Alexomnia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα στο αγαπητό forum. Σήμερα ενημερωθηκα οτι είμαι στους επιτυχόντες του project future και θα ακολουθήσει μια διαδικασία από τεστ, για αρχη ενα ψυχομετρικο- αριθμητικο. Θα ήθελα κάποιος που να έχει περασει απο αυτο να μου πει αν ειναι κατι δυσκολο για να μπεις τελικα στο προγραμμα και πως του φανηκε γενικα η εμπειρια; Αξιζει; 1
kaskasone Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Λοιπόν καταρχάς θέλει ηρεμία! Τα πρώτα δύο είναι παιχνίδια με patterns και μνήμης, ας πούμε σου δείχνει ένα μοτίβο και πρέπει να το θυμάσαι για το πατήσεις μετά. Δεν θέλει ιδιαίτερη προετοιμασία αλλά μπορείς να κατεβάσεις κανένα παιχνιδάκι για να γυμνασεις την μνήμη (προτείνω neuronation) μετά έχει ένα παιχνίδι με τέσσερεις διακόπτες ρεύματος τους οποίους πατάς για να γεμίσεις μια μπαταρία. Οι πρώτοι δύο χάνουν και κερδίζουν λιγότερους πόντους οι επόμενοι δυου περισσότερους <Άρα ποντάρεις με μεγαλύτερο ρίσκο για μεγαλύτερο κέρδος, προσπάθησε στην αρχή να πατήσεις όλους τους διακόπτες αλλά μόλις χάσεις μια δυο φορές στη μεγάλη τάση, να πατάς μόνο τους μικρους>έπειτα έχει ένα με προσφορές σε εταιρείες, δύσκολο να στο εξηγήσω..... το επόμενο παιχνίδι είναι να καταλάβεις τα συναίσθηματα του ανθρώπου που σου δείχνει στην εικόνα (να κοιτάς ματιά και στόμα) μετά έχει μια κλειδαριά, αυτό το λεβελ δεν τελειώνει και μην δώσεις μεγάλη βαρύτητα, παίξε Μαξ 25 λεπτά. Τέλος έχει ένα παιχνίδι αριθμητικής το οποίο βασίζετε και αυτό σε μοτίβα.) 1 1
DownUNDERground Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, kaskasone είπε Λοιπόν καταρχάς θέλει ηρεμία! Τα πρώτα δύο είναι παιχνίδια με patterns και μνήμης, ας πούμε σου δείχνει ένα μοτίβο και πρέπει να το θυμάσαι για το πατήσεις μετά. Δεν θέλει ιδιαίτερη προετοιμασία αλλά μπορείς να κατεβάσεις κανένα παιχνιδάκι για να γυμνασεις την μνήμη (προτείνω neuronation) μετά έχει ένα παιχνίδι με τέσσερεις διακόπτες ρεύματος τους οποίους πατάς για να γεμίσεις μια μπαταρία. Οι πρώτοι δύο χάνουν και κερδίζουν λιγότερους πόντους οι επόμενοι δυου περισσότερους <Άρα ποντάρεις με μεγαλύτερο ρίσκο για μεγαλύτερο κέρδος, προσπάθησε στην αρχή να πατήσεις όλους τους διακόπτες αλλά μόλις χάσεις μια δυο φορές στη μεγάλη τάση, να πατάς μόνο τους μικρους>έπειτα έχει ένα με προσφορές σε εταιρείες, δύσκολο να στο εξηγήσω..... το επόμενο παιχνίδι είναι να καταλάβεις τα συναίσθηματα του ανθρώπου που σου δείχνει στην εικόνα (να κοιτάς ματιά και στόμα) μετά έχει μια κλειδαριά, αυτό το λεβελ δεν τελειώνει και μην δώσεις μεγάλη βαρύτητα, παίξε Μαξ 25 λεπτά. Τέλος έχει ένα παιχνίδι αριθμητικής το οποίο βασίζετε και αυτό σε μοτίβα.) Στο Squid Game τον πήρανε;
kaskasone Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Είναι ψυχομετρικο τεστ. Αν θέλεις να γίνεις βοσκός, δεν έχει τέτοια μην ανησυχείς.
Alexomnia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Στο Squid Game τον πήρανε; χαχαχαχαχ αυτο ήταν καλο ! 19 λεπτά πριν, kaskasone είπε Λοιπόν καταρχάς θέλει ηρεμία! Τα πρώτα δύο είναι παιχνίδια με patterns και μνήμης, ας πούμε σου δείχνει ένα μοτίβο και πρέπει να το θυμάσαι για το πατήσεις μετά. Δεν θέλει ιδιαίτερη προετοιμασία αλλά μπορείς να κατεβάσεις κανένα παιχνιδάκι για να γυμνασεις την μνήμη (προτείνω neuronation) μετά έχει ένα παιχνίδι με τέσσερεις διακόπτες ρεύματος τους οποίους πατάς για να γεμίσεις μια μπαταρία. Οι πρώτοι δύο χάνουν και κερδίζουν λιγότερους πόντους οι επόμενοι δυου περισσότερους <Άρα ποντάρεις με μεγαλύτερο ρίσκο για μεγαλύτερο κέρδος, προσπάθησε στην αρχή να πατήσεις όλους τους διακόπτες αλλά μόλις χάσεις μια δυο φορές στη μεγάλη τάση, να πατάς μόνο τους μικρους>έπειτα έχει ένα με προσφορές σε εταιρείες, δύσκολο να στο εξηγήσω..... το επόμενο παιχνίδι είναι να καταλάβεις τα συναίσθηματα του ανθρώπου που σου δείχνει στην εικόνα (να κοιτάς ματιά και στόμα) μετά έχει μια κλειδαριά, αυτό το λεβελ δεν τελειώνει και μην δώσεις μεγάλη βαρύτητα, παίξε Μαξ 25 λεπτά. Τέλος έχει ένα παιχνίδι αριθμητικής το οποίο βασίζετε και αυτό σε μοτίβα.) Σε ευχαριστώ παρα πολυ για τη βοηθεια σου! Είναι πολυτιμη. Τα μαθηματα σ αρεσαν σαν εμπειρια; Σε βαλαν σε επιχειρηση μετα; 17 λεπτά πριν, kaskasone είπε Είναι ψυχομετρικο τεστ. Αν θέλεις να γίνεις βοσκός, δεν έχει τέτοια μην ανησυχείς. Προφανως και δε θελω να γινω βοσκος. Την δουλεια σου θα παρω ;
kaskasone Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Alexomnia είπε χαχαχαχαχ αυτο ήταν καλο ! Σε ευχαριστώ παρα πολυ για τη βοηθεια σου! Είναι πολυτιμη. Τα μαθηματα σ αρεσαν σαν εμπειρια; Σε βαλαν σε επιχειρηση μετα; Προφανως και δε θελω να γινω βοσκος. Την δουλεια σου θα παρω ; Αν θέλεις να μπεις σε μια εταιρεία είναι καλά! 1
george1807 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Alexomnia είπε Καλησπέρα στο αγαπητό forum. Σήμερα ενημερωθηκα οτι είμαι στους επιτυχόντες του project future και θα ακολουθήσει μια διαδικασία από τεστ, για αρχη ενα ψυχομετρικο- αριθμητικο. Θα ήθελα κάποιος που να έχει περασει απο αυτο να μου πει αν ειναι κατι δυσκολο για να μπεις τελικα στο προγραμμα και πως του φανηκε γενικα η εμπειρια; Αξιζει; Θεωρητικά ναι δύσκολο είναι. Διαλέγουν ένα 10 - 15%. Θα έλεγα όχι άγχος και μια χαρά θα τα πας. Δεν χρειάζεται να μπαίνεις στη λογική αν είναι δύσκολο ή όχι. Τα τεστ είναι ψυχομετρικά και μαθηματικών αλληλουχιών. Όταν περάσεις και από αυτά επιτυχώς έχεις συνέντευξη και μετά αν όλα πάνε καλά μπαίνεις στο πρόγραμμα, μαθαίνεις και κατά 80% αν το τελειώσεις επιτυχώς θα βρεις και δουλειά στο αντικείμενο. 1
NickTG Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 1 hour ago, kaskasone said: Είναι ψυχομετρικο τεστ. Αν θέλεις να γίνεις βοσκός, δεν έχει τέτοια μην ανησυχείς. Πως μας πήραν σε εταιρεία χωρίς τέτοια τεστ και γλιτώσαμε από τη βοσκοσυνη! Τυχεροί είμαστε! 1
christakos07 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Γενικά αξίζει από θέμα διασυνδέσεων και προσφορών αργότερα. Το επίπεδο σπουδών είναι δυνατό, αλλά δεν μπορείς σε ενα μήνα να κατακτήσεις την γνώση ετών ενός developer, γι'αυτό τα βλέπεις και λίγο επιδερμικά. Αν ασχοληθείς, θα μάθεις σίγουρα πράγματα. Επίσης έχε στο νου σου, ότι αν τελικά το ολοκληρώσεις, οι εταιρίες ενδέχεται να σε καλούν για θέση εντελώς διαφορετική σε σχέση με την πιστοποίηση που θα έχεις. Τα τέστ είναι όπως τα περιγράφουν παραπάνω. Ήμουν στους επιτυχόντες Απριλίου 2020. 1
Alexomnia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Στις 4/11/2021 στις 11:20 ΜΜ, christakos07 είπε Γενικά αξίζει από θέμα διασυνδέσεων και προσφορών αργότερα. Το επίπεδο σπουδών είναι δυνατό, αλλά δεν μπορείς σε ενα μήνα να κατακτήσεις την γνώση ετών ενός developer, γι'αυτό τα βλέπεις και λίγο επιδερμικά. Αν ασχοληθείς, θα μάθεις σίγουρα πράγματα. Επίσης έχε στο νου σου, ότι αν τελικά το ολοκληρώσεις, οι εταιρίες ενδέχεται να σε καλούν για θέση εντελώς διαφορετική σε σχέση με την πιστοποίηση που θα έχεις. Τα τέστ είναι όπως τα περιγράφουν παραπάνω. Ήμουν στους επιτυχόντες Απριλίου 2020. Εκανα σημερα το τεστ και το τελικο σκορ μου ειναι 7048 . Περναω ;;
Alexomnia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Στις 4/11/2021 στις 10:42 ΜΜ, george1807 είπε Θεωρητικά ναι δύσκολο είναι. Διαλέγουν ένα 10 - 15%. Θα έλεγα όχι άγχος και μια χαρά θα τα πας. Δεν χρειάζεται να μπαίνεις στη λογική αν είναι δύσκολο ή όχι. Τα τεστ είναι ψυχομετρικά και μαθηματικών αλληλουχιών. Όταν περάσεις και από αυτά επιτυχώς έχεις συνέντευξη και μετά αν όλα πάνε καλά μπαίνεις στο πρόγραμμα, μαθαίνεις και κατά 80% αν το τελειώσεις επιτυχώς θα βρεις και δουλειά στο αντικείμενο. Εκανα σημερα το τεστ και το τελικο σκορ μου ειναι 7048 . Περναω ;;
qwertyuiop2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Θα εξαρτηθεί από τα σκορ των υπολοίπων. Εγώ το έκανα για πλάκα, πέρασα αρχές 20, πήγα για συνέντευξη, είπαν ότι είμαι εκπληκτικός αλλά έχω ήδη ξεκινήσει καριέρα, οπότε δε με πήραν. Η καριέρα ήταν το διδακτορικό μου και κάτι συνέδρια που διοργάνωνα ως πάρεργο, δηλαδή μπούρδες. Γενικά μου έδωσαν την εντύπωση του χαζού οι συνεντευξιαστές. Δεν πολυκαταλάβαιναν αυτά που τους έλεγες, ψάχνανε προκατίλες, μπακαλιάρους και σπάρους. Και το όλο κόνσεπτ έβγαζε πολύ αεριτζηλίκι, πράγμα λογικό, γιατί σε άπταιστα Παπαχελληνικά, "στο τέλος της ημέρας", πρόκειται για πρόγραμμα - διαφήμιση μιας τράπεζας και 2-3 εταιρειών γνωστών ως εργασιακές γαλέρες. 3 1
Alexomnia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Στις 7/11/2021 στις 7:40 ΜΜ, qwertyuiop2 είπε Θα εξαρτηθεί από τα σκορ των υπολοίπων. Εγώ το έκανα για πλάκα, πέρασα αρχές 20, πήγα για συνέντευξη, είπαν ότι είμαι εκπληκτικός αλλά έχω ήδη ξεκινήσει καριέρα, οπότε δε με πήραν. Η καριέρα ήταν το διδακτορικό μου και κάτι συνέδρια που διοργάνωνα ως πάρεργο, δηλαδή μπούρδες. Γενικά μου έδωσαν την εντύπωση του χαζού οι συνεντευξιαστές. Δεν πολυκαταλάβαιναν αυτά που τους έλεγες, ψάχνανε προκατίλες, μπακαλιάρους και σπάρους. Και το όλο κόνσεπτ έβγαζε πολύ αεριτζηλίκι, πράγμα λογικό, γιατί σε άπταιστα Παπαχελληνικά, "στο τέλος της ημέρας", πρόκειται για πρόγραμμα - διαφήμιση μιας τράπεζας και 2-3 εταιρειών γνωστών ως εργασιακές γαλέρες. ναι ετσι είναι αυτα και χειροτερα...Τα λεω επειδη μολις με εκοψαν στο ψυχομετρικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα