dafnoula13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, bjj-p είπε Εγω πριν καιρο αλλαξα την ωρα που φευγω για καθε τι με 10’ νωριτερα. Μια μικρη αλλαγη δεν φανταζεσαι ποσο πιο ηρεμο οδηγο μπορει να σε κανει. Ότι ποιο απλό και τόσο σοφό !! 👍👍👏 2 1
paylidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, bjj-p είπε Μια μικρη αλλαγη δεν φανταζεσαι ποσο πιο ηρεμο οδηγο μπορει να σε κανει. Προσωπικά άλλαξα διαδρομή στην επιστροφή απο τη δουλειά και σε ώρες αιχμης εν γένει... Η συντομότερη εχει ενα σημειο που ανεβαζω πιεση γιατι εχει 2 λωρίδες εκ των οποίων η μια στρίβει δεξια (κ δεν εχει κινηση) και η αλλη αριστερα (πηχτρα παντα) και ερχονται και χωνονται να στριψουν απο τη δεξια στα αριστερά στο φαναρι με αποτέλεσμα να γίνονται συνεχείς τρακάρες... Αποφάσισα λοιπον να κάνω 800 μετρα παραπανω για να διατηρησω τη ψυχική και σωματική μου υγεία, καθως προ ημερών με αρρωστησε τόσο πολύ ένας 40αρης κλασσικος κακομαθημενος κοπανος που ενω μου χώθηκε αρχισε να βρίζει μαζι με τη γυναικα του που τον εκλεισα και του κορναρα, ε ημουν ήδη πολυ εκνευρισμένος απο διαφορα θέματα, πολυ κουρασμένος γιατι εκανα απο τις 6 το πρωι μερεμέτια σε σπιτι φίλου και κατεβηκα απο το αμαξι για φασαρία (εχοντας παρει μαζι μου και μια "σκύλα"-οικοδομικό εργαλείο).... Επειδή δε μου ταιριάζει λοιπον αυτη η συμπεριφορά* και επειδη στο τσακ** δε τους έκανα το αμαξι και το κεφάλι καλοκαιρινο (να με τρέχουν καλοκαιριάτικα) ειπα δε ξαναπαω απο εκει τουλαχιστον σε ωρα αιχμής... *αλλες 2 φορες εχω βγει εκτος εαυτου 15+ χρονια που οδηγώ, γενικά ειμαι πολυ μαζεμένος και αμυντικος οδηγός **μαζευτηκε αφοτου με ειδε αγριεμένο και ζητησε συγνώμη κατηγορώντας τον covid που του εχει επηρεάσει την ψυχολογία, νεα δικαιολογία, παλια λεγανε βιαζομαι παω στο νοσοκομειο κοκ... του λεω εαν το ξανακάνεις κ σε πετυχω θα σου κανω το αμαξι και το κεφάλι καμπριο κ φυγαμε... Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από paylidis 2
eMike Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Πάω με 200 λέει αλλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΩ...ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΩ ΤΑ ΦΩΤΑ από κανά χιλιόμετρο πριν και κάνουν στην άκρη... Τον κάνετε εικόνα στον δρόμο ή μόνο εγώ?
tsofras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, eMike είπε Πάω με 200 λέει αλλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΩ...ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΩ ΤΑ ΦΩΤΑ από κανά χιλιόμετρο πριν και κάνουν στην άκρη... Τον κάνετε εικόνα στον δρόμο ή μόνο εγώ? Ναι έχουν 18 δευτερόλεπτα να αλλάξουν λωρίδα .... 3
telis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Όποιος κολλάει πίσω μου παίζοντας τα φώτα, εννοείται ότι κάνω άκρη. Για όση ώρα κάνω δεξιά, ρίχνω με μανία νερό στο παρμπρίζ... 1
ritualistic Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) απο την αλλη βεβαια εκτος αν ο δρομος ειναι γεματος δεν εχει κανεις καμια δουλεια μονιμα στην αριστερη... γιατι η εξαιρεση ειναι να πετυχεις εκει αλλον που ηδη προσπερναει και ο κανονας ειναι καποιος να ειναι μονιμα αριστερα Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από ritualistic 2
paylidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, ritualistic είπε απο την αλλη βεβαια εκτος αν ο δρομος ειναι γεματος δεν εχει κανεις καμια δουλεια μονιμα στην αριστερη... γιατι η εξαιρεση ειναι να πετυχεις εκει αλλον που ηδη προσπερναει και ο κανονας ειναι καποιος να ειναι μονιμα αριστερα Θα συμφωνησω με τον αγαπητο, εχουμε γεμισει ζωα (συγνώμη απο τα ζωα) που πηγαινουν με 90-100-110 στην αριστερη... Σε κλιμακα επικινδυνότητας ειναι ενα κλικ κατω απο αυτους που πηγαινουν με 200... Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από paylidis 4
xgol Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι έχουν 18 δευτερόλεπτα να αλλάξουν λωρίδα .... Eχουν κατω απο 4 δευτερολεπτα. Υ.Γ. Ισως λιγο παραπανω, αναλογα την ταχυτητα του πρωτου αμαξιου και την αρχικη μεταξυ τους αποσταση. Απλα καποιος που τρεχει με 200km/h καλυπτει 55,5 μετρα το δευτερολεπτο. Ασυλληπτο νουμερο. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από xgol
tsofras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, xgol είπε Eχουν κατω απο 4 δευτερολεπτα. Που έκανα λάθος στη πράξη ? Τα 200Km εφόσον πάς με 200Km/h τα διανύεις σε 60 λεπτά --> 3600 δευτερόλεπτα Με απλή μέθοδο των τριών το 1Km το διανύεις σε 18 δευτερόλεπτα Δεν ξέρω αν έκανα λάθος κάπου και εσύ βγάζεις 4 δευτερόλεπτα Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από tsofras
bjj-p Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 26 λεπτά πριν, ritualistic είπε απο την αλλη βεβαια εκτος αν ο δρομος ειναι γεματος δεν εχει κανεις καμια δουλεια μονιμα στην αριστερη... γιατι η εξαιρεση ειναι να πετυχεις εκει αλλον που ηδη προσπερναει και ο κανονας ειναι καποιος να ειναι μονιμα αριστερα 6 λεπτά πριν, paylidis είπε Θα συμφωνησω με τον αγαπητο, εχουμε γεμισει ζωα (συγνώμη απο τα ζωα) που πηγαινουν με 90-100-110 στην αριστερη... Σε κλιμακα επικινδυνότητας ειναι ενα κλικ κατω απο αυτους που πηγαινουν με 200... Δεν ειναι ρεαλιστικο αυτο εντος αττικης αλλα και πολυ συχνα και εκτος. Και μισογεματοι να ειναι οι δρομοι αν δεν απλωθουν και στην αριστερη, θα δημιουργησουν ουρα που με το παραμικρο θα υπαρχουν αδικαιολογητα φρενα. Επικινδυνο. Επισης στα περισσοτερα κομματια το ανω οριο ταχυτητας ειναι 90-110 και σε κομματια 130. Οποτε δεν παρανομουν καθολου πηγαινοντας με αυτα τα χιλ.
xgol Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Που έκανα λάθος στη πράξη ? Αν το ενα χλμ ηταν κυριολεξια, πουθενα. Θεωρησα πως ηταν σχημα λογου. Γιατι σε πραγματικες συνθηκες, σε καμηα περιπτωση δεν εχουμε 18sec για να αλλαξουμε λωριδα. 1
tsofras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, xgol είπε Αν το ενα χλμ ηταν κυριολεξια, πουθενα. Θεωρησα πως ηταν σχημα λογου. Γιατι σε πραγματικες συνθηκες, σε καμηα περιπτωση δεν εχουμε 18sec για να αλλαξουμε λωριδα. Αααα , ε εγώ απάντησα στο 1χλμ του eMike 2
paylidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, bjj-p είπε Δεν ειναι ρεαλιστικο αυτο εντος αττικης αλλα και πολυ συχνα και εκτος. Και μισογεματοι να ειναι οι δρομοι αν δεν απλωθουν και στην αριστερη, θα δημιουργησουν ουρα που με το παραμικρο θα υπαρχουν αδικαιολογητα φρενα. Επικινδυνο. Επισης στα περισσοτερα κομματια το ανω οριο ταχυτητας ειναι 90-110 και σε κομματια 130. Οποτε δεν παρανομουν καθολου πηγαινοντας με αυτα τα χιλ. Δε μιλάω για εντος αττικής, για εθνικη λεω... και πάλι το οτι εχει 110-120 όριο δε νομιμοποιει να πηγαινεις με τόσο στην αριστερή όταν η ροη απαιτεί μεγαλυτερη ταχυτητα (καλως ή κακως δεν εχει σημασία), φλας κ μεσαια την επομένη του Αγιου πνευματος που ταξίδευα, χωρις ουσιαστικη κίνηση, το πετυχα παρα πολύ αυτό το φαινόμενο (καθομαι αριστερα με 110 επειδη ετσι μου αρεσει), το ότι με εβαζε να αλλαξω εγω λωριδα για να τον προσπεράσω με 130 ήταν πιο επικινδυνο θεωρώ... 1
tsofras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε μιλάω για εντος αττικής, για εθνικη λεω... και πάλι το οτι εχει 110-120 όριο δε νομιμοποιει να πηγαινεις με τόσο στην αριστερή όταν η ροη απαιτεί μεγαλυτερη ταχυτητα (καλως ή κακως δεν εχει σημασία), φλας κ μεσαια την επομένη του Αγιου πνευματος που ταξίδευα, χωρις ουσιαστικη κίνηση, το πετυχα παρα πολύ αυτό το φαινόμενο (καθομαι αριστερα με 110 επειδη ετσι μου αρεσει), το ότι με εβαζε να αλλαξω εγω λωριδα για να τον προσπεράσω με 130 ήταν πιο επικινδυνο θεωρώ... Όλα σχετικά είναι Γιώργο , προφανώς ισχύει και αυτό που λες εσύ , απο την άλλη και εγώ όταν κυκλοφορώ στη μεσαία και έχω τον μπροστινό να πηγαίνει με 110 ή 100 και περιμένω 5 λεπτά να μπώ στην αριστερή για προσπέραση γιατί όλοι πάνε με 130+ και δεν μπορώ καν να μπώ , επικίνδυνο είναι και αυτό 3
imr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 16 λεπτά πριν, paylidis είπε Θα συμφωνησω με τον αγαπητο, εχουμε γεμισει ζωα (συγνώμη απο τα ζωα) που πηγαινουν με 90-100-110 στην αριστερη... Σε κλιμακα επικινδυνότητας ειναι ενα κλικ κατω απο αυτους που πηγαινουν με 200... 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε μιλάω για εντος αττικής, για εθνικη λεω... και πάλι το οτι εχει 110-120 όριο δε νομιμοποιει να πηγαινεις με τόσο στην αριστερή όταν η ροη απαιτεί μεγαλυτερη ταχυτητα (καλως ή κακως δεν εχει σημασία), φλας κ μεσαια την επομένη του Αγιου πνευματος που ταξίδευα, χωρις ουσιαστικη κίνηση, το πετυχα παρα πολύ αυτό το φαινόμενο (καθομαι αριστερα με 110 επειδη ετσι μου αρεσει), το ότι με εβαζε να αλλαξω εγω λωριδα για να τον προσπεράσω με 130 ήταν πιο επικινδυνο θεωρώ... Γενικα στην αριστερη δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικο το θεμα (εκτος αν μιλαμε για 2 λωριδες) Νομιζω ο τεραστιος ογκος του προβληματος ειναι στην Μεσαια, με 80. Ακομα και σε αδειο δρομο που θεωριτικα πιανεις δεξια, αν πας δεξια λωριδα με 100 θα περνας μονιμα κοσμο που ειναι κολημενος στην μεσαια 4 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις