Προς το περιεχόμενο

Canon MX475 - Πρόβλημα με paper feed / Αντικατάσταση


Agmourk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, 

Είμαι κάτοχος ενός canon mx475 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, και είμαι ευχαριστημένος με τις εκτυπώσεις. 

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίχω πρόβλημα με το paper feed. Κοιτώντας το ρολάκι που τραβάει το χαρτί, φαίνεται να έχει φαγωθεί σε τέτοιο βαθμό που απλά γυρνάει και δεν "κολλάει" πάνω το χαρτί για να το τραβήξει. Δοκίμασα να το καθαρίσω με ένα χαρτόνι αλλά τζίφος. Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να το επισκευάσω μόνος μου, και εάν όχι πόσο κοστίζει περίπου (εάν έχει κάποιο εμπειρία). Δεδομένου ότι είναι ογκώδης και θορυβώδης, δεν θα έλεγα όχι σε μια αλλαγή. 

Σε περίπτωση αλλαγής μπορεί να μου προτείνει κάποιος έναν εκτυπωτή για οικιακή χρήση που ωστόσο να εκτυπώνει αξιοπρεπώς φωτογραφίες. Φυσικά, όντας καμμένος στον χυλό με έναν epson, θα ήθελα να έχει ξεχωριστά μαύρο απο έγχρωμο για να μην χρειάζεται να δώσω ένα σκασμό λεφτά κάθε φορά που τελειώνει το magenta 😂😂😂😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκιμασε να ποτισεις ενα μαλακο πανακι με οινοπνευμα και να το προσαρμοσεις σε καποιο εργαλειο και με αυτο να τριψεις το ροδακι να καθαρισει οσο γινεται, μπας και σωθει. Διαφορετικα, ριξε μια ματια σε epson eco tank 3250.

 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...