Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Αχ αν είχα το μυαλό τότε να μπω να διαβάσω μπορεί να τα είχα γλυτώσει.

Προσωπικά παραδέχομαι ότι σχεδόν όλα τα λάθη έκανα.

Βέβαια το ρίχνω και στους πωλητές, η δουλειά τους δεν είναι να σου δείχνουν μόνο πως αποθηκεύεις σταθμούς και βάζεις το cruise control κατά την παράδοση. 5 λεπτά θα τους έπαιρνε να σου πουν όλα τα παραπάνω για να τα γνωρίζεις

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αχ αν είχα το μυαλό τότε να μπω να διαβάσω μπορεί να τα είχα γλυτώσει.

Προσωπικά παραδέχομαι ότι σχεδόν όλα τα λάθη έκανα.

Βέβαια το ρίχνω και στους πωλητές, η δουλειά τους δεν είναι να σου δείχνουν μόνο πως αποθηκεύεις σταθμούς και βάζεις το cruise control κατά την παράδοση. 5 λεπτά θα τους έπαιρνε να σου πουν όλα τα παραπάνω για να τα γνωρίζεις

όντως οι πωλητές είναι απαράδεκτοι οι πιο πολλοί... Τουλάχιστον στην seat που πήγαμε για το arona του πεθερού μου, ο πωλητής ήταν αναλυτικότατος, αν και για να λέμε του στραβού το δίκιο, ήμουν κι εγώ εκεί και ανέλαβα να τα εξηγήσω καλύτερα εγώ στον πεθερό μου, οπότε την γλίτωσε το παιδί...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

5 λεπτά θα τους έπαιρνε να σου πουν όλα τα παραπάνω για να τα γνωρίζεις

Πρώτα πρέπει να τα μάθουν και οι ίδιοι.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To λοιπόν αφού λέγατε για το t-cross με μπρίζωσε και το πρωί ο φίλτατος @bjj-p που θα πήγαινε για test drive (με τον οποίο πέσαμε μούρη με μούρη αλλά δεν ξέραμε ο ένας τον άλλο 🤣 ) πήγα και το έκανα και εγώ.

Θα σας πω τα δικά μου και θα δούμε και την γνώμη του @bjj-p

Σωστά θυμόμουν ότι είναι απλά ένα αδιάφορο αυτοκίνητο , μέσα στη πλαστικούρα (χάλια ποιότητα και δείχνει αρκετά φτηνό)

Με ξένισε μετά απο καιρό που έβαλα κλειδί στη μίζα :D

Τιμόνι αδιάφορο , καμία πληροφόρηση.

Ανάρτηση πολύ άνετη σε όλες τις λακούβες , μου φάνηκε καλύτερο και απο το C4 που οδήγησα προχθές. Το αν πλέει η όχι μέσα στους δρόμους του Αλίμου δύσκολο να το καταλάβεις , δεν μου άφησε τέτοια εντύπωση αλλά αυτά φαίνονται με χιλιόμετρα (ταχύτητα) στα ταξίδια.

Η θέση οδήγησης των SUV τελικά δεν μου κάθεται με τίποτα και χαίρομαι για αυτό γιατί άλλη μία φορά μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα αποκλείω ως κατηγορία. Είναι πολύ καθιστή και ακόμη και στα 20 λεπτά ένιωθα πίεση στον προσαγωγό όταν πάταγα το γκάζι και δεν ένιωθα άνετα στη μέση.

Το DSG όμως είναι θαυματουργό . Μεταμορφώνει τον κινητήρα σε κάτι διαφορετικό. Αφού είχα κάνει test drive το t-cross σε χειροκίνητο και είχα και το Ibiza , μπορώ να πώ ότι νιώθεις λες και είναι άλλος κινητήρας.

Ούτε το κενό νιώθεις κάτω απο τις 2.000 στροφές και με το που πατάς το γκάζι το αμάξι πάει πάρα πολύ καλά.

Εν κατακλείδι για SUV δεν είμαι , έχει αποδειχθεί πλέον αρκετές φορές. Για αυτόματο όμως ναι.

Στον γυρισμό πήγα να κοιτάξω και τα λάστιχα στο Leon γιατί μου είχαν πει κανα 2 μήπως έχουν πολύ αέρα για αυτό κοπανάει τόσο. Στο ταμπελάκι στις 18αρές δείχνει οτι πρέπει να έχει 31.5 psi . Το αμάξι είχε 36 σε όλα τα λάστιχα . Έβγαλα αέρα , δεν έκανα μεγάλη διαδρομή αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι καλύτερα απο ότι ήταν πριν.

Θα ενημερώσω όταν το βγάλω κανονική βόλτα αν βελτιώθηκε η κατάσταση.

Αυτά απο εμένα , είμαι τύπος του Hatchback τελικά. Όταν ξαναμπήκα στο Leon απο το t-cross νόμιζα ότι μπήκα σε λιμουζίνα . Δεν θα άξιζε με την καμία να δώσω το Leon και να πάω στο t-cross και πιστεύω ότι και τα 21.000ε που ζητάνε είναι πολλά.

Καλύτερα να περιμένει κάποιος το αναωμένο Arona , και στα ίδια λεφτά να είναι θα τα αξίζει περισσότερο

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Στο ταμπελάκι στις 18αρές δείχνει οτι πρέπει να έχει 31.5 Bar

Αν έβαζες 17αρες με μεγαλύτερο προφίλ δεν θα ήταν πιο άνετο?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αυτό πιστεύω και εγώ…

σκεψου ότι θέλω να βάλω στο q 18αρες κ το ψιλοσκεφτομαι μη γίνει κούτσουρο 

15 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αυτά απο εμένα , είμαι τύπος του Hatchback τελικά. Όταν ξαναμπήκα στο Leon απο το t-cross νόμιζα ότι μπήκα σε λιμουζίνα . Δεν θα άξιζε με την καμία να δώσω το Leon και να πάω στο t-cross και πιστεύω ότι και τα 21.000ε που ζητάνε είναι πολλά.

Άξιζε τουλάχιστον η δοκιμή…

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Φαντάζομαι ναι , ήταν και αυτό στις σκέψεις να βάλω τις 17αρες του Xcellence

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, tsofras είπε

Στον γυρισμό πήγα να κοιτάξω και τα λάστιχα στο Leon γιατί μου είχαν πει κανα 2 μήπως έχουν πολύ αέρα για αυτό κοπανάει τόσο. Στο ταμπελάκι στις 18αρές δείχνει οτι πρέπει να έχει 31.5 Bar . Το αμάξι είχε 36 σε όλα τα λάστιχα . Έβγαλα αέρα , δεν έκανα μεγάλη διαδρομή αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι καλύτερα απο ότι ήταν πριν.

Πάρε μια καλή ηλεκτρική τρόμπα και θα φουσκώνεις τα πάντα μόνος. Δεν παίζουμε με αυτά και τα περισσότερα βενζινάδικα δείχνουν με τρελές αποκλίσεις. Μπορεί τα 31.5 που έχεις τώρα να είναι 28, μπορεί να είναι και 40 🥴

Αν θες να παραμείνεις στα βενζινάδικα πάρε έστω ένα καλό αναλογικό pressure gauge, πχ το κλασσικό κόκκινο Michelin.

Επεξ/σία από skritikos
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skritikos είπε

Πάρε μια καλή ηλεκτρική τρόμπα και θα φουσκώνεις τα πάντα μόνος. Δεν παίζουμε με αυτά και τα περισσότερα βενζινάδικα δείχνουν με τρελές αποκλίσεις. Μπορεί τα 31.5 που έχεις τώρα να είναι 28, μπορεί να είναι και 40 🥴

Αν θες να παραμείνεις στα βενζινάδικα πάρε έστω ένα καλό αναλογικό pressure gauge, πχ το κλασσικό κόκκινο Michelin.

https://www.skroutz.gr/s/23620927/Michelin-Digital-Tyre-Pressure-Tread-Depth-Gauge.html

Αυτό λές ?

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, tsofras είπε

Στον γυρισμό πήγα να κοιτάξω και τα λάστιχα στο Leon γιατί μου είχαν πει κανα 2 μήπως έχουν πολύ αέρα για αυτό κοπανάει τόσο.

Τα είχες τσεκάρει ποτέ απο τότε που το πήρες ?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Βλακωδώς όχι

Μη μασάς ,όλοι την πατάνε (και εγώ) ,αφού όχι μόνο δεν τσεκάρουν καν τα λάδια ,αλλά βαριούνται να μετρήσουν και την πίεση στα λάστιχα όταν παραδίδουν αμάξι . Υποτίθεται οτι σου δίνουν χαρτί ελέγχου παράδοσης ...

Τα έχουν τσίτα στην αντιπροσωπία και εκθέσεις για να μη χρειαστεί να τα φουσκώσουν αν πέσει η πίεση και να τσουλάνε πιο άνετα....

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, skritikos είπε

Όχι! το αναλογικό τους, που βγαίνει 20+ χρόνια τώρα.  No battery, no extra worries!

Μισό να δω αν υπάρχει ακόμη Ελλάδα.

https://www.skroutz.gr/s/12134824/Michelin-Vigil-Schrader.html

Αυτό! Παλιά έβγαινε κόκκινο, τώρα μαύρο. Το έχω...χμμμμ από 1994 και έχω μετρήσει μέχρι και ελαστικά μικρού αεροπλάνου!

Επεξ/σία από skritikos
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skritikos είπε

https://www.skroutz.gr/s/12134824/Michelin-Vigil-Schrader.html

Αυτό! Παλιά έβγαινε κόκκινο, τώρα μαύρο. Το έχω...χμμμμ από 1994 και έχω μετρήσει μέχρι και ελαστικά μικρού αεροπλάνου!

thx man , αν μπείς μέσα στο site είναι όντως κόκκινο :D

Και έλεγα τι να αγοράσω αυτές τις ημέρες :D

• Δημιουργία νέου...