Papakaliati Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 13 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Πιστεύετε πως οι τιμές θα συνεχίσουν να παίρνουν την ανιούσα μέχρι το φθινόπωρο; Περίμενα πως το καλοκαίρι θα έχουν μια κάμψη αλλά ούτε η VW δεν έχει κόψει τίποτα απο το Polo που έχει ανακοινωθεί ήδη το νέο και έχουν σταματήσει να δέχονται παραγγελιες Τέλος του χρόνου θαρρώ θα επανέλθει η παραγωγή στα κανονικά επίπεδα, άρα Q1-2 2022 προβλέπω ομαλοποίηση. Μην το πάρεις και της μετρητής βέβαια, δεν το έχω ψάξει και ενδελεχώς τι παίζει με τις τιμές. 1
tsofras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 36 λεπτά πριν, razkal είπε Αυτόματο το puma, που δυστυχώς είναι +3κ στη Ford. Ελπίζω το dct να είναι πιο αξιόπιστο από το dsg. Αν και υπάρχει και η εγγύηση για 8 χρόνια. Θεωρητικά είναι , ψάξε όμως κανά review γιατί νομίζω ότι δεν σχολιάσει καλά το dct με τον συγκεκριμένο κινητήρα στο puma ( από άποψη λειτουργίας) , το έκανες τεστ ντραιβ? 3 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Τέλος του χρόνου θαρρώ θα επανέλθει η παραγωγή στα κανονικά επίπεδα, άρα Q1-2 2022 προβλέπω ομαλοποίηση. Μην το πάρεις και της μετρητής βέβαια, δεν το έχω ψάξει και ενδελεχώς τι παίζει με τις τιμές. Με όλα τα θέματα λόγω των chips και τις καθυστερήσεις στις παραγωγές εγώ φοβάμαι ότι παίζει να αρπάξουν και άλλο οι τιμές για το επόμενο χρόνο. Αλλά οκ και εγώ εικασίες κάνω
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Τέλος του χρόνου θαρρώ θα επανέλθει η παραγωγή στα κανονικά επίπεδα, άρα Q1-2 2022 προβλέπω ομαλοποίηση. Μην το πάρεις και της μετρητής βέβαια, δεν το έχω ψάξει και ενδελεχώς τι παίζει με τις τιμές. Καλά κι εγώ έχω ψωνίσει ήδη και περιμένω άφιξη, απλά το έριξα σα θέμα συζήτησης πιο πολύ. Χάζευα σήμερα τι παίζει σε σύγκριση με πριν 1.5 μήνα που έψαχνα και βλέπω ίσως και μια μικρή αύξηση... Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από ProponitisTouKanape Δεν έβαλα ούτε ένα σημείο στίξης
razkal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 42 λεπτά πριν, tsofras είπε Θεωρητικά είναι , ψάξε όμως κανά review γιατί νομίζω ότι δεν σχολιάσει καλά το dct με τον συγκεκριμένο κινητήρα στο puma ( από άποψη λειτουργίας) , το έκανες τεστ ντραιβ? Δεν έχουν πολλοί το αυτόματο puma στην Ελλάδα άρα μικρό και το feedback. Δεν βρήκα το αυτόματο για test drive, θα ρωτήσω και αλλού αύριο.
tsofras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 21 λεπτά πριν, razkal είπε Δεν έχουν πολλοί το αυτόματο puma στην Ελλάδα άρα μικρό και το feedback. Δεν βρήκα το αυτόματο για test drive, θα ρωτήσω και αλλού αύριο. Ψάξε στο YouTube το έχουν κάνει review και υπάρχει νομίζω και άρθρο κάπου το είχα πετύχει και το έθαβαν το κιβώτιο 1
oykas2001 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, razkal είπε Αυτόματο το puma, που δυστυχώς είναι +3κ στη Ford. Ελπίζω το dct να είναι πιο αξιόπιστο από το dsg. Αν και υπάρχει και η εγγύηση για 8 χρόνια. Εδώ η δοκιμή: https://www.caranddriver.gr/review/arthro/dokimazoume_to_mild_hybrid_ford_puma_1_0_ecoboost_125_ps_7dct-7800322/ 1 1
tsofras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει και την κατανάλωση ο αέρας στα λάστιχα ? Από την χθεσινή βόλτα με φρέσκο γέμισμα eko 98 οκτανίων
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει και την κατανάλωση ο αέρας στα λάστιχα ? Φυσικά 3
imr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει και την κατανάλωση ο αέρας στα λάστιχα ? Από την χθεσινή βόλτα με φρέσκο γέμισμα eko 98 οκτανίων Ναι την επηρεάζει. Βεβαια με περισσότερο αέρα θα έχεις μικρότερη αντίσταση κιλησης και άρα μικρότερη κατανάλωση. Μάλλον η μείωση που βλέπεις είναι από κάτι αλλο 1
tsofras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, imr είπε Ναι την επηρεάζει. Βεβαια με περισσότερο αέρα θα έχεις μικρότερη αντίσταση κιλησης και άρα μικρότερη κατανάλωση. Μάλλον η μείωση που βλέπεις είναι από κάτι αλλο Μπορεί να στρώνει σιγά σιγά πέρασα τα 1000χλμ 😂 3
turbat0s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, tsofras είπε πέρασα τα 1000χλμ 😂 Κακές συνήθειες αποκτάς στα γεράματα... 1
paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 34 λεπτά πριν, tsofras είπε Μπορεί να στρώνει σιγά σιγά πέρασα τα 1000χλμ 😂 Αυτό σηκώνει πάρτυ!
bjj-p Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 7 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Πιστεύετε πως οι τιμές θα συνεχίσουν να παίρνουν την ανιούσα μέχρι το φθινόπωρο; Περίμενα πως το καλοκαίρι θα έχουν μια κάμψη αλλά ούτε η VW δεν έχει κόψει τίποτα απο το Polo που έχει ανακοινωθεί ήδη το νέο και έχουν σταματήσει να δέχονται παραγγελιες Σε vw ολα τα παραγωγης απο εδω και περα ανεβαινουν κατα μεσο ορο 1.5%. σε καποια ειδα και 2%
gxyp Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Μπορεί να στρώνει σιγά σιγά πέρασα τα 1000χλμ 😂 Σε λίγο θα σε περάσω!!😅
tsofras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, turbat0s είπε Κακές συνήθειες αποκτάς στα γεράματα... Έλα μωρέ με την παλιατζουρα στα 600 συνήθως ψαχνομαι 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις