Burgos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 33χλμ είναι η απόσταση που μπορεί να διανύσει με τον ηλεκτροκινητήρα. Δεν είδα πόσα έχει γράψει να σου πω την αλήθεια 😛
dstilio Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Θεωρω παίζει να είναι το καλύτερο εσωτερικό πλέον της Mercedes. Ίσως κανένας γάλλος να το κοντράρει αλλά όχι με όλες τις λεπτομερείς και το σύνολο ταυτόχρονα προσεγμένο. οπαδος των δερμάτινων αλλά ως μπαμπάς μικρών το άσπρο με ταιριάζει. κάτσε να μεγαλώσουν λίγο . καλοταξιδα και τα δυο (bmw, Mercedes) 2
terry308 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, Burgos είπε 33χλμ είναι η απόσταση που μπορεί να διανύσει με τον ηλεκτροκινητήρα. Δεν είδα πόσα έχει γράψει να σου πω την αλήθεια 😛 Σωστά τώρα πρόσεξα το σηματάκι δίπλα της μπαταρίας, που φαίνεται και δεξιά στο eq, εε είχες ανοιχτή τη πόρτα.. 😎 1
paylidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, Burgos είπε Και με πετρέλαιο μέσα 😂 8 ώρες πριν, terry308 είπε 1/4 ρεζερβουάρ;; ε ρεε Mercedes, όλοι οι άλλοι ρεζέρβα κι αν.... , 264χλμ υπόλοιπο..!! Αλλά 33χλμ διανυθεντα γιατί;; όλα συνήθως έχουν 5-10 🤔 Μάλλον γιατί πήγαν να βάλουν πετρέλαιο ... 😛 Καλοτάξιδο γείτονα οχι σα κατι άλλους που το δίνουν με 1-2 λιτρα μεσα κ στο PDI γράφουν ότι μπηκαν 6 λίτρα.... γκουχ γκουχ... 1
Shyn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Μονο στα ακριβα μοντελα απ'οτι φαινεται, γιατι και σε μενα 2-3λτ ειχε το Aclass 2
tsofras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Και σε εμένα 2λίτρα είχε μέσα , έβαλα 48 στο πρώτο γέμισμα Τραγικό ας έβαζαν τουλάχιστον 10 για τα μάτια του κόσμου
Peter_Line Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Για το cupra formentor με τα 150 αλογα τι γνώμη έχετε;; Το έχει ψάξει κανείς; Πότε θα είναι διαθέσιμο ξέρουμε;
Nabuko Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Αυτό το χωρίς νόημα μήνυμα το γράφω απλά για να πάμε στις 667 απαντήσεις. 6 λεπτά πριν, Peter_Line είπε Για το cupra formentor με τα 150 αλογα τι γνώμη έχετε;; Το έχει ψάξει κανείς; Πότε θα είναι διαθέσιμο ξέρουμε; Είσαι η 666 απάντηση.
tsofras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 39 λεπτά πριν, Peter_Line είπε Για το cupra formentor με τα 150 αλογα τι γνώμη έχετε;; Το έχει ψάξει κανείς; Πότε θα είναι διαθέσιμο ξέρουμε; Φοβήθηκα να ρωτήσω αλλά μπορώ να μάθω 1
Peter_Line Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Φοβήθηκα να ρωτήσω αλλά μπορώ να μάθω Άσε θα πάω εγώ 😅 Στο go car βλέπω το δίνει στα 29 κάτι. Δεν ξέρω πόσο γυμνό είναι αλλά λογικά θα χρειαστεί έξτρα οπότε μιλάμε για 30 χιλιάρικα και στα λεφτά αυτά προτιμώ Volvo xc40 έστω και γυμνό Ψάχνω αμάξι μήνες τώρα και έχει αρχίσει να μου την δίνει σιγά σιγά 😅😅 Το formentor πάντως είναι αρκετά εντυπωσιακό όπως το βλέπω στα βίντεο Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2021 από Peter_Line 1
tsofras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, Peter_Line είπε Άσε θα πάω εγώ 😅 Στο go car βλέπω το δίνει στα 29 κάτι. Δεν ξέρω πόσο γυμνό είναι αλλά λογικά θα χρειαστεί έξτρα οπότε μιλάμε για 30 χιλιάρικα και στα λεφτά αυτά προτιμώ Volvo xc40 έστω και γυμνό Ψάχνω αμάξι μήνες τώρα και έχει αρχίσει να μου την δίνει σιγά σιγά 😅😅 Το formentor πάντως είναι αρκετά εντυπωσιακό όπως το βλέπω στα βίντεο Αν έχει τουλάχιστον τον εξοπλισμό του FR γυμνό δεν θα είναι. Δυστυχώς 100 φορές έχω πάει αντιπροσωπεία δεν το έχω πετύχει ποτέ στην έκθεση μία φορά μόνο το είδα στο Parking για παράδοση οπότε δεν μπόρεσα να μπω μέσα Άλλη κατηγορία το xc40 πάντως (ως σύνολο) 1
george kesoglu Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 12 ώρες πριν, tsofras είπε Αυτά είναι! Φτου φτου κούκλα η μπέμπα , εσωτερικό οπωσδήποτε Ευχαριστώ πολύ όλους σας παιδια ανεβάζω και αλλες φωτό 17 1
tsofras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, george kesoglu είπε Ευχαριστώ πολύ όλους σας παιδια ανεβάζω και αλλες φωτό Πανέμορφο 2
Nabuko Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, tsofras είπε Πανέμορφο Χεχε, το σκέφτεσαι τώρα λίγο 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις