bjj-p Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Καποιων η αποφαση προοριζεται να δωσω παραπανω λεφτα για να γλιτωσω, καταναλωση, σημα, σερβις. Και το κινητρο των diesel αυτο δεν ηταν; Δινεις περισσοτερα, γλιτωνεις καταναλωση. 40 λεπτά πριν, mp123 είπε Έλα μια φορά τον χρόνο είναι. Εδώ στο σουιφτ έδινα 180 τον χρόνο.Ποσό θα πάει στο Κούπερ 300 ; Οκ Κούπερ ειναι. Τα ίδια μου έλεγαν και για το σκουτερ το μπεμβε. Σιγά το σέρβις 80 ευρώ κάθε 5000. Στο χοντα cb 500 f έδινα 90 και τωρα στο forza 750 105 κάθε 3000. Καλά να είμαστε να τα δίνουμε.ολα εις γνώση μας όταν αγοράζουμε. Ενα συγκριτικο μεταξυ μπεμπε και φορζα; 😆 1
mp123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, tsofras είπε Κούκλα! Άντε καλοταξιδο να το χαρείτε Περιμένουμε review Γιατί άργησε τόσο ρε μαν? Ωραίο χρώμα, έτσι ακριβώς θα το έπαιρνα και εγώ Νέο μοντέλο του 21 είναι βάλε ότι έχουν πολλές παραγγελίες συν ο κορονοιος. Πάλι καλά 3 μήνες έκανε. 2 ώρες πριν, bjj-p είπε Ενα συγκριτικο μεταξυ μπεμπε και φορζα; 😆 Δεν υπάρχει σχέση καμμια μα καμία. ουτε καν ούτε με το tmax. Το forza 750 είναι όλα τα μηχανάκια μαζί. Έχει τα συν του σκούτερ συν τα συν τησ μηχανησ.ολα αυτά με ένα κιβώτιο αυτόματο που αν θες το παίρνεις μανούαλ χωρισ συμπλέκτη συν ότι έχεις 4 χαρτογράφησεις. Αν είχε 20 άλογα παραπάνω θα μιλάγαμε για το τέλειο. Οκ βγάζει σε 1100 την Αφρικα με dct αλλά δεν έχει τα συν του σκούτερ . 1
tsofras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Για να έχω μία σφαιρική άποψη επειδή βαριόμουν , έκλεισα την Δευτέρα ένα test drive έτσι για χαβαλέ για Audi Q3 1.5 DSG @paylidis @ritualistic θα σας πω την γνώμη μου (και στους υπόλοιπους προφανώς) 3 1
ritualistic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Για να έχω μία σφαιρική άποψη επειδή βαριόμουν , έκλεισα την Δευτέρα ένα test drive έτσι για χαβαλέ για Audi Q3 1.5 DSG @paylidis @ritualistic θα σας πω την γνώμη μου (και στους υπόλοιπους προφανώς) στην πλακα λεγονται τα πιο σοβαρα... παμε λιγο 😄😄
paylidis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, tsofras είπε Για να έχω μία σφαιρική άποψη επειδή βαριόμουν , έκλεισα την Δευτέρα ένα test drive έτσι για χαβαλέ για Audi Q3 1.5 DSG @paylidis @ritualistic θα σας πω την γνώμη μου (και στους υπόλοιπους προφανώς) Καλός! εγώ ήρθα μολις για πρώτο σέρβις…..! Τελικα παρακολουθώ από απόσταση ασφαλείας και έχω ήδη κάνει μια παρατηρηση 😅 Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από paylidis 3
tsofras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, ritualistic είπε στην πλακα λεγονται τα πιο σοβαρα... παμε λιγο 😄😄 Όχι ρε δεν έχω πρόθεση αγοράς (δεν το φτάνω ούτως η άλλως) Απλά από περιέργεια και μόνο θέλω να δω τι feeling θα μου δώσει από ποιότητα εσωτερικού , κύλισης και ως SUV την θέση οδήγησης. Γιατί κακά τα ψέματα , η πρόσφατη εμπειρία με τα μπες - βγες σε αυτοκίνητα και τα test drives ειδικά τα διπλά - τριπλά σε κάνει να τα βλέπεις όλα με διαφορετική ματιά. Το είδα αυτό και με το t-cross . Την πρώτη φορά είπα οκ αδιάφορο αμάξι αλλά άνετο. Την δεύτερη φορά που ήταν και DSG είπα οκ καμία σχέση πως φαίνεται ο κινητήρας , συνέχισα να πιστεύω ότι είναι άνετο και περισσότερο απο το C4 σε επίπεδο ανάρτησης , αλλά όταν γύρισα στο Leon νόμιζα ότι μπήκα σε λιμουζίνα απο την διαφορά της ποιότητας και γενικά της καμπίνας. Με αυτό το test drive κατάλαβα ότι μπορεί να έλεγα πριν θέλω άνετο αμάξι και απλά να είναι αυτόματο , αλλά τελικά είδα ότι ούτε αυτό θα μου έκανε. Ίσα ίσα φάνηκε ότι αν δεν έχω όλο το πακέτο , προτιμώ να έχω ένα αμάξι πιο κοντά στα δικά μου θέλω και να χάσω το αυτόματο παρά να θυσιάσω όλα τα υπόλοιπα απλά για το κιβώτιο. Το ίδιο και με το A3 , δεν το οδήγησα αλλά όταν μπήκα μέσα ξενέρωσα. 1
ritualistic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Όχι ρε δεν έχω πρόθεση αγοράς (δεν το φτάνω ούτως η άλλως) Απλά από περιέργεια και μόνο θέλω να δω τι feeling θα μου δώσει από ποιότητα εσωτερικού , κύλισης και ως SUV την θέση οδήγησης. Γιατί κακά τα ψέματα , η πρόσφατη εμπειρία με τα μπες - βγες σε αυτοκίνητα και τα test drives ειδικά τα διπλά - τριπλά σε κάνει να τα βλέπεις όλα με διαφορετική ματιά. Το είδα αυτό και με το t-cross . Την πρώτη φορά είπα οκ αδιάφορο αμάξι αλλά άνετο. Την δεύτερη φορά που ήταν και DSG είπα οκ καμία σχέση πως φαίνεται ο κινητήρας , συνέχισα να πιστεύω ότι είναι άνετο και περισσότερο απο το C4 σε επίπεδο ανάρτησης , αλλά όταν γύρισα στο Leon νόμιζα ότι μπήκα σε λιμουζίνα απο την διαφορά της ποιότητας και γενικά της καμπίνας. Με αυτό το test drive κατάλαβα ότι μπορεί να έλεγα πριν θέλω άνετο αμάξι και απλά να είναι αυτόματο , αλλά τελικά είδα ότι ούτε αυτό θα μου έκανε. Ίσα ίσα φάνηκε ότι αν δεν έχω όλο το πακέτο , προτιμώ να έχω ένα αμάξι πιο κοντά στα δικά μου θέλω και να χάσω το αυτόματο παρά να θυσιάσω όλα τα υπόλοιπα απλά για το κιβώτιο. Το ίδιο και με το A3 , δεν το οδήγησα αλλά όταν μπήκα μέσα ξενέρωσα. απο ποιοτητα κατασκευης και θεση οδηγησης εγω ειμαι υπερευχαριστημενος... κατα διαστηματα αμα βλεπω κανα tiguan το θελω πιο ψηλο 😆 αλλα εχει αλλα πλεονεκτηματα το πιο χαμηλο τα ανεφερα και πριν καποιες μερες. περιμενω feedback Δευτερα απο σενα και απο @paylidis αργοτερα για το σερβις! 2
gxyp Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Όχι ρε δεν έχω πρόθεση αγοράς (δεν το φτάνω ούτως η άλλως) Απλά από περιέργεια και μόνο θέλω να δω τι feeling θα μου δώσει από ποιότητα εσωτερικού , κύλισης και ως SUV την θέση οδήγησης. Γιατί κακά τα ψέματα , η πρόσφατη εμπειρία με τα μπες - βγες σε αυτοκίνητα και τα test drives ειδικά τα διπλά - τριπλά σε κάνει να τα βλέπεις όλα με διαφορετική ματιά. Το είδα αυτό και με το t-cross . Την πρώτη φορά είπα οκ αδιάφορο αμάξι αλλά άνετο. Την δεύτερη φορά που ήταν και DSG είπα οκ καμία σχέση πως φαίνεται ο κινητήρας , συνέχισα να πιστεύω ότι είναι άνετο και περισσότερο απο το C4 σε επίπεδο ανάρτησης , αλλά όταν γύρισα στο Leon νόμιζα ότι μπήκα σε λιμουζίνα απο την διαφορά της ποιότητας και γενικά της καμπίνας. Με αυτό το test drive κατάλαβα ότι μπορεί να έλεγα πριν θέλω άνετο αμάξι και απλά να είναι αυτόματο , αλλά τελικά είδα ότι ούτε αυτό θα μου έκανε. Ίσα ίσα φάνηκε ότι αν δεν έχω όλο το πακέτο , προτιμώ να έχω ένα αμάξι πιο κοντά στα δικά μου θέλω και να χάσω το αυτόματο παρά να θυσιάσω όλα τα υπόλοιπα απλά για το κιβώτιο. Το ίδιο και με το A3 , δεν το οδήγησα αλλά όταν μπήκα μέσα ξενέρωσα. Σκέψου σοβαρά να ανοίξεις κανάλι στο youtube με τα test drive!!! Σε πειράζω εεεε;
Nabuko Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 11 λεπτά πριν, paylidis είπε και έχω ήδη κάνει μια παρατηρηση 😅 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δευτέρα βλέπω το Λεόν να μπαίνει αγγελία...
ritualistic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Δευτέρα βλέπω το Λεόν να μπαίνει αγγελία... μπα θα ρωτησει επι τοπου για ανταλλαγη...
and_64 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Για να έχω μία σφαιρική άποψη επειδή βαριόμουν , έκλεισα την Δευτέρα ένα test drive έτσι για χαβαλέ για Audi Q3 1.5 DSG @paylidis @ritualistic θα σας πω την γνώμη μου (και στους υπόλοιπους προφανώς) Μήπως πρέπει να έρθει μια αντιπροσωπεία απο το thread να σε συγκρατήσει;;; 🤣🤣
ritualistic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, and_64 είπε Μήπως πρέπει να έρθει μια αντιπροσωπεία απο το thread να σε συγκρατήσει;;; 🤣🤣 σωστα να δει και πως θα αποδιδει το αυτοκινητο φορτωμενο 😂😂 1
and_64 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, ritualistic είπε σωστα να δει και πως θα αποδιδει το αυτοκινητο φορτωμενο 😂😂 Εναλλακτικά μπορούμε να το κράζουμε και από λίγο για να τσιτώσουμε τον πωλητή 😇
tsofras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Δευτέρα βλέπω το Λεόν να μπαίνει αγγελία... 3 λεπτά πριν, ritualistic είπε μπα θα ρωτησει επι τοπου για ανταλλαγη... 2 λεπτά πριν, and_64 είπε Μήπως πρέπει να έρθει μια αντιπροσωπεία απο το thread να σε συγκρατήσει;;; 🤣🤣 Με φάγατε ρε , εξαιτίας σας έχω φτάσει σε αυτό το σημείο 🤣 31 λεπτά πριν, gxyp είπε Σκέψου σοβαρά να ανοίξεις κανάλι στο youtube με τα test drive!!! Σε πειράζω εεεε; Αυτό μου το είπε και η γυναίκα μου γιατί έτυχε να βλέπω κάποια video απο αμάξια που έκανα test drive και μου έλεγε ότι λέει ότι της είχα πει και εγώ 😂 Θα ήθελα να το κάνω είναι η αλήθεια αλλά δεν το έχω με παρουσιάσεις κτλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις