Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Πιστεύετε πως οι τιμές θα συνεχίσουν να παίρνουν την ανιούσα μέχρι το φθινόπωρο; Περίμενα πως το καλοκαίρι θα έχουν μια κάμψη αλλά ούτε η VW δεν έχει κόψει τίποτα απο το Polo που έχει ανακοινωθεί ήδη το νέο και έχουν σταματήσει να δέχονται παραγγελιες

Τέλος του χρόνου θαρρώ θα επανέλθει η παραγωγή στα κανονικά επίπεδα, άρα Q1-2 2022 προβλέπω ομαλοποίηση. Μην το πάρεις και της μετρητής βέβαια, δεν το έχω ψάξει και ενδελεχώς τι παίζει με τις τιμές. 

• Like 1
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, razkal είπε

Αυτόματο το puma, που δυστυχώς είναι +3κ στη Ford. 

Ελπίζω το dct να είναι πιο αξιόπιστο από το dsg. Αν και υπάρχει και η εγγύηση για 8 χρόνια. 

Θεωρητικά είναι , ψάξε όμως κανά review γιατί νομίζω ότι δεν σχολιάσει καλά το dct με τον συγκεκριμένο κινητήρα στο puma ( από άποψη λειτουργίας) , το έκανες τεστ ντραιβ?

3 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Τέλος του χρόνου θαρρώ θα επανέλθει η παραγωγή στα κανονικά επίπεδα, άρα Q1-2 2022 προβλέπω ομαλοποίηση. Μην το πάρεις και της μετρητής βέβαια, δεν το έχω ψάξει και ενδελεχώς τι παίζει με τις τιμές. 

Με όλα τα θέματα λόγω των chips και τις καθυστερήσεις στις παραγωγές εγώ φοβάμαι ότι παίζει να αρπάξουν και άλλο οι τιμές για το επόμενο χρόνο.

Αλλά οκ και εγώ εικασίες κάνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Καλά κι εγώ έχω ψωνίσει ήδη και περιμένω άφιξη, απλά το έριξα σα θέμα συζήτησης πιο πολύ. Χάζευα σήμερα τι παίζει σε σύγκριση με πριν 1.5 μήνα που έψαχνα και βλέπω ίσως και μια μικρή αύξηση...

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δεν έβαλα ούτε ένα σημείο στίξης
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, tsofras είπε

Θεωρητικά είναι , ψάξε όμως κανά review γιατί νομίζω ότι δεν σχολιάσει καλά το dct με τον συγκεκριμένο κινητήρα στο puma ( από άποψη λειτουργίας) , το έκανες τεστ ντραιβ?

Δεν έχουν πολλοί το αυτόματο puma στην Ελλάδα άρα μικρό και το feedback. Δεν βρήκα το αυτόματο για test drive, θα ρωτήσω και αλλού αύριο. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, razkal είπε

Δεν έχουν πολλοί το αυτόματο puma στην Ελλάδα άρα μικρό και το feedback. Δεν βρήκα το αυτόματο για test drive, θα ρωτήσω και αλλού αύριο. 

Ψάξε στο YouTube το έχουν κάνει review και υπάρχει νομίζω και άρθρο κάπου το είχα πετύχει και το έθαβαν το κιβώτιο

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, razkal είπε

Αυτόματο το puma, που δυστυχώς είναι +3κ στη Ford. 

Ελπίζω το dct να είναι πιο αξιόπιστο από το dsg. Αν και υπάρχει και η εγγύηση για 8 χρόνια. 

Εδώ η δοκιμή:

https://www.caranddriver.gr/review/arthro/dokimazoume_to_mild_hybrid_ford_puma_1_0_ecoboost_125_ps_7dct-7800322/

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει και την κατανάλωση ο αέρας στα λάστιχα ?

Από την χθεσινή βόλτα με φρέσκο γέμισμα eko 98 οκτανίων

Screenshot_2021-06-27-16-52-35-56_109407a22598d4454bb27ce9392978cd.jpg.8100bc2e85ce26488992438c0b55b4eb.jpg

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει και την κατανάλωση ο αέρας στα λάστιχα ?

Φυσικά

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Από την χθεσινή βόλτα με φρέσκο γέμισμα eko 98 οκτανίων

Screenshot_2021-06-27-16-52-35-56_109407a22598d4454bb27ce9392978cd.jpg.8100bc2e85ce26488992438c0b55b4eb.jpg

Ναι την επηρεάζει. Βεβαια με περισσότερο αέρα θα έχεις μικρότερη αντίσταση κιλησης και άρα μικρότερη κατανάλωση. Μάλλον η μείωση που βλέπεις είναι από κάτι αλλο

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, imr είπε

Ναι την επηρεάζει. Βεβαια με περισσότερο αέρα θα έχεις μικρότερη αντίσταση κιλησης και άρα μικρότερη κατανάλωση. Μάλλον η μείωση που βλέπεις είναι από κάτι αλλο

Μπορεί να στρώνει σιγά σιγά πέρασα τα 1000χλμ 😂

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Πιστεύετε πως οι τιμές θα συνεχίσουν να παίρνουν την ανιούσα μέχρι το φθινόπωρο; Περίμενα πως το καλοκαίρι θα έχουν μια κάμψη αλλά ούτε η VW δεν έχει κόψει τίποτα απο το Polo που έχει ανακοινωθεί ήδη το νέο και έχουν σταματήσει να δέχονται παραγγελιες

Σε vw ολα τα παραγωγης απο εδω και περα ανεβαινουν κατα μεσο ορο 1.5%.

σε καποια ειδα και 2%

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Μπορεί να στρώνει σιγά σιγά πέρασα τα 1000χλμ 😂

Σε λίγο θα σε περάσω!!😅

Δημοσ.
2 ώρες πριν, turbat0s είπε

Κακές συνήθειες αποκτάς στα γεράματα... :P

Έλα μωρέ με την παλιατζουρα στα 600 συνήθως ψαχνομαι 🤣

• Δημιουργία νέου...