sargus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 27 λεπτά πριν, tsofras είπε Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω μετά από τόσα χρόνια γιατί δεν μπορούν να φτιάξουν αυτό το γαμωκιβωτιο Αφού πουλάνε σαν τρελοί και βγάζουν από τις πωλήσεις αλλά και από τις βλάβες! Κορόιδα είναι να το φτιάξουν; ή νομίζεις ότι αν θέλουν δε μπορούν να το κάνουν ασπαστο; απλά δεν τους συμφέρει! Αν σταματήσουμε να ψωνίζουμε (παγκοσμίως) θα το φτιάξουν εν μια νυκτι! 2
Chuckie667 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Θύμησε μου , το 2.0lt Leon με ποιό DSG έρχεται; Νομίζω το καλό; Βάλε και την ρυθμιζόμενη ανάρτηση και είσαι έτοιμος Κε Tsofras …και για άλλη μια φορά, there is no replacement for displacement 1
tsofras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 32 λεπτά πριν, Chuckie667 είπε Θύμησε μου , το 2.0lt Leon με ποιό DSG έρχεται; Νομίζω το καλό; Βάλε και την ρυθμιζόμενη ανάρτηση και είσαι έτοιμος Κε Tsofras …και για άλλη μια φορά, there is no replacement for displacement Ναι με το καλό έρχεται αλλά θα πάει 30k με την ανάρτηση ( δεν συζητάμε τα υπόλοιπα περί διλιτρου)
Chuckie667 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 22 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι με το καλό έρχεται αλλά θα πάει 30k με την ανάρτηση ( δεν συζητάμε τα υπόλοιπα περί διλιτρου) Είναι αρκετά, αν βάλεις και την “απώλεια” από την αλλαγή του current … από την άλλη, αν κιβώτιο και ανάρτηση (στην μαλακιά ρυθμιση) τικάρουν και τα τελευταία κουτάκια, μήπως το ταξίδι πλησιάζει στο τέλος; Και αν έχει αναμονή στην παράδοση, ισως μαζευτεί και κομμάτι της διαφοράς, κόβωντας και μη απαραιτητα έξοδα, πχ φαγητό, ρεύμα κτλ μεχρι τότε
billyg599 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, paylidis είπε Οι άνθρωποι ΑΠΛΑ δε το έχουν με τα αυτόματα κιβώτια… ας πάρουν ένα zf aisin οτιδηποτε να το βάζουν στα αμαξια τους κ τέλος. Ας πάει στο χρόνοντουλαπο το dsg Ποιες εταιρίες που υπάρχουν Ελλάδα χρησιμοποιούν τα πιο αξιόπιστα; Αν και οδηγούσα αυτόματα δεν είχα προβλήματα. Μόνο ένα chevrolet cruze τα είχε παίξει.
xgol Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, Chuckie667 είπε Είναι αρκετά, αν βάλεις και την “απώλεια” από την αλλαγή του current … από την άλλη, αν κιβώτιο και ανάρτηση (στην μαλακιά ρυθμιση) τικάρουν και τα τελευταία κουτάκια, μήπως το ταξίδι πλησιάζει στο τέλος; Και αν έχει αναμονή στην παράδοση, ισως μαζευτεί και κομμάτι της διαφοράς, κόβωντας και μη απαραιτητα έξοδα, πχ φαγητό, ρεύμα κτλ μεχρι τότε Το Meeting με τη γυναικα ειναι απαραιτητο για τετοιες αποφασεις, σε ολους σας! (Εγω δεν εχω 😂😂💪)
paylidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 9 λεπτά πριν, billyg599 είπε Ποιες εταιρίες που υπάρχουν Ελλάδα χρησιμοποιούν τα πιο αξιόπιστα; Αν και οδηγούσα αυτόματα δεν είχα προβλήματα. Μόνο ένα chevrolet cruze τα είχε παίξει. Αυτό κανείς δε μπορεί να το πει. Εγώ προσωπικα έχω καεί από αυτόματο Mercedes στο W169 κι όμως αν σήμερα είχα να διαλέξω υποχρεωτικά αυτόματο (έστω oτι δεν υπήρχε manual πλέον) θα προτιμούσα τη merc που διορθώθηκε και όχι το group vag που σχεδόν σα να το κάνει επίτηδες. Για εμένα Bmw Mercedes έχουν καλά αυτόματα, αλλά δε το θεωρω κ τόσο αναγκαίο σε ένα αμαξι με τη χρήση που κάνω όποτε δεν ασχολήθηκα καν (για την ακρίβεια το gla απορρίφθηκε καθως ερχόταν μόνο auto) 1
tsofras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 19 λεπτά πριν, billyg599 είπε Ποιες εταιρίες που υπάρχουν Ελλάδα χρησιμοποιούν τα πιο αξιόπιστα; Αν και οδηγούσα αυτόματα δεν είχα προβλήματα. Μόνο ένα chevrolet cruze τα είχε παίξει. Από όσα έχω διαβάσει ZF και Aisin Στα λεφτά που συζητάμε εμείς τότε PSA group για Aisin ZF νομίζω φοράει η Giulia και δεν ξέρω ποια μοντέλα bmw 20 λεπτά πριν, xgol είπε Το Meeting με τη γυναικα ειναι απαραιτητο για τετοιες αποφασεις, σε ολους σας! (Εγω δεν εχω 😂😂💪) Έχουμε ξαναπεί δεν παίζει τέτοιο θέμα , βέβαια δεν έχει γίνει αναφορά για αμάξι των 30.000€ 😂 Αλλά και πάλι οκ το λέω και μόνος μου τόσα δεν αξίζει να δώσω για 10-15000χλμ που θα έχω κάνει σε μία 5ετια Θα δω παιδιά πάνω που λέω για DSG χώνεται ο @paylidis 2
billyg599 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Από όσα έχω διαβάσει ZF και Aisin Στα λεφτά που συζητάμε εμείς τότε PSA group για Aisin ZF νομίζω φοράει η Giulia και δεν ξέρω ποια μοντέλα bmw Και εγώ έχω θέματα περίπου σαν και εσένα tsofras: αυχένα (κήλες) και το δεξί χέρι λόγω mouse. Τώρα όταν οδηγώ με ενοχλούν οι αλλαγές ταχυτήτων ακόμα και με τεμπέλη. Οπότε σίγουρα αυτόματο. Θα τα δώ και τα του PSA. 1
paylidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 19 λεπτά πριν, tsofras είπε Θα δω παιδιά πάνω που λέω για DSG χώνεται ο @paylidis Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα παράπονα για σύγχρονα dsg είχα δει μόνο από ταξιτζήδες. Αυτό αλλάζει πολύ τα δεδομένα… ειδικά στις 4200 χλμ… παρέθεσαν κ ένα λινκ από φόρουμ του εξωτερικού με αντίστοιχο θέμα δυστυχως Μπείτε στο γκρουπ skoda kamiq greece είναι σημερινή ανάρτηση θα το δειτε αν ενδιαφέρεστε 2
xgol Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Τωρα αν ειναι μια αναρτηση δεν θα ειναι στατιστικα σημαντικο δειγμα. Συγκριτικα με τα ποσα νεα dsg κυκλοφορουν, ειναι λογικο καποια να εμφανισουν βλαβες. 2
paylidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, xgol είπε Τωρα αν ειναι μια αναρτηση δεν θα ειναι στατιστικα σημαντικο δειγμα. Συγκριτικα με τα ποσα νεα dsg κυκλοφορουν, ειναι λογικο καποια να εμφανισουν βλαβες. Προφανως κ στατιστικά θα υπάρχουν βλάβες. Αλλά υπάρχει κακό παρελθόν. Αν δεις μερικες σελίδες πριν πρότεινα στον tsofras tcross dsg χιλιάρι στα 21Κ με τη λογική ότι δε θα προλάβει να χαλάσει στα χρόνια ζωης του με τα λίγα χλμ που κάνει… Αλλά έσκασε τώρα αυτό (συν οι περιπτώσεις στο εξωτερικό) σε τόσα λιγά χλμ που προβληματίζει οσο να πεις. 1
tsofras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Προφανως κ στατιστικά θα υπάρχουν βλάβες. Αλλά υπάρχει κακό παρελθόν. Αν δεις μερικες σελίδες πριν πρότεινα στον tsofras tcross dsg χιλιάρι στα 21Κ με τη λογική ότι δε θα προλάβει να χαλάσει στα χρόνια ζωης του με τα λίγα χλμ που κάνει… Αλλά έσκασε τώρα αυτό (συν οι περιπτώσεις στο εξωτερικό) σε τόσα λιγά χλμ που προβληματίζει οσο να πεις. Είναι 150αρι όμως μαν , όπως έχουμε πεί δουλεύει στο όριο της ροπής. Πιστεύω τα χιλιαρια δεν θα έχουν θέμα, βασικά δεν έχω διαβάσει ποτέ για πρόβλημα σε αυτά , μπορεί να να έτυχε και να μην διάβασα ποτέ 1
paylidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Είναι 150αρι όμως μαν , όπως έχουμε πεί δουλεύει στο όριο της ροπής. Πιστεύω τα χιλιαρια δεν θα έχουν θέμα, βασικά δεν έχω διαβάσει ποτέ για πρόβλημα σε αυτά , μπορεί να να έτυχε και να μην διάβασα ποτέ Αυτό ακριβώς ισχύει… για αυτό όταν είδα το tcross dsg χιλιάρι σε σκέφτηκα… η αλήθεια είναι ότι την αναφορά ότι «σώθηκες» την έκανα για το λεον..! 1
gxyp Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, gxyp είπε Μην με μπριζωνεις!!😋 Τώρα που είπες για αλλαγή λαδιών μπορώ να τα αλλάξω εκτός αντιπροσωπείας ή θα έχω θέμα με την εγγύηση; @tsofras Για πείτε;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις