terry308 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 11 λεπτά πριν, gxyp είπε Ευχαριστώ τα πέτυχα από άλλο βίντεο, πιο όμορφα εσωτερικα και τα 2 (arona - ibiza),, τα προβολακια ομίχλης στο arona κακασχημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, bjj-p είπε Το πληρωνω οσο οσο. Αρκει να συνεχισει το νημα με νεες περιπετειες. Φτιάξτε μου budget και αλλάζω και κάθε μήνα εγώ δεν έχω πρόβλημα 🤣 Μόλις τώρα, terry308 είπε Ευχαριστώ τα πέτυχα από άλλο βίντεο, πιο όμορφα εσωτερικα και τα 2 (arona - ibiza),, τα προβολακια ομίχλης στο arona κακασχημα Μου αρέσουν εμένα ok γούστα είναι αυτά Παρατήρησα στο εσωτερικό βέβαια πως στο DSG δεν έχουν το μικρό λεβιεδάκι αλλά τον προηγούμενο λεβιέ (τον οποίο τον προτιμώ και ας φαίνεται minimal ο νέος) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 54 λεπτά πριν, tsofras είπε Το Arona έχει μεγάλες αλλαγές και μου αρέσουν. Δεν είναι πλέον σαν ψηλό Ibiza Αυτο ακριβως θα ελεγα... Εξαιρετικο το αρονα, μενει να δουμε τι θα ειναι στανταρ/τι θα έρθει στην ελλάδα και ΦΥΣΙΚΑ πόσο θα εχει γιατι όταν βγηκε και για μεγάλο διάστημα η τιμή του ήταν εκτος πραγματικότητας (ομοίως δυσαναλογη της ποιοτητας και του εξοπλισμού του ήταν και όταν πηρα το καμικ) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Εφοσον η παραγωγη τους ξεκιναει q3 2021, να φανταστω οτι εδω θα τα δουμε τελη του 21/αρχες του 22? Ζαχαρωνω το arona (κ leon) cng εδω κ αρκετο καιρο (κ τελικα μαλλον αξιζε η αναμονη), αλλα τωρα παμε αλλο ενα εξαμηνο πισω μαλλον... Eχει πεσει κανεις πανω σε προηγουμενη αλλαγη γενιας, να μας πει περιπου χρονους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Στις 15/4/2021 στις 4:14 ΜΜ, ocelotgr είπε Eχει πεσει κανεις πανω σε προηγουμενη αλλαγη γενιας, να μας πει περιπου χρονους? νομιζω ο @tsofras ειναι ο ανθρωπος σου όσον αφορά στα σεατ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 13 λεπτά πριν, paylidis είπε νομιζω ο @tsofras ειναι ο ανθρωπος σου όσον αφορά στα σεατ... Δεν έδωσα απάντηση γιατί εγώ έπεσα μεν σε αλλαγή αλλά ήταν μέσω καραντίνας και έτρεχαν κάποιες προσφορές. Το απλό Leon style ας πούμε είχε πολύ καλή τιμή στα κομμάτια που είχαν ξεμείνει , Leon Fr όμως που είχαν σταματήσει να το φέρνουν αν έκανες παραγγελία δεν είχε καμία έκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 15/4/2021 στις 4:14 ΜΜ, ocelotgr είπε Εφοσον η παραγωγη τους ξεκιναει q3 2021, να φανταστω οτι εδω θα τα δουμε τελη του 21/αρχες του 22? Αν δεν κλείσεις κάποιο από τα leon που θα έρθουν σαν promo,dsg απ ότι αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες , πας σε παραγγελία με παράδοση ~15 Αύγουστο , μιας και σε Ιταλικό forum αναφέρουν αναμονή περί τριμήνου μετά την ημερομηνία παραγγελίας.... Παραγγελία 26/3 ,εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης 15/7 για style edition & χειροκίνητο κιβώτιο Τιμοκατάλογος , με μόνη προσθήκη cng την έκδοση style dsg 25.290 € 5θυρη και 26,690€ η sporttourer έκδοση Αν ξεκινήσει η παραγωγή του arona 3ο τρίμηνο 21 , θα έλεγα καλά μέσα Γενάρη 22... Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από terry308 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Μόλις το είδα δεν κρατήθηκα... Σκέφτηκα νέο mega thread... https://www.drive.gr/news/agora/seat-leon-fr-diathesimo-stin-ellada-kai-me-190-ps ... Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Στις 14/4/2021 στις 2:23 ΜΜ, gmts είπε https://www.newsauto.gr/offers/stin-ellada-to-cupra-leon-ton-300-ippon-times/ Οι τιμές των μοντέλων: Seat Leon 2.0 TSI 190 PS FR DSG – 26.990 ευρώ Seat Leon 2.0 TSI 190 PS FR PLUS DSG – 28.290 ευρώ Cupra Leon 300 PS DSG – 39.990 ευρώ Στις 14/4/2021 στις 2:35 ΜΜ, tsofras είπε Την έκατσα Στις 15/4/2021 στις 10:24 ΠΜ, bjj-p είπε δηλωνω ενδιαφερον για το Λεον, 7 λεπτά πριν, oykas2001 είπε ... Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε... Άργησες , έχει ήδη παραγγελθεί & το "παλιό" έχει πουληθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Στις 15/4/2021 στις 10:08 ΠΜ, tsofras είπε Αν σας πώ ότι είδα στον ύπνο μου τον πωλητή και να κλείνω το 2λιτρο FR θα το πιστέψετε ? Επανέρχομαι με 2ο όνειρο. Το αμάξι ανεβασμένο επάνω στη ράμπα στο συνεργείο να φτύνει λάδια και βενζίνες σαν καταρράκτης . Μπαίνει και ο πωλητής στο συνεργείο (αν είναι δυνατόν περισσότερες φορές έχω δεί τον πωλητή στο όνειρο μου παρά άσχετες γκόμενες) και μου λέει , φτού το έβγαλες σε εσένα ? Είναι σπάνιο πρόβλημα και υπάρχει ανάκληση. Μα του λέω μόνο 100χλμ έχω κάνει Ε εντάξει μου λέει συμβαίνουν αυτά . Τι το πήρες και εσύ είναι και αδιάφορο οδηγικά του βάζω 2/10 Καλά του λέω θα με τρελλάνεις εσύ μου έλεγες ότι θέλεις να το πάρεις. Ναι μου λέει αλλά δεν είναι DSG , τώρα έρχεται και το δίλιτρο να βάλουμε καμία παραγγελία ? WTF δεν υπάρχει αυτό το πράγμα στο ασυνείδητο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Ο Freud θα άνοιγε καινούριο κεφάλαιο στην βιβλιογραφία του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Το traction δειχνει το Leon Cupra hybrid, δεν σε χάλασε @tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, tsofras είπε Ναι μου λέει αλλά δεν είναι DSG Αυτό το είπα και γω! 😂😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, and_64 είπε Αυτό το είπα και γω! 😂😂😂😂 Για να καταλαβαίνουν και όσοι δεν ξέρουν την διαφορά το δίλιτρο φοράει πολύ καλύτερο DSG σαν και αυτό που φοράνε τα golf gti οπότε είναι πολύ πιο αξιόπιστο από το άλλο του 1.5 Αυτό του 1.5 το φοβήθηκα για αυτό πήρα και χειροκίνητο , αυτό που θα έχει το δίλιτρο θα είναι τούμπανο. Πέραν της πλάκας όμως μιλάμε για κοντά 30000€ Σίγουρα θα τα αξίζει με τέτοιο κινητήρα σαζμαν ανάρτηση αλλά αν θεωρώ υπερβολή αυτί που πήρα και το έχω κάτω να κάθεται που να είχα δώσει και 30.000€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Ναι θα ειναι το υγρό dsg οπότε (fingers crossed, vag ειναι αυτό!) θα πρέπει να είναι οκ 😛 1 ώρα πριν, tsofras είπε Σίγουρα θα τα αξίζει με τέτοιο κινητήρα σαζμαν ανάρτηση αλλά αν θεωρώ υπερβολή αυτί που πήρα και το έχω κάτω να κάθεται που να είχα δώσει και 30.000€ Δυστυχώς οτι και να πάρει κανείς σε αυτή τη χάλια φάση ψιλοχαμένος είναι γιατί δεν πρόκειται να το ευχαριστηθεί στο 100% αλλά αναγκαστικά το πληρώνεις για να κάθεται ουσιαστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις