Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έλα ρε δεν είναι "παπουδίστικο" εμένα μου αρέσει πάρα πολύ , απο όταν το είχα δεί είχα ενθουσιαστεί . Κρίμα που έχει τόσο μικρό πορτ μπαγκαζ

Δεν αντιλεγω. Αλλα δεν τους εχω ακουσει ποτε να πουνε τη λεξη Τογιοτα. Ειλικρινα. 

Και οχι οτι τους τρεχαν απ τα μπατζακια, αλλα στο αμαξι διναν παντα λεφτα. Δηλαδη κοβαν απο αλλου, δε καπνιζαν δε πηγαιναν μπουζουκια κτλ. Θελαν απλα ενα αμαξι που να τους αρεσει. Γουστα και επιλογες ειναι αυτα. 

Για μενα το ιδανικο ειναι το gt line αλλα 28000;; Σ αυτο παιζει καμια προωθητικη;

Επεξ/σία από xgol
  • Like 2
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Jeep Renegade? Η αν μπορούν να ανέβουν ίσως και το Compass

Ναι είμαι λίγο αντισυμβατικός χαρακτήρας και προτείνω πολλές φορές κάτι εκτός των συνηθισμένων 😄

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xgol είπε

Δεν αντιλεγω. Αλλα δεν τους εχω ακουσει ποτε να πουνε τη λεξη Τογιοτα. Ειλικρινα. 

Και οχι οτι τους τρεχαν απ τα μπατζακια, αλλα στο αμαξι διναν παντα λεφτα. Δηλαδη κοβαν απο αλλου, δε καπνιζαν δε πηγαιναν μπουζουκια κτλ. Θελαν απλα ενα αμαξι που να τους αρεσει. Γουστα και επιλογες ειναι αυτα. 

Για μενα το ιδανικο ειναι το gt line αλλα 28000;; Σ αυτο παιζει καμια προωθητικη;

οκ κατανοητό , όχι όμως 28.000 για το 2008

Προφανώς ο 1.5 130 είναι καλύτερος με περισσότερη ροπή σε μεγαλύτερο φάσμα. Αν δεν είναι γκαζιάρης όμως ο μπαμπάς μία χαρά θα τον καλύψει και ο 1.0

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, xgol είπε

Ford Puma st-line με χρώμα θα τους βγει γύρω στα 21 σε βενζίνη.

Εμφάνιση / εξοπλισμός / 8 χρόνια εγγύηση. Αν κάνουν χιλιόμετρα δίνουν άλλα 800 ευρώ και πάνε στο πετρέλαιο.

Το 2008 θέλει όντως gt line για να δείξει.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xgol είπε

Παιδες μιας που λετε για μικρα. 

Οι γονεις ψηνονται να αλλαξουν το πρωτο αμαξι με κατι περι τα 20k. Χρηση λιγο απ ολα, χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις. Εχουν μια ροπη στα suv. 

Σκεφτομαι να τους προτεινω το Καμικ 1.0 style αλλα σκεφτομαι πως το Γκολφ στα ιδια λεφτα ειναι πιθανως καλυτερο αμαξι. Βγαινει με ενα ωραιο χρωματακι (250€) και ζαντες (490€) στην εκδοση life (που νομιζω ειναι πληρης) περι τα 21k (τιμη διαμορφωτη). 

Ο κινητηρας επαρκης δεν ειναι για τη χρηση που το θελουν; Δε βλεπω δηλ το λογο να ανεβουμε στα 1.500cc

Απο εξοπλισμο εχουν καποιες τρανταχτες ελλειψεις; Το μονο που ισως εβαζα στο καμικ ειναι η νεκρα γωνια. 

Μηπως να δω και το Καμικ ambition? 2000€ φθηνοτερη της style. 

Το Kamiq Ambition παίζει στα 18.500 περίπου αλλά αν το βιάζονται θα πρέπει να πάρουν ετοιμοπαράδοτο. Απο εξοπλισμό δε θέλει κάτι

Ο κινητήρας για να πας τις βόλτες σου μέχρι 120 χωρίς έννοιες είναι μια χαρά.

18.600 παίζει και το Τ-Κρος με ίδια μηχανή στην έκδοση Life btw

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Thanos1921 είπε

Ford Puma st-line με χρώμα θα τους βγει γύρω στα 21 σε βενζίνη.

Εμφάνιση / εξοπλισμός / 8 χρόνια εγγύηση. Αν κάνουν χιλιόμετρα δίνουν άλλα 800 ευρώ και πάνε στο πετρέλαιο.

Το 2008 θέλει όντως gt line για να δείξει.

Τι λέει ρε μαν απο κλίσεις σε στροφές και ανάρτηση ?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Το Kamiq Ambition παίζει στα 18.500 περίπου αλλά αν το βιάζονται θα πρέπει να πάρουν ετοιμοπαράδοτο. Απο εξοπλισμό δε θέλει κάτι

Τιμοκαταλόγου ή σε προσφορα;

Καποιος εγραφε τις προάλλες σε ένα γκρουπ ότι το πηρε 17800 με δωρο εγγυηση 4 χρονια συναγερμο και ίσως φιμε. Στα 19500-19700 μετα ειναι το CNG που ειναι 2 χιλιαδες εκ των πραγμάτων πανω απο τη βενζίνη, οποτε λογικα κατω απο 18 πρεπει να ειναι..

Οντως απο εξοπλισμό ειναι πολύ κομπλέ..

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, xgol είπε

Για τους κινητηρες 1.0 και 1.5 130hp;

Θα τους ειναι απαραιτητος ο μεγαλυτερος;

Ένα από τα πράγματα που με εντυπωσίασαν πιο πολύ τη μακρά περίοδο που έψαχνα για αυτοκίνητο:

Πήγα να δω το Golf. Όλα καλά και όλα ωραία. Φτάνουμε στο τεστ ντραιβ. Είχε διαθέσιμο μόνο το χιλιάρι με 86 (ναι! 86! άλογα). Λέω, δεν υπάρχει λόγος να το κάνω καθόλου τεστ ντραιβ (Σημ. εγώ έψαχνα αμάξι με μίνιμουμ 150 ίππους). Όχι μου λένε, ελάτε να το κάνετε μια βόλτα, θα δείτε ότι είναι ωραίο κτλ. κτλ. Ε, το πήρα λοιπόν και μάντεψε: Δεν το πίστευα! Ήταν καταπληκτικό! Δεν έβαζε φωτιά στην άσφαλτο φυσικά αλλά είχε πολλή δύναμη (ειδικά χαμηλά) και σε καμία περίπτωση δεν ένιωθες ότι οδηγούσες κάτι κάτω από 110-120 άλογα. Εντυπωσιάστηκα! (προφανώς θα είναι υποδηλωμένη η ισχύς του για τίποτα φορολογικούς λόγους σε κάποιες αγορές)

Στο γράφω αυτό για να σου πω ότι εμένα (σαν οικογενειάρχη) θα με κάλυπτε απόλυτα το 1.0 110 άλογα οπότε δε βρίσκω κάποιο λόγο να μην είναι υπεραρκετό για τους γονείς σου. Από εμένα λοιπόν, πάρτε το 1.0. Δεν υπάρχει λόγος για επιπλέον έξοδα.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sargus είπε

Από εμένα λοιπόν, πάρτε το 1.0. Δεν υπάρχει λόγος για επιπλέον έξοδα.

Συμφωνω και εγω, μια χαρα είναι ο χιλιαρης στο καμικ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τι λέει ρε μαν απο κλίσεις σε στροφές και ανάρτηση ?

Εμπνέει ασφάλεια στις στροφές, το τιμόνι καλό και στην ευθεία μέχρι 180 που το έφτασα ήταν άνετο, χωρίς να τρέμει/κουνάει.

Εμένα η ανάρτηση μου φαίνεται πολύ καλή όπως και τα καθίσματα άνετα.

Φαντάζομαι όμως πως θα υπάρχουν ακόμα πιο άνετα σε ανάρτηση b-SUV. Για παράδειγμα το c3 aircross, ήταν ένα κλικ πιο άνετο (ίσως έφταιγαν και τα καναπεδέ καθίσματα) αλλά τιμόνι / ανάρτηση ήταν "όπου φυσάει ο άνεμος" σε σχέση με το Puma.

To Kamiq ήταν επίσης πολύ ισορροπημένο στο δρόμο.

Επεξ/σία από Thanos1921
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sargus είπε

Ένα από τα πράγματα που με εντυπωσίασαν πιο πολύ τη μακρά περίοδο που έψαχνα για αυτοκίνητο:

Πήγα να δω το Golf. Όλα καλά και όλα ωραία. Φτάνουμε στο τεστ ντραιβ. Είχε διαθέσιμο μόνο το χιλιάρι με 86 (ναι! 86! άλογα). Λέω, δεν υπάρχει λόγος να το κάνω καθόλου τεστ ντραιβ (Σημ. εγώ έψαχνα αμάξι με μίνιμουμ 150 ίππους). Όχι μου λένε, ελάτε να το κάνετε μια βόλτα, θα δείτε ότι είναι ωραίο κτλ. κτλ. Ε, το πήρα λοιπόν και μάντεψε: Δεν το πίστευα! Ήταν καταπληκτικό! Δεν έβαζε φωτιά στην άσφαλτο φυσικά αλλά είχε πολλή δύναμη (ειδικά χαμηλά) και σε καμία περίπτωση δεν ένιωθες ότι οδηγούσες κάτι κάτω από 110-120 άλογα. Εντυπωσιάστηκα! (προφανώς θα είναι υποδηλωμένη η ισχύς του για τίποτα φορολογικούς λόγους σε κάποιες αγορές)

Στο γράφω αυτό για να σου πω ότι εμένα (σαν οικογενειάρχη) θα με κάλυπτε απόλυτα το 1.0 110 άλογα οπότε δε βρίσκω κάποιο λόγο να μην είναι υπεραρκετό για τους γονείς σου. Από εμένα λοιπόν, πάρτε το 1.0. Δεν υπάρχει λόγος για επιπλέον έξοδα.

Νομίζω μαν ότι όλοι εμείς οι τουρμπάτοι (που είμαστε χρόνια με turbo) μάλλον έχουμε χάσει και την πιθανή εξέλιξη στους ατμοσφαιρικούς κινητήρες.

Το C3 μπορεί με κλίμα και φορτωμένο να την ακούει , αλλά δεν παύει στις χαμηλές στροφές να με εκπλήσσει ειδικά σε σχέση με τους 1.0 τουρμπο του γκρουπ που κάτω απο τις 2000 στροφές κοιμούνται.

Απλά σε αυτούς βλέπεις τη διαφορά στη ροπή

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Τιμοκαταλόγου ή σε προσφορα;

Καποιος εγραφε τις προάλλες σε ένα γκρουπ ότι το πηρε 17800 με δωρο εγγυηση 4 χρονια συναγερμο και ίσως φιμε. Στα 19500-19700 μετα ειναι το CNG που ειναι 2 χιλιαδες εκ των πραγμάτων πανω απο τη βενζίνη, οποτε λογικα κατω απο 18 πρεπει να ειναι..

Οντως απο εξοπλισμό ειναι πολύ κομπλέ..

18.500 μου το έδιναν Αθήνα με μεταλλικό χρώμα και έξοδα. Επαρχία ίσως παίζει και λίγο παρακάτω. Στην τιμή είχε και δώρο εγγύηση επίσης. Συναγερμό και τέτοια ποτέ δεν ήθελα οπότε έτρωγαν άκυρο

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε

18.500 μου το έδιναν Αθήνα με μεταλλικό χρώμα και έξοδα. Επαρχία ίσως παίζει και λίγο παρακάτω. Στην τιμή είχε και δώρο εγγύηση επίσης. Συναγερμό και τέτοια ποτέ δεν ήθελα οπότε έτρωγαν άκυρο

Ψαξου λιγο καλυτερα, νομιζω αυτες τις μερες εβαλαν κάποια εκπτωση 500 €, καπως ετσι μάλλον το εριξε ο τυπος 17800

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

Ψαξου λιγο καλυτερα, νομιζω αυτες τις μερες εβαλαν κάποια εκπτωση 500 €, καπως ετσι μάλλον το εριξε ο τυπος 17800

'Εχω παραγγείλει άλλο αυτοκίνητο έτσι κι αλλιώς, πληροφοριακά τα έγραφα :P

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sargus είπε

Ε, το πήρα λοιπόν και μάντεψε: Δεν το πίστευα! Ήταν καταπληκτικό! Δεν έβαζε φωτιά στην άσφαλτο φυσικά αλλά είχε πολλή δύναμη (ειδικά χαμηλά) και σε καμία περίπτωση δεν ένιωθες ότι οδηγούσες κάτι κάτω από 110-120 άλογα. Εντυπωσιάστηκα! (προφανώς θα είναι υποδηλωμένη η ισχύς του για τίποτα φορολογικούς λόγους σε κάποιες αγορές)

No flame intended αλλά ας μην ισοπεδώνουμε τη συζήτηση...

• Like 1

• Δημιουργία νέου...