Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε

Εμένα ακριβώς αυτό που έκανε μόλις πλήρωσα. Με πέταξε στην αρχική και μου ζητούσε login.

Ναι ετσι κανει συνεχεια δεν γινεται να κανεις εγγραφη.

Φανταζομαι ακομη κι εγγραφη να κανεις παλι δεν θα μπορεις να κανεις login.

Ισως το κανουν για να κατεβαζουν ολοι την εφαρμογη και να γινεται η διαδικασια μεσα απο εκει.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει αυτό ρε σεις. Πάω να παραγγείλω σουβλάκια, μπαίνω εδώ δεν βλέπω κάτι, παραγγέλνω, έχω ανοικτό ταμπ, κάνει reload ...και ναι ξενέρωσα τη ζωή μου..

Θα παίξει.πρωινο όμως

Δημοσ.
1 ώρα πριν, li@m είπε

Το γνωστό κουπόνι Boxfood5  Για σήμερα η γνωστή προσφορά των 5€ σε παραγγελιες άνω των 8. Μεχρι τα μεσάνυχτα. Καλη όρεξη!

Να σε καλά αδερφέ! παράγγειλα 8 σουβλάκια χοιρινά και 1 κοτόπουλο να τα ριμάξω μιας και δεν έχω φάει τίποτα όλη μέρα λόγω δουλείας! είσαι άρχοντας.

(PS: Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτή η ιστοσελίδα Delivery, μας ταίζουν τζάμπα απ'ότι φένεται με τα κουπόνια + πόντους, τι φάση?).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, li@m είπε

Το γνωστό κουπόνι Boxfood5  Για σήμερα η γνωστή προσφορά των 5€ σε παραγγελιες άνω των 8. Μεχρι τα μεσάνυχτα. Καλη όρεξη!

Eυχαριστώώώ!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Νομίζω πρέπει να αρχίσουμε και ένα τόπικ να δίνουμε ιδέες τι να παραγγέλνουμε. Όλο σουβλάκι, πίτσα, μπέργκερ βαρεθήκαμε :P 

Γεμιστούς λουκουμάδες Bueno έχει απόψε το μενού.... 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστούμε ελπίζω να το λάβω έγκαιρα το φαγητό μου αύριο γιατί την προηγούμενη φορά Λυσσαξα στη πείνα περιμένοντας 

Δημοσ.

Έσκασε τηλ 1μιση ώρα μετά την παραγγελία εάν ισχύει η παράδοση για αύριο ..

Ρε παίδες, η το έχετε το feature με τον προγραμματισμό παράδοσης η όχι ...

• Like 2
Δημοσ.

Εχουμε και λέμε

Πίτσα 9ε

Κοκακολα 1,4

- 5 το κουπόνι, -2 από του πόντους και +1 τιπ για τον Ντελιβερά, καλά την βγάλαμε και σημερα! Ευχαριστούμε

• Thanks 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, georgeps21 είπε

Εχουμε και λέμε

Πίτσα 9ε

Κοκακολα 1,4

- 5 το κουπόνι, -2 από του πόντους και +1 τιπ για τον Ντελιβερά, καλά την βγάλαμε και σημερα! Ευχαριστούμε

Άρχοντας!
5€ μερίδα καλαμάκια κοτόπουλο και 3.90€ τυροκροκέτες.
Γεια σου ρε μποξάρα και γεια σε όλα τα αδέλφια! ❤️

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp44christos είπε

Παλι σαλατιτσες τη Δευτερα. Το μποξ βοηθάει στη δίαιτά μου λολ!

Γεια.. 😉

Δεν θελω να σου βαλω ιδεες, αλλα μην τις εμπιστευεσαι τοσο πολυ τις σαλατες απ'εξω ! Ειδικα λαχανικα που θελουν καλο πλυσιμο δεν...  Δηλ. αν βλεπεις οτι πας πιο συχνα WC μην σκεφτεις μονο οτι, "ααα, οι φυτικες ινες κανουν δουλεια" , αλλα σκεψου και το ενδεχομενο "ααα, δεν πρεπει να πλυθηκαν καλα και εφαγα κ λιγο φυτοφαρμακο" , ή " η σαλατα κοπηκε στο ξυλο που εκοβαν τα κρεατα" κτλ.  Θα μου πεις τα υπολοιπα που παραγγελνουμε ειναι καλυτερα ? Σιγουρα οχι, δεν υποστηριζω κατι τετοιο. Νταξ, και εγω θα παραγγειλω καμια φορα λαχανικα, αλλα γενικα προτιμω να φτιαξω σαλατα και να παρω μαγειρεμενο φαγητο.

Βεβαια ο καθενας ξερει καλυτερα, οποτε sry και καλη συνεχεια με την διαιτα!

-----

Κρατηθηκα σημερα! Δεν παράγγειλα !!! Βεβαια μπορει να πηρε η κοπελα μου, για αυριο στην δουλεια. Χμμμ... <<λες να πηρε σαλατες>> ? 😁

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...