Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Στο κονφικουρα το βγαζει 31.450€

Εδω το εχει και συζητησιμη. Εχει τοσο περιθωριο να κοψει;

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/34130304-volkswagen-tiguan

Κραχτης ειναι το εχουν για να παιρνεις τηλεφωνο τυπου ναι μπορει να το εχει αλλα σε λευκο ας πουμε.

Πιθανον στην τιμη που βλεπεις να κοβει 2-300 ευρω.

Ειχα επικοινωνησει και εγω μαζι τους για το Q3, εχουν αρκετα καλες τιμες σε σχεση με αλλες αντιπροσωπειες.

• Like 2
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Αυτό αν και συντηρητικό όπως λένε αρκετοί δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα ( ούτε και στη τιμή βέβαια)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, bjj-p είπε

Μη κοιτάτε ποτέ το configurator. Και ναι έχει περιθώριο αλλά εάν πάρεις θα σου πει τόσο έχει το άσπρο αυτόματο ξέρω γώ… παντως όντως τον είχα καλέσει και εγώ είχε εξαιρετικές τιμές (2-3 κατοστάρικα κάτω από τον φθηνότερο στην Αθήνα)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Μη κοιτάτε ποτέ το configurator. Και ναι έχει περιθώριο αλλά εάν πάρεις θα σου πει τόσο έχει το άσπρο αυτόματο ξέρω γώ… παντως όντως τον είχα καλέσει και εγώ είχε εξαιρετικές τιμές (2-3 κατοστάρικα κάτω από τον φθηνότερο στην Αθήνα)

Τα εχουμε ξαναπει, δεν κατεβαζουν ολες οι αντιπροσωπειες τις τιμες, ειδικα τωρα που δεν εχουν στοκ εμπορευμα.

Το συγκεριμενο μου κινησε την περιεργεια γιατι ειναι κατω απο το ψυχολογικο οριο των 30K αλλα και 1,5K κατω απο τον κονφιγκιουρα ενω στο t-roc δεν παιζει αντιστοιχη μειωση.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, είμαι έτοιμος να αγοράσω το skoda octavia 2021 cng αυτόματο για ταξι, αλλά βλέπω σε σελίδες στο fb ότι κάποιοι συνάδερφο έχουν κινηθεί νομικά πάνω σε κάποιο θέμα το οποίο δεν γνωρίζω δεν αναφέρουν τουλάχιστον απ όσο το χω ψάξει αν έχω καταλάβει καλά από συμφραζόμενα είναι για τα τέλη γιατί δεν θα έπρεπε να πληρώνει βάση ρύπων, και πολλοί άλλοι συνάδερφο επίσης λένε να αποφύγουμε στη συγκεκριμένη αγορά, γνωρίζει μήπως κάποιος τον λόγο? Το αριστερό μου πόδι έχει γίνει διπλάσιο απ το συμπλέκτη δηλαδή 🤣🤣

Δημοσ.
3 ώρες πριν, basilis7777 είπε

Καλησπέρα σε όλους, είμαι έτοιμος να αγοράσω το skoda octavia 2021 cng αυτόματο για ταξι, 🤣🤣

Για το κιβώτιο dsg ήταν , κάπου στις 40.000χλμ είχε βγάλει πρόβλημα, έγινε επισκευή μέσα στην εγγύηση και χρειάστηκε και 2η φορά πάλι μετά από άλλα 40.000χλμ περίπου, αλλά δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση... 

Υπάρχει κάτοχος της για ΙΧ που είναι υπέρ ευχαριστημένος , ίσως όπως έγραφε ο Θωμάς @tsofras το dsg θέλει "ειδική μεταχείριση" 

• Like 1
Δημοσ.

Για τα τέλη αφορούσε μεταχειρισμένα εισαγωγής όταν κάνανε πατάτα με την άδεια στην Ελλάδα και γράφανε ρύπους βενζίνης

Για το dsg οτι έβγαζε πρόβλημα και τους χρέωναν μέσα στην εγγύηση .

Δημοσ.
7 ώρες πριν, basilis7777 είπε

Καλησπέρα σε όλους, είμαι έτοιμος να αγοράσω το skoda octavia 2021 cng αυτόματο για ταξι, αλλά βλέπω σε σελίδες στο fb ότι κάποιοι συνάδερφο έχουν κινηθεί νομικά πάνω σε κάποιο θέμα το οποίο δεν γνωρίζω δεν αναφέρουν τουλάχιστον απ όσο το χω ψάξει αν έχω καταλάβει καλά από συμφραζόμενα είναι για τα τέλη γιατί δεν θα έπρεπε να πληρώνει βάση ρύπων, και πολλοί άλλοι συνάδερφο επίσης λένε να αποφύγουμε στη συγκεκριμένη αγορά, γνωρίζει μήπως κάποιος τον λόγο? Το αριστερό μου πόδι έχει γίνει διπλάσιο απ το συμπλέκτη δηλαδή 🤣🤣

Άσχετα από το DSG που έχει βγεί το πιο προβληματικό από όλα , γενικά στο διπλοσυμπλεκτο δεν του αρέσει η χρήση στη κίνηση της πόλης. Καλύτερα ένα με μετατροπέα ροπής ή CVT , δεν ξέρω όμως σε ταξί να σου προτείνω.

Θες να μας πείτε εκτός VAG group τι άλλο παίζει σε taxi?

Δημοσ.

Θέλει με φυσικό αέριο ,οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση . Πάντως δεν έχει βγάλει πρόβλημα σε όλους , απλά θέλει νεκρά στα φανάρια και χαλαρή εκκίνηση

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

Θέλει με φυσικό αέριο ,οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση . Πάντως δεν έχει βγάλει πρόβλημα σε όλους , απλά θέλει νεκρά στα φανάρια και χαλαρή εκκίνηση

Το καινούριο δεν χρειάζεται νεκρά την βάζει από μόνο του

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα. Τα μόνα sedan που βλέπω να έχουν μείνει πλέον είναι τα μεγάλα avensis/insignia/passat και τα λίγο πιο μικρά a3/bmw 1/a class (φυσικά και τα πιο μεγάλα τους)?

Θα ήθελα κάτι <30Κ και όχι πολύ μακρύ (κλειστό πάρκινγκ στα 5.1m) και μου φάινεται το a3 η μόνη επιλογή μου...

Επεξ/σία από billyg599
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, billyg599 είπε

Παιδιά καλησπέρα. Τα μόνα sedan που βλέπω να έχουν μείνει πλέον είναι τα μεγάλα avensis/insignia/passat και τα λίγο πιο μικρά a3/bmw 1/a class (φυσικά και τα πιο μεγάλα τους)?

Θα ήθελα κάτι <30Κ και όχι πολύ μακρύ (κλειστό πάρκινγκ στα 5.1m) και μου φάινεται το a3 η μόνη επιλογή μου...

corolla sedan hybrid στα 22.5

• Like 4
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, poihths είπε

corolla sedan hybrid στα 22.5

Α ναι το κλασικό! Θα ξεκινήσω την βόλτα την επόμενη εβδομάδα αν και δεν έχω πολλές επιλογές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billyg599 είπε

Α ναι το κλασικό! Θα ξεκινήσω την βόλτα την επόμενη εβδομάδα αν και δεν έχω πολλές επιλογές.

Αν θες να οδηγήσεις με την άνεση σου όποια Κορόλλα θες, πήγαινε Πόλις Σταυρός. Παιζει να στη δώσουν για καμία ώρα να κάνεις τη βόλτα σου απλά έχουν μόνο την Η/Β για οδήγηση...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billyg599 είπε

Βάλε και τα Octavia ,508, i30 fastback, Mazda 3, Honda Civic 4d

• Thanks 1

• Δημιουργία νέου...