Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα φίλε και να το χαρείτε και οι δύο. Πανέμορφο.

Σε άλλα νέα:

Ξέρετε τώρα, τυχαία...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, paylidis είπε

Καλοτάξιδο καλά χλμ. Κουκλι! Τυχερή η γυναίκα 

Ευχαριστω. Οκ ένταξη εβαλα λίγο την πινελιά του καγκουρα αλλά του πάει.δεν μπορώ να βλέπω μίνι Κούπερ χωρίς ρίγα και φιμέ.

Για αυτη το πηρα . Εγω έχω άλλη κουκλα . Με αυτη βγάζω τα γούστα μου.

825E8D22-DB5A-4044-A024-32A5AD9F9F90.jpeg

Επεξ/σία από mp123
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ευχαριστω. Οκ ένταξη εβαλα λίγο την πινελιά του καγκουρα αλλά του πάει.δεν μπορώ να βλέπω μίνι Κούπερ χωρίς ρίγα και φιμέ.

Για αυτη το πηρα . Εγω έχω άλλη κουκλα . Με αυτη βγάζω τα γούστα μου.

825E8D22-DB5A-4044-A024-32A5AD9F9F90.jpeg

Κούκλες και τα 2 να είστε καλά να τα χαρείτε

22 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα φίλε και να το χαρείτε και οι δύο. Πανέμορφο.

Σε άλλα νέα:

Ξέρετε τώρα, τυχαία...

Άνετα το αγόραζα και σε θερμικό

• Like 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, kostis76 είπε

Παιδιά, καμία άποψη για το corolla (sedan); Μια χαρά μου φαίνεται και το 1500ρι με τα 125 hp (4μελης οικογένεια...)

Έχει χώρους παραπάνω απο το ΗΒ αλλά μη φανταστείς επιπέδου Octavia. Για να πάρεις ένα αξιοπρεπές επίπεδο εξοπλισμου ήσουν περίπου στα 19 και κάτι αλλά νομίζω η Τογιότα τσιμπησε τις τιμές προσφάτως. Το μοτέρ το έχω δει σε Γιάρις που ήταν αρκετά καλό, λίγο τραχύ χαμηλά βέβαια. Έχε υπόψιν σου πως δεν είναι τουρμπάτο αλλά ατμόσφαιρα (χωρίς να σημαίνει πως είναι αργό). Το δύσκολο μέρος τώρα είναι να βρεις κάποιο να οδηγήσεις γιατί Test Drive έχουν μόνο hybrid

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, mp123 είπε

Ολα οκ . Πηγαμε για καφε παραλιακή. Μια χαρά.  Οκ τι να λέμε τωρα ότι πληρώσεις παίρνεις . 140 ετσι για λίγο χωρισ καθόλου μα καθόλου κόπο στην παραλιακή στο Φάληρο και νομίζεις πως πας με 60.το αμαξάκι πατάει καλά. Βαρύ τιμόνι.με λίγα λογια καρτ.νοιωθεις αυτοκίνητο και σιγουριά.πως πατάει και σε μια προσπέραση δεν θα κολλήσεις όταν ο αλλος πάει με 120 140. Του έχεις φύγει πολυ ανετα.

E347D31F-A508-461B-8377-0E5BB927BBC1.jpeg

1A6F9634-4A76-4153-B056-B5B5FFB6B808.jpeg

13AF09FB-D972-45AE-9D17-BAB4F90F3047.jpeg

E3865829-0F97-4349-BF69-F76751EAF1FA.jpeg

Θυμησου βεβαια τις αποψεις σου καποιον καιρο πριν. Εφτασες σε σημειο να παραδεχτεις το «οτι πληρωσεις, παιρνεις». Καλοταξιδο!

• Like 4
Δημοσ.

Σημείωστε τις πινακίδες του Μίνι, ΧΕΡ-κάτι, γιατί σε κανά χρόνο ο φίλος μου ο mp123 θα το σκοτώσει για να πάρει κάτι άλλο και σε κάποιον θα κάτσει λουκούμι το Cooperακι ενός έτους :P

Kidding aside, καλοτάξιδο

• Like 1
Δημοσ.

Πλύσιμο πριν μία εβδομάδα αλλά είπα ας ανεβάσω και καμία φωτό εκτός πυλωτής (είπαμε άμπαλος στις φωτογραφίες )

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

• Like 23
Δημοσ.
Στις 25/6/2021 στις 1:18 ΜΜ, billyg599 είπε

Τώρα εχουμε ένα honda jazz το οποίο είναι γενικά καλό για ένα απλό χρήστη σαν εμένα. 120 max εθνική μετά τρέμει (δεν θέλω και πιο πάνω). Όμως στις στροφές δεν μου αρέσει (πέρα δώθε). 

τοσες σελίδες και κανείς δεν σου απάντησε. Το τρέμουλο μετά τα 120 είναι λόγω των τροχών. Πηγαιβε για ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση γιατί μάλλον οι τροχοί έχουν χτυπήσει σε πεζοδρόμια και είναι στραβοί. Επισης δες να έχουν ίδια πίεση τα δεξιά με τα αριστερά ελαστικά.

Στις 26/6/2021 στις 2:50 ΜΜ, tsofras είπε

Διαβάζω για αυτό καλύτερες κριτικές αλλά ανεβαίνει το κασέρι

https://www.skroutz.gr/s/17605547/Black-Decker-BDCINF18N-QS.html

Είναι διαφορετικές τελείως. Δες τα psi 

Στις 26/6/2021 στις 10:53 ΜΜ, tsofras είπε

Μόλις γύρισα από Ανάβυσσο.

Τι να πω μείναμε με το στόμα ανοιχτό με την γυναίκα μου , λες και πήραμε άλλο αμάξι.

Δεν λέω ότι έγινε C5 αλλά καμία σχέση, η μέρα με την νύχτα. Πλέον δεν περνάνε κραδασμοί μέσα στο αμάξι.

Την απόλαυσα την βόλτα για πρώτη φορά , αν ήταν και DSG θα δηλωνα ερωτευμένος 🤣

μετά από τρία αυτοκίνητα και βελονισμούς καταλήγουμε στον αέρα στα ελαστικά. Εγώ το έχω πει θα κόψω το νετφλιξ και θα μπαίνω μόνο εδώ να διαβάζω .

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Πλύσιμο πριν μία εβδομάδα αλλά είπα ας ανεβάσω και καμία φωτό εκτός πυλωτής (είπαμε άμπαλος στις φωτογραφίες )

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Έτοιμο για το car.gr

Δημοσ.
Στις 30/6/2021 στις 11:07 ΜΜ, mp123 είπε

Έλα μια φορά τον χρόνο είναι. Εδώ στο σουιφτ έδινα 180 τον χρόνο.Ποσό θα πάει στο Κούπερ 300 ; Οκ Κούπερ ειναι.
Τα ίδια μου έλεγαν και για το σκουτερ το μπεμβε. Σιγά το σέρβις 80 ευρώ κάθε 5000. Στο χοντα cb 500 f έδινα 90 και τωρα στο forza 750 105 κάθε 3000. Καλά να είμαστε να τα δίνουμε.ολα εις γνώση μας όταν αγοράζουμε.

Θα απαντήσω λίγο αργά αλλά τα δικά μου 5 λεπτα του ευρώ:

Όταν σου λένε ότι για αλλαγή τακάκια θες 500€ συγγνώμη αλλά δε δυναμαι.

Είχαν πακέτο με 5ετες σέρβις με 500€ (πολύ καλή τιμή) αλλά κάλυπτε μόνο λάδια και φίλτρα και επρεπε να τοκιστεί με δάνειο.

επίσης στο δάνειο είχε κόφτη πόση προκαταβολή μπορούσες να βάλεις και μου έβγαινε πάντα μια δόση 300€.

Οπότε αν και μου άρεσε( και μου άρεσε περισσότερο από όλα) πήγα παρακάτω.

Στις 30/6/2021 στις 11:18 ΜΜ, paylidis είπε

Ρε παιδιά. Όταν αποθυρυνεστε από τις τιμές σέρβις με ξεπερνάει… έχετε δλδ να δώσετε 20-30 χιλιάρικα κ τσιγκούνευεστε τα 200€ το χρόνο…; Ποτέ δε με ένοιαξε τόσα χρόνια σε όσα προσωπικά αμαξια έχω αγοράσει α) η κατανάλωση (κ μάλιστα δεν οδηγάω καθόλου οικονομικά) και β) η συντήρηση…

Ένα πράγμα που ίσως δε σκέφτεται πολύς κόσμος είναι το εξής:

Σήμερα έχω τη δυνατότητα να πάρω ένα καλό αμαξι. Δεν έχω κανένα συμβόλαιο ότι τα οικονομικά μου θα είναι εύρωστα και σε δύο χρόνια. Εσύ μπορεί να έχεις εξασφαλιστεί οικονομικά (ο οποιοσδήποτε εσύ, μην παρεξηγηθω) και να μην αποτελεί βάρος στην απόφαση σου το οικονομικό αλλά μόνο το πρακτικό και το γούστο.

Επίσης ότι μπορώ να δώσω τη δεδομένη στιγμή λεφτά για αυτό το σκοπό δε σημαίνει ότι από πίσω έχω άπειρο κεφάλαιο και ότι δε μπορούν να εξυπηρετήσουν και άλλους σκοπούς.

Αν εσύ έχεις, μπράβο. Προσωπικά, δεν έχω ξεκινήσει ποτέ για καμία διαδρομή χωρίς να μη σκεφτώ αν με παίρνει από θέμα κόστους.

Λίγος; Μίζερος; Αναθρεμενος έτσι; Τι να σου πω. 

Δύο τινά επίσης: Ο ίδιος έγραψες ότι έκατσες και τους είπες να σου δώσουν την προσυμφωνημένη τιμή στο σέρβις και ορθά έπραξες, άρα σε νοιάζει και το 100€ λιγότερο στο σέρβις

Β, ο ίδιος έχεις γράψει ότι αν είχε φυσικό αέριο το q3 θα το επέλεγες την αλλά μέρα, άρα σε νοιάζει το κόστος μετακίνησης.

Όλα αυτά χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης.

• Like 4
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dstilio είπε

μετά από τρία αυτοκίνητα και βελονισμούς καταλήγουμε στον αέρα στα ελαστικά. Εγώ το έχω πει θα κόψω το νετφλιξ και θα μπαίνω μόνο εδώ να διαβάζω .

Όχι ρε ο βελονισμός είναι άσχετος με τα αυτοκίνητα , τώρα τα πρώτα 2 τα έδιωξα γιατί δεν μου έκαναν ως φιλοσοφία , δεν είπα ότι το 2008 το έδιωξα λόγω άνεσης μόνο. Είχε άνετη ανάρτηση , δεν με βόλευε τιμόνι, άθλιο κιβώτιο και η αίσθηση του SUV.

Το Ibizaki ήταν μία χαρά αλλά είχα να γυρίσω σε αυτή την κατηγορία περίπου 16 χρόνια οπότε δεν μου έκατσε καλά.

Ο αέρας απλά έκανε το αμάξι πιο υποφερτό σε σχέση με πριν. Με την ανάρτηση συνεχίζω να έχω παράπονο αλλά όχι τόσο μεγάλο πλέον για να το διώξω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, majnun είπε

Δύο τινά επίσης: Ο ίδιος έγραψες ότι έκατσες και τους είπες να σου δώσουν την προσυμφωνημένη τιμή στο σέρβις και ορθά έπραξες, άρα σε νοιάζει και το 100€ λιγότερο στο σέρβις

Β, ο ίδιος έχεις γράψει ότι αν είχε φυσικό αέριο το q3 θα το επέλεγες την αλλά μέρα, άρα σε νοιάζει το κόστος μετακίνησης

Δε διαφωνώ απλώς δε με ένοιαξε ποτέ. Εάν μου έλεγαν εξαρχής 210 κ ήμουν οκ με αυτό θα τα έδινα. Αλλά το έκανα θέμα γιατί αλλά είπαμε και αλλά πηγαιναν να κάνουν. 

Οσο για το Β ποιος δε θέλει να κινείται οικονομικά; Αλλά δεν είναι αυτός ο αυτοσκοπός μου.. είχα αυτοκινητο που έκαιγε μέση 14λ στα 100 και απλά δε με ένοιαζε γιατί μου άρεσε. Σαφώς αν μπορούσα να έχω το ίδιο μοντέλο και να καίει τα μισά πχ θα το προτιμούσα αλλά δε θα έπαιρνα άλλο τελειως μοντέλο για οικονομία. 

απο εκεί κ πέρα έχεις δίκιο σε μεγάλο βαθμό. Κανείς δεν έχει συμβόλαιο ότι σε 5 πχ χρόνια θα βγάζει τα ίδια, και εγώ βγάζω 35-40% λιγότερα από ότι έβγαζα το 2012-13-14, όποτε και ανάλογα της φάσης που είσαι ζυγίζεις το ρίσκο κ πορεύεσαι (εάν είχα πχ παιδιά ίσως με ένοιαζαν κάποια επιπλέον πράγματα)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 3

• Δημιουργία νέου...