androu Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Παρατηρώ αυτές τις μέρες (μετα που έβαλα το sp1 των χπ) ένα bug στον Internet explorer. Οταν πληκτρολογώ την διεύθυνση κάποια στιγμή αντί να συνεχίζει... ο δρομέας πηγαίνει στην αρχή της διευθυνσης πριν το www και συνεχίζει να γράφει,. Υπάρχει γι΄αυτό κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση ώστε να το φτιάξω??
androu Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 αυτό που είδες .. τι δεν κατάλαβες??? γράφω την διευθυνση και ο δρομέας αντι να συνεχίζει http://www.insomnia.gr.. (αντι γιαυτό ) μου γράφει nsomnia.grwww.in κάπως έτσι. Αυτό συμβαίνει μόνο με sp1..
madsc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Πάντος δεν είναι θέμα του sp1 αυτό stadar. Ίσως είναι θέμα του δικού σου sp1/ie/xp. sc
androu Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 βασικά και άλλες φορές που έχω βάλει το sp1 Μου το κάνει. Το παρατήρησα και στα Pc της σχολής μου που έχουν ie6.,
diavolakos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Ektos apo to sp1 gia IE exoun vgei kai kati patches.Dokimase na ta katevaseis kai na ta kaneis install. Poli koufo pantos afto to provlima!Den to exo matadei!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.