Defragment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Οταν κάνει Copy-Paste το Loop ετσι Yolo μόνο του... Εσυ που βλέπεις το αποτέλεσμα:
cpc464 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, LuSy είπε και επειδή εσύ επέλεξες g Suite τι σημαίνει πως καταστράφηκε το 365 ? Μεγάλη ιδέα έχεις για τον ευατό σου BRO. Από τους εταιρικούς και ιδιώτες πελάτες που έχω είναι η εμπειρία μου,ειδικά αυτούς που δέν μπορούν να σώσουν τα office.365 αρχεία τους στο onedrive for bussiness 🤣. 1 1
Defragment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, cpc464 είπε Από τους εταιρικούς και ιδιώτες πελάτες που έχω είναι η εμπειρία μου,ειδικά αυτούς που δέν μπορούν να σώσουν τα office.365 αρχεία τους στο onedrive for bussiness 🤣. Δεν φταίει το προιόν, αν δεν εχει set-αριστεί σωστά ποσο δεν μάλλον αν τρέχει πισω απο ADSL και ο άλλος προσπαθεί να κάνει sync .pst files με 1Mb UL. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2021 από Defragment
polaki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Comments του news section του insomnia. Χειρότερο και απ΄το "Αγαπητό cosmopolitan.." άκου "Άπατο το 365". Λογικά είναι από αυτούς που πιστεύει ότι κλείνει η Apple. Μπορεί και το Facebook. 41 λεπτά πριν, cpc464 είπε Από τους εταιρικούς και ιδιώτες πελάτες που έχω είναι η εμπειρία μου,ειδικά αυτούς που δέν μπορούν να σώσουν τα office.365 αρχεία τους στο onedrive for bussiness 🤣. Άστο μάγκα, στείλτο καλύτερα bug report στην Microsoft να δεις τί θα σου πει. Γελάνε και οι πέτρες. Όλος ο κόσμος μια χαρά σώζει, βρέθηκε ο ΕΝΑΣ να πει ότι δεν σώζει και ότι είναι μούφα το προϊόν. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2021 από polaki 1 1
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, cpc464 είπε Θα πάει άπατο όπως το office 365,ειδικά εάν έχει μηνιαία συνδρομή. Πρώτον μυριζει η ασχετοσύνη σου απο χιλιομετρα. Δεύτερον, αν 50.2 μυρια συνδρομητες το κανει απατο, τότε κανενα προιον στην ιστορια δεν ειναι επιτυχημενο 1
cpc464 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε Πρώτον μυριζει η ασχετοσύνη σου απο χιλιομετρα. Δεύτερον, αν 50.2 μυρια συνδρομητες το κανει απατο, τότε κανενα προιον στην ιστορια δεν ειναι επιτυχημενο 1 ώρα πριν, polaki είπε Comments του news section του insomnia. Χειρότερο και απ΄το "Αγαπητό cosmopolitan.." άκου "Άπατο το 365". Λογικά είναι από αυτούς που πιστεύει ότι κλείνει η Apple. Μπορεί και το Facebook. Άστο μάγκα, στείλτο καλύτερα bug report στην Microsoft να δεις τί θα σου πει. Γελάνε και οι πέτρες. Όλος ο κόσμος μια χαρά σώζει, βρέθηκε ο ΕΝΑΣ να πει ότι δεν σώζει και ότι είναι μούφα το προϊόν. Εντάξει εγώ είμαι άσχετος, εσείς οι σχετικοί απαντήστε μου, γιατί δεν γίνεται να μεταφέρω αρχεία μου από το one drive στο one drive for bussiness?, γιατί εάν χρησιμοποιήσω gmail servers το syncing είναι αργότερο απο σαλιγκάρι, η γιατί το outlook βγάζει ως μη αναγνωσμένα mail που έχω διαβάσει?. Και ναι έχουν σταλεί αμέτρητα bug report αλλά δεν έχει λυθεί τίποτα ακόμα, μάλλον οι Ινδοί του helpdesk είναι άσχετοι και αυτοί. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο, πιστεύετε ότι θέλετε.
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, cpc464 είπε Εντάξει εγώ είμαι άσχετος, εσείς οι σχετικοί απαντήστε μου, γιατί δεν γίνεται να μεταφέρω αρχεία μου από το one drive στο one drive for bussiness?, γιατί εάν χρησιμοποιήσω gmail servers το syncing είναι αργότερο απο σαλιγκάρι, η γιατί το outlook βγάζει ως μη αναγνωσμένα mail που έχω διαβάσει?. Και ναι έχουν σταλεί αμέτρητα bug report αλλά δεν έχει λυθεί τίποτα ακόμα, μάλλον οι Ινδοί του helpdesk είναι άσχετοι και αυτοί. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο, πιστεύετε ότι θέλετε. Συνεχίζεις να πετάς άσχετα. Δεν σου ειπε κανενας οτι ειναι η τελεια υπηρεσία χωρίς κανενα λαθος και κανενα μειονεκτημα. Σου λέμε απλά οτι το άρθρο δεν εχει σχέση (ακομα τουλαχιστον) με το MS 365 και κυρίως το οτι το 365 οχι απλα δεν εχει παει απατο αλλά αντιθετως φέρνει απιστευτα λεφτα στην εταιρεια.
Volga Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, cpc464 είπε Εντάξει εγώ είμαι άσχετος, εσείς οι σχετικοί απαντήστε μου, γιατί δεν γίνεται να μεταφέρω αρχεία μου από το one drive στο one drive for bussiness?, γιατί εάν χρησιμοποιήσω gmail servers το syncing είναι αργότερο απο σαλιγκάρι, η γιατί το outlook βγάζει ως μη αναγνωσμένα mail που έχω διαβάσει?. Και ναι έχουν σταλεί αμέτρητα bug report αλλά δεν έχει λυθεί τίποτα ακόμα, μάλλον οι Ινδοί του helpdesk είναι άσχετοι και αυτοί. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο, πιστεύετε ότι θέλετε. Φίλε μου δεν έχω συναντήσει κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις. Αν ηταν κάτι γενικό, προφανώς θα γινόταν χαμός γιατί μιλάμε για εκατομμύρια επιχειρήσεις. Κάτι γίνεται στην περίπτωσή σου. Παρόλαυτα το να λες απατο το Microsoft 365 είναι EPIC 1
Snolly Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 3 hours ago, cpc464 said: Ναί, είμαι εκτός θέματος γιατί δουλεύω g suite απο το 19, και καλύτερο πακέτο έχουν και σε καλύτερη τιμή. θυμαμαι εκεινη τη μερα και για αρκετο καιρο εμεναν ανοιχτα τα φωτα στα κτηρια στο Redmond μεχρι αργα για να βρουν τι θα κανουν 1
andreas1gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, cpc464 είπε Θα πάει άπατο όπως το office 365,ειδικά εάν έχει μηνιαία συνδρομή. *********άσχετος Alert*********
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Thanasis159 είπε Το Office365 έχει πάει άπατο;;;;; προφανως στο insomnia. Οπως και τα win10
bezossjeff90 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) οι εφαρμογές που βγάζει πλέον σε επίπεδο business πολύ δύσκολα βρίσκουν αντίπαλο. Βλέπε Tableau με αντίστοιχες λειτουργίες με το Loop με δικαιώματα σε χρήστες, προσβαση κλπ. Teatv hello dear Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από bezossjeff90
deadsoul Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Εγώ πάντως έκανα συνδρομή 200gb στη google για να ανεβάσω κάτι αρχεία που ήθελα, pdf τα περισσότερα με έργασίες και ebooks και κατά το συγχρονισμό πολλά δε μου τα ανέβασε έτσι επειδή γούσταρε. Και μετά από αυτό έκανα δοκιμαστική συνδρομή στο microsoft 365 και τα ανέβασε όλα μια χαρά. Από τότε με 7€ έχω 1TB και office σε όλες τις συσκευές μου και είμαι ζεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα