Προς το περιεχόμενο

Ναυτιλιακά ΠΑΠΕΙ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους! Τα ναυτιλιακά δεν πολυξερω με τι ακριβώς ασχολούνται, αλλά είναι κάτι που μου το έχει προτείνει η οικογένεια μου καθώς έχουμε και μια γνωριμία και γενικότερα η ναυτιλία έχει ακόμα δουλειά στην Ελλάδα, ξέρετε αν είναι καλό τμήμα? Τι μαθήματα κάνουν περισσότερο εκεί ? Πρακτικά η θεωρητικά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 4/11/2021 στις 3:11 ΜΜ, Jim745 είπε

Καλησπέρα σε όλους! Τα ναυτιλιακά δεν πολυξερω με τι ακριβώς ασχολούνται, αλλά είναι κάτι που μου το έχει προτείνει η οικογένεια μου καθώς έχουμε και μια γνωριμία και γενικότερα η ναυτιλία έχει ακόμα δουλειά στην Ελλάδα, ξέρετε αν είναι καλό τμήμα? Τι μαθήματα κάνουν περισσότερο εκεί ? Πρακτικά η θεωρητικά?

Αν έχεις γνωριμία κάντο, διαφορετικά θα έχεις ένα πτυχίο που στην ουσία δεν σου μαθαίνει και τίποτα το ουσιαστικό ειδικά αν είσαι ήδη οικονομολόγος

Αν ξέρεις όμως ότι θα εργαστείς (μπορείς λόγω άκρης) σε ναυτιλιακή από όσο ξέρω μετράει

Στις 6/11/2021 στις 1:07 ΜΜ, logistoulis είπε

Αν έχεις γνωριμία κάντο, διαφορετικά θα έχεις ένα πτυχίο που στην ουσία δεν σου μαθαίνει και τίποτα το ουσιαστικό ειδικά αν είσαι ήδη οικονομολόγος

Αν ξέρεις όμως ότι θα εργαστείς (μπορείς λόγω άκρης) σε ναυτιλιακή από όσο ξέρω μετράει

Τίποτα ουσιαστικό? Δε σε εξειδικεύει στο τομέα των ναυτιλιακών, κάτι σαν παρακλάδι διοίκησης επιχειρήσεων θέλω να πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...