tasoskont Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, gxyp είπε Για πείτε γνώμη στο παρακάτω, έχω βάλει στο car.gr το παλιό μου Ibiza για πώληση. Και μου στέλνει κάποιος αυτό.. Το ρισκάρω; Ουτε καν και δεν αξίζει το ρίσκο, δες το παρακάτω απο το car.gr 1
terry308 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 13 λεπτά πριν, gxyp είπε Το ρισκάρω; Ρητορική ερώτηση...
razkal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 14 λεπτά πριν, gxyp είπε Για πείτε γνώμη στο παρακάτω, έχω βάλει στο car.gr το παλιό μου Ibiza για πώληση. Και μου στέλνει κάποιος αυτό.. Το ρισκάρω; ειχα λαβει παρομοιο μηνυμα για ενα καναπε που ειχα βαλει παλιοτερα στη ΧΕ. μην ασχοληθεις καν, scam ειναι. 1
imr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Ρε συ @tsofras Με 36 πίεση γιαυτό κοπαναγε. Άλλο αμάξι θα έχεις με σωστή πίεση. Για μένα άλλαξε και τις ζάντες με 17ρες και πιστεύω θα δεις διαφορά στην άνεση. Επίσης μη μετανιώνεις για το dsg. Τα 4 πρώτα χρόνια θα ήσουν οκ αλλά μετά πάντα θα είχες τον φόβο μη σε αφησει 3
paylidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Παρε μπουλονοκλειδο κ έλα για τράμπα Θωμά 😂 γρυλλο έχω συνεργείου
tsofras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, imr είπε Ρε συ @tsofras Με 36 πίεση γιαυτό κοπαναγε. Άλλο αμάξι θα έχεις με σωστή πίεση. Για μένα άλλαξε και τις ζάντες με 17ρες και πιστεύω θα δεις διαφορά στην άνεση. Επίσης μη μετανιώνεις για το dsg. Τα 4 πρώτα χρόνια θα ήσουν οκ αλλά μετά πάντα θα είχες τον φόβο μη σε αφησει Μόλις γύρισα από Ανάβυσσο. Τι να πω μείναμε με το στόμα ανοιχτό με την γυναίκα μου , λες και πήραμε άλλο αμάξι. Δεν λέω ότι έγινε C5 αλλά καμία σχέση, η μέρα με την νύχτα. Πλέον δεν περνάνε κραδασμοί μέσα στο αμάξι. Την απόλαυσα την βόλτα για πρώτη φορά , αν ήταν και DSG θα δηλωνα ερωτευμένος 🤣 @gxyp ούτε να το σκέφτεσαι πολύ παλιά ιστορία είναι γνωστή 6
imr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Μόλις γύρισα από Ανάβυσσο. Τι να πω μείναμε με το στόμα ανοιχτό με την γυναίκα μου , λες και πήραμε άλλο αμάξι. Δεν λέω ότι έγινε C5 αλλά καμία σχέση, η μέρα με την νύχτα. Πλέον δεν περνάνε κραδασμοί μέσα στο αμάξι. Την απόλαυσα την βόλτα για πρώτη φορά , αν ήταν και DSG θα δηλωνα ερωτευμένος 🤣 @gxyp ούτε να το σκέφτεσαι πολύ παλιά ιστορία είναι γνωστή Σκέψου και για 17ρες αλλά αν είσαι οκ τώρα μια χαρα 1
tsofras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 30 λεπτά πριν, imr είπε Σκέψου και για 17ρες αλλά αν είσαι οκ τώρα μια χαρα Με την ανάρτηση μπορώ να πω ότι είμαι εντάξει τώρα. Όταν έφτασα Ανάβυσσο ήμουν κομπλέ ούτε μέση ούτε ίλιγγος. Στο γύρνα έφαγα κίνηση, κομπλέ από μέση αλλά έναν ελαφρύ ίλιγγο τον έχω. Θα ήθελα να οδηγήσω ένα αυτόματο σε τέτοιες συνθήκες να δω αν με πιάνει ( σε περίπτωση που φταίνε οι αλλαγές ταχυτήτων)
poihths Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, tsofras είπε Με την ανάρτηση μπορώ να πω ότι είμαι εντάξει τώρα. Όταν έφτασα Ανάβυσσο ήμουν κομπλέ ούτε μέση ούτε ίλιγγος. Στο γύρνα έφαγα κίνηση, κομπλέ από μέση αλλά έναν ελαφρύ ίλιγγο τον έχω. Θα ήθελα να οδηγήσω ένα αυτόματο σε τέτοιες συνθήκες να δω αν με πιάνει ( σε περίπτωση που φταίνε οι αλλαγές ταχυτήτων) υπάρχει τρόπος, μπορείς να πηγαίνεις μόνο με 1η
nepomuk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 18/6/2021 στις 10:54 ΠΜ, tsofras είπε Το Xceed είναι πανέμορφο και δείχνει και ποιοτικό , 7 χρόνια εγγύηση , αξιοπιστία αλλά 25+ για αυτόματο με μη χιλιάρη κινητήρα I30 και Xceed δεν μοιραζονται ακριβως την ιδια πλατφορμα ; (πατωμα , σασι κτλπ) Τα μηχανικα μερη δεν ειναι πανομοιοτυπα του γκρουπ Hyundai ; Οποτε η αξιοπιστία δεν ειναι η ίδια ειτε μιλαμε για Kia ειτε για Hyundai ; Προσωπικά με ενδιαφερει το Rio (made in Korea) και εναλλακτικα το αδελφο I20 (made in Turkey) .Ρωτησα σε κεντρικη εκθεση της Kia αν αυτα τα 2 καθονται στην ιδια πλατφορμα και ο εμπειροτατος μεσηλικας πωλητης το επιβεβαιωσε κατηγορηματικα . Στη wikipedia ομως και νομιζω καποιος εδω μεσα ειπε οτι το τρεχον Rio βγαινει πανω στην προηγουμενη πλατφορμα του Γκρουπ ,ενω βεβαια τα μηχανικα μερη ειναι σιγουρα τα ιδια .Καπου χανω τη μπαλα οπως και με το γκρουπ VAG , skoda , seat κτλπ ..Ουσιαστικα παραγουν το ιδιο πραμα σε παμπολλα περιτυλιγματα , τεσπα απο αξιοπιστια , να μην σπαει και χαλαει δηλ το οχημα σε βαθος χρονου , ποιά η διαφορά Kia με Hyundai πέρα απ την 7 ετη εγγύηση της Kia; Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από nepomuk
razkal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ μάλλον κατέληξα στο puma. Πήγα και το οδήγησα γιατί φοβόμουν αν θα είμαι οκ στη θέση οδήγησης (πάνω από 1.90 ύψος). Όλα καλά τελικά. Το corolla hybrid δεύτερο υποψήφιο, με τρομερή κύλιση και 4κ φτηνότερο από το puma (αυτόματο) αλλά χάνει σε εμφάνιση. Από χώρους για επιβάτες, παρόμοιοι και στα 2 πάντως. Το kamiq κάηκε λόγω dsg. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από razkal
tsofras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, nepomuk είπε I30 και Xceed δεν μοιραζονται ακριβως την ιδια πλατφορμα ; (πατωμα , σασι κτλπ) Τα μηχανικα μερη δεν ειναι πανομοιοτυπα του γκρουπ Hyundai ; Οποτε η αξιοπιστία δεν ειναι η ίδια ειτε μιλαμε για Kia ειτε για Hyundai ; Προσωπικά με ενδιαφερει το Rio (made in Korea) και εναλλακτικα το αδελφο I20 (made in Turkey) .Ρωτησα σε κεντρικη εκθεση της Kia αν αυτα τα 2 καθονται στην ιδια πλατφορμα και ο εμπειροτατος μεσηλικας πωλητης το επιβεβαιωσε κατηγορηματικα . Στη wikipedia ομως και νομιζω καποιος εδω μεσα ειπε οτι το τρεχον Rio βγαινει πανω στην προηγουμενη πλατφορμα του Γκρουπ ,ενω βεβαια τα μηχανικα μερη ειναι σιγουρα τα ιδια .Καπου χανω τη μπαλα οπως και με το γκρουπ VAG , skoda , seat κτλπ ..Ουσιαστικα παραγουν το ιδιο πραμα σε παμπολλα περιτυλιγματα , τεσπα απο αξιοπιστια , να μην σπαει και χαλαει δηλ το οχημα σε βαθος χρονου , ποιά η διαφορά Kia με Hyundai πέρα απ την 7 ετη εγγύηση της Kia; Αν ο πωλητής ήταν στις αντιπροσωπείες της Βουλιαγμένης τότε ότι και αν σου είπε απλά δεν ισχύει Τώρα για διαφορές φαντάζομαι είναι στα σημεία, μέχρι και ο λεβιές ίδιος είναι Το Rio όμως νομίζω είναι παλιά πλατφόρμα σε σχέση με το τελευταίο i20 7 λεπτά πριν, razkal είπε Εγώ μάλλον κατέληξα στο puma. Πήγα και το οδήγησα γιατί φοβόμουν αν θα είμαι οκ στη θέση οδήγησης (πάνω από 1.90 ύψος). Όλα καλά τελικά. Το corolla hybrid δεύτερο υποψήφιο, με τρομερή κύλιση και 4κ φτηνότερο από το puma (αυτόματο) αλλά χάνει σε εμφάνιση. Από χώρους για επιβάτες, παρόμοιοι και στα 2 πάντως. Το kamiq κάηκε λόγω dsg. Το puma σε χειροκίνητο? Στο puma κερδίζεις μεγαλύτερο πορτ μπαγκαζ Προσωπικά μου αρέσει πολύ και η Corolla λόγω χώρων την έβγαλα εγώ από τη λίστα
nepomuk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν ο πωλητής ήταν στις αντιπροσωπείες της Βουλιαγμένης τότε ότι και αν σου είπε απλά δεν ισχύει Τώρα για διαφορές φαντάζομαι είναι στα σημεία, μέχρι και ο λεβιές ίδιος είναι Το Rio όμως νομίζω είναι παλιά πλατφόρμα σε σχέση με το τελευταίο i20 Ο Πωλητης ηταν σε καταστημα στη Λεωφορο της αμαρτιας που λεγαμε παλιά . Επέμενα στην ερώτηση διοτι ημουν υποψιασμενος απο εδω :το Rio καθεται στην ιδια πλατφορμα με το τρεχον Ι20; ΝΑΙ απαντησε στην ιδια οπως και τα μηχανικα μερη ειναι τα ιδια και βεβαια το Rio ειναι made in KOREA , ενω το ι20 ειναι τουρκικο ...... Καποια μοντελα μεγαλυτερα, οπως το Ceed φτιαχνονται στην Σλοβακια. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από nepomuk 1
razkal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Το puma σε χειροκίνητο? Στο puma κερδίζεις μεγαλύτερο πορτ μπαγκαζ Προσωπικά μου αρέσει πολύ και η Corolla λόγω χώρων την έβγαλα εγώ από τη λίστα Αυτόματο το puma, που δυστυχώς είναι +3κ στη Ford. Ελπίζω το dct να είναι πιο αξιόπιστο από το dsg. Αν και υπάρχει και η εγγύηση για 8 χρόνια. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Πιστεύετε πως οι τιμές θα συνεχίσουν να παίρνουν την ανιούσα μέχρι το φθινόπωρο; Περίμενα πως το καλοκαίρι θα έχουν μια κάμψη αλλά ούτε η VW δεν έχει κόψει τίποτα απο το Polo που έχει ανακοινωθεί ήδη το νέο και έχουν σταματήσει να δέχονται παραγγελιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις