Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gxyp είπε

Για πείτε γνώμη στο παρακάτω, έχω βάλει στο car.gr το παλιό μου Ibiza για πώληση.

Και μου στέλνει κάποιος αυτό..

Το ρισκάρω;

Screenshot_20210626_201625_com.microsoft.office.outlook.png

Ουτε καν και δεν αξίζει το ρίσκο, δες το παρακάτω απο το car.gr

image.png.3596444e508351780413c00645079d0c.png

• Like 1
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, gxyp είπε

Για πείτε γνώμη στο παρακάτω, έχω βάλει στο car.gr το παλιό μου Ibiza για πώληση.

Και μου στέλνει κάποιος αυτό..

Το ρισκάρω;

Screenshot_20210626_201625_com.microsoft.office.outlook.png

ειχα λαβει παρομοιο μηνυμα για ενα καναπε που ειχα βαλει παλιοτερα στη ΧΕ.

μην ασχοληθεις καν, scam ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ @tsofras

Με 36 πίεση γιαυτό κοπαναγε. Άλλο αμάξι θα έχεις με σωστή πίεση. 

Για μένα άλλαξε και τις ζάντες με 17ρες και πιστεύω θα δεις διαφορά στην άνεση. 

Επίσης μη μετανιώνεις για το dsg. Τα 4 πρώτα χρόνια θα ήσουν οκ αλλά μετά πάντα θα είχες τον φόβο μη σε αφησει

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Ρε συ @tsofras

Με 36 πίεση γιαυτό κοπαναγε. Άλλο αμάξι θα έχεις με σωστή πίεση. 

Για μένα άλλαξε και τις ζάντες με 17ρες και πιστεύω θα δεις διαφορά στην άνεση. 

Επίσης μη μετανιώνεις για το dsg. Τα 4 πρώτα χρόνια θα ήσουν οκ αλλά μετά πάντα θα είχες τον φόβο μη σε αφησει

Μόλις γύρισα από Ανάβυσσο.

Τι να πω μείναμε με το στόμα ανοιχτό με την γυναίκα μου , λες και πήραμε άλλο αμάξι.

Δεν λέω ότι έγινε C5 αλλά καμία σχέση, η μέρα με την νύχτα. Πλέον δεν περνάνε κραδασμοί μέσα στο αμάξι.

Την απόλαυσα την βόλτα για πρώτη φορά , αν ήταν και DSG θα δηλωνα ερωτευμένος 🤣

@gxyp
ούτε να το σκέφτεσαι πολύ παλιά ιστορία είναι γνωστή

• Like 6
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μόλις γύρισα από Ανάβυσσο.

Τι να πω μείναμε με το στόμα ανοιχτό με την γυναίκα μου , λες και πήραμε άλλο αμάξι.

Δεν λέω ότι έγινε C5 αλλά καμία σχέση, η μέρα με την νύχτα. Πλέον δεν περνάνε κραδασμοί μέσα στο αμάξι.

Την απόλαυσα την βόλτα για πρώτη φορά , αν ήταν και DSG θα δηλωνα ερωτευμένος 🤣

@gxyp
ούτε να το σκέφτεσαι πολύ παλιά ιστορία είναι γνωστή

Σκέψου και για 17ρες αλλά αν είσαι οκ τώρα μια χαρα

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, imr είπε

Σκέψου και για 17ρες αλλά αν είσαι οκ τώρα μια χαρα

Με την ανάρτηση μπορώ να πω ότι είμαι εντάξει τώρα. Όταν έφτασα Ανάβυσσο ήμουν κομπλέ ούτε μέση ούτε ίλιγγος.

Στο γύρνα έφαγα κίνηση, κομπλέ από μέση αλλά έναν ελαφρύ ίλιγγο τον έχω.

Θα ήθελα να οδηγήσω ένα αυτόματο σε τέτοιες συνθήκες να δω αν με πιάνει ( σε περίπτωση που φταίνε οι αλλαγές ταχυτήτων)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Με την ανάρτηση μπορώ να πω ότι είμαι εντάξει τώρα. Όταν έφτασα Ανάβυσσο ήμουν κομπλέ ούτε μέση ούτε ίλιγγος.

Στο γύρνα έφαγα κίνηση, κομπλέ από μέση αλλά έναν ελαφρύ ίλιγγο τον έχω.

Θα ήθελα να οδηγήσω ένα αυτόματο σε τέτοιες συνθήκες να δω αν με πιάνει ( σε περίπτωση που φταίνε οι αλλαγές ταχυτήτων)

υπάρχει τρόπος, μπορείς να πηγαίνεις μόνο με 1η

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/6/2021 στις 10:54 ΠΜ, tsofras είπε

Το Xceed είναι πανέμορφο και δείχνει και ποιοτικό , 7 χρόνια εγγύηση , αξιοπιστία αλλά 25+ για αυτόματο με μη χιλιάρη κινητήρα

I30 και Xceed δεν μοιραζονται ακριβως την ιδια πλατφορμα ; (πατωμα , σασι κτλπ) Τα μηχανικα μερη δεν ειναι πανομοιοτυπα του γκρουπ Hyundai ; Οποτε η αξιοπιστία δεν ειναι η ίδια ειτε μιλαμε για Kia ειτε για Hyundai ; Προσωπικά με ενδιαφερει το Rio (made in Korea) και εναλλακτικα το αδελφο I20 (made in Turkey) .Ρωτησα σε κεντρικη εκθεση της Kia αν αυτα τα 2 καθονται στην ιδια πλατφορμα και ο εμπειροτατος μεσηλικας πωλητης το επιβεβαιωσε κατηγορηματικα . Στη wikipedia ομως και νομιζω καποιος εδω μεσα ειπε οτι  το τρεχον Rio βγαινει πανω στην προηγουμενη πλατφορμα του Γκρουπ ,ενω βεβαια τα μηχανικα μερη ειναι σιγουρα  τα ιδια .Καπου χανω τη μπαλα οπως και με το γκρουπ VAG , skoda , seat  κτλπ ..Ουσιαστικα παραγουν το ιδιο πραμα σε παμπολλα περιτυλιγματα , τεσπα απο αξιοπιστια , να μην σπαει και χαλαει δηλ το οχημα σε βαθος χρονου , ποιά η διαφορά  Kia με Hyundai πέρα απ την 7 ετη εγγύηση της Kia;

Επεξ/σία από nepomuk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ μάλλον κατέληξα στο puma. Πήγα και το οδήγησα γιατί φοβόμουν αν θα είμαι οκ στη θέση οδήγησης (πάνω από 1.90 ύψος). Όλα καλά τελικά. Το corolla hybrid δεύτερο υποψήφιο, με τρομερή κύλιση και 4κ φτηνότερο από το puma (αυτόματο) αλλά χάνει σε εμφάνιση. 

Από χώρους για επιβάτες, παρόμοιοι και στα 2 πάντως.

Το kamiq κάηκε λόγω dsg. 

Επεξ/σία από razkal
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nepomuk είπε

I30 και Xceed δεν μοιραζονται ακριβως την ιδια πλατφορμα ; (πατωμα , σασι κτλπ) Τα μηχανικα μερη δεν ειναι πανομοιοτυπα του γκρουπ Hyundai ; Οποτε η αξιοπιστία δεν ειναι η ίδια ειτε μιλαμε για Kia ειτε για Hyundai ; Προσωπικά με ενδιαφερει το Rio (made in Korea) και εναλλακτικα το αδελφο I20 (made in Turkey) .Ρωτησα σε κεντρικη εκθεση της Kia αν αυτα τα 2 καθονται στην ιδια πλατφορμα και ο εμπειροτατος μεσηλικας πωλητης το επιβεβαιωσε κατηγορηματικα . Στη wikipedia ομως και νομιζω καποιος εδω μεσα ειπε οτι  το τρεχον Rio βγαινει πανω στην προηγουμενη πλατφορμα του Γκρουπ ,ενω βεβαια τα μηχανικα μερη ειναι σιγουρα  τα ιδια .Καπου χανω τη μπαλα οπως και με το γκρουπ VAG , skoda , seat  κτλπ ..Ουσιαστικα παραγουν το ιδιο πραμα σε παμπολλα περιτυλιγματα , τεσπα απο αξιοπιστια , να μην σπαει και χαλαει δηλ το οχημα σε βαθος χρονου , ποιά η διαφορά  Kia με Hyundai πέρα απ την 7 ετη εγγύηση της Kia;

Αν ο πωλητής ήταν στις αντιπροσωπείες της Βουλιαγμένης τότε ότι και αν σου είπε απλά δεν ισχύει

Τώρα για διαφορές φαντάζομαι είναι στα σημεία, μέχρι και ο λεβιές ίδιος είναι

Το Rio όμως νομίζω είναι παλιά πλατφόρμα σε σχέση με το τελευταίο i20

7 λεπτά πριν, razkal είπε

Εγώ μάλλον κατέληξα στο puma. Πήγα και το οδήγησα γιατί φοβόμουν αν θα είμαι οκ στη θέση οδήγησης (πάνω από 1.90 ύψος). Όλα καλά τελικά. Το corolla hybrid δεύτερο υποψήφιο, με τρομερή κύλιση και 4κ φτηνότερο από το puma (αυτόματο) αλλά χάνει σε εμφάνιση. 

Από χώρους για επιβάτες, παρόμοιοι και στα 2 πάντως.

Το kamiq κάηκε λόγω dsg. 

Το puma σε χειροκίνητο?

Στο puma κερδίζεις μεγαλύτερο πορτ μπαγκαζ

Προσωπικά μου αρέσει πολύ και η Corolla λόγω χώρων την έβγαλα εγώ από τη λίστα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αν ο πωλητής ήταν στις αντιπροσωπείες της Βουλιαγμένης τότε ότι και αν σου είπε απλά δεν ισχύει

Τώρα για διαφορές φαντάζομαι είναι στα σημεία, μέχρι και ο λεβιές ίδιος είναι

Το Rio όμως νομίζω είναι παλιά πλατφόρμα σε σχέση με το τελευταίο i20

Ο Πωλητης ηταν σε καταστημα στη Λεωφορο της αμαρτιας που λεγαμε παλιά . Επέμενα στην ερώτηση διοτι ημουν υποψιασμενος απο εδω :το Rio καθεται στην ιδια πλατφορμα  με το τρεχον Ι20; ΝΑΙ  απαντησε  στην ιδια οπως και τα μηχανικα μερη ειναι τα ιδια και  βεβαια το Rio ειναι made in KOREA , ενω το ι20 ειναι τουρκικο ...... Καποια μοντελα μεγαλυτερα, οπως το Ceed φτιαχνονται στην Σλοβακια.

Επεξ/σία από nepomuk
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το puma σε χειροκίνητο?

Στο puma κερδίζεις μεγαλύτερο πορτ μπαγκαζ

Προσωπικά μου αρέσει πολύ και η Corolla λόγω χώρων την έβγαλα εγώ από τη λίστα

Αυτόματο το puma, που δυστυχώς είναι +3κ στη Ford. 

Ελπίζω το dct να είναι πιο αξιόπιστο από το dsg. Αν και υπάρχει και η εγγύηση για 8 χρόνια. 

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύετε πως οι τιμές θα συνεχίσουν να παίρνουν την ανιούσα μέχρι το φθινόπωρο; Περίμενα πως το καλοκαίρι θα έχουν μια κάμψη αλλά ούτε η VW δεν έχει κόψει τίποτα απο το Polo που έχει ανακοινωθεί ήδη το νέο και έχουν σταματήσει να δέχονται παραγγελιες

• Δημιουργία νέου...