li@m Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Τι έγινε ρε μαν θές αυτόματο και εσύ ? Αν το πήρες καινούριο είναι συμπληρωμένη η τιμή . Μία χαρά εγώ με την δήλωση απλά έπαθα ένα σοκ στην αρχή γιατί μου είχε βάλει 51.000 έσοδα απο την τράπεζα αλλά ήταν το πήγαινε έλα των 10.000ε της προκαταβολής + τα λεφτά απο τις πωλήσεις οπότε τα υπολόγιζε όλα σαν έσοδα Όχι δεν είναι συμπληρωμένο. Μόνο το πεδίο του τεκμηρίου είναι (αν το λέω σωστά)
ritualistic Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, paylidis είπε Στο ξαναείπα. Χτυπά το. Βέβαια το συγκεκριμένο ακριβά το δίνει - καινούργιο το ίδιο ίσως είναι κ λίγο φθηνότερο. Αν θυμαμαι καλά ένα αντίστοιχο αυτόματο advanced σε μεταλλικο χρωμα το έδινε αντιπροσωπεία της αττικης στον ritualistic στα 31 περίπου 32700 ηταν η τιμη που πηρα τοτε εγω σε λευκο, 31 πηγαινε με την ανταλλαγη 19 λεπτά πριν, tsofras είπε Τι έγινε ρε μαν θές αυτόματο και εσύ ? αστα εχω σκαλωσει, το ειχα οδηγησει και σε ενα test drive και ηταν αλλο πραγμα. και το χειροκινητο δε μπορω να πω ειναι βουτυρο αλλα το αυτοματο ηταν αλλη φαση. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2021 από ritualistic 2
smyrali Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Χμμ σε μικρό εκτός απο mini δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο , εγώ που μπήκα σχεδόν σε όλα , ακόμη και σε C segment το χαμηλότερο ήταν το Leon σε θέση οδήγησης Έστειλα ήδη email στον πωλητή να μου πεί τιμή για Formentor Οταν μάθεις τιμή με ανταλλαγή πες και σε εμένα... 1
bjj-p Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Αν θελετε λετε και τι προσφερετε μηπως ενδιαφερεται καποιος
tsofras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, smyrali είπε Οταν μάθεις τιμή με ανταλλαγή πες και σε εμένα... Θα το γράψω εδώ αν και ανταλλαγή το κόβω το δικό μου να το παίρνουν γύρω στα 21.000 , αφού 24.000ε έχει καινούριο , οπότε αν θα φύγει θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 2000ε κάτω , ε να βγάλουν και αυτοί Μόλις τώρα, bjj-p είπε Αν θελετε λετε και τι προσφερετε μηπως ενδιαφερεται καποιος Εγώ νομίζω ότι ξέρουν οι περισσότεροι εδω μέσα (μην πω και εκτός εδώ έγραψα ένα ποστ σε άλλο αυτοκινητιστικό φορουμ και πετάχτηκε ένας και μου λέει εσύ είσαι ο γνωστός tsofras 🤣
Nabuko Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, james9tito είπε από τα 18 στα 22 χωρίς αυτόματο νομίζω ότι μιλάμε για διαφορά 6Κ. Κάτω απ' τη βάση στα μαθηματικά. Κόβεσαι. Ξαναέλα τον Σεπτέμβρη 😂 Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2021 από Nabuko
bjj-p Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Κάτω απ' τη βάση στα μαθηματικά. Κόβεσαι. Ξαναέλα τον Σεπτέμβρη 😂 Μια χαρα τα γραφει… το manual θα ειχε 1.5-2k φθηνοτερα απο το αυτοματο που πηρε. 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Θα το γράψω εδώ αν και ανταλλαγή το κόβω το δικό μου να το παίρνουν γύρω στα 21.000 , αφού 24.000ε έχει καινούριο , οπότε αν θα φύγει θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 2000ε κάτω , ε να βγάλουν και αυτοί Εγώ νομίζω ότι ξέρουν οι περισσότεροι εδω μέσα (μην πω και εκτός εδώ έγραψα ένα ποστ σε άλλο αυτοκινητιστικό φορουμ και πετάχτηκε ένας και μου λέει εσύ είσαι ο γνωστός tsofras 🤣 Δεν αναφερομουν σε εσενα 😝
james9tito Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε Κάτω απ' τη βάση στα μαθηματικά. Κόβεσαι. Ξαναέλα τον Σεπτέμβρη 😂 22-18=4Κ. +2Κ το αυτόματο, σύνολο 6Κ. Πέρασα?
tsofras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, james9tito είπε 22-18=4Κ. +2Κ το αυτόματο, σύνολο 6Κ. Πέρασα? Για πλάκα στο έγραψε μαν είναι το στυλ του τέτοιο Καταλάβαμε εμείς τι έγραψες
james9tito Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Για πλάκα στο έγραψε μαν είναι το στυλ του τέτοιο Καταλάβαμε εμείς τι έγραψες Ρε σεις και γω χαβαλε απαντησα , οκ δεν εβαλα emoji γιατι τα βαριεμαι αυτα, σορρυ αν φανηκα επιθετικος! 1
tsofras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, james9tito είπε Ρε σεις και γω χαβαλε απαντησα , οκ δεν εβαλα emoji γιατι τα βαριεμαι αυτα, σορρυ αν φανηκα επιθετικος! Όχι δεν φάνηκες επιθετικός είπα μήπως παρεξηγησες και είπα να προλάβω γιατί δεν μου αρέσουν οι διαπληκτισμοί 😅 1
ritualistic Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 31 λεπτά πριν, bjj-p είπε Αν θελετε λετε και τι προσφερετε μηπως ενδιαφερεται καποιος Audi Q3 35 TFSI χειροκινητο... δεν εχω βαλει τιμη αλλα το συζηταω αν καποιος ενδιαφερεται!
tsofras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, ritualistic είπε Audi Q3 35 TFSI χειροκινητο... δεν εχω βαλει τιμη αλλα το συζηταω αν καποιος ενδιαφερεται! Έτσι σε θέλω ζεστό ζεστό 😂 Έκδοση πες και χρώμα
ritualistic Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Έτσι σε θέλω ζεστό ζεστό 😂 Έκδοση πες και χρώμα Χαχαχαχα διαολεεε Λευκο παιδια - εκδοση βασικη με καμερα οπισθοπορειας, smartphone interface και συναγερμο! Του κουτιου με 4500 χιλιομετρα! 1
Nabuko Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 43 λεπτά πριν, james9tito είπε σορρυ αν φανηκα επιθετικος! Για επιθετικός δεν κάνεις. Θα σε βάλουμε μπακ χαφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις