Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, paylidis είπε

δε χανεις κατι να ξαναπας μια βολτα, ιδανικα ομως να το βρεις ακριβως οπως το θες 1000/dsg...

Πόσο ειχες παρει το λεοντα; οντως μπορει να εχεις κ ρεστα...

κατι ψιλοκάνουν... κ στα σκοντα εχει κατι ψιλα (π.χ. καμικ -500). αστειες μεν εκπτωσεις δε...

23950 πήγε το Leon

• Like 1
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Το Grandland δείχνει ωραίο αλλά σε αυτόματο το κόβω κανα 25αρι , το C4 δεν το έχω δει ακόμη θα πάω σε κάποια φάση

Απλά προβληματίζομαι με τα παραπάνω γιατί όπως ξαναείπα αν είναι να δώσω 25000 και πάλι να με χαλάει κάτι , ας δώσω 15-16 να πάρω ένα μικρό που δεν θα ψάχνω και πολλά και θα με βολέψει και το μέγεθος

Αλαξε το λεον με ibiza 😛

Παντως το tcross με dsg (η καμικ ακομα καλυτερα) δεν ειναι καθολου ασχημες επιλογες. Δοκιμασε να κανεις ενα test drive.

Αντιστοιχα c3 aircross

• Like 3
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, tsofras είπε

12 κατανάλωση πριν τον βελτιώσω / 18 μετά :D (με βαρύ πόδι  πάντα , σανίδα το γκάζι και για 10 μέτρα)

Πίνει τόσο πολύ;;;;Από χώρους πάντως το μεγάλο πορτ είναι μια χαρα για 4μελη οικογένεια....t-cross που λέτε πιο κάτω αμαξάρα...αλλά 21.000€;Πολλά,παρα πολλά για τις εποχές μας

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

23950 πήγε το Leon

Ε ισα βαρκα ισα πανια θα είσαι με μια χασουρα της ταξης 10-12%... Για εμενα και 22Κ μπορει να φυγει παντως, το αμαξι ειναι κουτα οποτε να εχεις τα ρεστα που λεγαμε...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Πίνει τόσο πολύ;;;;Από χώρους πάντως το μεγάλο πορτ είναι μια χαρα για 4μελη οικογένεια....t-cross που λέτε πιο κάτω αμαξάρα...αλλά 21.000€;Πολλά,παρα πολλά για τις εποχές μας

Πίνει αν το πατάς , τώρα και χαλαρά δεν ξέρω αν πέφτει κάτω απο 10lt

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Πίνει αν το πατάς , τώρα και χαλαρά δεν ξέρω αν πέφτει κάτω απο 10lt

To εχει φιλος του πατερα μου, πολυ δυσκολα παει κατω απο 9.5 (ακομα και με οδηγηση γέρου)...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

Ε ισα βαρκα ισα πανια θα είσαι με μια χασουρα της ταξης 10-12%... Για εμενα και 22Κ μπορει να φυγει παντως, το αμαξι ειναι κουτα οποτε να εχεις τα ρεστα που λεγαμε...

Ναι οκ δεν έχω την διάθεση να μπλέξω πάλι και να ψάχνω να με εμπιστευτεί κάποιος ενώ τρέχει το δάνειο για την αποπληρωμή . Και τώρα είναι και μεγαλύτερο το πόσο δεν είναι σαν το Ibiza , 2008

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι οκ δεν έχω την διάθεση να μπλέξω πάλι και να ψάχνω να με εμπιστευτεί κάποιος ενώ τρέχει το δάνειο για την αποπληρωμή . Και τώρα είναι και μεγαλύτερο το πόσο δεν είναι σαν το Ibiza , 2008

E εαν πας για ανταλλαγη τότε οριακά θα εισαι, γυρω στο 10-15% χασουρα θα ειναι αναμενομενη... 

Μη το λες ομως όλο και καποιος απο εδω μεσα θα ενδιαφέρεται.... γνωστη η διαδικασία πλεον...! :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

E εαν πας για ανταλλαγη τότε οριακά θα εισαι, γυρω στο 10-15% χασουρα θα ειναι αναμενομενη... 

Μη το λες ομως όλο και καποιος απο εδω μεσα θα ενδιαφέρεται.... γνωστη η διαδικασία πλεον...! :P 

Έχει και καλά αποτελέσματα στο euroncap δεν το περίμενα

tcross-euroncap.png.3df8c5db1ad4ba98cda98c3a6549c70f.png

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έχει και καλά αποτελέσματα στο euroncap δεν το περίμενα

tcross-euroncap.png.3df8c5db1ad4ba98cda98c3a6549c70f.png

Κανε ενα test drive με dsg.

Μονο και μονο για να δεις αν σε βολευει ο συνδιασμος θεσης κιβωτιου, και μετα βλεπεις.

Αν σου μεινουν και λεφτα απο την διαφορα τα βαζεις σε εναν κουμπαρα για να εχεις σε 4 χρονια για πιθανη βλαβη dsg

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, imr είπε

Κανε ενα test drive με dsg.

Μονο και μονο για να δεις αν σε βολευει ο συνδιασμος θεσης κιβωτιου, και μετα βλεπεις.

Αν σου μεινουν και λεφτα απο την διαφορα τα βαζεις σε εναν κουμπαρα για να εχεις σε 4 χρονια για πιθανη βλαβη dsg

Θέλω να πιστεύω ότι το χιλιάρη λόγο ροπής δεν θα έχει τα θέματα του DSG

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Θέλω να πιστεύω ότι το χιλιάρη λόγο ροπής δεν θα έχει τα θέματα του DSG

Αυτη την αποψη εχω και εγω, για αυτό και θα ήθελα το καμικ σε αυτόματο (αλλα δεν εβγαινε)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αυτη την αποψη εχω και εγω, για αυτό και θα ήθελα το καμικ σε αυτόματο (αλλα δεν εβγαινε)

Μόλις θυμήθηκα όμως πόσο ψόφιος είναι ο κινητήρας του VAG σε χιλιάρη κάτω απο τις 2000 στροφές :D

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μόλις θυμήθηκα όμως πόσο ψόφιος είναι ο κινητήρας του VAG σε χιλιάρη κάτω απο τις 2000 στροφές :D

Παρε diesel αν θες ροπη 😛

Δοκιμασε το, δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα, ειδικα λογο αυτοματου δεν σε νοιαζει που βγαζει την ροπη

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

δε θα το καταλαβαινεις με το DSG 😜

• Like 1

• Δημιουργία νέου...