tsofras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Για να είμαστε on topic Να πάρω ένα τέτοιο? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/31511573-honda-civic 2
mp123 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 54 λεπτά πριν, poihths είπε στο λέει γιατί θα μπορούσες να πηγαίνεις με 300 λογικά 249 κοντέρ πηγαινα με το ρχ8 άρα κάπου 240 πραγματικά. Εγω είμαι της άποψης ότι ότι αμάξι έχω τόσο το πάω. Είχα πχ το ρχ8 240 γιατί πάταγε είχα το ι10 100 το πολυ ,είχα το 316 180 τωρα με το μίνι 200. Γιατί έδωσα 25κ τωρα για να το πάω 120 ; Όχι με τίποτα. Εμένα με το σουιφτ και εκανα οικονομία. 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Για να είμαστε on topic Να πάρω ένα τέτοιο? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/31511573-honda-civic Όχι ρε Θωμά.40 φεύγα για μτχ. Τωρα μας τρολλαρεις και μας δουλεύεις . Μας βρήκες μικρούς φαινετε 😅
koeltzakoatl Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 21 λεπτά πριν, tsofras είπε Για να είμαστε on topic Να πάρω ένα τέτοιο? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/31511573-honda-civic Μπα… δεν έχει αυτόματο κιβώτιο
tsofras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 19 λεπτά πριν, mp123 είπε 249 κοντέρ πηγαινα με το ρχ8 άρα κάπου 240 πραγματικά. Εγω είμαι της άποψης ότι ότι αμάξι έχω τόσο το πάω. Είχα πχ το ρχ8 240 γιατί πάταγε είχα το ι10 100 το πολυ ,είχα το 316 180 τωρα με το μίνι 200. Γιατί έδωσα 25κ τωρα για να το πάω 120 ; Όχι με τίποτα. Εμένα με το σουιφτ και εκανα οικονομία. Όχι ρε Θωμά.40 φεύγα για μτχ. Τωρα μας τρολλαρεις και μας δουλεύεις . Μας βρήκες μικρούς φαινετε 😅 Τρολαρω με την λογική ότι δεν έχω να το αγοράσω, αν τα είχα θα το σκεφτόμουν σοβαρά είτε αυτό είτε ένα Evo δεκαρι είτε μια μπέμπα m3 Τι πράγμα και αυτό μία ζωή καγκουρας θα είμαι τελικά 🤣 Το ενδεχόμενο να κλαιγομουν ακόμη και με αυτά πάντως είναι σίγουρο 11 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε Μπα… δεν έχει αυτόματο κιβώτιο Υπάρχει λύση και για αυτό , αγοράζεις με 30 το 1.5 sport plus που έχει και ηλιοροφουμπα και το κάνεις look typer δεν με χάλαγε καθόλου Τι σκατα πρέπει να περάσω και ένα γιαπωνέζικο, ντροπή μόνο με τα ευρωπαϊκά και τα σουτζουκια
mp123 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 19 λεπτά πριν, tsofras είπε Τρολαρω με την λογική ότι δεν έχω να το αγοράσω, αν τα είχα θα το σκεφτόμουν σοβαρά είτε αυτό είτε ένα Evo δεκαρι είτε μια μπέμπα m3 Τι πράγμα και αυτό μία ζωή καγκουρας θα είμαι τελικά 🤣 Όλοι είμαστε λίγο η πολυ. Όσο μεγαλώνουμε είμαστε πιο λίγο αλλά ποτέ δεν φεύγει η καγκουρια. 1
xgol Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Παιδες, αν ειχε ο μεσος οδηγος εμπειρια με ενα νοσοκομειο, να δει κανα κρανιακι ανοιγμενο, κανα αρτηριακι να πιτσιλαει με αιμα, καναν τενοντα να κρεμεται.. ξερετε για ποτε λιποθυμανε οι βαρυμαγκες; Και δε ξαναπανε με τετοιες απαραδεκτες ταχυτητες;; Πραγματικα εξαϋλώνεται η μαγκια οταν βρεθουν μπροστα σε τετοια περιστατικα. 2 1 1
tsofras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, xgol είπε Παιδες, αν ειχε ο μεσος οδηγος εμπειρια με ενα νοσοκομειο, να δει κανα κρανιακι ανοιγμενο, κανα αρτηριακι να πιτσιλαει με αιμα, καναν τενοντα να κρεμεται.. ξερετε για ποτε λιποθυμανε οι βαρυμαγκες; Και δε ξαναπανε με τετοιες απαραδεκτες ταχυτητες;; Πραγματικα εξαϋλώνεται η μαγκια οταν βρεθουν μπροστα σε τετοια περιστατικα. Δίκιο έχεις προφανώς όπως και οι υπόλοιποι. Προσπαθώ να αλλάξω κουβέντα τι άλλο να σας βάλω Bugatti?
paylidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 42 λεπτά πριν, tsofras είπε Τρολαρω με την λογική ότι δεν έχω να το αγοράσω, αν τα είχα θα το σκεφτόμουν σοβαρά είτε αυτό είτε ένα Evo δεκαρι είτε μια μπέμπα m3 Α ρε Θωμά ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου, κάποια στιγμή σκοτωνόταν από φίλο φίλου που χρώσταγε πολλά κ έφευγε Αμερική πριν σκάσουν οι κατασχέσεις κλπ, μια m3 e92 με πολύ λίγα χλμ τετραετίας κ δε τη πηρα…. Κ όταν λέμε σκοτωνόταν μιλάμε για <10Κ νομίζω ήταν 8000……. Ακόμα τη σκεφτομαι, λευκή τούμπανάρα ητανε… 1
poihths Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Δίκιο έχεις προφανώς όπως και οι υπόλοιποι. Προσπαθώ να αλλάξω κουβέντα τι άλλο να σας βάλω Bugatti? ναι αλλά τρακαρισμένη 😂😂
xgol Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, tsofras είπε Δίκιο έχεις προφανώς όπως και οι υπόλοιποι. Προσπαθώ να αλλάξω κουβέντα τι άλλο να σας βάλω Bugatti? Να μας πεις ποτε θα παρεις το dsg.. Εγω υπαρχει πιθανοτητα να βρισκομαι στην Ελβετια, καποια στιγμη μεσα στον επομενο χρονο. Αλλιως οντως ή θα μετακομισω, ή θα κανω 100χλμ καθημερινα. Στη δευτερη περιπτωση ωστοσο, οσο και αν μου αρεσει το puma diesel, ΔΕΝ μου παει η καρδια να δωσω λεφτα για χειροκινητο αμαξι. Ειναι τεραστια ευκολια το αυτοματο. 1
tsofras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, xgol είπε Να μας πεις ποτε θα παρεις το dsg.. Εγω υπαρχει πιθανοτητα να βρισκομαι στην Ελβετια, καποια στιγμη μεσα στον επομενο χρονο. Αλλιως οντως ή θα μετακομισω, ή θα κανω 100χλμ καθημερινα. Στη δευτερη περιπτωση ωστοσο, οσο και αν μου αρεσει το puma diesel, ΔΕΝ μου παει η καρδια να δωσω λεφτα για χειροκινητο αμαξι. Ειναι τεραστια ευκολια το αυτοματο. Δεν νομίζω ότι θα το γλυτώσω το αυτόματο γιατί με τρώει καθημερινά. Προς το παρών έχω στην λίστα το Leon FR 2.0 DSG και το Cupra Formentor 1.5 το οποίο είδα ότι φοράει τελικά το DQ381 υγρού τύπου για μέχρι 40 κιλά ροπής Μετά το καλοκαίρι θα σκεφτώ και άλλες επιλογές και θα δω πότε και πώς θα προχωρήσω. Έχω άλλη μία διετία που μπορώ να ανοιχτω πρίν ξεκινήσουν τα έξοδα με τα παιδιά
kostis76 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 31 λεπτά πριν, tsofras είπε Δίκιο έχεις προφανώς όπως και οι υπόλοιποι. Προσπαθώ να αλλάξω κουβέντα τι άλλο να σας βάλω Bugatti? https://www.tesla.com/el_gr/models/design#overview 1
xgol Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν νομίζω ότι θα το γλυτώσω το αυτόματο γιατί με τρώει καθημερινά. Προς το παρών έχω στην λίστα το Leon FR 2.0 DSG και το Cupra Formentor 1.5 το οποίο είδα ότι φοράει τελικά το DQ381 υγρού τύπου για μέχρι 40 κιλά ροπής Μετά το καλοκαίρι θα σκεφτώ και άλλες επιλογές και θα δω πότε και πώς θα προχωρήσω. Έχω άλλη μία διετία που μπορώ να ανοιχτω πρίν ξεκινήσουν τα έξοδα με τα παιδιά Βρε ασε τα suv.. Σε χατσμπακ δεν ειχαμε καταληξει;; Εκτος αν το οδηγησες με dsg και σου φανηκε ανετο.
tsofras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, xgol είπε Βρε ασε τα suv.. Σε χατσμπακ δεν ειχαμε καταληξει;; Εκτος αν το οδηγησες με dsg και σου φανηκε ανετο. Crossover παρακαλώ , δεν είναι SUV το Formentor, αλλά οκ ένα δίκιο το έχεις. Το έβαλα στη λίστα γιατί όταν μπήκα δεν είχε αίσθηση ψηλού και γλυτώνεις τα κακά του διλιτρου. Επίσης είναι λίγο ποιοτικότερο μέσα λόγω cupra ε και είναι πανέμορφο και άγριο. Βέβαια έκλεισα ραντεβού την Τέταρτη να πάω να δουν το κλακ κλακ που κάνει από το κιβώτιο στις αλλαγές ταχυτήτων. Ανάλογα με την αντιμετώπιση θα πάρω και μελλοντικές αποφάσεις. Αν με αρχίσουν στο δούλεμα και ότι έτσι είναι φυσιολογικό και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα μπορεί να το ξανασκεφτώ το group 56 λεπτά πριν, xgol είπε Να μας πεις ποτε θα παρεις το dsg.. Εγω υπαρχει πιθανοτητα να βρισκομαι στην Ελβετια, καποια στιγμη μεσα στον επομενο χρονο. Αλλιως οντως ή θα μετακομισω, ή θα κανω 100χλμ καθημερινα. Στη δευτερη περιπτωση ωστοσο, οσο και αν μου αρεσει το puma diesel, ΔΕΝ μου παει η καρδια να δωσω λεφτα για χειροκινητο αμαξι. Ειναι τεραστια ευκολια το αυτοματο. Α επίσης ξέχασα να σχολιάσω το puma diesel μόνο χειροκίνητο έρχεται? 1
Grim Ripper Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, tsofras είπε Για να είμαστε on topic Να πάρω ένα τέτοιο? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/31511573-honda-civic Για αρχή κάνε ένα test drive το απλό civic (μιας και το είχες ακυρώσει) και βλέπουμε. 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις