Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ifaist είπε

Γεια.. 😉

Δεν θελω να σου βαλω ιδεες, αλλα μην τις εμπιστευεσαι τοσο πολυ τις σαλατες απ'εξω ! Ειδικα λαχανικα που θελουν καλο πλυσιμο δεν...  Δηλ. αν βλεπεις οτι πας πιο συχνα WC μην σκεφτεις μονο οτι, "ααα, οι φυτικες ινες κανουν δουλεια" , αλλα σκεψου και το ενδεχομενο "ααα, δεν πρεπει να πλυθηκαν καλα και εφαγα κ λιγο φυτοφαρμακο" , ή " η σαλατα κοπηκε στο ξυλο που εκοβαν τα κρεατα" κτλ.  Θα μου πεις τα υπολοιπα που παραγγελνουμε ειναι καλυτερα ? Σιγουρα οχι, δεν υποστηριζω κατι τετοιο. Νταξ, και εγω θα παραγγειλω καμια φορα λαχανικα, αλλα γενικα προτιμω να φτιαξω σαλατα και να παρω μαγειρεμενο φαγητο.

Βεβαια ο καθενας ξερει καλυτερα, οποτε sry και καλη συνεχεια με την διαιτα!

-----

Κρατηθηκα σημερα! Δεν παράγγειλα !!! Βεβαια μπορει να πηρε η κοπελα μου, για αυριο στην δουλεια. Χμμμ... <<λες να πηρε σαλατες>> ? 😁

Σωστός

Το μαγειρεμένο φαγητό - κρέας τουλάχιστον έχει "βιώσει" ορισμένες υψηλές έως πολύ υψηλές θερμοκρασίες και ένα μέρος των βλαβερών μικροοργανισμών έχει αποδημήσει εις τόπον χλοερόν.
Τα "φρέσκα" (να είχαμε να λέγαμε) λαχανικά και φρούτα για τις σαλάτες όμως;
I don't think so...

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mp44christos είπε

Παλι σαλατιτσες τη Δευτερα. Το μποξ βοηθάει στη δίαιτά μου λολ!

Πάλι θα πληρώσεις με το γνωστό τρόπο; 😶 πολλα ψιλα δηλαδη :) 

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Σκατά. Πρέπει να φτιάξουμε λίστα να μας στέλνετε ενημέρωση σε μήνυμα. Τα χάσαμε τα τζαμπέ πιτόγυρα αυτη τη φορά !!!! 😛

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Σκατά. Πρέπει να φτιάξουμε λίστα να μας στέλνετε ενημέρωση σε μήνυμα. Τα χάσαμε τα τζαμπέ πιτόγυρα αυτη τη φορά !!!! 😛

Κέρδισες λιγότερα τριγλυκερίδια... 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Κέρδισες λιγότερα τριγλυκερίδια... 

Το box εχει συνεργασία με διαγνωστικά κέντρα, ιδιωτικές κλινικές και γραφεία τελέτων. Για αυτο μας ταιζει. Ειναι αλήτες!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...