Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Για αρχή κάνε ένα test drive το απλό civic (μιας και το είχες ακυρώσει) και βλέπουμε. 😛

Θα μπει και αυτό στο πρόγραμμα αν και βγήκε το καινούριο

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Θα μπει και αυτό στο πρόγραμμα αν και βγήκε το καινούριο

Αργεί το καινούργιο ακόμη.

Πάντως αν μπορέσεις κάνε και το χειροκίνητο και το αυτόματο, κυρίως το δεύτερο μιας και ψάχνεις αυτόματο όπως ειπαμε αλλά έτσι για το γαμωτο κάνε και το χειροκίνητο να συγκρίνεις με το χειροκίνητο του /Leon/group.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Α επίσης ξέχασα να σχολιάσω το puma diesel μόνο χειροκίνητο έρχεται?

Ναι δυστυχως. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, imr είπε

Για dsg θα φτασει 32+ ομως

Εχεις σκοπο να ανεβεις τοσο ψηλα? Γιατι εκει αλλαζουν οι επιλογες 

Το σκέφτομαι μήπως κάνω την υπέρβαση για να το ευχαριστηθώ ότι πάρω

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Κοιτα το καλο θα ειναι οτι λογικα θα εχεις μικροτερη χασουρα λογω σεατ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, imr είπε

Κοιτα το καλο θα ειναι οτι λογικα θα εχεις μικροτερη χασουρα λογω σεατ.

Αν έρθει αυτή η στιγμή το βάζω και αγγελία , Παίρνω ένα e-loan απο Πειραιώς το πουλάω και ξεχρεώνω το δάνειο σε 6 μήνες. Αν το δώσω μόνος μου 1000 - 1500ε σε σχέση με την τιμή που μπορεί να μου δώσει η Seat θα κερδίσω ένα χιλιάρικο απο την χασούρα και θα είμαι ανοιχτός να πάω σε ότι θέλω

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αν έρθει αυτή η στιγμή το βάζω και αγγελία , Παίρνω ένα e-loan απο Πειραιώς το πουλάω και ξεχρεώνω το δάνειο σε 6 μήνες. Αν το δώσω μόνος μου 1000 - 1500ε σε σχέση με την τιμή που μπορεί να μου δώσει η Seat θα κερδίσω ένα χιλιάρικο απο την χασούρα και θα είμαι ανοιχτός να πάω σε ότι θέλω

Δεν ρωτας απο περιεργεια ποσο στο παιρνουν για ανταλαγη>?

Για το ibiza τι σου ειχαν πει?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tsofras είπε

σε αυτά τα νούμερα σε πας σε seat... έχεις μπει σε άλλα χωράφια. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, imr είπε

Δεν ρωτας απο περιεργεια ποσο στο παιρνουν για ανταλαγη>?

Για το ibiza τι σου ειχαν πει?

Άλλη περίπτωση το Ibiza γιατί είχε ανέβει και η τιμή του , νομίζω το είχα αγοράσει 16000 , μου είπαν 13500 και το έδωσα λίγο πιο πάνω .

Τον έχω ρωτήσει 100 φορές τον πωλητή και δεν μου λέει και αυτός ξεκάθαρα , πιστεύω ότι στα 20000ε θα μου το έπαιρναν για να το βάλουν 22000ε , κλασσικά 2000ε κάτω για ελαφρώς μεταχειρισμένο .

Εγώ θα το έβαζα 21900 για να έφευγε αν ήταν στα 21500 , οπότε τα 500 θα ήταν τα έξοδα - τόκοι για το 6μηνο του e-loan και θα μου έμενε ουσιαστικά το ένα χιλιάρικο .

Οπότε η χασούρα θα είναι 3000ε αν κάνω κάτι τέτοιο

Σκέψεις αναλύω όπως κάνω πάντα , μπορεί να μείνω με το Leon , μπορεί να με δείτε με Formentor σε 6 μήνες / 1χρόνο , μπορεί να με δείτε και με Hyundai i10 . Να είστε έτοιμοι για όλα :D

Περνάνε συνέχεια διάφορα απο το μυαλό μου , απο την μία καλύτερο και DSG , απο την άλλη εχθές βρήκα ένα focus με άλλα 6 χρόνια εγγύηση και ηλιοροφή στα 17.000ε , ακόμη και έτσι θα μπορούσα να δώσω το Leon , να πάρω το focus και σε ένα χρόνο να μην χρωστάω τίποτα.

Απο την άλλη λέω να περιμένω να μαζέψω λεφτά για να μην δώσω +4000ε σε τόκους, όταν έρθει η στιγμή όμως (αν τα μαζέψω) δεν πας και εύκολα να σκάσεις 20.000+ (είναι και η κατάσταση έτσι και αισθάνομαι μία ανασφάλεια )

Μετά έχουμε το Leon , Formentor που γουστάρω αλλά το DSG το φοβάμαι , ακόμη και το καλύτερο , δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα , θέλω φυσικούς διακόπτες , κτλ κτλ κτλ

Το σίγουρο είναι ότι ικανοποιημένος θα είμαι μόνο αν πάρω ένα αμάξι ακριβώς όπως το θέλω (και εκεί κρατάω μικρό καλάθι βέβαια )

1 λεπτό πριν, squib είπε

σε αυτά τα νούμερα σε πας σε seat... έχεις μπει σε άλλα χωράφια. 

Ναι το ξέρω αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι περισσότερη χαρά θα μου δώσει ένα δίλιτρο Leon ή το Formentor παρά μία a-class , bmw σειρά 1 με τους κινητήρες που έχει

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι το ξέρω αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι περισσότερη χαρά θα μου δώσει ένα δίλιτρο Leon ή το Formentor παρά μία a-class , bmw σειρά 1 με τους κινητήρες που έχει

Νόμιζω ότι το θέμα σου ειναι η άνεση και όχι το απόλυτο γκάζι, εφόσον δε μια εκδρομή θα έχεις και 2 παιδιά μέσα. Και τα 2 κινούνται άνετα και ειδικα η bmw θα σου κάνει εντύπωση με τη καλή κλιμάκωση κιβωτίου που τη κάνει να κινήται εξαιρετικά σβέλτα. 

Οδηγώ μερα παρα μέρα ένα 116d F21 και δε μπορώ να πιστέψω ότι ειναι μόνο 116 άλογα. Πρέπει να κινηθώ με πολλά για να καταλάβω ότι δε τραβάει. Σε χαμηλές στροφές λόγω του diesel ειναι καταπληκτικό, τηρουμένων αναλογιών! Το δίλιτρο που οδηγώ της κουμπάρας μου είναι αλλο φρούτο. 

και με 32 το αγοράζεις φορτωμένο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, squib είπε

Νόμιζω ότι το θέμα σου ειναι η άνεση και όχι το απόλυτο γκάζι, εφόσον δε μια εκδρομή θα έχεις και 2 παιδιά μέσα. Και τα 2 κινούνται άνετα και ειδικα η bmw θα σου κάνει εντύπωση με τη καλή κλιμάκωση κιβωτίου που τη κάνει να κινήται εξαιρετικά σβέλτα. 

Οδηγώ μερα παρα μέρα ένα 116d F21 και δε μπορώ να πιστέψω ότι ειναι μόνο 116 άλογα. Πρέπει να κινηθώ με πολλά για να καταλάβω ότι δε τραβάει. Σε χαμηλές στροφές λόγω του diesel ειναι καταπληκτικό, τηρουμένων αναλογιών! Το δίλιτρο που οδηγώ της κουμπάρας μου είναι αλλο φρούτο. 

και με 32 το αγοράζεις φορτωμένο. 

Δεν θέλω να μπλέξω με premium μάρκα , προτιμώ φορτωμένο Seat , Skoda , Focus, Honda κτλ

Ακόμη και τη BMW που λέω δεν είναι για την τσέπη μου αυτά τα αμάξια σε ενδεχόμενη βλάβη . Άσε που σε αυτά με συγκινούν μόνο τα αντίστοιχα look M / AMG γιατί είπαμε θέλω και την καγκουριά μου. Οι απλές εκδόσεις μου φαίνονται "ανάλατες"

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Δεν θέλω να μπλέξω με premium μάρκα , προτιμώ φορτωμένο Seat , Skoda , Focus, Honda κτλ

Ακόμη και τη BMW που λέω δεν είναι για την τσέπη μου αυτά τα αμάξια σε ενδεχόμενη βλάβη . Άσε που σε αυτά με συγκινούν μόνο τα αντίστοιχα look M / AMG γιατί είπαμε θέλω και την καγκουριά μου. Οι απλές εκδόσεις μου φαίνονται "ανάλατες"

Θα συμφωνήσω μερικώς. Δεν ειναι τυχαίο ότι κάποιες μάρκες πουλάνε ακριβότερα . δεν ειναι μόνο μαρκετινγκ . Στο είπα και στο άλλο θέμα, 16 χρονών ειναι το δικό μου και πάω στοίχημα ότι απο το Leon σου έχει καλύτερο πάτημα και άνεση ταξιδίου. Βέβαια καινούργιο έκανε όσο 3 seat και η seat δε κόστιζε τόσο πριν 16 χρόνια. 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...