Peugeot208 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 18 λεπτά πριν, Nabuko είπε Για επιθετικός δεν κάνεις. Θα σε βάλουμε μπακ χαφ Χαχαχα. Πάνω στον ασβέστη!
li@m Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Παιδιά κάνεις δεν ξέρει για τη φορολογική δήλωση για αγορά αυτοκινήτου;;
tsofras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 9 λεπτά πριν, li@m είπε Παιδιά κάνεις δεν ξέρει για τη φορολογική δήλωση για αγορά αυτοκινήτου;; Εγώ ως ανίδεος που την κάνω μόνος μου δεν έβαλα τίποτα . Είχε συμπληρωμένα τα στοιχεία με τους μήνες και απλά στα συνολικά έξοδα είχα βάλει και αυτά του αυτοκινήτου που έδωσα ως προκαταβολή και στο αντίστοιχο πεδίο με την τοκοχρεολυτική απόσβεση δανείων οποιασδήποτε μορφής συμπλήρωσα το συνολικό ποσό που είχα δώσει πάλι στο δάνειο. Περίμενε μήπως σου απαντήσει και κάποιος που το γνωρίζει σίγουρα 1 1
gxyp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 9 ώρες πριν, li@m είπε Νομίζω πως είναι κατάλληλο το θρεντ για την εξής ερώτηση. Στη δήλωση του Ε1 βάζουμε το ποσό αγοράς του αυτοκινήτου; Αν είναι με χρηματοδότηση αλλάζει κάτι; @tsofras να δω εσύ τι θα κάνεις που έχεις αγοράσει 2 τούτου μέσα στο 2020 Τώρα πρόσεξα το ερώτημα κάνε λίγο υπομονή να σου απαντήσω αύριο.. Πίνω κάτι κρασιά τώρα και θα στα πω λάθος..😅😅 (Λογιστής είμαι.) 1
mp123 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μου έχουν γίνει τσουρέκια. Τελος του μήνα θα το πάρουμε επιτελους. Θα του βάλω και τεμπέλη γιατί βολεύει μέσα . Βασικα Κλάιν μαιν Εγω . Η γυναίκα με έχει πρήξει που δεν έχει αμάξι. Εγω τωρα με το εργαλείο που πηρα είμαι φουλ καλυμμένος. Λιμουζίνα το 750. 1
imr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 11 ώρες πριν, mp123 είπε Μου έχουν γίνει τσουρέκια. Τελος του μήνα θα το πάρουμε επιτελους. Θα του βάλω και τεμπέλη γιατί βολεύει μέσα . Βασικα Κλάιν μαιν Εγω . Η γυναίκα με έχει πρήξει που δεν έχει αμάξι. Εγω τωρα με το εργαλείο που πηρα είμαι φουλ καλυμμένος. Λιμουζίνα το 750. Τι περιμενεις? το 750 ποιο ειναι?
Nabuko Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, imr είπε το 750 ποιο ειναι? Μπεεε εμ βε 1
tsofras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 28 λεπτά πριν, imr είπε Τι περιμενεις? το 750 ποιο ειναι? Μηχανάκι 😎 2
mp123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Μπεεε εμ βε Μακάρι να είχα πάρει την 750 gs αλλά είμαι κοντός. Στα ίδια χρήματα Honda forza 750 dct. 1
bjj-p Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Σημερα απογοητευτηκα απο το 2008 και το ειχα σιγουρακι. Στη θεση βολευτηκα και τη βρηκα αναπαυτικη, το τιμονι ειναι λιγο εκτος των συνηθισμενων, δεν εκρυβε τα οργανα, αλλα η θεση δεν εχει υπερυψωμενη ορατοτητα και αν την ανεβασεις ακουμπα το τιμονι στα ποδια. Στο μπες βγες ηταν δυσκολο. Την ποιοτητα που χαρακτηριζεται και premium εγω δεν την ειδα και αυτα τα τυπου καρμπον λιγο ξεπερασμενα. Πιο πολυ με ενθουσιασε το εσωτερικο του mokka. 2
tsofras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 32 λεπτά πριν, bjj-p είπε Σημερα απογοητευτηκα απο το 2008 και το ειχα σιγουρακι. Στη θεση βολευτηκα και τη βρηκα αναπαυτικη, το τιμονι ειναι λιγο εκτος των συνηθισμενων, δεν εκρυβε τα οργανα, αλλα η θεση δεν εχει υπερυψωμενη ορατοτητα και αν την ανεβασεις ακουμπα το τιμονι στα ποδια. Στο μπες βγες ηταν δυσκολο. Την ποιοτητα που χαρακτηριζεται και premium εγω δεν την ειδα και αυτα τα τυπου καρμπον λιγο ξεπερασμενα. Πιο πολυ με ενθουσιασε το εσωτερικο του mokka. Το τιμόνι το είχες ρυθμίσει τέρμα επάνω? Που να μπεις και στο puma( αν δεν έχεις μπει ήδη) ακόμη πιο χαμηλή θέση 1
bjj-p Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 21 λεπτά πριν, tsofras είπε Το τιμόνι το είχες ρυθμίσει τέρμα επάνω? Που να μπεις και στο puma( αν δεν έχεις μπει ήδη) ακόμη πιο χαμηλή θέση Ναι τερμα πανω. Το μονο που μπορουσα να κανω ειναι να το τραβηξω προς το μερος μου για να μη βρισκει στα ποδια. Οχι puma δεν με ενδιαφερει. και το t-roc ετσι ειναι;
paylidis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, bjj-p είπε Ναι τερμα πανω. Το μονο που μπορουσα να κανω ειναι να το τραβηξω προς το μερος μου για να μη βρισκει στα ποδια. Οχι puma δεν με ενδιαφερει. και το t-roc ετσι ειναι; Μπα καμία σχέση το troc. To puma νομίζω ενδιάμεση κατάσταση, δε πλησιάζει το χαλί του 2008 Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2021 από paylidis 2
tsofras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, bjj-p είπε Ναι τερμα πανω. Το μονο που μπορουσα να κανω ειναι να το τραβηξω προς το μερος μου για να μη βρισκει στα ποδια. Οχι puma δεν με ενδιαφερει. και το t-roc ετσι ειναι; Όπως το είπε και ο paylidis το troc έχει πιο κλασική θέση SUV και από τα τρία 1
bjj-p Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Στο κονφικουρα το βγαζει 31.450€ Εδω το εχει και συζητησιμη. Εχει τοσο περιθωριο να κοψει; https://www.car.gr/classifieds/cars/view/34130304-volkswagen-tiguan
Προτεινόμενες αναρτήσεις