StamTheMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, bona22 είπε δεν ξέρω κ ποιος με καλεί... Λίγο μας κοροϊδέψει αυτή Το γραφει στο χαρτι. Σε γραφειο πας,οχι σε δικαστηριο.
basilis_k6 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 η μαρσέλου βέβαια δεν θα πάει, θα στείλει εναν δικηγορο να κανονισει να πληρωσει ενα προστιμο 50χιλιάρικα ενω εχει βγάλει 200. δεν θα τα πληρώσει ουτε αυτα γιατι θα εξαφανιστει και αυριο θα ανοιξει το Mobilepoint2 και θα ξαναδαγκώσει κοσμο. εσυ θα χασεις το χρονο σου απλα.
StamTheMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε και αυριο θα ανοιξει το Mobilepoint2 Το εχει ηδη ανοιξει σιγουρα.
bona22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, TuXaKoS είπε Ε εντάξει μην πας. Καταγγελία γιατί έκανες όμως αφού δεν σε ενδιαφέρει; Δεν έκανα καταγγελία γτ τότε μου τα επέστρεψε τα λεφτά! Αν είχα κάνει καταγγελία δεν θα ζητούσα το λόγο! Μόλις τώρα, bona22 είπε Δεν έκανα καταγγελία γτ τότε μου τα επέστρεψε τα λεφτά! Αν είχα κάνει καταγγελία δεν θα ζητούσα το λόγο! Αν δεν πάω το εξηγεί το τελευταίο παράγραφο τη θα συμβεί! 7 ώρες πριν, 2koykoy είπε Καλησπέρα,, όταν κάνεις καταγγελία(ορθά) πρέπει μετά και να παρουσιαστείς. Όσο για την εργασία σου πάρε χαρτί από το δικαστήριο και δεν χάνεις το μεροκάματο σου!😉 Καλημέρα! Δεν έχω κάνει καταγγελία γτ με πολύ πίεση τα πήρα τα λεφτά πίσω τότε!
AristidisZ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή μας λες ότι άνοιξαν την database του mobile point και βρήκαν όσους έχουν κάνει παραγγελίες για να τους καλέσουν να δώσουν κατάθεση, έτσι για να περνάει η ώρα ; Γιατι αν δεν έχεις κάνει καταγγελία, πως σε βρήκαν και σε κάλεσαν να παραστείς ; 4
txcellas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Αυτό θα πεις όταν πας. Δε θα σε φάνε. Όσο για τη δουλειά δικαιολογείται όταν έχεις κλήση από κάποια αρχή.
kage Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) - Απάτη - Συνολική ποινή σε περίπτωση στερητικών της ελευθερίας ποινών - έγκλημα κατ’ εξακολούθηση μάλλον έδωσε το όνομα σου η κατηγορούμενη ώστε να μειώσει το ποσό που έφαγε/δικάζεται κατά συνέπεια και τις μέρες εξαγορας της ... Π.χ. έγιναν τελικα 100 καταγγελίες 100χιλ ευρω και η άλλη παρουσίασε σαν μάρτυρες ότι γύρισε τα 60κ τα άλλα της τα έφαγε η χονδρική Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από kage 4
bona22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε Δηλαδή μας λες ότι άνοιξαν την database του mobile point και βρήκαν όσους έχουν κάνει παραγγελίες για να τους καλέσουν να δώσουν κατάθεση, έτσι για να περνάει η ώρα ; Γιατι αν δεν έχεις κάνει καταγγελία, πως σε βρήκαν και σε κάλεσαν να παραστείς ; Μα τι σας λέω κ εγώ τώρα;; Για αυτό ρωτάω κ εγώ πως με βρήκαν, αν με καλεί η ίδια να καταθέτω η τα θύματα της! Αν εγώ είχα κάνει καταγγελία δεν θα ρωτούσα εδώ πέρα, η καταγγελία έχει κ συνέχεια! Ρώτησα εδώ γτ είχαμε μαζευτεί τότε πολλά θύματα της εδώ μέσα που κάποιοι σαν εμένα ήταν τυχεροί κ τα πήραν κ κάποιοι πήγαν δικαστικός!
AristidisZ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, bona22 είπε Μα τι σας λέω κ εγώ τώρα;; Για αυτό ρωτάω κ εγώ πως με βρήκαν, αν με καλεί η ίδια να καταθέτω η τα θύματα της! Αν εγώ είχα κάνει καταγγελία δεν θα ρωτούσα εδώ πέρα, η καταγγελία έχει κ συνέχεια! Ρώτησα εδώ γτ είχαμε μαζευτεί τότε πολλά θύματα της εδώ μέσα που κάποιοι σαν εμένα ήταν τυχεροί κ τα πήραν κ κάποιοι πήγαν δικαστικός! lol απλά... Αν δεν τρολάρεις, θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις λίγο με κάναν γιατρό... 3 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Θα εικάσω, από τη διατύπωση της κλήσης, ότι αντιμετωπίζεστε ως μάρτυρας κατηγορίας και όχι υπεράσπισης. Επομένως, δεν θα απέκλεια ότι η ομάδα πελατών που συγκροτήθηκε τότε για συντονισμό των κινήσεών σας χρησιμοποίησε όλα τα ονόματα όσων είχαν εκδηλώσει αρχικά ενδιαφέρον, χωρίς να εξετάσει αν κάποιοι εξ αυτών στο μεταξύ πήραν πίσω τα χρήματά τους, άρα έπαψε να τους απασχολεί η υπόθεση. 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε lol απλά... Αν δεν τρολάρεις, θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις λίγο με κάναν γιατρό... Δεν το είχα υπόψη μου αυτό το στοιχείο, άρα προφανώς υπήρξε καταγγελία. Τι συζητάμε από εκεί και πέρα; 4
Dantε Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Snoob είπε Τι συζητάμε από εκεί και πέρα; Το ωχαδερφισμο και τη διπολικη διαταραχη του μεσου νεοελληνα 8
GREGORYMO Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, bona22 είπε Μα τι σας λέω κ εγώ τώρα;; Για αυτό ρωτάω κ εγώ πως με βρήκαν, αν με καλεί η ίδια να καταθέτω η τα θύματα της! Αν εγώ είχα κάνει καταγγελία δεν θα ρωτούσα εδώ πέρα, η καταγγελία έχει κ συνέχεια! Ρώτησα εδώ γτ είχαμε μαζευτεί τότε πολλά θύματα της εδώ μέσα που κάποιοι σαν εμένα ήταν τυχεροί κ τα πήραν κ κάποιοι πήγαν δικαστικός! Κλωθεις ?
Narayan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, bona22 είπε Μα τι σας λέω κ εγώ τώρα;; Για αυτό ρωτάω κ εγώ πως με βρήκαν, αν με καλεί η ίδια να καταθέτω η τα θύματα της! Αν εγώ είχα κάνει καταγγελία δεν θα ρωτούσα εδώ πέρα, η καταγγελία έχει κ συνέχεια! Ρώτησα εδώ γτ είχαμε μαζευτεί τότε πολλά θύματα της εδώ μέσα που κάποιοι σαν εμένα ήταν τυχεροί κ τα πήραν κ κάποιοι πήγαν δικαστικός! Να δεις που θα βρεθείς και κατηγορούμενη για ψευδή καταγγελία, μιας και τα λεφτά τα πήρες 😁
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πολύ το κουράζουμε το θέμα. Να πας και να πεις ότι ακριβώς έγινε. Πχ δεν μου έδιναν τα λεφτά αλλά τελικά μετά από πολύ πίεση και ενώ ετοιμαζόμουν να κάνω καταγγελία τελικά μου τα επέστρεψαν μετά από Χ διάστημα και δεν προχώρησα σε καταγγελία. Τώρα αν αυτό αποβεί υπέρ τους ή κατά, (μάλλον υπέρ), δεν είναι δικό σου θέμα αλλά του δικαστηρίου. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από Basilhs23___
bona22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Narayan είπε Να δεις που θα βρεθείς και κατηγορούμενη για ψευδή καταγγελία, μιας και τα λεφτά τα πήρες 😁 Έλα ντε! Υπάρχουν ολα τα εμαιλ, κωδικούς παραγελειες, απόδειξη τράπεζας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις