Δημοφιλής ανάρτηση li@m Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Το γνωστό κουπόνι Boxfood5 Για σήμερα η γνωστή προσφορά των 5€ σε παραγγελιες άνω των 8. Μεχρι τα μεσάνυχτα. Καλη όρεξη! 13 20
paparoach Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Ωραίος! Επανάληψη της προχθεσινής παραγγελίας!
angelponiros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Πρέπει να φτιάξω 4-5 λογαριασμούς για να τρώω για 2-3 μέρες μεσημέρι και βράδυ... 3
SterThess Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, angelponiros είπε Πρέπει να φτιάξω 4-5 λογαριασμούς για να τρώω για 2-3 μέρες μεσημέρι και βράδυ... ποιος σε εμποδιζει; 🤣🤣 καλή ορεξη σε ολους, thanks TS!
HERTHAN Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Μονο μεσω του app γινεται η και μεσα απο το site? To ρωταω γιατι προσπαθω να κανω για εναν φιλο λογαριασμο μεσα απο το site και μαμιεται.
salmador Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Εμενα παλι απο το app στο "Εχω κουπονι δωρου" πεταει οτι κατι πηγε στραβα... Εκτος και αν ο κωδικος περναει στο τελος της παραγγελιας
infin1tyGR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 3 minutes ago, salmador said: Εμενα παλι απο το app στο "Εχω κουπονι δωρου" πεταει οτι κατι πηγε στραβα... Εκτος και αν ο κωδικος περναει στο τελος της παραγγελιας Στο τέλος μπαίνει.
Dr4In Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, salmador είπε Εμενα παλι απο το app στο "Εχω κουπονι δωρου" πεταει οτι κατι πηγε στραβα... Εκτος και αν ο κωδικος περναει στο τελος της παραγγελιας Στο τελος της παραγγελιας εκει που επιλεγεις μετρητα η καρτα κλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Μονο μεσω του app γινεται η και μεσα απο το site? To ρωταω γιατι προσπαθω να κανω για εναν φιλο λογαριασμο μεσα απο το site και μαμιεται. Μη το κάνεις μέσω web app. Είναι buggy. Εμένα με χρέωσε κανονικά και παραγγελία πουθενά. Χρειάστηκε να πάρω τηλέφωνο το support για να μου πιστώσουν τα χρήματα στη κάρτα (revert charge).
MikeJ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Νομίζω πρέπει να αρχίσουμε και ένα τόπικ να δίνουμε ιδέες τι να παραγγέλνουμε. Όλο σουβλάκι, πίτσα, μπέργκερ βαρεθήκαμε 3
mp44christos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Παλι σαλατιτσες τη Δευτερα. Το μποξ βοηθάει στη δίαιτά μου λολ! 2
HERTHAN Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε Μη το κάνεις μέσω web app. Είναι buggy. Εμένα με χρέωσε κανονικά και παραγγελία πουθενά. Χρειάστηκε να πάρω τηλέφωνο το support για να μου πιστώσουν τα χρήματα στη κάρτα (revert charge). Mεσα απο το site προσπαθω να του κανω λογαριασμο και μολις βαζω τα στοιχεια με πεταει παλι στην αρχη. Σαν να μην εκανα λογαριασμο δηλαδη.
mp44christos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 1 minute ago, MikeJ said: Νομίζω πρέπει να αρχίσουμε και ένα τόπικ να δίνουμε ιδέες τι να παραγγέλνουμε. Όλο σουβλάκι, πίτσα, μπέργκερ βαρεθήκαμε Μαγειρευτά
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Mεσα απο το site προσπαθω να του κανω λογαριασμο και μολις βαζω τα στοιχεια με πεταει παλι στην αρχη. Σαν να μην εκανα λογαριασμο δηλαδη. Εμένα ακριβώς αυτό που έκανε μόλις πλήρωσα. Με πέταξε στην αρχική και μου ζητούσε login.
Προτεινόμενες αναρτήσεις