Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Τελικα βρηκε καποιο μεταχειρισμενο να παρει οποτε τσαμπα εχασα(και εσεις)χρονο. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα τον κ αλυπτει και μετα θα μου πει αλλα νταξει. ΜΕχρι τοτε θα μαι διακοπες Ευχαριστω για τις απαντησεις! 1
Nik1239 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Spect~ είπε Τελικα βρηκε καποιο μεταχειρισμενο να παρει οποτε τσαμπα εχασα(και εσεις)χρονο. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα τον κ αλυπτει και μετα θα μου πει αλλα νταξει. ΜΕχρι τοτε θα μαι διακοπες Ευχαριστω για τις απαντησεις! Εγώ δεν θα το άφηνα έτσι 😛
triplex1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 ξεκινησαμε απο τα 1500 για καινουριο και καταληξαμε σε τζαμπανταν μεταχειρισμενο , ωραια πραγματα ομορφιες , καλα αρχισε η καινουρια εβδομαδα , καλο αφεντικο εχεις ........ανοιχτοχερης φαινεται!!! 1
nickol-us Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, triplex1 είπε ξεκινησαμε απο τα 1500 για καινουριο και καταληξαμε σε τζαμπανταν μεταχειρισμενο , ωραια πραγματα ομορφιες , καλα αρχισε η καινουρια εβδομαδα , καλο αφεντικο εχεις ........ανοιχτοχερης φαινεται!!! Και είχαμε και άπλες... Στις 5/11/2021 στις 10:35 ΠΜ, Spect~ είπε Θεωρω οτι αφου υπαρχει το budget για καλυτερο ειναι χαζο να μην παρει καλυτερα πραγματα. Γιατι Ι5? Σιγουρα υπαρχουν καλυτεροι επεξεργατες φανταζομαι και πιο καινουριοι. Στις 5/11/2021 στις 11:13 ΠΜ, Spect~ είπε Και να ανεβει λιγο το budget δεν νομιζ ωοτι υπαρχει θεμα αρκει αν μπορει να παιζει χωρις θεματα Στις 5/11/2021 στις 11:36 ΠΜ, Spect~ είπε Και να βγει 100-200 εκτος δεν θα γινει τιποτα. Το θεμα ειναι να γινει μια καλη αγορα
triplex1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Αδερφε προσεξε μη σε ζητησει και δανεικα και αμα σε δωσει και το χερι μετρα μετα και τα δαχτυλα μη σε λειπει κανενα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, triplex1 είπε ξεκινησαμε απο τα 1500 για καινουριο και καταληξαμε σε τζαμπανταν μεταχειρισμενο , ωραια πραγματα ομορφιες , καλα αρχισε η καινουρια εβδομαδα , καλο αφεντικο εχεις ........ανοιχτοχερης φαινεται!!! Πίστεψε με ανάγκη δεν έχει, και όταν λέω δεν έχει δεν εννοώ ότι βγάζει μερικά χιλιάρικα πάρα πάνω αλλά για μεγάλους τζίρους.. Δεν του είναι τίποτα τα 1000 και τα 2000 αλλά αφού βρήκε να κάνει αυτό που ήθελε πιο φτηνά δεν βλέπω λόγω να μην το κάνει. Δήλαδη όλοι μας αν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι πιο φτηνά θα το επιλέγαμε
triplex1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Spect~ είπε Πίστεψε με ανάγκη δεν έχει, και όταν λέω δεν έχει δεν εννοώ ότι βγάζει μερικά χιλιάρικα πάρα πάνω αλλά για μεγάλους τζίρους.. Δεν του είναι τίποτα τα 1000 και τα 2000 αλλά αφού βρήκε να κάνει αυτό που ήθελε πιο φτηνά δεν βλέπω λόγω να μην το κάνει. Δήλαδη όλοι μας αν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι πιο φτηνά θα το επιλέγαμε Εσενα σε πιστευω , εσυ δεν ξερω αν μπορεις να πιστευεις τετοιους ανθρωπους , κρατα αποσταση φιλε , στην ζωη μου μεχρι σημερα απο κανεναν τετοιο δεν ακουσα ποτε ευχαριστω , αυτο σαν συμβουλη. (αστον να παρει οτι θελει , εσυ μη χωνεσαι για οποιονδηποτε λογο) 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, triplex1 είπε Εσενα σε πιστευω , εσυ δεν ξερω αν μπορεις να πιστευεις τετοιους ανθρωπους , κρατα αποσταση φιλε , στην ζωη μου μεχρι σημερα απο κανεναν τετοιο δεν ακουσα ποτε ευχαριστω , αυτο σαν συμβουλη. (αστον να παρει οτι θελει , εσυ μη χωνεσαι για οποιονδηποτε λογο) Ναι ναι αυτο το ξερω.. Ο συγκεκριμενος, που ειναι στην ηλικια μου, ειναι κομπλε απο τον πατερα του σιγουρα δεν θα περιμενα κατι ! Εξαρχης ηξερα οτι εκανα εξυπηρετηση αν και γενικα το αποφευγω ακριβως για να μην βρεθω μπλεγμενος, οχι με τον συγκεκριμενο αλλα γενικα ! Επισης δεν μιλαω για περιπτωση πολυεθνικης αλλα επαρχία που γνωριζομαστε ολοι μεταξυ μας
Herald Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Στις 7/11/2021 στις 7:48 ΜΜ, Spect~ είπε Σκέφτομαι σε κατι τέτοιο με αυτό το κουτι https://www.e-shop.gr/case-thermaltake-versa-j21-tempered-glass-edition-black-p-PER.818064 και αυτη την καρτα. https://ggalaxy.gr/msi-amd-radeon-rx-6600-mech-2x-8gb-graphics-card.html ΙΣως κόψω κατι για να μειωσω το budget. Αλλα γενικα πως φαινεται; Δεν υπάρχει λόγος και αιτία να μπεί ο 5600x έναντι του 10400f. Τρελή σπατάλη χωρίς λόγο, καλύτερα την διαφορά στα χρήματα να τα ρίξει σε κάρτα και σε πιο γρήγορες μνήμες.
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν υπάρχει λόγος και αιτία να μπεί ο 5600x έναντι του 10400f. Τρελή σπατάλη χωρίς λόγο, καλύτερα την διαφορά στα χρήματα να τα ρίξει σε κάρτα και σε πιο γρήγορες μνήμες. Θα παρει κατι που βρηκε απο φιλο του ετοιμο οποτε η διαφορα θα του μεινει στην τσεπη και εγω θα εχω το κεφαλι μου ησυχο 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα