tzampatzis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 13 ώρες πριν, tsofras είπε Ναι το είδα οπότε το κόβω 33+ το DSG Ok δεν θα έδινα τόσα για Seat Ε γι αυτό το είπαν Cupra!
VarDerSar86 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Εγώ να σου πω την αληθεια(διακοπές μια φορά τον χρόνο και αν)ψάχνομαι για opel insignia 1600 turbo του 2009’-2010...
tsofras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, VarDerSar86 είπε Εγώ να σου πω την αληθεια(διακοπές μια φορά τον χρόνο και αν)ψάχνομαι για opel insignia 1600 turbo του 2009’-2010... Δεν θέλω τόσο παλιό αμάξι για να μην έχω πάλι το άγχος μην βγάλει τίποτα , αλλά το συγκεκριμένο είναι ότι πρέπει για ταξίδια ή κάποιο αντίστοιχο mondeo
bjj-p Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) περιμενε το grandland, ειναι στα χρηματα σου ,ειναι ψηλο, δεν θα χρειαστεις μπαγκαζιερα..οθονες κλπ θα εχει. και θα εισαι ανετος με κιβωτιο και κινητηρα με το λιγοτερο αγχος. Τωρα το ποσο ωραιο θα ειναι... δεν ξερω αλλα καπου πρεπει να κανεις και πισω. https://www.carwow.co.uk/vauxhall/grandland-x/news/5175/new-vauxhall-grandland-price-specs-release-date Το c4 δεν το ειδες, εστω και για την περιεργεια; εχει και καθισματα με καλυτερο υλικο. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από bjj-p 1
tsofras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 28 λεπτά πριν, bjj-p είπε περιμενε το grandland, ειναι στα χρηματα σου ,ειναι ψηλο, δεν θα χρειαστεις μπαγκαζιερα..οθονες κλπ θα εχει. και θα εισαι ανετος με κιβωτιο και κινητηρα με το λιγοτερο αγχος. Τωρα το ποσο ωραιο θα ειναι... δεν ξερω αλλα καπου πρεπει να κανεις και πισω. https://www.carwow.co.uk/vauxhall/grandland-x/news/5175/new-vauxhall-grandland-price-specs-release-date Το c4 δεν το ειδες, εστω και για την περιεργεια; εχει και καθισματα με καλυτερο υλικο. Το Grandland δείχνει ωραίο αλλά σε αυτόματο το κόβω κανα 25αρι , το C4 δεν το έχω δει ακόμη θα πάω σε κάποια φάση Απλά προβληματίζομαι με τα παραπάνω γιατί όπως ξαναείπα αν είναι να δώσω 25000 και πάλι να με χαλάει κάτι , ας δώσω 15-16 να πάρω ένα μικρό που δεν θα ψάχνω και πολλά και θα με βολέψει και το μέγεθος
eMike Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, VarDerSar86 είπε Εγώ να σου πω την αληθεια(διακοπές μια φορά τον χρόνο και αν)ψάχνομαι για opel insignia 1600 turbo του 2009’-2010... Ωραίο αμάξι, ειδικά στην cosmo έκδοση, αλλά καίει τον πάτο του...Φαντάζομαι το ξέρεις.
tsofras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, eMike είπε Ωραίο αμάξι, ειδικά στην cosmo έκδοση, αλλά καίει τον πάτο του...Φαντάζομαι το ξέρεις. 12 κατανάλωση πριν τον βελτιώσω / 18 μετά (με βαρύ πόδι πάντα , σανίδα το γκάζι και για 10 μέτρα)
paylidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, tsofras είπε Ναι τα είδα προχθές ένα τιρκουάζ και ένα πορτοκαλί Δεν με συμφέρει να πληρώνω 2 αμάξια των 20.000+ ρε μαν Το C3 σε 1.5 χρόνο τελειώνει το δάνειο και θα είμαστε πιο χαλαροί Με το Leon είναι το κλασικό ερώτημα , το κρατάω για να καταλήξω να το δώσω σε κάποια χρόνια ενώ έχω πληρώσει τους τόκους + την χασούρα λόγω απαξίωσης ή χάνω τώρα τους τόκους που θα έδινα και το δίνω Το Leon δεν συμφέρει να το κρατήσει η γυναίκα και ως κόστος μετακίνησης γιατί κάνει 50χλμ την ημέρα και καίει περισσότερο απο το C3 και σε ενδεχόμενη ζημιά θα έχει μεγάλο κόστος επισκευής 2 ώρες πριν, paylidis είπε Αχμ, για 50 χλμ τη μερα δεν αξιζει οντως το λεον... οριακα για cng εισαι... Εχει και ενα ωραιο ασημι στα 21, τα αλλα 2 δε μου αρεσαν σα χρωμα 😆 δυσκολη περιπτωση οντως.... το να μη σε βολευει παντως η θεση απο εμενα ειναι απολυτως κατανοητο και σημαντικο θεμα (το χειροκινητο κιβωτιο οχι μιας και ως σημερα ειχα 2 αυτοματα και 4 χειροκινητα και δεν μου κανει ιδιαιτερη διαφορα) Εκανα τωρα ενα διαλλειμα και στο βρηκα https://mycarnow.kosmocar.gr/vw/selectvehicle/?mc=C113KZ 1
tsofras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, paylidis είπε Εκανα τωρα ενα διαλλειμα και στο βρηκα https://mycarnow.kosmocar.gr/vw/selectvehicle/?mc=C113KZ Το είδα και αυτό , απλά έχει 350 λίτρα πορτ μπαγκαζ , οπότε αν είναι να πάω σε πορτ μπαγκαζ που δεν γλυτώνω μπαγκαζιέρα γιατί να μην πάρω το C3 που με μείων 6.000ε ? Ναι οκ διαφορετικά αμάξια είναι σε κατηγορία αλλά δεν βλέπω γιατί να αξίζει την διαφορά το t-cross , άσε που το άλλο έχει και πλανητικό αντί για DSG
paylidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Το είδα και αυτό , απλά έχει 350 λίτρα πορτ μπαγκαζ , οπότε αν είναι να πάω σε πορτ μπαγκαζ που δεν γλυτώνω μπαγκαζιέρα γιατί να μην πάρω το C3 που με μείων 6.000ε ? Ναι οκ διαφορετικά αμάξια είναι σε κατηγορία αλλά δεν βλέπω γιατί να αξίζει την διαφορά το t-cross , άσε που το άλλο έχει και πλανητικό αντί για DSG Ε το ενα ειναι ψιλοsuv κ το αλλο κλασσικο μικρόμεσαιο... ασε που απο ποιοτητα κατασκευης δε λεει πολλά (το εχεις κ το ξερεις) και αλλαζει και μοντελο όπου να ναι! Απο εκει κ πέρα, το κιβωτιο του c3 για εμένα ειναι αναμεσα σε CVT και DSG (με χειροτερο σαν αισθηση σαφως το CVT), ψιλοmeh φάση... Με το C3 κανεις ανετα ταξιδι χωρις να σε πιασουν τα μυοσκελετικά σου;
tsofras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Ε το ενα ειναι ψιλοsuv κ το αλλο κλασσικο μικρόμεσαιο... ασε που απο ποιοτητα κατασκευης δε λεει πολλά (το εχεις κ το ξερεις) και αλλαζει και μοντελο όπου να ναι! Απο εκει κ πέρα, το κιβωτιο του c3 για εμένα ειναι αναμεσα σε CVT και DSG (με χειροτερο σαν αισθηση σαφως το CVT), ψιλοmeh φάση... Με το C3 κανεις ανετα ταξιδι χωρις να σε πιασουν τα μυοσκελετικά σου; Ταξίδι έχω πάει σαν συνοδηγός , αλλά το έχω πάρει 2-3 φορές για Ανάβυσσο και ήμουν εντάξει . Δεν το βλέπω όμως σαν αμάξι για να μην με πιάνουν τα προβλήματα , αλλά σαν οικονομική λύση να κάνω την δουλειά μου εδω μέσα και υποχώρηση στα ταξίδια ενώ δεν έχω δώσει πολλά λεφτά. Βασικά απο όσα έχω οδηγήσει , το μόνο που πιστεύω ότι θα μου ήταν εντάξει για τα προβλήματα είναι το C5 Airocross σε αυτόματο. Αλλά πρώτον πάει πολλά και δεύτερον δεν το έχω πάει και ταξίδι. Απλά το έκανα test drive για μία ώρα και μέσα σε κίνηση και βγήκα ατσαλάκωτος Οπότε το θέμα είναι ότι είτε ένα αμαξάκι με τα λιγότερα λεφτά να κάνω την δουλειά μου και ας έχω θέματα στα ταξίδια , θα αλλάζω με την γυναίκα αφού θα είναι και μικρότερο είτε ένα μεγάλο με ανέσεις και μεγαλύτερο κόστος με αμφίβολη κατάληξη. Τώρα είμαι απλά στη φάση με αυτοκίνητο των 24.000ε που ούτε το χαίρομαι ούτε σε ταξίδια το ευχαριστιέμαι 1
paylidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Ταξίδι έχω πάει σαν συνοδηγός , αλλά το έχω πάρει 2-3 φορές για Ανάβυσσο και ήμουν εντάξει . Δεν το βλέπω όμως σαν αμάξι για να μην με πιάνουν τα προβλήματα , αλλά σαν οικονομική λύση να κάνω την δουλειά μου εδω μέσα και υποχώρηση στα ταξίδια ενώ δεν έχω δώσει πολλά λεφτά. Βασικά απο όσα έχω οδηγήσει , το μόνο που πιστεύω ότι θα μου ήταν εντάξει για τα προβλήματα είναι το C5 Airocross σε αυτόματο. Αλλά πρώτον πάει πολλά και δεύτερον δεν το έχω πάει και ταξίδι. Απλά το έκανα test drive για μία ώρα και μέσα σε κίνηση και βγήκα ατσαλάκωτος Σε ταξιδι 4,45 βαρια 5 ωρες, το 1.6 πετρελαιο αυτοματο μου πηρε το κεφαλι σα συνοδηγό και απο τσουλημα δεν ενθουσιαστηκα (30000 χλμ 1.5 έτους λιζινγκ σχετικά απλη κατα τα αλλα εκδοση). Για εμενα κανε ενα TD το t-cross παρε μια τιμή (και εαν σε ενδιαφερει προτου κλεισεις οτιδήποτε στειλε μου πμ να δω αν παιρνει προς τα κατω)... Δε χανεις κάτι. Το μονο - για εμενα ειναι ότι ειναι DSG αλλα με τα χλμ που αναφερεις οτι κάνεις μάλλον θα το εχεις πουλησει μεχρι να χαλασει Το C5 aircross οκ ναι μαλιστα αλλα νομιζω κοντα στα 30;; ε πας σε πολυ ανωτερα μοντελα μετα 1
tsofras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Σε ταξιδι 4,45 βαρια 5 ωρες, το 1.6 πετρελαιο αυτοματο μου πηρε το κεφαλι σα συνοδηγό και απο τσουλημα δεν ενθουσιαστηκα (30000 χλμ 1.5 έτους λιζινγκ σχετικά απλη κατα τα αλλα εκδοση). Για εμενα κανε ενα TD το t-cross παρε μια τιμή (και εαν σε ενδιαφερει προτου κλεισεις οτιδήποτε στειλε μου πμ να δω αν παιρνει προς τα κατω)... Δε χανεις κάτι. Το μονο - για εμενα ειναι ότι ειναι DSG αλλα με τα χλμ που αναφερεις οτι κάνεις μάλλον θα το εχεις πουλησει μεχρι να χαλασει Το C5 aircross οκ ναι μαλιστα αλλα νομιζω κοντα στα 30;; ε πας σε πολυ ανωτερα μοντελα μετα Το είχα κάνει test drive , αδιάφορο οδηγικά αλλά άνετο σε ανάρτηση . Είχα άλλα στο μυαλό μου τότε και δεν του έδωσα πολύ σημασία Το C5 ναι ξεφεύγει σε τιμή σε αυτόματο
bjj-p Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 20 λεπτά πριν, paylidis είπε Εκανα τωρα ενα διαλλειμα και στο βρηκα https://mycarnow.kosmocar.gr/vw/selectvehicle/?mc=C113KZ Τρεχει καποια εκτωση και εχει -1000 ευρω;
paylidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Το είχα κάνει test drive , αδιάφορο οδηγικά αλλά άνετο σε ανάρτηση . Είχα άλλα στο μυαλό μου τότε και δεν του έδωσα πολύ σημασία δε χανεις κατι να ξαναπας μια βολτα, ιδανικα ομως να το βρεις ακριβως οπως το θες 1000/dsg... Πόσο ειχες παρει το λεοντα; οντως μπορει να εχεις κ ρεστα... 6 λεπτά πριν, bjj-p είπε Τρεχει καποια εκτωση και εχει -1000 ευρω; κατι ψιλοκάνουν... κ στα σκοντα εχει κατι ψιλα (π.χ. καμικ -500). αστειες μεν εκπτωσεις δε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις