Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν όντως πηγαίνεις με 200 κ δεν το λες απλα για μαγκιά είσαι εντελώς ανώριμος στα ορια της ηλιθιότητας. Νοικιασε μια πίστα και κανε οτι θες οι ζωές των άλλων δεν σου ανήκουν επειδή θες να παιξεις με τις 4 καινούριες σου ροδες πάνω σε μια λαμαρίνα!!! Να σε φυλάει ο Θεός εύχομαι, όπως και τους γύρω σου.

• Like 1
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, poihths είπε

αν όντως πηγαίνεις με 200 κ δεν το λες απλα για μαγκιά είσαι εντελώς ανώριμος στα ορια της ηλιθιότητας. Νοικιασε μια πίστα και κανε οτι θες οι ζωές των άλλων δεν σου ανήκουν επειδή θες να παιξεις με τις 4 καινούριες σου ροδες πάνω σε μια λαμαρίνα!!! Να σε φυλάει ο Θεός εύχομαι, όπως και τους γύρω σου.

Το έπιασε το νόημα πιστεύω ας το αφήσουμε δεν υπάρχει λόγος να τσακωθούμε.

Απλά επειδή μπορεί να διαβάζουν και μικρότεροι σε ηλικία σίγουρα δεν είναι συνετό το να ταξιδεύεις με τέτοιες ταχύτητες και να πάρεις κάποιον στον λαιμό σου.

Οπότε το είπαμε, το σχολιασαμε ας πάμε παρακάτω.

Προσοχή στους δρόμους πάμε όλοι την βόλτα μας και θέλουμε να γυρίσουμε πίσω με ή στην οικογένεια μας.

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, squib είπε

Μπορεί να πατήσω τόσο για ένα δύο λεπτά εάν ο δρόμος είναι άδειος μπροστά μου όσο βλέπω . Αλλά όχι δε μπορώ να ταξιδέψω με τέτοια ταχύτητα μόνιμα, τουλάχιστον όχι με το αυτοκίνητο που έχω 

Αυτο ακριβως... ουτως ή αλλιως δε θα κερδίσεις ουσιαστικο χρονο στη διαδρομή... πηγαινε 5-10 λεπτα με 150-160-180.. να το χαρεις κ τελος... τωρα εαν βρεις αδειο τελειως δρομο (πετυχα πολλες φορες αδειο δρομο για χλμ στη περιοδο των lockdown) δωστου...

απο την άλλη όταν βγαίνεις εθνική και βλέπεις νταλικα στην αριστερη να κανει προσπέραση στη νταλικα πως να πεις παω σταθερα 160+...;

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, tsofras είπε

Εμένα προσωπικά πάντα με κούραζε ακόμη και μικρότερος που μπορεί να το παταγα κάποιες φορές παραπάνω με έπιανα ότι με κούραζε αφάνταστα να είμαι τσιτωμενος και να παρατηρώ συνέχεια τα πάντα.

Προτιμώ χαλαρά cruise control στα 120 και οπότε φτάσω

μαξ 130 -140 και πας ξεκουραστος στον προορισμο σου στην ωρα σου

10 ώρες πριν, squib είπε

Μπορεί να πατήσω τόσο για ένα δύο λεπτά εάν ο δρόμος είναι άδειος μπροστά μου όσο βλέπω . Αλλά όχι δε μπορώ να ταξιδέψω με τέτοια ταχύτητα μόνιμα, τουλάχιστον όχι με το αυτοκίνητο που έχω 

ο,τι αυτοκινητο εχεις οταν μιλαμε για τετοιες ταχυτητες εισαι επικινδυνος και για τον εαυτο σου αλλα πολυ περισσοτερο για τους διπλα σου που δεν φταινε σε τιποτα

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ritualistic είπε

μαξ 130 -140 και πας ξεκουραστος στον προορισμο σου στην ωρα σου

ο,τι αυτοκινητο εχεις οταν μιλαμε για τετοιες ταχυτητες εισαι επικινδυνος και για τον εαυτο σου αλλα πολυ περισσοτερο για τους διπλα σου που δεν φταινε σε τιποτα

θα συμφωνήσω αλλά καθώς δεν έμενα πάντα Ελλάδα το 200 αυτοκινητόδρομο ήταν κάτι σύνηθες αλλά για μένα κουραστικό

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, paylidis είπε

Εκεί πλαναρει όπως λεω κ εγώ 😂

Το αμαξακι για ότι πλήρωσα δεν παίζετε 160 και νοιώθω ασφάλεια  βαρύ με καταλαβαίνεις τώρα  τέλος ότι πληρώνεις παίρνεις.τοσο μικρό αυτοκίνητο αλλά εχεισ αισθηση μεγάλου.

Μπας και έκανα μ@λ@κια και δεν έδωσα 5 6 παραπάνω να πάρω το s 186 άλογα να έβγαζα τρελλα γούστα;

10 ώρες πριν, tsofras είπε

Αν δεν είσαι από αυτούς που κολλάνε πίσω από τον άλλο και είναι έτοιμοι να περάσουν από πάνω οκ

Μου την σπάει απίστευτα όταν κάνω προσπέραση και μου κολλάνε από πίσω την ώρα που προσπερναω λες και δεν βλέπουν ότι δεν έχω χώρο να ξαναμπώ στην μεσαία.

Βέβαια τα αντανακλαστικά και η συμπεριφορά του αμαξιού σε τέτοιες ταχύτητες δεν είναι αυτή που περιμένουμε.

Ας μην το αναλύσουμε αν είσαι μόνος σε άδειο δρόμο πήγαινε όπως θες μαν , το θέμα είναι ότι όταν κυκλοφορούν και άλλοι δεν φταίνε σε κάτι, δεν έχουν γίνει λίγα ατυχήματα

Δεν το επικροτω αλλά να είστε καλά να το χαίρεστε

Δεν κόλαω από πίσω Θωμά ποτέ . Παίζω τα φώτα από μακρυά να μου κάνει χώρο. Ένταξη έπειτα από το ρχ8 10   8 χρόνια τώρα πήρα αμάξι τησ προκοπής να το χαρώ λίγο.Χθες ήταν άδεια η εθνική.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι να ταξιδεύεις με 180. Να σταματάς στα διόδια αν δεν έχεις e-pass και 2 φορές για κατούρημα, και να σε φτάνει ο άλλος που πάει με 130-140 με e-pass και πίνει λιγότερο νερό.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, telis είπε

Ναι να ταξιδεύεις με 180. Να σταματάς στα διόδια αν δεν έχεις e-pass και 2 φορές για κατούρημα, και να σε φτάνει ο άλλος που πάει με 130-140 με e-pass και πίνει λιγότερο νερό.

true story... σε καθε ταξιδι εχω εναν τετοιο που τρεχει τρεχει και στο τελος καταληγουμε μαζι...! 😅

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, telis είπε

δεν μπορω να κατανοησω τους βιαστικους χωρις epass... 

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Μετράω κι εγώ μέρες να παραλάβω την Corolla (τέλη Ιουλίου agw). Και μετά μπαίνουμε σε zen mode με το hybrid :)

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, denexo είπε

Μετράω κι εγώ μέρες να παραλάβω την Corolla (τέλη Ιουλίου agw). Και μετά μπαίνουμε σε zen mode με το hybrid :)

Άντε με το καλό , περιμένουμε :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

130 είναι μια καλή και ασφαλή ταχύτητα  (και για τους άλλους) , αλλά σε 5ωρο ταξίδι θα έχουμε και τα 2λεπτα γούστα μας...safe πάντα... 

Επεξ/σία από dafnoula13
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά δεν υπάρχει ασφάλεια ούτε για 10 μέτρα, δεν ξέρεις τι μπορει να πεταχτει στο δρομο ακόμα και αν βλέπεις 2ΚΜ μπροστά. Επιπλέον πρέπει να υπολογίζετε και άλλους παράγοντες - κακό οδόστρωμα, ελαττωματικά ελαστικά, και άλλο ένα εκατομμύριο παράγοντες. Αν πιστεύετε ότι όλο αυτά είναι υπερβολές και συμβαίνουν μόνο σε άλλους να σας θυμήσω ότι σε κανένα δυστύχημα πιστεύει το θύμα ότι θα του συμβεί. Αν δεν σας ενδιαφέρει η ζωή σας ρωτήστε κάποιον που επιβίωσε αν θα το ξανάκανε. Και αν δε σας ενδιαφέρει ούτε αυτό τουλάχιστον σκεφτείτε ότι μπορεί να γίνετε και δολοφόνοι.

όποιος αντέχει ας κάτσει να το δει και μετά ας ξανατρέξει με 200ΚΜ/h

Επεξ/σία από poihths
  • Like 5
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, poihths είπε

παιδιά δεν υπάρχει ασφάλεια ούτε για 10 μέτρα, δεν ξέρεις τι μπορει να πεταχτει στο δρομο ακόμα και αν βλέπεις 2ΚΜ μπροστά. Επιπλέον πρέπει να υπολογίζετε και άλλους παράγοντες - κακό οδόστρωμα, ελαττωματικά ελαστικά, και άλλο ένα εκατομμύριο παράγοντες. Αν πιστεύετε ότι όλο αυτά είναι υπερβολές και συμβαίνουν μόνο σε άλλους να σας θυμήσω ότι σε κανένα δυστύχημα πιστεύει το θύμα ότι θα του συμβεί. Αν δεν σας ενδιαφέρει η ζωή σας ρωτήστε κάποιον που επιβίωσε αν θα το ξανάκανε. Και αν δε σας ενδιαφέρει ούτε αυτό τουλάχιστον σκεφτείτε ότι μπορεί να γίνετε και δολοφόνοι.

όποιος αντέχει ας κάτσει να το δει και μετά ας ξανατρέξει με 200ΚΜ/h

Είναι πολλοί οι παράγοντες που δεν μπορείς να υπολογίσεις.

Εμένα μου έχει βγεί σκύλος στην παραλιακή και τον εμβόλισα με 80Km , μου έβαλε το προφυλακτήρα μέχρι την μηχανή μέσα και ευτυχώς δεν είχα άλλο αμάξι δίπλα μου.

Την προηγούμενη εβδομάδα άκουσα ένα μπαμ και κοιτάω απο κάτω και βλέπω ένα Corsa καρφωμένο επάνω σε ένα πεύκο επάνω στο πεζοδρόμιο. Κατέβηκα να τους πάω ένα νερό και να δώ αν είναι καλά , μία μαμά με την κόρη της .

Είχε ένα μπουκάλι νερό στο πίσω κάθισμα το οποίο έφυγε απο πίσω , πέρασε κάτω απο το κάθισμα , πήγε και χώθηκε κάτω απο το γκάζι και όπως πήγε να το διώξει με το πόδι πάτησε το γκάζι και καρφώθηκε στο δέντρο.

Σε αυτό το πεζοδρόμιο περπατάω με τα παιδιά μου καθημερινά , οπότε τι 200 στην εθνική , πεζός και μπορεί να σε πατήσουν αν είσαι άτυχος.

Όχι πως με 120 προλαβαίνεις να αντιδράσεις καλύτερα , αλλά αν στο ενδιάμεσο πατήσεις και κανα φρένο , δουλέψουν και τα νέα συστήματα ασφαλείας έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να μην πάθεις κάτι σοβαρό.

• Like 5
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tsofras είπε

Είχε ένα μπουκάλι νερό στο πίσω κάθισμα το οποίο έφυγε απο πίσω , πέρασε κάτω απο το κάθισμα , πήγε και χώθηκε κάτω απο το γκάζι και όπως πήγε να το διώξει με το πόδι πάτησε το γκάζι και καρφώθηκε στο δέντρο.

Απιστευτο!!! Ποσοι παραγοντες κι ομως συμβαινουν.. Αν και υπαρχει υπερυψωμενο φραγμα μεταξυ μπρος και πισω καθισματος συνηθως.

Δωστε και κανενα τιπ καθημερινης ασφαλους οδηγικης συμπεριφορας. Ολο και καποιος μπορει να αλλαξει συνηθειες προς το καλυτερο γι αυτον και τελικα και ολων.

Εγω πριν καιρο αλλαξα την ωρα που φευγω  για καθε τι με 10’ νωριτερα. Μια μικρη αλλαγη δεν φανταζεσαι ποσο πιο ηρεμο οδηγο μπορει να σε κανει.

• Like 7

• Δημιουργία νέου...