυτοπροσώπως, δύσκολα να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας. 🙉

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, bona22 είπε

Τι είναι τούτο πάλι, να χάσω την δουλειά, της βενζίνης κ την ημέρα μού για να τρέχω κ δεν ξέρω κ ποιος με καλεί... Λίγο μας κοροϊδέψει αυτή...πάλι δεν μας αφήνει στην ησυχία μας!

μην πας, ουτε οι άλλοι...

θα αθωωθεί, θα πάρει την λίστα με όσους εκαναν καταγγελία και θα σας μηνήσει όλους  έναν εναν για συκοφαντική  δυσφήμηση. μάντεψε τι θα σου πάρει ;) 

edit 

στο 1 ποστ λες οτι επεσες θυμα απατης σε καποιο αλλο ότι πηρες τα λεφτα πισω και σε αλλο οτι δεν εκανες καταγγελία 

η ειδοποιηση πως ηρθε σε εσενα? 

να το κοιτάξει το όλο θέμα μην το αφήσεις.

Επεξ/σία από dkstopo
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Bitbit είπε

ρε φίλε έκανες καταγγελία και δε θέλεις να πας; Εννοείται ότι θα πας. Έχουν ξεσαλώσει όλα τα λαμόγια γιατί από τη μια δεν εφαρμόζεται κανένας νόμος και από την άλλη οι μισοί είμαστε..φραπεδάκι και δεν γ@μιέται τώρα. Αν δε κάνουμε κι εμείς μια προσπάθεια να μη περιμένουμε τίποτα από τους άλλους.

Δεν έκανα εγώ καταγγελία τότε γτ τα πήρα τα λεφτά! Αν είναι ότι με φωνάζουν για να βοηθήσω κάποιο θύμα της που του έφαγε τα λεφτά φυσικά κ το κάνω, αν με καλεί η ίδια να αποδείξει με μένα ότι δίνει τα λεφτά της δεν ξέρω! Τότε ήταν πολλά τα θύματα της που μιλούσαμε σε αυτ την σελίδα κ ρώτησα αν το χαρτί αυτό έχει πάει κ σε άλλους!

• Super Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bona22 είπε

Δεν έκανα εγώ καταγγελία τότε γτ τα πήρα τα λεφτά! Αν είναι ότι με φωνάζουν για να βοηθήσω κάποιο θύμα της που του έφαγε τα λεφτά φυσικά κ το κάνω, αν με καλεί η ίδια να αποδείξει με μένα ότι δίνει τα λεφτά της δεν ξέρω! Τότε ήταν πολλά τα θύματα της που μιλούσαμε σε αυτ την σελίδα κ ρώτησα αν το χαρτί αυτό έχει πάει κ σε άλλους!

Και εδώ, τι γράφατε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dkstopo είπε

μην πας, ουτε οι άλλοι...

θα αθωωθεί, θα πάρει την λίστα με όσους εκαναν καταγγελία και θα σας μηνήσει όλους  έναν εναν για συκοφαντική  δυσφήμηση. μάντεψε τι θα σου πάρει ;) 

edit 

στο 1 ποστ λες οτι επεσες θυμα απατης σε καποιο αλλο ότι πηρες τα λεφτα πισω και σε αλλο οτι δεν εκανες καταγγελία 

η ειδοποιηση πως ηρθε σε εσενα? 

να το κοιτάξει το όλο θέμα μην το αφήσεις.

Τότε ήμασταν πολλά άτομα που είχαμε πέσει θύμα απάτης (αν πατήσεις Mobile point θα δείτε τα τότε συζητήσεις) κάποιο κατάφεραν κ τα πηταντα λεφτά κ ανάμεσα τους ήμουν κ εγώ όμως κάποιο άλλοι δεν τα κατάφεραν κ χάσανε πολλοί τα λεφτά τους! Γραφω εδώ γτ εδώ είχαμε μαζευτεί τότε κ τα λέγαμε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...