squib Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Βέβαια μπορώ να πάω και σε κάτι τέτοιο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/37189511-alfa-romeo-giulia τώρα μιλάς σωστά. @tsofras η Gulia είναι για τα επόμενα 15 χρόνια! και τα 27 δε ξέρω εάν ειναι πολλά ή λίγα για το συγκεκριμένο αλλά μου κάνει καλύτερο από 30.000 cupra 1.5
imr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, tsofras είπε Άλλη περίπτωση το Ibiza γιατί είχε ανέβει και η τιμή του , νομίζω το είχα αγοράσει 16000 , μου είπαν 13500 και το έδωσα λίγο πιο πάνω . Τον έχω ρωτήσει 100 φορές τον πωλητή και δεν μου λέει και αυτός ξεκάθαρα , πιστεύω ότι στα 20000ε θα μου το έπαιρναν για να το βάλουν 22000ε , κλασσικά 2000ε κάτω για ελαφρώς μεταχειρισμένο . Εγώ θα το έβαζα 21900 για να έφευγε αν ήταν στα 21500 , οπότε τα 500 θα ήταν τα έξοδα - τόκοι για το 6μηνο του e-loan και θα μου έμενε ουσιαστικά το ένα χιλιάρικο . Οπότε η χασούρα θα είναι 3000ε αν κάνω κάτι τέτοιο Σκέψεις αναλύω όπως κάνω πάντα , μπορεί να μείνω με το Leon , μπορεί να με δείτε με Formentor σε 6 μήνες / 1χρόνο , μπορεί να με δείτε και με Hyundai i10 . Να είστε έτοιμοι για όλα Περνάνε συνέχεια διάφορα απο το μυαλό μου , απο την μία καλύτερο και DSG , απο την άλλη εχθές βρήκα ένα focus με άλλα 6 χρόνια εγγύηση και ηλιοροφή στα 17.000ε , ακόμη και έτσι θα μπορούσα να δώσω το Leon , να πάρω το focus και σε ένα χρόνο να μην χρωστάω τίποτα. Απο την άλλη λέω να περιμένω να μαζέψω λεφτά για να μην δώσω +4000ε σε τόκους, όταν έρθει η στιγμή όμως (αν τα μαζέψω) δεν πας και εύκολα να σκάσεις 20.000+ (είναι και η κατάσταση έτσι και αισθάνομαι μία ανασφάλεια ) Μετά έχουμε το Leon , Formentor που γουστάρω αλλά το DSG το φοβάμαι , ακόμη και το καλύτερο , δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα , θέλω φυσικούς διακόπτες , κτλ κτλ κτλ Το σίγουρο είναι ότι ικανοποιημένος θα είμαι μόνο αν πάρω ένα αμάξι ακριβώς όπως το θέλω (και εκεί κρατάω μικρό καλάθι βέβαια ) Ναι το ξέρω αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι περισσότερη χαρά θα μου δώσει ένα δίλιτρο Leon ή το Formentor παρά μία a-class , bmw σειρά 1 με τους κινητήρες που έχει Ποτε με το καλο ξεχρεωνεις το λεον ωστε να εισαι πιο ανετος? Αν σε ενα χρονο μπορεις να ξεχρεωσεις το λεον, ξεχρεωσε το, βαλτο μια αγγελια και το σκεφτεσαι τι θα κανεις. Θα εχεις τα μετρητα ετοιμα για καλο μεταχ Αυτο με τα ετρητα ειναι λιγο περιεργη υποθεση. Εγω σημερα δεν θα εδινα με τιποτα μετρητα για αυτοκινητο, ειδικα τετοια ποσα. Καλυτερα δανειο και τα λεφτα στην ακρη 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Βέβαια μπορώ να πάω και σε κάτι τέτοιο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/37189511-alfa-romeo-giulia Καπου ειδα οτι παιζουν παρα πολυ καλες τιμες για καινουργιες Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από imr
paylidis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 13 λεπτά πριν, imr είπε Καπου ειδα οτι παιζουν παρα πολυ καλες τιμες για καινουργιες ισχυει καπου το ειδα και εγω και ηταν σε φάση 30Κ κουτα οταν εδω ζητάνε 28 για 4ετίας το θέμα ειναι που το είδαμε; οεο; θωμα δε τσιμπας ρε μια bmw να τελειώνεις; δεν ειναι κ τόοοοσο ακριβη όσο νομίζεις η συντηρηση των "Premium" 2
tsofras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, imr είπε Ποτε με το καλο ξεχρεωνεις το λεον ωστε να εισαι πιο ανετος? Αν σε ενα χρονο μπορεις να ξεχρεωσεις το λεον, ξεχρεωσε το, βαλτο μια αγγελια και το σκεφτεσαι τι θα κανεις. Θα εχεις τα μετρητα ετοιμα για καλο μεταχ Αυτο με τα ετρητα ειναι λιγο περιεργη υποθεση. Εγω σημερα δεν θα εδινα με τιποτα μετρητα για αυτοκινητο, ειδικα τετοια ποσα. Καλυτερα δανειο και τα λεφτα στην ακρη Καπου ειδα οτι παιζουν παρα πολυ καλες τιμες για καινουργιες 48 μήνες το έχω βάλει οπότε μένουν άλλοι 42 Κοίτα και εγώ έτσι το σκέφτομαι με τις δόσεις απο την άλλη έχεις τους τόκους που στην 4ετία σε τέτοιες τιμές είναι 2500 - 3000ε καπέλο , + την παρακράτηση που αν σου την δώσει να το πουλήσεις έχεις όλη την διαδικασία που πρέπει να γίνει. Επίσης καλό είναι να τα έχεις στην άκρη και να νιώθεις μία ασφάλεια αλλά απο την άλλη πάλι ωραίο είναι να μην χρωστάς πουθενά και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μετα τις 3 αλλαγές των αυτοκινήτων που έκανα τον τελευταίο χρόνο και με όλα τα καραγκιοζολίκια με τις υπογραφές και τις εκταμιεύσεις των δανείων χωρίς να έχω δεί καν τα αμάξια είχα πεί στον εαυτό μου ότι δεν θα το ξανακάνω αυτό. Για αυτό υπάρχει και η σκέψη της πώλησης και να συμπληρώσω ότι έχω στην άκρη και να το πάρω κασέρι ότι και αν είναι αυτό και να μην χρωστάω τίποτα. Αν σκεφτώ δεν και μελλοντικά με όλη τη φάση της ηλεκτροκίνησης , δεν ξέρω τι χασούρα θα έχω και αν αξίζει να δώσω 25000+ για θερμικό κινητήρα. Θα μου πείς δεν τα σκεφτόσουν αυτά νωρίτερα ? Ναι τα έχω σκεφτεί όλα αλλά είμαι και παρορμητικός. Όσο και αν δεν μου αρέσει σαν ιδέα έπρεπε να πάρω ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο τύπου Ibiza / C3 αυτόματο , δεν θα χρώσταγα πουθενά , θα έκανα την δουλειά και σε μία 4ετία θα το έδινα με πολύ μικρότερη χασούρα. Αντί για το παραπάνω προτίμησα να παίξω με καινούρια , έχω χάσει ήδη 3000ε και αν κάνω κίνηση πάνω για άλλα 3000ε χασούρα (σύνολο 6000ε) + ότι παραπάνω δώσω. Για να έρθω στα ίσα μου πρέπει να βρώ κάτι με μείων 6000ε :S 1 λεπτό πριν, paylidis είπε ισχυει καπου το ειδα και εγω και ηταν σε φάση 30Κ κουτα οταν εδω ζητάνε 28 για 4ετίας το θέμα ειναι που το είδαμε; οεο; θωμα δε τσιμπας ρε μια bmw να τελειώνεις; δεν ειναι κ τόοοοσο ακριβη όσο νομίζεις η συντηρηση των "Premium" Δεν ξέρω ρε μαν αναλύω και επάνω τις σκέψεις μου. Τα σκέφτομαι όλα αυτά απο όταν αγόρασα το Leon για αυτό και πέραν του χαβαλέ που σας τα λέω εδώ δεν κάνω καμία κίνηση. Μετά το καλοκαίρι αφού πάω και τις διακοπές μου θα σκεφτώ τι είναι καλύτερο Γιατί είναι όλα αχταρμάς γκάζια , εμφάνιση , κιβώτιο , άνεση , γούστα , χρήση οχήματος (ελάχιστη ρε γμτ ούτε 3000χλμ τον χρόνο) 1
koeltzakoatl Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 31 λεπτά πριν, tsofras είπε 48 μήνες το έχω βάλει οπότε μένουν άλλοι 42 Κοίτα και εγώ έτσι το σκέφτομαι με τις δόσεις απο την άλλη έχεις τους τόκους που στην 4ετία σε τέτοιες τιμές είναι 2500 - 3000ε καπέλο , + την παρακράτηση που αν σου την δώσει να το πουλήσεις έχεις όλη την διαδικασία που πρέπει να γίνει. Επίσης καλό είναι να τα έχεις στην άκρη και να νιώθεις μία ασφάλεια αλλά απο την άλλη πάλι ωραίο είναι να μην χρωστάς πουθενά και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μετα τις 3 αλλαγές των αυτοκινήτων που έκανα τον τελευταίο χρόνο και με όλα τα καραγκιοζολίκια με τις υπογραφές και τις εκταμιεύσεις των δανείων χωρίς να έχω δεί καν τα αμάξια είχα πεί στον εαυτό μου ότι δεν θα το ξανακάνω αυτό. Για αυτό υπάρχει και η σκέψη της πώλησης και να συμπληρώσω ότι έχω στην άκρη και να το πάρω κασέρι ότι και αν είναι αυτό και να μην χρωστάω τίποτα. Αν σκεφτώ δεν και μελλοντικά με όλη τη φάση της ηλεκτροκίνησης , δεν ξέρω τι χασούρα θα έχω και αν αξίζει να δώσω 25000+ για θερμικό κινητήρα. Θα μου πείς δεν τα σκεφτόσουν αυτά νωρίτερα ? Ναι τα έχω σκεφτεί όλα αλλά είμαι και παρορμητικός. Όσο και αν δεν μου αρέσει σαν ιδέα έπρεπε να πάρω ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο τύπου Ibiza / C3 αυτόματο , δεν θα χρώσταγα πουθενά , θα έκανα την δουλειά και σε μία 4ετία θα το έδινα με πολύ μικρότερη χασούρα. Αντί για το παραπάνω προτίμησα να παίξω με καινούρια , έχω χάσει ήδη 3000ε και αν κάνω κίνηση πάνω για άλλα 3000ε χασούρα (σύνολο 6000ε) + ότι παραπάνω δώσω. Για να έρθω στα ίσα μου πρέπει να βρώ κάτι με μείων 6000ε :S Δεν ξέρω ρε μαν αναλύω και επάνω τις σκέψεις μου. Τα σκέφτομαι όλα αυτά απο όταν αγόρασα το Leon για αυτό και πέραν του χαβαλέ που σας τα λέω εδώ δεν κάνω καμία κίνηση. Μετά το καλοκαίρι αφού πάω και τις διακοπές μου θα σκεφτώ τι είναι καλύτερο Γιατί είναι όλα αχταρμάς γκάζια , εμφάνιση , κιβώτιο , άνεση , γούστα , χρήση οχήματος (ελάχιστη ρε γμτ ούτε 3000χλμ τον χρόνο) σε πριζώνω καιρό: το Countryman το έκανες test drive ? καλοκαιρινή προσφορά στα 27.7Κ αυτόματο (και τρομερό κιβώτιο) και είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό αυτοκίνητο (για τη γυναίκα, για σένα, για ταξίδι, για πόλη, για χαβαλέ και ψόφιο δεν το λες). κιβώτιο βελούδο ! https://www.mini.com.gr/el_GR/home/f60lci-executive-plus.html 3
dafnoula13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 13 ώρες πριν, tsofras είπε Δίκιο έχεις προφανώς όπως και οι υπόλοιποι. Προσπαθώ να αλλάξω κουβέντα τι άλλο να σας βάλω Bugatti? Veyron και θα κόψουμε κάθε συζήτηση για τα 180 του φίλου @mp123 😀😀
tsofras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε σε πριζώνω καιρό: το Countryman το έκανες test drive ? καλοκαιρινή προσφορά στα 27.7Κ αυτόματο (και τρομερό κιβώτιο) και είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό αυτοκίνητο (για τη γυναίκα, για σένα, για ταξίδι, για πόλη, για χαβαλέ και ψόφιο δεν το λες). κιβώτιο βελούδο ! https://www.mini.com.gr/el_GR/home/f60lci-executive-plus.html Διαβάζω απο αρκετούς ότι δεν είναι άνετο
james9tito Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Πάντως πέρα από τα γούστα, τις ανέσεις, τα αυτόματα κιβώτια, τα γκάζια και ότι προτεραιότητα έχει τέλος πάντων ο καθένας, κατά τη γνώμη μου για 3000 χλμ το χρόνο δεν αξίζει να αλλάζεις τόσο συχνά αυτοκίνητο. Να σε προλάβω Θωμά, δεν σε κατακρίνω ο καθένας τα λεφτά του τα κάνει ότι θέλει αλλά είναι τόσο μικρή η χρήση που κάνεις που στο τέλος θα έχεις χαλάσει ένα κάρο λεφτά με αλλαγή στην αλλαγή, με δάνεια κλπ για να κάνεις τι; 10 χλμ τη μέρα;; Εγώ κάνω 25Κ το χρόνο και το σκέφτομαι γιατί δεν υπάρχει κάτι να αλλάξω το c4 e hdi και να μην ζητάει 25 χιλιάρικα και πάνω. Οπότε κάνω τη δουλειά μου με αυτό και τρώω τα χρήματα σε ταξίδια, διακοπές με την οικογένεια ps5, Xbox series X, χωρίς να έχω τον βραχνά των δόσεων. Απλά μια σκέψη χωρίς επαναλαμβάνω να κάνω κριτική ή να παιζω τον έξυπνο. 2
xgol Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε σε πριζώνω καιρό: το Countryman το έκανες test drive ? καλοκαιρινή προσφορά στα 27.7Κ αυτόματο (και τρομερό κιβώτιο) και είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό αυτοκίνητο (για τη γυναίκα, για σένα, για ταξίδι, για πόλη, για χαβαλέ και ψόφιο δεν το λες). κιβώτιο βελούδο ! https://www.mini.com.gr/el_GR/home/f60lci-executive-plus.html Ωραιο.. βεβαια τρικυλινδρος με 136 αλογα. 1
tsofras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, james9tito είπε Πάντως πέρα από τα γούστα, τις ανέσεις, τα αυτόματα κιβώτια, τα γκάζια και ότι προτεραιότητα έχει τέλος πάντων ο καθένας, κατά τη γνώμη μου για 3000 χλμ το χρόνο δεν αξίζει να αλλάζεις τόσο συχνά αυτοκίνητο. Να σε προλάβω Θωμά, δεν σε κατακρίνω ο καθένας τα λεφτά του τα κάνει ότι θέλει αλλά είναι τόσο μικρή η χρήση που κάνεις που στο τέλος θα έχεις χαλάσει ένα κάρο λεφτά με αλλαγή στην αλλαγή, με δάνεια κλπ για να κάνεις τι; 10 χλμ τη μέρα;; Εγώ κάνω 25Κ το χρόνο και το σκέφτομαι γιατί δεν υπάρχει κάτι να αλλάξω το c4 e hdi και να μην ζητάει 25 χιλιάρικα και πάνω. Οπότε κάνω τη δουλειά μου με αυτό και τρώω τα χρήματα σε ταξίδια, διακοπές με την οικογένεια ps5, Xbox series X, χωρίς να έχω τον βραχνά των δόσεων. Απλά μια σκέψη χωρίς επαναλαμβάνω να κάνω κριτική ή να παιζω τον έξυπνο. Το ξέρω μαν δεν παρεξηγώ κουβέντα κάνουμε και ευχαριστώ. Μα για εμένα το μεγαλύτερο βάσανο που έχω καταλήξει σε αυτή την κατάσταση είναι αυτό! Ότι δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα! Και είπα να πάρω κάτι φθηνό , δεν μου άρεσε. Να πάρω ένα μικρό , με χάλασε. Να μην πάρω αυτόματο αυτό που ήθελα γιατί δεν θα έκανα απόσβεση και δεν το είχα ανάγκη. Και πάλι ψάχνομαι. Για αυτό λέω και εγώ έκανα λάθος επιλογές. Αν είσαι στην δική μου φάση είτε αποφασίζεις ότι θα τα σκάσεις να πάρεις αυτό που θέλεις και να μην σε απασχολεί αν θα κάνεις απόσβεση είτε βρίσκεις κάποια στοιχεία που τα θέλεις απαραίτητα (π.χ. αυτόματο , ασφάλεια) και αγοράζεις το φθηνότερο να κάνεις την δουλειά σου. Απλά είμαι τρόμπας εγώ και θέλω για τα 10 λεπτά που θα μπώ στο αμάξι 4 φορές την εβδομάδα και την μία ώρα όταν θα πάω για μπάνιο να γουστάρω τα πάντα Αν έκανα τουλάχιστον 10.000Χλμ τον χρόνο θα έδινα με χαρά 30.000ε να αγοράσω ότι γουστάρω. Τώρα το βλέπω κάτω και νιώθω βλάκας για τα 26.000ε που θα μου κοστίσει με τους τόκους , το καβαλάω ξενερώνω με το κιβώτιο κτλ 1
imr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, tsofras είπε Το ξέρω μαν δεν παρεξηγώ κουβέντα κάνουμε και ευχαριστώ. Μα για εμένα το μεγαλύτερο βάσανο που έχω καταλήξει σε αυτή την κατάσταση είναι αυτό! Ότι δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα! Και είπα να πάρω κάτι φθηνό , δεν μου άρεσε. Να πάρω ένα μικρό , με χάλασε. Να μην πάρω αυτόματο αυτό που ήθελα γιατί δεν θα έκανα απόσβεση και δεν το είχα ανάγκη. Και πάλι ψάχνομαι. Για αυτό λέω και εγώ έκανα λάθος επιλογές. Αν είσαι στην δική μου φάση είτε αποφασίζεις ότι θα τα σκάσεις να πάρεις αυτό που θέλεις και να μην σε απασχολεί αν θα κάνεις απόσβεση είτε βρίσκεις κάποια στοιχεία που τα θέλεις απαραίτητα (π.χ. αυτόματο , ασφάλεια) και αγοράζεις το φθηνότερο να κάνεις την δουλειά σου. Απλά είμαι τρόμπας εγώ και θέλω για τα 10 λεπτά που θα μπώ στο αμάξι 4 φορές την εβδομάδα και την μία ώρα όταν θα πάω για μπάνιο να γουστάρω τα πάντα Αν έκανα τουλάχιστον 10.000Χλμ τον χρόνο θα έδινα με χαρά 30.000ε να αγοράσω ότι γουστάρω. Τώρα το βλέπω κάτω και νιώθω βλάκας για τα 26.000ε που θα μου κοστίσει με τους τόκους , το καβαλάω ξενερώνω με το κιβώτιο κτλ Στην ουσια το κιβωτιο δεν ειναι το μονο που σε χαλαει στο leon? το οποιο βεβαια δεν ηθελες να εχεις τον φοβο για να μην σε αφησει οπως με το προηγουμενο, εκτος απο το οικονομικο Θα εδινες +3 για να παρεις dsg, θα σε καλυπτε στα παντα αλλα παντα θα ειχες τον φοβο μηπως χαλασει Οταν μπαινεις σε σκεψεις για αλλαγη σκεψου το παλιο σου φορτωμενο στην οδικη 😛 2
tsofras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, imr είπε Στην ουσια το κιβωτιο δεν ειναι το μονο που σε χαλαει στο leon? το οποιο βεβαια δεν ηθελες να εχεις τον φοβο για να μην σε αφησει οπως με το προηγουμενο, εκτος απο το οικονομικο Θα εδινες +3 για να παρεις dsg, θα σε καλυπτε στα παντα αλλα παντα θα ειχες τον φοβο μηπως χαλασει Οταν μπαινεις σε σκεψεις για αλλαγη σκεψου το παλιο σου φορτωμενο στην οδικη 😛 Ειλικρινά εκτός απο το κιβώτιο και την σκληρή ανάρτηση , άντε πες και ότι δεν έχει διακόπτες για το κλίμα δεν με χαλάει τίποτα άλλο. Αλλά ναι το ψυχολογικό του γερανού δεν νομίζω ότι θα το γλυτώσω ποτέ . Και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να λέω συνέχεια DSG αλλά πιστεύω ότι αν έκανα παραγγελία θα με έπιανε η φοβία την ίδια στιγμή. Όταν πήγα να κλείσω το δικό μου είχε ετοιμοπαράδοτα DSG (όχι σε FR Plus) το σκέφτηκα κάτι δευτερόλεπτα και αμέσως με έπιασε άγχος. Την φοβία την έχω γενικά για τα αυτόματα , αλλά ρε γμτ δεν ξαναγυρνάς σε χειροκίνητο εύκολα. Αυτή η αίσθηση οδήγησης με τα 2 χέρια στο τιμόνι και τις αλλαγές του κιβωτίου δεν υπάρχει. Και προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι με τα χιλιόμετρα που κάνω και μία δεκαετία να το κρατήσω το αμάξι δεν θα έχει πάνω απο 30.000 - 35.000 Χλμ οπότε τι σκατά , δεν θα αντέξει ? Ε εκεί αρχίζω και σκέφτομαι κάτι C3 aisin ή civic CVT και ξαναμπλέκομαι και πάλι απο την αρχή . Όλο λέω να το πάρω απόφαση και να μείνω με αυτό να ηρεμήσω αλλά όποτε μπαίνω με χαλάει πάρα πολύ. Και μετά σκέφτομαι δεν είναι κρίμα με 24000ε να χαλιέμαι ? Και πάμε πάλι απο την αρχή ατέρμονη λούπα Ναι τα έχουμε ξαναπεί , ψυχολογικά κτλ. , τι να κάνουμε δουλεύω απο το σπίτι και το μόνο hobby μου είναι το αμάξι και όποτε βρίσκω την ευκαιρία θέλω να βγαίνω βόλτα. Εκεί που βαριόμουν το οτιδήποτε τόσα χρόνια , πάω 4 φορές την εβδομάδα για μπάνιο στην Ανάβυσσο . Ε αν είχα αυτόματο θα πήγαινα κάθε μέρα Να πώ και το άλλο , αν είχε πιο μαλακό συμπλέκτη και ακόμη πιο βούτυρο ταχύτητες (γιατί αυτή η 2α που σπάει τα νεύρα) μπορεί και να το συνήθιζα Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από tsofras 2
eMike Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, tsofras είπε Τον έχω ρωτήσει 100 φορές τον πωλητή και δεν μου λέει και αυτός ξεκάθαρα , πιστεύω ότι στα 20000ε θα μου το έπαιρναν Πολύ δύσκολα... Βαριά αντιεμπορικό οτιδήποτε manual πλέον... Είναι κάτι που πιστεύω θα σου γυρίσει boomerang στην πώληση, εκτός αν βρεις ιδιώτη. Μακάρι να κάνω λάθος και να πάρεις τα λεφτά που θες, φυσικά. Προσωπικά, είμαι αμετακίνητος στην άποψη ότι όποιος δίνει πάνω από 17-18Κ για καινούριο manual αυτοκίνητο "διαπράττει έγκλημα". 3
sargus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, tsofras είπε Να πώ και το άλλο , αν είχε πιο μαλακό συμπλέκτη και ακόμη πιο βούτυρο ταχύτητες (γιατί αυτή η 2α που σπάει τα νεύρα) μπορεί και να το συνήθιζα Εμένα μου αρέσουν ακόμα τα χειροκίνητα. Βέβαια έχω και κιβώτιο βούτυρο (civic) που κάνει την κάθε αλλαγή χαρά και απόλαυση! Όταν και εγώ μπαίνω στο άστρα της γυναίκας μου ξενερώνω τη ζωή μου και θέλω να σπάσω το λεβιε! Το ίδιο πιστεύω και για τα seat μιας που ειχαμε/έχουμε πολλά στην οικογένεια. Χάλια! Το ίδιο χάλια και η χειροκίνητη c180 του πατέρα μου. Γενικά για χειροκίνητο κιβώτιο, όπως το βλέπω και εγώ τα τελευταία χρόνια αυτό που μου έλεγαν παλιότερα και άλλοι, πας μόνο σε Honda, Mazda. Στους υπόλοιπους καλύτερο είναι το αυτόματο. 3 1
oykas2001 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 @tsofras https://4drivers.gr/gnomes/telio-aftokinito/ Τι μου θύμισε, τι μου θύμισε το άρθρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις