sargus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, paylidis είπε Δε διαφωνώ απλώς δε με ένοιαξε ποτέ. Εάν μου έλεγαν εξαρχής 210 κ ήμουν οκ με αυτό θα τα έδινα. Αλλά το έκανα θέμα γιατί αλλά είπαμε και αλλά πηγαιναν να κάνουν. Οσο για το Β ποιος δε θέλει να κινείται οικονομικά; Αλλά δεν είναι αυτός ο αυτοσκοπός μου.. είχα αυτοκινητο που έκαιγε μέση 14λ στα 100 και απλά δε με ένοιαζε γιατί μου άρεσε. Σαφώς αν μπορούσα να έχω το ίδιο μοντέλο και να καίει τα μισά πχ θα το προτιμούσα αλλά δε θα έπαιρνα άλλο τελειως μοντέλο για οικονομία. απο εκεί κ πέρα έχεις δίκιο σε μεγάλο βαθμό. Κανείς δεν έχει συμβόλαιο ότι σε 5 πχ χρόνια θα βγάζει τα ίδια, και εγώ βγάζω 35-40% λιγότερα από ότι έβγαζα το 2012-13-14, όποτε και ανάλογα της φάσης που είσαι ζυγίζεις το ρίσκο κ πορεύεσαι (εάν είχα πχ παιδιά ίσως με ένοιαζαν κάποια επιπλέον πράγματα) Πολύ ωραία απάντηση στο επίσης ωραίο αρχικό ποστ!
mp123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 17 ώρες πριν, oykas2001 είπε Βλέπω και το ανανεωμένο kodiaq, πολύ ωραίο, αλλά σα να τσιμπάνε λίγο (ή μάλλον πολύ) οι τιμές;;;; https://www.autogreeknews.gr/nea/nea-lansarismata-autokinitwn/oi-times-toy-ananeomenoy-skoda-kodiaq Όχι απλώς τσιμπάνε , δαγκώνουν. 1
oykas2001 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 16 λεπτά πριν, mp123 είπε Όχι απλώς τσιμπάνε , δαγκώνουν. Kodiaq Sportline 1.5 TSI ACT 150 PS DSG7: 38.200 ευρώ Με χοντρή μασέλα κιόλας... 2 1
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, mp123 είπε Όχι απλώς τσιμπάνε , δαγκώνουν. 1 ώρα πριν, oykas2001 είπε Kodiaq Sportline 1.5 TSI ACT 150 PS DSG7: 38.200 ευρώ Με χοντρή μασέλα κιόλας... Μάγκεψαν τα κοτόπουλα και κάνανε χωρίστρα……. Αφού πουλάμε σου λέει ας ανεβάσουμε τιμές 1
oykas2001 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, paylidis είπε Μάγκεψαν τα κοτόπουλα και κάνανε χωρίστρα……. Αφού πουλάμε σου λέει ας ανεβάσουμε τιμές Ναι, ακόμα και την φτηνότερη έκδοση να πάρεις χωρίς αυτόματο, 32 καβάλησε για πλάκα... Κι όπως ειπώθηκε και πιο πριν, γενικά και η skoda ανέβηκε τιμές Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από oykas2001 2
billyg599 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Στις 3/7/2021 στις 3:08 ΜΜ, dstilio είπε τοσες σελίδες και κανείς δεν σου απάντησε. Το τρέμουλο μετά τα 120 είναι λόγω των τροχών. Πηγαιβε για ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση γιατί μάλλον οι τροχοί έχουν χτυπήσει σε πεζοδρόμια και είναι στραβοί. Επισης δες να έχουν ίδια πίεση τα δεξιά με τα αριστερά ελαστικά. Σε ευχαριστώ. Το κάναμε αυτό και τα λάστιχα. Ισως ήμουν λίγο υπερβολικός για το ότι τρέμει. Πρόσεξα και νομίζω ότι αεροδυναμικοί είναι κυρίως οι θόρυβοι. Επίσης πρόσεξα ότι για να πάς πάνω από 120 πιάνει >3.5Κ στροφές και τότε η μηχανή μουγκρίζει. Νομίζω είναι τα όρια του αυτοκινήτου. Τώρα σχετικά με την έρευνα μου είδα αρκετά και οδήγησα ότι έχουν εδώ στις αντιπροσωπείες. Δύο ερωτήσεις: 1) Στα SUV που είδα π.χ. τα c-hr, puma, 2008 μου φάνηκε ότι έχουν μικρή ορατότητα οι πίσω θέσεις. Είμαι υπερβολικός; Τα κάνουν έτσι για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω; 2) Απο τα ΗΒ μου άρεσε το corolla 1.8 hybrid (θέλω αυτόματο οπωσδήποτε). Έχει απόσταση απο το έδαφος όμως στα 135mm. Δεν είναι λίγο για Ελλάδα; Δεν βάζουν επίσης αισθητήρες παρκαρίσματος.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος στο Toyota θα σου τους δώσουν δώρο με λίγη πίεση... 1
mp123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, oykas2001 είπε Kodiaq Sportline 1.5 TSI ACT 150 PS DSG7: 38.200 ευρώ Με χοντρή μασέλα κιόλας... https://www.car.gr/classifieds/cars/view/34143017-volkswagen-tiguan https://www.car.gr/classifieds/cars/view/36837038-volkswagen-tiguan Ετσι για πλάκα έψαξα και είδα ότι το τιγκουαν είναι πιο φτηνό. Πάνε καλά εκεί στην σκοντα ; Ποιος θα το πάρει αντί να πάρει τιγκουαν ; Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από mp123 1
oykas2001 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, mp123 είπε https://www.car.gr/classifieds/cars/view/34143017-volkswagen-tiguan https://www.car.gr/classifieds/cars/view/36837038-volkswagen-tiguan Ετσι για πλάκα έψαξα και είδα ότι το τιγκουαν είναι πιο φτηνό. Πάνε καλά εκεί στην σκοντα ; Ποιος θα το πάρει αντί να πάρει τιγκουαν ; Έλα ντε, το κοιτούσα το μεσημέρι γιατί θέλω να πάω για σέρβις το passat από βδομάδα και λέω κάτσε να ρίξω μια ματιά... Tragic όντως.
mp123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, oykas2001 είπε Έλα ντε, το κοιτούσα το μεσημέρι γιατί θέλω να πάω για σέρβις το passat από βδομάδα και λέω κάτσε να ρίξω μια ματιά... Tragic όντως. Ναι ρε Φιλε. Εγω έλεγα το τιγκουαν θα πάει πάνω από 40 αλλά wtf . Η φάση είναι ποιος τρελός θα το πάρει τόσα λεφτά .
tsofras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 19 λεπτά πριν, mp123 είπε Ναι ρε Φιλε. Εγω έλεγα το τιγκουαν θα πάει πάνω από 40 αλλά wtf . Η φάση είναι ποιος τρελός θα το πάρει τόσα λεφτά . Έχουν μία διαφορά όμως Το Kodiak γίνεται και 7θεσιο και έχει Πορτ μπαγκαζ 560 λίτρα ή 650 ως 5θεσιο Οπότε κάποιος που θέλει τόσους χώρους θα το προτιμήσει από το Tiguan , δεν είναι ίδια κατηγορία ακριβώς με το Tiguan 2 ώρες πριν, billyg599 είπε Σε ευχαριστώ. Το κάναμε αυτό και τα λάστιχα. Ισως ήμουν λίγο υπερβολικός για το ότι τρέμει. Πρόσεξα και νομίζω ότι αεροδυναμικοί είναι κυρίως οι θόρυβοι. Επίσης πρόσεξα ότι για να πάς πάνω από 120 πιάνει >3.5Κ στροφές και τότε η μηχανή μουγκρίζει. Νομίζω είναι τα όρια του αυτοκινήτου. Τώρα σχετικά με την έρευνα μου είδα αρκετά και οδήγησα ότι έχουν εδώ στις αντιπροσωπείες. Δύο ερωτήσεις: 1) Στα SUV που είδα π.χ. τα c-hr, puma, 2008 μου φάνηκε ότι έχουν μικρή ορατότητα οι πίσω θέσεις. Είμαι υπερβολικός; Τα κάνουν έτσι για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω; 2) Απο τα ΗΒ μου άρεσε το corolla 1.8 hybrid (θέλω αυτόματο οπωσδήποτε). Έχει απόσταση απο το έδαφος όμως στα 135mm. Δεν είναι λίγο για Ελλάδα; Δεν βάζουν επίσης αισθητήρες παρκαρίσματος. Έχεις δίκιο για τα SUV απλά έχουν όλα πλέον κάμερα πίσω οπότε δεν σε προβληματίζει ιδιαίτερα Τώρα για το Corolla για άσφαλτο μία χαρά είναι τα 13.5 , τώρα αν πέσεις σε λακούβα πάνω από 10 πόντους και με αρκετά από τα SUV που είναι στους 16 πόντους ( Puma) ή 17 ( 2008) σιγά την διαφορά για 2.5 πόντους 1
mp123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Έχουν μία διαφορά όμως Το Kodiak γίνεται και 7θεσιο και έχει Πορτ μπαγκαζ 560 λίτρα ή 650 ως 5θεσιο Οπότε κάποιος που θέλει τόσους χώρους θα το προτιμήσει από το Tiguan , δεν είναι ίδια κατηγορία ακριβώς με το Tiguan Ετσι οπως τα λες τότε πιο πολυ συμφέρει αυτό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/12323436-citroen-spacetourer έχει και μπόνους να βάζεις και τις δυο πεθερές μέσα.
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mp123 είπε https://www.car.gr/classifieds/cars/view/34143017-volkswagen-tiguan https://www.car.gr/classifieds/cars/view/36837038-volkswagen-tiguan Ετσι για πλάκα έψαξα και είδα ότι το τιγκουαν είναι πιο φτηνό. Πάνε καλά εκεί στην σκοντα ; Ποιος θα το πάρει αντί να πάρει τιγκουαν ; Ισχύει. Το σκεπτόμουν κ εγώ. Αλλά είναι άλλη κατηγορία πράγματι. Ιδίως αν τα δεις από κοντά φαίνεται με τη μια..! Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από paylidis
Peugeot208 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, billyg599 είπε Σε ευχαριστώ. Το κάναμε αυτό και τα λάστιχα. Ισως ήμουν λίγο υπερβολικός για το ότι τρέμει. Πρόσεξα και νομίζω ότι αεροδυναμικοί είναι κυρίως οι θόρυβοι. Επίσης πρόσεξα ότι για να πάς πάνω από 120 πιάνει >3.5Κ στροφές και τότε η μηχανή μουγκρίζει. Νομίζω είναι τα όρια του αυτοκινήτου. Τώρα σχετικά με την έρευνα μου είδα αρκετά και οδήγησα ότι έχουν εδώ στις αντιπροσωπείες. Δύο ερωτήσεις: 1) Στα SUV που είδα π.χ. τα c-hr, puma, 2008 μου φάνηκε ότι έχουν μικρή ορατότητα οι πίσω θέσεις. Είμαι υπερβολικός; Τα κάνουν έτσι για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω; 2) Απο τα ΗΒ μου άρεσε το corolla 1.8 hybrid (θέλω αυτόματο οπωσδήποτε). Έχει απόσταση απο το έδαφος όμως στα 135mm. Δεν είναι λίγο για Ελλάδα; Δεν βάζουν επίσης αισθητήρες παρκαρίσματος. Καλησπέρα. Πολλά δεν είναι 3500rpm στα 120km/h;
mp123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, paylidis είπε Ισχύει. Το σκεπτόμουν κ εγώ. Αλλά είναι άλλη κατηγορία πράγματι. Ιδίως αν τα δεις από κοντά φαίνεται με τη μια..! Τα έχω δει αλλα να σου πω την αλήθεια προτοιμω το τιγκουαν. Άλλο να τα δώσεις τα 35 για τιγκουαν και άλλο 38 για σκοντα. 38 για σκοντα είναι παρά μα παρά πολλά. Συμβιβάσεσε με κάτι πιο μικρό και πας σε q3 , x1, x2 , gla , Αντε και σε τιγκουαν φουλ έξτρα. Θα λες έδωσα 38 κ και πηρα σκοντα ; 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις