Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σάς! Πέρσι μήνας Απρίλιος- Μάιος! Είχαμε πέσει θύμα απάτης στο ιντερνετικο κατάστημα Mobile point! Σήμερα μου ήρθε ένα χαρτί κ δεν ξέρω σε ποίους άλλους έχει πάει, κ τι πρέπει να κάνουμε;

20211104_203024.jpg

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, bona22 είπε

τι πρέπει να κάνουμε

Να πάτε. 

Υπόψιν δεν πρόκειται για δίκη αλλά για προανάκριση. Θα σας κάνει κάποιες ερωτήσεις η πταισματοδίκης και θα φύγετε. 

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αυτή είναι η εξέλιξη των καταγγελιών που γίνονται σε τέτοια καταστήματα. 

Όπως προείπε ο nabuko ,θα ερωτηθείς και θα πεις αυτα που έχεις να πεις.

Θεωρώ οτι το να μην πας-πάτε και γενικά να μην πηγαίνει ο κόσμος είναι υπερ του καταστήματος.

Επεξ/σία από Hiddenite
  • Like 5
Δημοσ.

Τι είναι τούτο πάλι, να χάσω την δουλειά, της βενζίνης κ την ημέρα μού για να τρέχω κ δεν ξέρω κ ποιος με καλεί... Λίγο μας κοροϊδέψει αυτή...πάλι δεν μας αφήνει στην ησυχία μας!

• Confused 5
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, bona22 είπε

Τι είναι τούτο πάλι, να χάσω την δουλειά, της βενζίνης κ την ημέρα μού για να τρέχω κ δεν ξέρω κ ποιος με καλεί... Λίγο μας κοροϊδέψει αυτή...πάλι δεν μας αφήνει στην ησυχία μας!

Ε εντάξει μην πας. Καταγγελία γιατί έκανες όμως αφού δεν σε ενδιαφέρει; 

• Like 8
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, bona22 είπε

Καλησπέρα,, όταν κάνεις καταγγελία(ορθά) πρέπει μετά  και να παρουσιαστείς. Όσο για την εργασία σου πάρε χαρτί από το δικαστήριο και δεν χάνεις το μεροκάματο σου!😉

• Like 2
Δημοσ.

ρε φίλε έκανες καταγγελία και δε θέλεις να πας; Εννοείται ότι θα πας. Έχουν ξεσαλώσει όλα τα λαμόγια γιατί από τη μια δεν εφαρμόζεται κανένας νόμος και από την άλλη οι μισοί είμαστε..φραπεδάκι και δεν γ@μιέται τώρα. Αν δε κάνουμε κι εμείς μια προσπάθεια να μη περιμένουμε τίποτα από τους άλλους.

• Like 20
Δημοσ.

Κάνει καταγγελία... Μετά δεν θέλει να πάει να καταθέσει σαν μάρτυρας.

Πραγματικά, στο Insomnia τα βλέπεις όλα. Δεν βαριέσαι ποτέ.

• Like 12
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Cubanero είπε

Να πας για την κοινότητα.

Να πας για το προστιμο!

Κ εμενα μου εκλεψαν το σπιτι πριν κανα 9μηνο. Αγιος ο κλεφτης να ειναι καλα και μακρια απο εμας!

(το λεω γτ δεν μου εκανε ζημιες , δεν πειραξε ευαισθητα πραγματα, χαρτια , δεν πειραξε pc, δεν τσιμπησε λαπτοπ κτλ, νταξ βρηκε 300€ - χαλαλι του)

Η αστυνομια μου ειπε οτι δε παιζει να βρεθει. Αν κανω καταγγελια απλα θα χασω το χρονο μου. Ενα "μεροκαματο". Υπαρχει κατανοηση στην εργασια δεν εχασα τπτ , ουτε αδεια. Νταξ, πηγα την εκανα για το g@mwto. Ειχε και ενα κρυο. Περιμενα απ'εξω και ολη η διαδικασια εγινε απο το πεζοδρομιο - παραθυρο ! Covid power.

Να πας...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bona22 είπε

Τι δε ξέρεις ποιός σε καλεί; Η πταισματοδικείο. Σε υπόθεση ΣΟΥ κατά της Μαρσέλλου. Να πας εκτός και αν δεν σε νοιάζει πλέον. Έλεος δηλαδη απλή αναγνωση του χαρτιού σου είναι.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...