Nabuko Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, skritikos είπε https://www.skroutz.gr/s/12134824/Michelin-Vigil-Schrader.html Αυτό! Παλιά έβγαινε κόκκινο, τώρα μαύρο. Το έχω...χμμμμ από 1994 και έχω μετρήσει μέχρι και ελαστικά μικρού αεροπλάνου! Αν και δεν έχω οικονομικό πρόβλημα, εμένα μου φαίνεται too much να δώσω ένα 50ευρω μόνο για να τσεκάρω τα λάστιχα που και που. 2
tsofras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Αν και δεν έχω οικονομικό πρόβλημα, εμένα μου φαίνεται too much να δώσω ένα 50ευρω μόνο για να τσεκάρω τα λάστιχα που και που. Και εγώ δεν μπορώ να πώ ότι θα είχα θέμα να το πληρώσω , αλλά τα 45 μου φαίνονται και εμένα πολλά . Πόσες φορές να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις απόσβεση ? 1
skritikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tsofras είπε thx man , αν μπείς μέσα στο site είναι όντως κόκκινο Και έλεγα τι να αγοράσω αυτές τις ημέρες Είμαι ο άνθρωπος σου!! χαχα https://www.skroutz.gr/s/6566457/Michelin-12V-Air-Compressor-009519.html?from=catspan Αυτή μένει μόνιμα πίσω στο αυτοκίνητο μου! Απίστευτα ακριβής και αυτόματη. Βάζω 24.5 psi και σταματάει αυτόματα. Με τον αναλογικό μετρητή είναι πραγματικά κάπου στα 24 με 24.3 Υπάρχει και φτηνότερη έκδοση με λιγότερες φανφάρες πάνω. Αλλά μόνο η ακριβότερη είναι αυτόματη νομίζω. 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Και εγώ δεν μπορώ να πώ ότι θα είχα θέμα να το πληρώσω , αλλά τα 45 μου φαίνονται και εμένα πολλά . Πόσες φορές να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις απόσβεση ? Προσωπικά, κάπου 100 φορές τον χρόνο, 2 μηχανές και αυτοκίνητο. Και εδώ και ένα χρόνο και το eBike που έχει αυτόματες βαλβίδες! Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από skritikos 1
tsofras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, skritikos είπε Είμαι ο άνθρωπος σου!! χαχα https://www.skroutz.gr/s/6566457/Michelin-12V-Air-Compressor-009519.html?from=catspan Αυτή μένει μόνιμα πίσω στο αυτοκίνητο μου! Απίστευτα ακριβής και αυτόματη. Βάζω 24.5 psi και σταματάει αυτόματα. Με τον αναλογικό μετρητή είναι πραγματικά κάπου στα 24 με 24.3 Υπάρχει και φτηνότερη έκδοση με λιγότερες φανφάρες πάνω. Αλλά μόνο η ακριβότερη είναι αυτόματη νομίζω. Αυτό μάλιστα χίλιες φορές με 15ε παραπάνω να πάρεις τρόμπα , περισσότερη αξία και απόσβεση Επίσης LED , USB και κάνει και για ποδήλατα buy now 3
skritikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, tsofras είπε Αυτό μάλιστα χίλιες φορές με 15ε παραπάνω να πάρεις τρόμπα , περισσότερη αξία και απόσβεση Ισχύει! Και είναι ταχύτατη. Όχι σαν κάτι μικρές μπαταρίας. Την βάζεις στο power plug του αυτοκινήτου και του δίνει και καταλαβαίνει 😎 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αν και δεν έχω οικονομικό πρόβλημα, εμένα μου φαίνεται too much να δώσω ένα 50ευρω μόνο για να τσεκάρω τα λάστιχα που και που. Είναι ένα όργανο ακριβείας με το ανάλογο κόστος. Σε αντίθεση με τα ψηφιακά, αν δεν το ρίξεις άσχημα κάτω θα δουλεύει και 50 χρόνια μετά από μας!
bjj-p Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 @tsofras τουλαχιστον το απεκλεισες γιατι θα εμενες με την απορια και βγηκε και ενα καλο οτι το dsg αναβαθμιζει ενα αμαξι. Εγω που δεν ειχα εμπειρια απο 2πλο συμπλεκτη, εξεπλαγην με το αμαξι. Αρκετα σβελτο και προθυμο σε ολο το φασμα, δεν σε κολλαει η επιταχυνση αλλα ειναι ικανοποιητικη. Με αιρκοντισιον σε ολη τη διαδρομη δεν διστασε ποτε. Αλλαγες ουτε που καταλαβαινες, ακομη και σε ηπιο ξεκινημα απο φαναρι οπου ειχε ηδη βαλει 2α μολις τσουλισει με 1500στρ, με λιγο βυθισμα ανεβαζε ικανοποιητικα. Η αποτομη αλλαγη πορειας δεν με φοβισε, εδειχνε να ανταποκρινεται.Η αναρτηση ανετη στις λακουβες, αν κ κοπανουσε σε καποιες, αυτο το περιμενα για την κατηγορια. Αρκετα αθορυβο σε μεσαιες ταχυτητες. Η θεση ειναι ψηλη και νιωθεις τον ελεγχο ολου του αυτοκινητου, εμενα με βολεψε, εχει και μια στηριξη στη μεση. Και τα χερια βολευτηκαν σε τεμπελη και παραθυρο. Τωρα τα πλαστικα μεσα , ειχα ξαναγραψει καπου φαινονται φθηνα μαυρα καπου ειναι με φινιρισμα βαμμενα, οκ θα τα προτιμουσα μαλακα και ας ειχε παραπανω σε τιμη αλλα οκ τι να κανουμε, υπαρχουν και χειροτερα. 2
Nabuko Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, skritikos είπε Προσωπικά, κάπου 100 φορές τον χρόνο Ρε μαν ανά 3-4 μέρες τσεκάρεις τον αέρα στα λάστιχα? Ρε μπας κι είσαι συνταξιούχος? 😅
tsofras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, skritikos είπε Ισχύει! Και είναι ταχύτατη. Όχι σαν κάτι μικρές μπαταρίας. Την βάζεις στο power plug του αυτοκινήτου και του δίνει και καταλαβαίνει 😎 Είναι ένα όργανο ακριβείας με το ανάλογο κόστος. Σε αντίθεση με τα ψηφιακά, αν δεν το ρίξεις άσχημα κάτω θα δουλεύει και 50 χρόνια μετά από μας! Διαβάζω για αυτό καλύτερες κριτικές αλλά ανεβαίνει το κασέρι https://www.skroutz.gr/s/17605547/Black-Decker-BDCINF18N-QS.html
skritikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Ρε μαν ανά 3-4 μέρες τσεκάρεις τον αέρα στα λάστιχα? Ρε μπας κι είσαι συνταξιούχος? 😅 Είναι αρκετά οχήματα! Και το αυτοκίνητο λόγω χώματος είναι πάντα με έτοιμη ρεζέρβα που ελέγχεται και αυτή. Όντας μοτοσικλετιστής από τα παιδικά μου χρόνια, εκεί και τα -5psi από το ιδανικό κάνουν φοβερή διαφορά. Που μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ του ζω ή πεθαίνω. Έτσι έμαθα οπότε δεν έχω λόγο να το αλλάξω τώρα στα 45! 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Διαβάζω για αυτό καλύτερες κριτικές αλλά ανεβαίνει το κασέρι https://www.skroutz.gr/s/17605547/Black-Decker-BDCINF18N-QS.html Μακριά από "οικιακά" Black and Decker!!! 1
tsofras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, skritikos είπε Είναι αρκετά οχήματα! Και το αυτοκίνητο λόγω χώματος είναι πάντα με έτοιμη ρεζέρβα που ελέγχεται και αυτή. Όντας μοτοσικλετιστής από τα παιδικά μου χρόνια, εκεί και τα -5psi από το ιδανικό κάνουν φοβερή διαφορά. Που μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ του ζω ή πεθαίνω. Έτσι έμαθα οπότε δεν έχω λόγο να το αλλάξω τώρα στα 45! Μακριά από "οικιακά" Black and Decker!!! Βλέπω όμως στα σχόλια και απο κόσμο που έχει το Michelin ότι το B&C είναι πολύ ανώτερο
skritikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Βλέπω όμως στα σχόλια και απο κόσμο που έχει το Michelin ότι το B&C είναι πολύ ανώτερο Εγώ μπορώ να σου καταθέσω την προσωπική μου μόνο εμπειρία. Το έχω από το '18 μαζί με το αυτοκίνητο κι έχει χρησιμοποιηθεί 100αδες φορές για συμπληρώματα αλλά και φουλ φουσκώματα (ευτυχώς όχι σε δικά μου ελαστικά). Για τα 60κατι ευρώ που έχει τώρα είναι τέλειο. Το είχα πάρει κάπου 80 αν θυμάμαι σωστά. 1
bjj-p Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 27 λεπτά πριν, korakios είπε Μη μασάς ,όλοι την πατάνε (και εγώ) ,αφού όχι μόνο δεν τσεκάρουν καν τα λάδια ,αλλά βαριούνται να μετρήσουν και την πίεση στα λάστιχα όταν παραδίδουν αμάξι . Υποτίθεται οτι σου δίνουν χαρτί ελέγχου παράδοσης ... Τα έχουν τσίτα στην αντιπροσωπία και εκθέσεις για να μη χρειαστεί να τα φουσκώσουν αν πέσει η πίεση και να τσουλάνε πιο άνετα.... Και μετα απο σερβις να το προσεχετε, τα φουσκωνουν στο μεγιστο. 3
smyrali Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Στις 24/6/2021 στις 10:02 ΜΜ, tsofras είπε Και να σας πω και το άλλο , σε αντιπροσωπεία δείχνει να μου παίρνουν το αμάξι κανά 20αρικο. Να χάσω αλλά 4 χιλιάρικα για να πάω σε χειρότερο αμάξι πάλι βλακεία είναι 2 σοφές επιλογές ( λέμε τώρα) βλέπω Κρατάω το αμάξι και που θα πάει θα βρω τις ρυθμίσεις Το πουλάω και παίρνω ένα μεταχειρισμένο μόνο με τα ρέστα για να κάνω την δουλειά μου ώστε να μην χάσω άλλα λεφτά. Με την πρώτη επιλογή όπως και να έχει έχω ένα οικογενειακό ασφαλές και όμορφο αυτοκίνητο Θα μπορούσα να αλλάξω ζάντες ελαστικά μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση πούλα το και αν παρεις μτχ πάρε το Leon που είχες στο οποίο σου αρεσε πιο πολυ ο ήχος του κινητηρα και η ανάρτηση... 3 ώρες πριν, tsofras είπε Βλέπω όμως στα σχόλια και απο κόσμο που έχει το Michelin ότι το B&C είναι πολύ ανώτερο Εγώ έχω πάρει αυτό για να τσεκάρω την πίεση κυρίως και όποτε χρειαστεί να συμπληρώσω. https://www.skroutz.gr/s/21237286/Xiaomi-Mi-Portable-Electric-Air-Compressor-DZN4006GL.html?from=best_sellers_tag 1 1
gxyp Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Για πείτε γνώμη στο παρακάτω, έχω βάλει στο car.gr το παλιό μου Ibiza για πώληση. Και μου στέλνει κάποιος αυτό.. Το ρισκάρω; 2
paylidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, gxyp είπε Για πείτε γνώμη στο παρακάτω, έχω βάλει στο car.gr το παλιό μου Ibiza για πώληση. Και μου στέλνει κάποιος αυτό.. Το ρισκάρω; Απάτη. Παρακάτω 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις