Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ξέφευγε σε τιμή και δεν μου άρεσε ότι για την τιμή του εσωτερικά ήταν σαν το απλό i30 περίπου. Το οποίο είχα πάει και το είχα δεί και δεν τρελάθηκα , πολύ πλαστικούρα και τα καθίσματα λες και ήταν απο ξύλο .

Φίλε μου επειδή έχω και εγώ πολλά θέματα , αν δεν θες να ξεφύγεις σε budget και σε καλύπτει σε μέγεθος το Citroen C3 θα σου πρότεινα να του ρίξεις μία ματιά γιατί είναι αρκετά άνετο σε κάθισμα - ανάρτηση για την κατηγορία του

Σε ευχαριστώ πολύ, η αλήθεια είναι είχα saxo και με βόλευε, βέβαια είχα βάλει ανάρτηση kayiaba πριν πολλά χρόνια.

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε

ps: στον χρονο πανω εσπασε ο γρυλος παραθυρου και μου λεγανε αρλουμπες οτι μηπως εφταιγα εγω

Πωπω τι περίεργο, δεν έχει ξανασυμβεί αυτό σε vw 😅🤣

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Ξέφευγε σε τιμή και δεν μου άρεσε ότι για την τιμή του εσωτερικά ήταν σαν το απλό i30 περίπου.

Hyundai Kona? Ωραίο αμάξι εξωτερικά. Αν και χτες πέτυχα ένα Tucson και το χάζευα. Πανέμορφο αμάξι

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Πωπω τι περίεργο, δεν έχει ξανασυμβεί αυτό σε vw 😅🤣

Hyundai Kona? Ωραίο αμάξι εξωτερικά. Αν και χτες πέτυχα ένα Tucson και το χάζευα. Πανέμορφο αμάξι

Δεν θέλω άλλο λέμε , leon και ξερό ψωμί 🤣

Τα έχω περάσει όλα έτσι και αλλιώς οπότε μέχρι τα 30.000ε νομίζω ότι μπορεί να με κάλυπτε η BMW σειρά 1 λόγω καλύτερης ποιότητας και πιθανής άνεσης.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Δεν θέλω άλλο λέμε , leon και ξερό ψωμί 🤣

Αχα. Την πάτησες. Case closed. Ας κλειδωθεί το θέμα 😅

Δημοσ.

Εγώ να πω και κάτι που με απασχολεί..

900 χλμ έχω κάνει αυτό το βύθισμα όταν αλλάζω από 1η 2α δεν το έχω συνηθίσει ακόμα στο Ibiza..

Έτσι είναι φυσιολογικό;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gxyp είπε

Εγώ να πω και κάτι που με απασχολεί..

900 χλμ έχω κάνει αυτό το βύθισμα όταν αλλάζω από 1η 2α δεν το έχω συνηθίσει ακόμα στο Ibiza..

Έτσι είναι φυσιολογικό;

βύθισμα ? στροφών ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

βύθισμα ? στροφών ?

Ναι κάπως έτσι.. Μπορεί να φταίει και η οδήγηση μου δεν ξέρω..

Επεξ/σία από gxyp
Προσθήκη
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, gxyp είπε

Ναι κάπως έτσι.. Μπορεί να φταίει και η οδήγηση μου δεν ξέρω..

Στρώνεις τώρα και είσαι χαμηλά στις αλλαγές , αν θυμάσαι παραπονιόμουν και εγώ , έτσι είναι ο χιλιάρης TSI και για αυτό δεν μου άρεσε. Γιατί με την βουτιά μέχρι να ξαναφτάσει στις 2000 να μπεί το τούρμπο δουλεύει χειρότερα και απο ατμοσφαρικό

Και ο 1500αρης έχει αντίστοιχο θέμα , όχι τόσο όσο ο χιλιάρης αλλά καταλαβαίνεις και εκεί την διαφορά

Επεξ/σία από tsofras
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Στρώνεις τώρα και είσαι χαμηλά στις αλλαγές , αν θυμάσαι παραπονιόμουν και εγώ , έτσι είναι ο χιλιάρης TSI και για αυτό δεν μου άρεσε. Γιατί με την βουτιά μέχρι να ξαναφτάσει στις 2000 να μπεί το τούρμπο δουλεύει χειρότερα και απο ατμοσφαρικό

Και ο 1500αρης έχει αντίστοιχο θέμα , όχι τόσο όσο ο χιλιάρης αλλά καταλαβαίνεις και εκεί την διαφορά

Κάτι θυμάμαι μου είχες αναφέρει παλιότερα...

Άντε να τελειώνω με τα στρωσιματα κουράστηκα..😋

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gxyp είπε

Κάτι θυμάμαι μου είχες αναφέρει παλιότερα...

Άντε να τελειώνω με τα στρωσιματα κουράστηκα..😋

Πάτα το ρε μαν , στρωμένα έρχονται .

Αν δεν του πίνεις το αίμα δεν θα έχεις θέμα , ας πατήσεις και τις 4.000 στροφές κλάιν

Πήγαινε στα 1500χλμ αν θες να του αλλάξεις τα πρώτα λαδάκια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αν δεν του πίνεις το αίμα δεν θα έχεις θέμα , ας πατήσεις και τις 4.000 στροφές κλάιν

Μην με μπριζωνεις!!😋

26 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τώρα που είπες για αλλαγή λαδιών μπορώ να τα αλλάξω εκτός αντιπροσωπείας ή θα έχω θέμα με την εγγύηση; @tsofras

Επεξ/σία από gxyp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέο κρούσμα σε kamiq 1.5 dsg με 4200 χλμ (4 μηνών) : θόρυβος στο σασμαν. Το έγραψε πριν λίγο ο κάτοχος του αυτοκινήτου. Η αντιπροσωπεία για την ώρα περιμένει ανταλλακτικό και αρνήθηκαν να του αλλάξουν όλο το σασμαν….

θωμα ο θεός σε φύλαξε κατσε όπως εισαι!

Επεξ/σία από paylidis
  • Sad 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, paylidis είπε

Νέο κρούσμα σε kamiq 1.5 dsg με 4200 χλμ (4 μηνών) : θόρυβος στο σασμαν. Το έγραψε πριν λίγο ο κάτοχος του αυτοκινήτου. Η αντιπροσωπεία για την ώρα περιμένει ανταλλακτικό και αρνήθηκαν να του αλλάξουν όλο το σασμαν….

θωμα ο θεός σε φύλαξε κατσε όπως εισαι!

Ωχ ωχ δεν μου αρέσουν αυτά

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω μετά από τόσα χρόνια γιατί δεν μπορούν να φτιάξουν αυτό το γαμωκιβωτιο ή γιατί δεν βάζουν τουλάχιστον στα 150αρια το καλύτερο και ας ανέβει η τιμή να μην τους βγαίνει και το όνομα

Πήρε και γείτονας ταξιτζής το Octavia 2.0 Diesel DSG , για να δούμε πως θα πάει

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Ωχ ωχ δεν μου αρέσουν αυτά

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω μετά από τόσα χρόνια γιατί δεν μπορούν να φτιάξουν αυτό το γαμωκιβωτιο ή γιατί δεν βάζουν τουλάχιστον στα 150αρια το καλύτερο και ας ανέβει η τιμή να μην τους βγαίνει και το όνομα

Πήρε και γείτονας ταξιτζής το Octavia 2.0 Diesel DSG , για να δούμε πως θα πάει

Οι άνθρωποι ΑΠΛΑ δε το έχουν με τα αυτόματα κιβώτια… ας πάρουν ένα zf aisin οτιδηποτε να το βάζουν στα αμαξια τους κ τέλος. Ας πάει στο χρόνοντουλαπο το dsg 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...