Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Έλα έσκασε και η πρώτη αγγελία

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/313882907-cupra-formentor

Πφφφ πανέμορφο είναι

Μπαααα, αυτο το χρώμα/ζάντα και χειροκίνητο...not! 

Το launch combo που ήταν το ματ το πετρόλ αυτο το περίεργο δούλευε ωραία με τις μπρονζε λεπτομέρειες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tsofras είπε

Ναι το είδα  οπότε το κόβω 33+ το DSG

Ok δεν θα έδινα τόσα για Seat

cupra 1.5 με 150 άλογα δεν ειναι cupra 🤣

τουλάχιστον ας το ανεβαζαν στα 180 να ξεχωρίσει λιγο απο τα υπολοιπα του γκρουπ

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

cupra 1.5 με 150 άλογα δεν ειναι cupra 🤣

τουλάχιστον ας το ανεβαζαν στα 180 να ξεχωρίσει λιγο απο τα υπολοιπα του γκρουπ

Ναι γιατί το FR με τα 115 είναι FR 😂

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

@tsofrashttps://www.caranddriver.gr/review/arthro/dokimazoume_tin_koryfaia_kai_polytelestati_mercedes_benz_s_class_350d_286_ps_long-7800292/#group=nogroup&photo=0

Αυτό νομίζω στα καλύπτει όλα...

Και μόνο 316€ τέλη... Οικονομικότατο

Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι δεν με καλύπτει κανένα αμάξι :D

Αλλά ότι δεν με καλύπτει κάτι μέχρι τα 25Κ

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, tsofras είπε

εγω θα σου πω τη γνώμη μου...

δινεις τη λεοναρα στη γυναικα γιατι ειναι αμαρτια να τη σκοτώσεις (3ο σε 1 ημερ. έτος).... σμπρωχνεις το c3 και χτυπας ένα Β suv αυτοματο και ας ειναι και χιλιάρι (tcross? whatever). Έτσι έχεις αφενός τη βολίδα λεον και αφετέρου ενα άνετο ψηλο αυτόματο για να κανεις κ εσυ τη δουλεια σου... (μεχρι προχθες που στο είπα ειχε στο ονλαιν συστημα τους 2 αυτοματα tcross 1,0/115 στα 19κατι και 20κατι, τωρα εμεινε ενα αρκετα φορτωμένο στα 21 - τιμές αρχικές πάντα οποτε σηκώνουν παζαρι)

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, tsofras είπε

+-100000...

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, paylidis είπε

εγω θα σου πω τη γνώμη μου...

δινεις τη λεοναρα στη γυναικα γιατι ειναι αμαρτια να τη σκοτώσεις (3ο σε 1 ημερ. έτος).... σμπρωχνεις το c3 και χτυπας ένα Β suv αυτοματο και ας ειναι και χιλιάρι (tcross? whatever). Έτσι έχεις αφενός τη βολίδα λεον και αφετέρου ενα άνετο ψηλο αυτόματο για να κανεις κ εσυ τη δουλεια σου... (μεχρι προχθες που στο είπα ειχε στο ονλαιν συστημα τους 2 αυτοματα tcross 1,0/115 στα 19κατι και 20κατι, τωρα εμεινε ενα αρκετα φορτωμένο στα 21 - τιμές αρχικές πάντα οποτε σηκώνουν παζαρι)

Ναι τα είδα προχθές ένα τιρκουάζ και ένα πορτοκαλί

Δεν με συμφέρει να πληρώνω 2 αμάξια των 20.000+ ρε μαν

Το C3 σε 1.5 χρόνο τελειώνει το δάνειο και θα είμαστε πιο χαλαροί

Με  το Leon είναι το κλασικό ερώτημα , το κρατάω για να καταλήξω να το δώσω σε κάποια χρόνια ενώ έχω πληρώσει τους τόκους + την χασούρα λόγω απαξίωσης ή χάνω τώρα τους τόκους που θα έδινα και το δίνω

Το Leon δεν συμφέρει να το κρατήσει η γυναίκα και ως κόστος μετακίνησης γιατί κάνει 50χλμ την ημέρα και καίει περισσότερο απο το C3 και σε ενδεχόμενη ζημιά θα έχει μεγάλο κόστος επισκευής

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι τα είδα προχθές ένα τιρκουάζ και ένα πορτοκαλί

Δεν με συμφέρει να πληρώνω 2 αμάξια των 20.000+ ρε μαν

Το C3 σε 1.5 χρόνο τελειώνει το δάνειο και θα είμαστε πιο χαλαροί

Με  το Leon είναι το κλασικό ερώτημα , το κρατάω για να καταλήξω να το δώσω σε κάποια χρόνια ενώ έχω πληρώσει τους τόκους + την χασούρα λόγω απαξίωσης ή χάνω τώρα τους τόκους που θα έδινα και το δίνω

Το Leon δεν συμφέρει να το κρατήσει η γυναίκα και ως κόστος μετακίνησης γιατί κάνει 50χλμ την ημέρα και καίει περισσότερο απο το C3 και σε ενδεχόμενη ζημιά θα έχει μεγάλο κόστος επισκευής

Αχμ, για 50 χλμ τη μερα δεν αξιζει οντως το λεον... οριακα για cng εισαι...

Εχει και ενα ωραιο ασημι στα 21, τα αλλα 2 δε μου αρεσαν σα χρωμα 😆

δυσκολη περιπτωση οντως.... το να μη σε βολευει παντως η θεση απο εμενα ειναι απολυτως κατανοητο και σημαντικο θεμα (το χειροκινητο κιβωτιο οχι μιας και ως σημερα ειχα 2 αυτοματα και 4 χειροκινητα και δεν μου κανει ιδιαιτερη διαφορα)

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το πουλάς και δεν παίρνεις τίποτα μέχρι να καθαρίσει το μυαλό σου. Μετακινείσαι με ταξί αν χρειαστεί ή με το c3. Από κει και πέρα με άνεση χρόνου, νοικιάζεις αυτοκίνητα και όποιο δεις ότι σου κάθεται καλά το αγοράζεις. 

• Like 2
Δημοσ.

Τα κρατάς και την κατάλληλη στιγμη τσιμπάς ένα μεταχειρο!Το ψάχνεις να δεις αν είναι καθαρο(γιατί υπαρχουν και τέτοια)και γλυτωνεις και κάμποσα...γενικά ΕΓΩ δεν συμφωνώ με την αγορα Καινούργιου αυτοκινήτου...αλλά αυτές είναι και αποψεις

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Το πουλάς και δεν παίρνεις τίποτα μέχρι να καθαρίσει το μυαλό σου. Μετακινείσαι με ταξί αν χρειαστεί ή με το c3. Από κει και πέρα με άνεση χρόνου, νοικιάζεις αυτοκίνητα και όποιο δεις ότι σου κάθεται καλά το αγοράζεις. 

Βάσικα αν βγάλουμε εκτός τα γούστα μου με σπορ εμφάνιση κτλ. και το δούμε απλά πρακτικά και λογικά , έπρεπε απο την αρχή να πάρω ένα C3 αυτόματο και να του πέταγα μία μπαγκαζιέρα μία φορά τον χρόνο.

Θα είχα μικρό άνετο αυτοκίνητο και αυτόματο για μέσα στη πόλη και θα είχα γλυτώσει και κανα 10ρικο απο τις αγορές - αλλαγές.

Να μείνω χωρίς αμάξι , μπορεί να είναι συνετό για την χρήση και τα χιλιόμετρα που κάνω , αλλά με τα παιδιά που έχω εκτός ότι το χρειάζομαι για τις μετακινήσεις σε δραστηριότητες (άσχετα αν τις ξεχάσαμε αυτή τη χρονιά) , το θέλω και για ασφάλεια αν τυχών τύχει κάτι

• Thanks 1

• Δημιουργία νέου...