Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αυτο το γυαλιστερό δεν μου αρέσει καθόλου ρε γμτ γεμίζει δαχτυλιές .

Περιμένουμε εντυπώσεις απο το test drive , ωραίο αμάξι λίγο μεγαλύτερο πορτ μπαγκαζ θα ήθελα

Ειναι μοδα αυτο  το design. Αν οχι μαυρο, ολο και καποιο γυαλιστερο χρωμα εχουν τα ταμπλο και πιο πριν, +οθονη δεν γλιτωνεις τις δαχτυλιες!

Νομιζω οτι αν δεις κατι σε πιο ψηλο, θα ειναι καλυτερα στο θεμα της αναρτησης. Ιδανικα το formentor κουμπωνει ακριβως σε αυτο που θελεις, ειναι πιο ψηλο αλλα οχι suv, αλλα εχει και 30Κ

Επεξ/σία από bjj-p
  • Like 1
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, majnun είπε

Ρε παιδιά άλλο αμάξι μικρο (< 4.1μ)  που να έρχεται το τιμόνι πολύ προς τον οδηγό, να κάθεσαι χαμηλά δεν υπάρχει πέρα από το MINI;

Ιδανικά θα ήθελα μια θέση οδήγησης σαν του MX5 ώστε το πόδι να είναι εντελώς οριζόντιο και όχι σε κλίση.

Με έχει πεθάνει ο αχίλλειος τένοντας τώρα που οδηγάω το Ypsilon δύο ώρες την ημέρα και καταλαβαίνω ότι είναι για άλλους σωματότυπους. 

Χμμ σε μικρό εκτός απο mini δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο , εγώ που μπήκα σχεδόν σε όλα , ακόμη και σε C segment το χαμηλότερο ήταν το Leon σε θέση οδήγησης

1 λεπτό πριν, bjj-p είπε

Ειναι μοδα αυτο  το design. Αν οχι μαυρο, ολο και καποιο γυαλιστερο χρωμα εχουν τα ταμπλο και πιο πριν, +οθονη δεν γλιτωνεις τις δαχτυλιες!

Νομιζω οτι αν δεις κατι σε ποιο ψηλο, θα ειναι καλυτερα στο θεμα της αναρτησης. Ιδανικα το formentor κουμπωνει ακριβως σε αυτο που θελεις, ειναι πιο ψηλο αλλα οχι suv, αλλα εχει και 30Κ

Έστειλα ήδη email στον πωλητή να μου πεί τιμή για Formentor :D

• Like 2
Δημοσ.

Παω το πρωι να φουλαρω το C4 ehdi και παρκαρει διπλα γνωστος με το νεο C4 C cross που μου φωναζει εδω και καιρο να παω να το δω.

Τον ρωταω καταναλωση(diesel) μου λεει κοντά στα 7 Lt/100. Το δικό μου -με αυτοματο κιβωτιο βεβαια- 5.8-6.0lt/100 εδω και χρόνια φορτωμενο με μπαγαζιερα και γυναικα - παιδια μεσα στις περισσοτερες διαδρομες. 

Ανοιγω πορτ μπαγκαζ, μου φανηκε ιδιο μην πω μικροτερο απο το δικο μου. 

Κοιταω μπροστα απο το τιμονι , αντι για καντραν με οργανα εχει μια οθονη σαν απο κινητο 5-6 ιντσες μαξ την υπολογισα. 

Ρωταω τιμη μου λεει 22Κ. Με manual κιβωτιο . Ειμαι εγω περιεργος ή η μοδα των SUV εχει ανεβασει τις τιμες στον ουρανο και σου δινουν αποσταση απο το εδαφος αλλα τελικα παιρνεις "λιγοτερο αμαξι" απο οτι υπολογιζες?

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, james9tito είπε

Παω το πρωι να φουλαρω το C4 ehdi και παρκαρει διπλα γνωστος με το νεο C4 C cross που μου φωναζει εδω και καιρο να παω να το δω.

Τον ρωταω καταναλωση(diesel) μου λεει κοντά στα 7 Lt/100. Το δικό μου -με αυτοματο κιβωτιο βεβαια- 5.8-6.0lt/100 εδω και χρόνια φορτωμενο με μπαγαζιερα και γυναικα - παιδια μεσα στις περισσοτερες διαδρομες. 

Κοιταω μπροστα απο το τιμονι , αντι για καντραν με οργανα εχει μια οθονη σαν απο κινητο 5-6 ιντσες μαξ την υπολογισα. 

Ρωταω τιμη μου λεει 22Κ. Με manual κιβωτιο . Ειμαι εγω περιεργος ή η μοδα των SUV εχει ανεβασει τις τιμες στον ουρανο και σου δινουν αποσταση απο το εδαφος αλλα τελικα παιρνεις "λιγοτερο αμαξι" απο οτι υπολογιζες?

Οι τιμές έχουν ανέβει γενικά σε όλα , ακόμη και στα μικρά

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Οι τιμές έχουν ανέβει γενικά σε όλα , ακόμη και στα μικρά

Ναι οκ να ανεβουν αλλα τελικα τι παιρνεις ειναι το θεμα. Γιατι αν ανεβηκαν για να παρεις 10 ποντους αποσταση απο το εδαφος και να χασεις σε χωρους ή εξοπλισμο , ε τοτε να μου λειπει. Ειναι αδιανοητο για μενα που ειμαι ασχετος με την αυτοκινηση να θες 3 χιλιαρικα για να παρεις αυτοματο κιβωτιο. 

Φταινε και οι καταναλωτες βεβαια. Την Κυριακη πηγα θαλασσα με φιλο που περσυσι πηρε το Αρονα αεριο 1000cc. Με εχει φαει ποσο λιγο καιει και τι καλο αμαξι κλπ κλπ. Του ελεγα οτι ειναι μικρο και ναι οκ δεν καιει αλλα ειναι και 1000 κυβικα. Τωρα γενναει η γυναικα του 2ο παιδι και μου λεει να δω λιγο το πορτ μπγκαζ σου γιατι δοκιμασα να βαλω το καροτσι στο δικο μου και χωραει δυσκολα. Το ανοιγω και με κοιταγε σα χανος, μου λεει αυτο ειναι τεραστιο. 

Ε οχι και τεραστιο λεω δε βλεπεις οτι δε χωρανε τα πραγματα και εχω 420λτ μπαγαζιερα? Ανοιγει το δικο του και με επιασαν γελια. 250 lt πρεπει να ειναι και πολλα λεω. 

Θελω να πω καλη η αποσταση απο το εδαφος , καλη και η καταναλωση αλλα τελικα το βρηκε μπροστα του. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, james9tito είπε

Ναι οκ να ανεβουν αλλα τελικα τι παιρνεις ειναι το θεμα. Γιατι αν ανεβηκαν για να παρεις 10 ποντους αποσταση απο το εδαφος και να χασεις σε χωρους ή εξοπλισμο , ε τοτε να μου λειπει. Ειναι αδιανοητο για μενα που ειμαι ασχετος με την αυτοκινηση να θες 3 χιλιαρικα για να παρεις αυτοματο κιβωτιο. 

Φταινε και οι καταναλωτες βεβαια. Την Κυριακη πηγα θαλασσα με φιλο που περσυσι πηρε το Αρονα αεριο 1000cc. Με εχει φαει ποσο λιγο καιει και τι καλο αμαξι κλπ κλπ. Του ελεγα οτι ειναι μικρο και ναι οκ δεν καιει αλλα ειναι και 1000 κυβικα. Τωρα γενναει η γυναικα του 2ο παιδι και μου λεει να δω λιγο το πορτ μπγκαζ σου γιατι δοκιμασα να βαλω το καροτσι στο δικο μου και χωραει δυσκολα. Το ανοιγω και με κοιταγε σα χανος, μου λεει αυτο ειναι τεραστιο. 

Ε οχι και τεραστιο λεω δε βλεπεις οτι δε χωρανε τα πραγματα και εχω 420λτ μπαγαζιερα? Ανοιγει το δικο του και με επιασαν γελια. 250 lt πρεπει να ειναι και πολλα λεω. 

Θελω να πω καλη η αποσταση απο το εδαφος , καλη και η καταναλωση αλλα τελικα το βρηκε μπροστα του. 

Ε πέτυχες και εσύ την περίπτωση που είναι και CNG και τρώει χώρο το ντεπόζιτο. Αλλιώς μία χαρά πορτ μπαγκαζ έχει στα 400 λίτρα το Arona για το μέγεθος του.

Και αυτό είναι που κερδίζεις βασικά με τα B-SUV μικρότερες διαστάσεις και λίγο μεγαλύτερους χώρους

Τώρα για τα 3.000ε επάνω στα αυτόματα , στους περισσότερους περνάει μέσα στην τιμή και ο ημιυβριδικός κινητήρας με την μπαταρία για αυτό ανεβαίνει το κόστος. Δεν είναι δλδ μόνο το κιβώτιο

22 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Στη θεση σου θα πηγαινα σιγουρα εστω να το δω! 

Ναι για να μείνω μέσα και να μην βγαίνω 😂

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, james9tito είπε

η καταναλωση παιζει αναλογα το τι αποστασεις κανεις.  Εχουν ανεβει οι τιμες αλλα μην τα φορτωνουμε ολα εκει.Ποσο ειχε το c4 diesel καινουριο; Βαλε + νεα τεχνολογια, συστηματα ασφαλειας+ λιγο τσιμπησε η τιμη, να τα 22Κ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι για να μείνω μέσα και να μην βγαίνω 😂

ψησου για το δικο μου το χειροκινητο να βολευτουμε ολοι 🤣

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, bjj-p είπε

η καταναλωση παιζει αναλογα το τι αποστασεις κανεις.  Εχουν ανεβει οι τιμες αλλα μην τα φορτωνουμε ολα εκει.Ποσο ειχε το c4 diesel καινουριο; Βαλε + νεα τεχνολογια, συστηματα ασφαλειας+ λιγο τσιμπησε η τιμη, να τα 22Κ.

18k το είχα πάρει. Συμφωνώ σε όλα αλλά από τα 18 στα 22 χωρίς αυτόματο νομίζω ότι μιλάμε για διαφορά 6Κ. 

Δημοσ.

Νομίζω πως είναι κατάλληλο το θρεντ για την εξής ερώτηση. 

Στη δήλωση του Ε1 βάζουμε το ποσό αγοράς του αυτοκινήτου; 

Αν είναι με χρηματοδότηση αλλάζει κάτι; 

@tsofras να δω εσύ τι θα κάνεις που έχεις αγοράσει 2 τούτου μέσα στο 2020 :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Αυτο το γυαλιστερό δεν μου αρέσει καθόλου ρε γμτ γεμίζει δαχτυλιές .

Περιμένουμε εντυπώσεις απο το test drive , ωραίο αμάξι λίγο μεγαλύτερο πορτ μπαγκαζ θα ήθελα

@paylidis να χτυπήσω ένα τέτοιο ?

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/29210561-audi-q3

😇

Παιδιά έχω πρόβλημα με τα αμάξια το παραδέχομαι 🤣

Θέλω άνεση και ποιότητα έστω και για 2.000 χλμ τον χρόνο

Τι σκατά δεν με μεγάλωσαν έτσι οι γονείς μου 🤣

Στο ξαναείπα. Χτυπά το. Βέβαια το συγκεκριμένο ακριβά το δίνει - καινούργιο το ίδιο ίσως είναι κ λίγο φθηνότερο. Αν θυμαμαι καλά ένα αντίστοιχο αυτόματο advanced σε μεταλλικο χρωμα το έδινε αντιπροσωπεία της αττικης στον ritualistic στα 31 περίπου 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ritualistic είπε

ψησου για το δικο μου το χειροκινητο να βολευτουμε ολοι 🤣

Τι έγινε ρε μαν θές αυτόματο και εσύ ?

9 λεπτά πριν, li@m είπε

Νομίζω πως είναι κατάλληλο το θρεντ για την εξής ερώτηση. 

Στη δήλωση του Ε1 βάζουμε το ποσό αγοράς του αυτοκινήτου; 

Αν είναι με χρηματοδότηση αλλάζει κάτι; 

@tsofras να δω εσύ τι θα κάνεις που έχεις αγοράσει 2 τούτου μέσα στο 2020 :P

Αν το πήρες καινούριο είναι συμπληρωμένη η τιμή .

Μία χαρά εγώ με την δήλωση απλά έπαθα ένα σοκ στην αρχή γιατί μου είχε βάλει 51.000 έσοδα απο την τράπεζα αλλά ήταν το πήγαινε έλα των 10.000ε της προκαταβολής + τα λεφτά απο τις πωλήσεις οπότε τα υπολόγιζε όλα σαν έσοδα :D

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, james9tito είπε

Ειναι μόδα τα SUV και τα σπρώχνουνε σαν τρελοί οι αντιπροσωπίες και αφού πουλάνε βαράνε τιμές.

Επειδή ακολουθώ την Ford στα social και youtube  είναι λες και παράγουν/πουλάνε μόνο 1 αυτοκίνητο το Puma αντε απο σποντα να δεις και λίγο kuga

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, paylidis είπε

Στο ξαναείπα. Χτυπά το. Βέβαια το συγκεκριμένο ακριβά το δίνει - καινούργιο το ίδιο ίσως είναι κ λίγο φθηνότερο. Αν θυμαμαι καλά ένα αντίστοιχο αυτόματο advanced σε μεταλλικο χρωμα το έδινε αντιπροσωπεία της αττικης στον ritualistic στα 31 περίπου 

Αν ξαναπεράσεις απο τον δικό σου και δεν βαριέσαι ρώτα αν ανταλλάζει με Leon και αν αποπληρώνει το υπόλοιπο έτσι για να έχω μία ιδέα

• Like 1

• Δημιουργία νέου...