Grim Ripper Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Το CVT ρε παιδιά δεν είναι αξιόπιστο σαν κιβώτιο; Απ' όσο έχω ακούσει από εσάς δεν έχει μάλλον τόσο καλή αίσθηση αλλά σε περίπτωση που τα αμάξια τικάρουν όλα τα υπόλοιπα κουτιά τότε δεν θα ήταν καλό να υπάρξει μια ματιά και σε εκείνα; Αν και είπαμε ότι μόνο το Leon κάνει για τον Θωμά.
tsofras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, gxyp είπε Για πείτε;;; Α έλα ρε μαν sorry με όλες τις ειδοποιήσεις έχασα το tag Σε εξουσιοδοτημένο μία χαρά θα είσαι με την εγγύηση. Εγώ από την εμπειρία μου προτείνω όσο έχεις την εγγύηση όμως να το πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία για να σε "προσέχουν" λίγο παραπάνω Για μία αλλαγή λαδιών πόση διαφορά μα δεις από εξουσιοδοτημένο σε αντιπροσωπεία? Μπορείς να τα αλλάξεις και μόνος σου που λέει ο λόγος αλλά καλό είναι να φαίνεται στο service book , σε ενδεχόμενη πώληση θα δει ο άλλος ότι είσαι μερακλής και το προσέχεις. Βλέπω και εγώ αγγελίες σε αμάξια 20 - 25000€ που δίνουν χρόνο για service τα 2 χρόνια και δεν έχουν πάει για μία αλλαγή λαδιών έστω ενδιάμεσα. Το θεωρώ τραγικό για κόστος ούτε 100€ σε τέτοια αυτοκίνητα 2 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Το CVT ρε παιδιά δεν είναι αξιόπιστο σαν κιβώτιο; Απ' όσο έχω ακούσει από εσάς δεν έχει μάλλον τόσο καλή αίσθηση αλλά σε περίπτωση που τα αμάξια τικάρουν όλα τα υπόλοιπα κουτιά τότε δεν θα ήταν καλό να υπάρξει μια ματιά και σε εκείνα; Αν και είπαμε ότι μόνο το Leon κάνει για τον Θωμά. Αξιόπιστο είναι και νομίζω και φθηνό στην επισκευή σε σχέση με διπλοσυμπλεκτα Απλά έχει διαφορετική αίσθηση για αυτό έχει θαφτεί κάπως, καλά λόγια έχω ακούσει για το eCVT της Toyota , επίσης το CVT του Honda Civic που είχε ο πατέρας μου και το είχα οδηγήσει μου άρεσε αρκετά. Όσο πάνε τα εξελίσσουν και αυτά από ότι διαβαζωυ, θα ήθελα να οδηγήσω ένα να δω πως είναι
gxyp Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Α έλα ρε μαν sorry με όλες τις ειδοποιήσεις έχασα το tag Σε εξουσιοδοτημένο μία χαρά θα είσαι με την εγγύηση. Εγώ από την εμπειρία μου προτείνω όσο έχεις την εγγύηση όμως να το πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία για να σε "προσέχουν" λίγο παραπάνω Για μία αλλαγή λαδιών πόση διαφορά μα δεις από εξουσιοδοτημένο σε αντιπροσωπεία? Μπορείς να τα αλλάξεις και μόνος σου που λέει ο λόγος αλλά καλό είναι να φαίνεται στο service book , σε ενδεχόμενη πώληση θα δει ο άλλος ότι είσαι μερακλής και το προσέχεις. Βλέπω και εγώ αγγελίες σε αμάξια 20 - 25000€ που δίνουν χρόνο για service τα 2 χρόνια και δεν έχουν πάει για μία αλλαγή λαδιών έστω ενδιάμεσα. Το θεωρώ τραγικό για κόστος ούτε 100€ σε τέτοια αυτοκίνητα Δεν έχω πρόβλημα στο κόστος, αλλά στο ότι ο πωλητής εδώ είναι γνωστός μου και ακόμα με παίρνει και μου λέει έκανες τίποτα με το αμάξι θα βγάλω προσφορές χαχαχα και ντρέπομαι τώρα κατάλαβες??😅😅😅
tsofras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, gxyp είπε Δεν έχω πρόβλημα στο κόστος, αλλά στο ότι ο πωλητής εδώ είναι γνωστός μου και ακόμα με παίρνει και μου λέει έκανες τίποτα με το αμάξι θα βγάλω προσφορές χαχαχα και ντρέπομαι τώρα κατάλαβες??😅😅😅 Ναι σε νιώθω και εγώ πέρασα από Citroen σε αυτόν που είχα κλείσει το C3 aircross και μου λέει πήρες τελικά αμάξι? Ναι τρία του λέω 😂 Αν είναι να το πηγαίνεις εκεί όμως ξεπερασετο και πήγαινε αλλιώς βρες άλλον να το πηγαίνεις συνέχεια
gxyp Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 9 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι σε νιώθω και εγώ πέρασα από Citroen σε αυτόν που είχα κλείσει το C3 aircross και μου λέει πήρες τελικά αμάξι? Ναι τρία του λέω 😂 Αν είναι να το πηγαίνεις εκεί όμως ξεπερασετο και πήγαινε αλλιώς βρες άλλον να το πηγαίνεις συνέχεια Που να τρέχω; Χανιά για service? Είναι μονόδρομος χαχαχα
tsofras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, gxyp είπε Που να τρέχω; Χανιά για service? Είναι μονόδρομος χαχαχα Κοίτα το νιώθω αυτό που λες, τώρα τον χαλάσει δεν τον χαλάσει είτε θα το καταπιεί και θα σκεφτεί έξυπνα ότι προφανώς τον συμφέρει να σε έχει πελάτη είτε θα ξινισει και θα σε χάσει τελείως. Είχε ακριβώς το ίδιο αυτός? Σε τι τιμή? Έπεφτε?
gxyp Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Κοίτα το νιώθω αυτό που λες, τώρα τον χαλάσει δεν τον χαλάσει είτε θα το καταπιεί και θα σκεφτεί έξυπνα ότι προφανώς τον συμφέρει να σε έχει πελάτη είτε θα ξινισει και θα σε χάσει τελείως. Είχε ακριβώς το ίδιο αυτός? Σε τι τιμή? Έπεφτε? Μπα όχι δεν είχε.. Ένα μαύρο είχε μόνο..
xgol Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, paylidis είπε Προφανως κ στατιστικά θα υπάρχουν βλάβες. Αλλά υπάρχει κακό παρελθόν. Αν δεις μερικες σελίδες πριν πρότεινα στον tsofras tcross dsg χιλιάρι στα 21Κ με τη λογική ότι δε θα προλάβει να χαλάσει στα χρόνια ζωης του με τα λίγα χλμ που κάνει… Αλλά έσκασε τώρα αυτό (συν οι περιπτώσεις στο εξωτερικό) σε τόσα λιγά χλμ που προβληματίζει οσο να πεις. Ναι ναι δε διαφωνω πουθενα. Απλα και γω το κανω καμια φορα, τεινω να γενικευσω πραγματα. Ποσο μαλλον οταν προκειται για ενα κιβωτιο με σοβαρο ιστορικο βλαβων. 2
tsofras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, gxyp είπε Μπα όχι δεν είχε.. Ένα μαύρο είχε μόνο.. Ε οκ του λες σορυ μαν ήθελα άσπρο και το βρήκα από αλλού, επειδή όμως μου αρέσεις θα το φέρνω εδώ ( καλά φαντάζομαι ότι μπορεί να δεί απο που το αγόρασες και να καταλάβει ότι δεν έχεις επιλογές αλλά οκ) 1
paylidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 56 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Το CVT ρε παιδιά δεν είναι αξιόπιστο σαν κιβώτιο; Απ' όσο έχω ακούσει από εσάς δεν έχει μάλλον τόσο καλή αίσθηση αλλά σε περίπτωση που τα αμάξια τικάρουν όλα τα υπόλοιπα κουτιά τότε δεν θα ήταν καλό να υπάρξει μια ματιά και σε εκείνα; Αν και είπαμε ότι μόνο το Leon κάνει για τον Θωμά. Αξιόπιστο είναι. Κ για κλάμματα είναι όμως 😂
bjj-p Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 30 λεπτά πριν, paylidis είπε Αξιόπιστο είναι. Κ για κλάμματα είναι όμως 😂 Της nissan δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο. Βγηκε απο τα χειροτερα, και ειχε πατεντα να προσομοιαζει το shifting ενος κανονικου κιβωτιου. Αναγκαστηκε να το αλλαξει με 2πλο συμπλεκτο στο προηγουμενο qasqhai και το ξαναβαζει το νεο. 3
paylidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, bjj-p είπε Της nissan δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο. Βγηκε απο τα χειροτερα, και ειχε πατεντα να προσομοιαζει το shifting ενος κανονικου κιβωτιου. Αναγκαστηκε να το αλλαξει με 2πλο συμπλεκτο στο προηγουμενο qasqhai και το ξαναβαζει το νεο. Καλά η Nissan είναι εκτός συζήτησης να σου πω την αλήθεια. Ούτε καν ήξερα ότι είχε cvt. Cvt=toyota γενικά. Παντως η Nissan δε παίζει Στο παρόν θέμα, στο φόρουμ εν γενεί, κ στη πραγματική ζωή μη σου πω 😂 παίζει αυτοί που παίρνουν τα κασκαι να είναι υπάλληλοι και συγγενείς μόνο… Όχι σοβαρά τώρα δε βρίσκω λόγο να αγοράσει κανείς κασκαι όταν υπάρχουν τόσες καλύτερες ευρωπαϊκές (και μη) επιλογές στα ίδια χρήματα 🙂 Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από paylidis 1
bjj-p Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, paylidis είπε Καλά η Nissan είναι εκτός συζήτησης να σου πω την αλήθεια. Ούτε καν ήξερα ότι είχε cvt. Cvt=toyota γενικά. Παντως η Nissan δε παίζει Στο παρόν θέμα, στο φόρουμ εν γενεί, κ στη πραγματική ζωή μη σου πω 😂 παίζει αυτοί που παίρνουν τα κασκαι να είναι υπάλληλοι και συγγενείς μόνο… Όχι σοβαρά τώρα δε βρίσκω λόγο να αγοράσει κανείς κασκαι όταν υπάρχουν τόσες καλύτερες ευρωπαϊκές (και μη) επιλογές στα ίδια χρήματα 🙂 Δεν ξερω αν ειναι καλυτερες οι επιλογες που λες αλλα στην Ελλαδα μοσχοπουλησε. Προσωπικα μου αρεσει εξωτερικα. Το εσωτερικο στα τελευταια facelift δεν ελεγε και πολλα. Οδηγικα δεν εχω ιδεα. edit: Θωμα κατι ειχες πει οτι στο καινουριο dsg βαζει μονο του νεκρα; Επειδη δεν παρακολουθω τις εξελιξεις του dsg, που εχει βελτιωθει; Η αισθηση που σου δινει το 2πλο συμπλεκτο οταν αφηνεις το φρενο και κυλαει ειναι πρωτογνωρη!! Δεν το εχει αλλο κιβωτιο αυτο νομιζω. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από bjj-p
tsofras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 10 ώρες πριν, bjj-p είπε Δεν ξερω αν ειναι καλυτερες οι επιλογες που λες αλλα στην Ελλαδα μοσχοπουλησε. Προσωπικα μου αρεσει εξωτερικα. Το εσωτερικο στα τελευταια facelift δεν ελεγε και πολλα. Οδηγικα δεν εχω ιδεα. edit: Θωμα κατι ειχες πει οτι στο καινουριο dsg βαζει μονο του νεκρα; Επειδη δεν παρακολουθω τις εξελιξεις του dsg, που εχει βελτιωθει; Η αισθηση που σου δινει το 2πλο συμπλεκτο οταν αφηνεις το φρενο και κυλαει ειναι πρωτογνωρη!! Δεν το εχει αλλο κιβωτιο αυτο νομιζω. Έφτιαξαν το θέμα με την αποσυμπλεξη να βάζει νεκρά για να μην γίνεται υπερθέρμανση, ενίσχυσαν ένα σημείο που έσπαγε και χαλαγε το mechatronic νομίζω και δεν είμαι σίγουρος αν το έκαναν και αυτό υγρού τύπου Α και το πιο σημαντικό που εκεί μου έσπασαν εμένα ήταν να βάζει πρώτα νεκρά μόνο του αν από πρώτη πας να βάλεις όπισθεν κατευθείαν 1
oykas2001 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Συμβουλές για αυτόματα κιβώτια: https://www.google.gr/amp/s/taxianddriver.gr/5-kanones-gia-to-automato-kibwtio-ti-den-prepei-na-kanete/amp/ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις