Nabuko Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Μετά από Λέοντα πρέπει να πας σε Πούμα ή Κούγκαρ. 2
paylidis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 @tsofras ψησου παντως να έρθεις εγώ είμαι ακόμα αντιπροσωπεία και θα κάτσω λίγο ακόμα…. Θα σε πάω καρφί στο άνθρωπο σου πωλητη @ritualistic νταξ καλοί είναι θέλουν λίγο Τσιτωμα αλλά οκ…. Εάν δώσεις πόνο εξαρχής στον τεχνικό σύμβουλο είναι εντάξει. Από εμένα η παρατήρηση ήταν ότι ενώ παίρνει 4.3 λίτρα λάδι το αυτοκινητο είδα να φερνουν 4 μπουκάλια μόνο κ τους είπα μη διανοηθείτε κ βάλετε λιγότερο λάδι (όποτε έφεραν 5ο και συμπλήρωσαν)… απο εκεί κ πέρα για την κωδικοποίηση που πρέπει/ήθελα να κάνουν στους αισθητηρες δε το έχουν, θα κάνουν ερώτημα στη γερμανια Άντε Θωμά ξεκινάς;; @tsofras 😂😂😂
bjj-p Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, paylidis είπε νταξ καλοί είναι θέλουν λίγο Τσιτωμα αλλά οκ…. Εάν δώσεις πόνο εξαρχής στον τεχνικό σύμβουλο είναι εντάξει. Από εμένα η παρατήρηση ήταν ότι ενώ παίρνει 4.3 λίτρα λάδι το αυτοκινητο είδα να φερνουν 4 μπουκάλια μόνο κ τους είπα μη διανοηθείτε κ βάλετε λιγότερο λάδι (όποτε έφεραν 5ο και συμπλήρωσαν)… χαχαχαχ αν ξεκινουν με το καλημερα τα παρατραγουδα, φαντασου τι θα κανουν μετα! παντως το 5ο μπουκαλι μπορει να στο εφεραν για ψυχολογικους λογους, επειδη κραταει καποια μικρη ποσοτητα μεσα ο κινητηρας, αλλα και να ηθελε συμπληρωμα ολο και καποιο μπουκαλι θα ειχε περισσεψει απο αλλο σερβις. Καλο θα ηταν να δεις αν το χρεωσαν κιολασ Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από bjj-p 1
korakios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Και αν χρέωσαν 5λίτρα , το δοχείο με το υπόλοιπο στο χέρι
mp123 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Με φάγατε ρε , εξαιτίας σας έχω φτάσει σε αυτό το σημείο 🤣 Αυτό μου το είπε και η γυναίκα μου γιατί έτυχε να βλέπω κάποια video απο αμάξια που έκανα test drive και μου έλεγε ότι λέει ότι της είχα πει και εγώ 😂 Θα ήθελα να το κάνω είναι η αλήθεια αλλά δεν το έχω με παρουσιάσεις κτλ Ετσι πληροφοριακά ( λέω και καλά ) η mini παίρνει σε παρά μα παρά πολυ καλή τιμή ανταλλαγή. Πηγαινε μια βόλτα. 1
tsofras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, mp123 είπε Ετσι πληροφοριακά ( λέω και καλά ) η mini παίρνει σε παρά μα παρά πολυ καλή τιμή ανταλλαγή. Πηγαινε μια βόλτα. Μα δεν έχει κάτι που να με ενδιαφέρει (εκτός απο το mini cooper αλλά θέλω χώρους)
mp123 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, tsofras είπε Μα δεν έχει κάτι που να με ενδιαφέρει (εκτός απο το mini cooper αλλά θέλω χώρους) 28κ αυτόματο 136 αλογάκια το countryman. Πιο φτηνό από το q3 Σε λίγο θα πάμε να το πάρουμε.Μετά θα πάμε και μια βόλτα προς γλυφαδα για καφε. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από mp123 1
tsofras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, mp123 είπε 28κ αυτόματο 136 αλογάκια το countryman. Πιο φτηνό από το q3 Το ξέρω μαν αλλά δεν δίνω τόσα. Είπαμε για εγκυκλοπαιδικούς λόγους πάω για test drive (και το εννοώ) Ούτως η άλλως θέλω κάποια standard πράγματα απο εξοπλισμό οπότε ακόμη και το Countryman δεν θα το έπαιρνα κάτω απο 30.000ε . Άσε που δεν ξέρω αν μου αρέσει κιόλας οδηγικά γιατί η εμπειρία έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι δεν μου κάθονται τα SUV . Απλά είμαι περίεργος να δώ το Q3 , αν δεν μου κάνει και αυτό οδηγικά που είναι και ακριβότερο , ποιοτικότερο σε σχέση με άλλα που έχω δεί και DSG , σημαίνει ότι την κατηγορία αυτή την διαγράφω απο το μυαλό μου για την επόμενη δεκαετία. 1
mp123 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Το ξέρω μαν αλλά δεν δίνω τόσα. Είπαμε για εγκυκλοπαιδικούς λόγους πάω για test drive (και το εννοώ) Ούτως η άλλως θέλω κάποια standard πράγματα απο εξοπλισμό οπότε ακόμη και το Countryman δεν θα το έπαιρνα κάτω απο 30.000ε . Άσε που δεν ξέρω αν μου αρέσει κιόλας οδηγικά γιατί η εμπειρία έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι δεν μου κάθονται τα SUV . Απλά είμαι περίεργος να δώ το Q3 , αν δεν μου κάνει και αυτό οδηγικά που είναι και ακριβότερο , ποιοτικότερο σε σχέση με άλλα που έχω δεί και DSG , σημαίνει ότι την κατηγορία αυτή την διαγράφω απο το μυαλό μου για την επόμενη δεκαετία. Οκ. Εμεις τωρα ετοιμαζόμαστε να πάμε για παραλαβή.Το βράδυ θα σας πω ετσι λίγες εντυπώσεις . Και φωτό με το φιμέ τζαμί. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από mp123 3 1
tsofras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, mp123 είπε Οκ. Εμεις τωρα ετοιμαζόμαστε να πάμε για παραλαβή.Το βράδυ θα σας πω ετσι λίγες εντυπώσεις . Και φωτό με το φιμέ τζαμί. άντε με το καλό , αναμένουμε
razkal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 εγω κατεληξα τελικα στο αυτοματο Puma. λογικα ως τελος Αυγουστου θα παραλαβω. 6
tsofras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, razkal είπε εγω κατεληξα τελικα στο αυτοματο Puma. λογικα ως τελος Αυγουστου θα παραλαβω. Άντε με το καλό . Χρώμα , έκδοση ? 1
razkal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 19 λεπτά πριν, tsofras είπε Άντε με το καλό . Χρώμα , έκδοση ? st line-x. magnetic grey. 3
paylidis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, bjj-p είπε χαχαχαχ αν ξεκινουν με το καλημερα τα παρατραγουδα, φαντασου τι θα κανουν μετα! παντως το 5ο μπουκαλι μπορει να στο εφεραν για ψυχολογικους λογους, επειδη κραταει καποια μικρη ποσοτητα μεσα ο κινητηρας, αλλα και να ηθελε συμπληρωμα ολο και καποιο μπουκαλι θα ειχε περισσεψει απο αλλο σερβις. Καλο θα ηταν να δεις αν το χρεωσαν κιολασ 4.3 έβαλαν άνοιξαν το μπουκάλι μπροστά μου. Κλασσικη συνήθεια βέβαια το να βάζουν 4 όλες οι αντιπροσωπείες. Η τιμή είναι ΦΙΞ για το σέρβις ή τουλάχιστον έτσι κατάλαβα. 4,3 χρέωσαν δε πηρα μπουκάλι πίσω δεν μου χρειάζεται… @tsofras μαύρα τα μαντάτα για το dsg. Μιλούσα με το λαμαρίνα της Audi γιατί θέλω να μου κάνει ένα σοβαρό κερωμα (μου είπε από Σεπτέμβριο για να μην έχει τόσο ζεστη) και έχει Q3 s-line dsg 2019…… κ του κάνει θόρυβο το κιβώτιο αλλά ακόμα δεν έχουν βρει τη βλάβη……! Ζεματισμένος φάνηκε ο άνθρωπος…κ σκεψου δουλεύει εκεί μέσα! 1
mp123 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ολα οκ . Πηγαμε για καφε παραλιακή. Μια χαρά. Οκ τι να λέμε τωρα ότι πληρώσεις παίρνεις . 140 ετσι για λίγο χωρισ καθόλου μα καθόλου κόπο στην παραλιακή στο Φάληρο και νομίζεις πως πας με 60.το αμαξάκι πατάει καλά. Βαρύ τιμόνι.με λίγα λογια καρτ.νοιωθεις αυτοκίνητο και σιγουριά.πως πατάει και σε μια προσπέραση δεν θα κολλήσεις όταν ο αλλος πάει με 120 140. Του έχεις φύγει πολυ ανετα. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από mp123 20
Προτεινόμενες αναρτήσεις