tasoskont Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, basilis222 είπε Για την Α class χωρίς κανένα έξτρα τι λέτε? Με έξτρα η τιμή ξεφεύγει κατά παααααρα πολύ. Επίσης Α3 (κούτα) η η A class? Συμφωνό με Pavlidis αν σε καλύπτει η "γυμνή" Α class πας εκεί αν όχι κοιτάς αλλού. Προσωπικά θα πήγαινα σε A3 για τον extra εξοπλισμό και τα ποιο οικονομικά service/ανταλλακτικά κτλπ
paylidis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 25 λεπτά πριν, tasoskont είπε Συμφωνό με Pavlidis αν σε καλύπτει η "γυμνή" Α class πας εκεί αν όχι κοιτάς αλλού. Προσωπικά θα πήγαινα σε A3 για τον extra εξοπλισμό και τα ποιο οικονομικά service/ανταλλακτικά κτλπ Μη φανταστεις ότι εχει και ΠΟΛΥ παραπανω εξτρα εξοπλισμο το αντιστοιχο οικονομικά Α3... ολοι πλέον στη φτηνια...! Σε αλλα νεα βγηκε η νέα εμπορική πολιτική της κοσμοκάρ, τα σκοντα (αυτα ειδα τουλάχιστον) πηραν την ανηφόρα για τα καλα... 1
koeltzakoatl Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, υπαρχει στην παρέα μας κάτοχος XC40 recharge (plug-in hybrid) να μοιράσει εμπειριες ;
@pnea1973 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, paylidis είπε Έτοιμος είμαι για ένα ένα μέτρο-επταμετρο. Το μόνο πράγμα που με φρενάρει είναι ότι δε θέλω να βάλω κοτσαδόρο στo Audi (σοβαρά το λέω - κ στο καμικ δε μπαίνει λόγω δεξαμενών ΦΑ) 😂😂😂 Εγώ που έχω, αλλά το έχω σε πάρκινγκ και μου το ρίχνει άλλος.. Λύσεις υπάρχουν.. 2
tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Εγώ που έχω, αλλά το έχω σε πάρκινγκ και μου το ρίχνει άλλος.. Λύσεις υπάρχουν.. Εσύ να αλλάξεις username γιατί ήθελα να σε κάνω tag πριν κάτι ημέρες και επειδή έχεις ήδη παπάκι μπροστά δεν μπορούσα 🤣 1
@pnea1973 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, tsofras είπε Εσύ να αλλάξεις username γιατί ήθελα να σε κάνω tag πριν κάτι ημέρες και επειδή έχεις ήδη παπάκι μπροστά δεν μπορούσα 🤣 Χαχαχαχαχαχ.. Αυτό το user το έχω από το 1996 οταν πρώτοέβαλα Internet... 1
oykas2001 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, paylidis είπε Μη φανταστεις ότι εχει και ΠΟΛΥ παραπανω εξτρα εξοπλισμο το αντιστοιχο οικονομικά Α3... ολοι πλέον στη φτηνια...! Σε αλλα νεα βγηκε η νέα εμπορική πολιτική της κοσμοκάρ, τα σκοντα (αυτα ειδα τουλάχιστον) πηραν την ανηφόρα για τα καλα... Πόση διαφορά τα skoda;;;
denexo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Έκανε το drive.gr συγκριτικό μεταξύ Corolla HB 1.8 Hybrid με Golf 1.0 eTSI. Συγκρίνει διαφορετικά πράγματα (ένα HEV με ένα MHEV) . Πιο πολύ προσπάθεια αποδόμησης μου κάνει παρά αντικειμενικό άρθρο Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από denexo 2
paylidis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, oykas2001 είπε Πόση διαφορά τα skoda;;; Ενδεικτικά σε σχέση με τις 31/5, το καμικ βενζίνη πήρε 9 κατοστάρικα πάνω κ το αέριο 4 κατοστάρικα. Παρόμοιες αυξήσεις πήρε και το σκαλα (λίγο μικρότερες). εαν από την άλλη τα συγκρίνεις με τα δεδομένα του Δεκεμβρίου, η αύξηση στο καμικ μπορεί να φτάσει έως και 2000€ και στο σκαλα 1600) 2 1
oykas2001 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, paylidis είπε Ενδεικτικά σε σχέση με τις 31/5, το καμικ βενζίνη πήρε 9 κατοστάρικα πάνω κ το αέριο 4 κατοστάρικα. Παρόμοιες αυξήσεις πήρε και το σκαλα (λίγο μικρότερες). εαν από την άλλη τα συγκρίνεις με τα δεδομένα του Δεκεμβρίου, η αύξηση στο καμικ μπορεί να φτάσει έως και 2000€ και στο σκαλα 1600) tragic 2
paylidis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, oykas2001 είπε tragic Ευτυχώς ή δυστυχώς... πουλάνε!!! Όλα όχι μόνο τα skoda... μου το έλεγε άτομο από αντιπροσωπεία, γίνεται ραλλυ, ο κόσμος μάζεψε 1.5 χρόνο καραντίνα λεφτά*, 3 καλοκαίρια κ πόσες άλλες γιορτές δε πήγε πουθενά κ τα ρίχνει σε σπίτια κ αμαξια... *(κ εγώ μέσα σε αυτούς ας μη δουλευόμαστε... υπό κανονικές συνθήκες έτρωγα 2-3Κ το χρόνο σε ταξίδια αναψυχησ εξωτερικό κ Ελλάδα...) Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από paylidis 1
oykas2001 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Και πολύ καλά κάνεις φίλε, σκοπός είναι να τα ευχαριστιέσαι, αλλιώς να κάθονται τα λεφτά και να τα βλέπεις είναι χαζό 3
tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, paylidis είπε Ευτυχώς ή δυστυχώς... πουλάνε!!! Όλα όχι μόνο τα skoda... μου το έλεγε άτομο από αντιπροσωπεία, γίνεται ραλλυ, ο κόσμος μάζεψε 1.5 χρόνο καραντίνα λεφτά*, 3 καλοκαίρια κ πόσες άλλες γιορτές δε πήγε πουθενά κ τα ρίχνει σε σπίτια κ αμαξια... *(κ εγώ μέσα σε αυτούς ας μη δουλευόμαστε... υπό κανονικές συνθήκες έτρωγα 2-3Κ το χρόνο σε ταξίδια αναψυχησ εξωτερικό κ Ελλάδα...) Προφανώς και εγώ που τα βρήκα και τα άλλαξα σαν τα πουκάμισα ( καλά με δάνειο αλλά η χασουρα δεν μου φάνηκε καν) Πέρασα από Seat για καφέ και είχε ένα κάρο φακέλους με Formentor Η γυναίκα μου που δουλεύει σε μαγαζί με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό τις λένε οι εργολάβοι ότι παρατάνε δουλειές ή λένε μεγάλα ποσά για να μην τις πάρουν επειδή δεν προλαβαίνουν Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από tsofras 2
terry308 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, tsofras είπε Πέρασα από Seat για καφέ και είχε ένα κάρο φακέλους με Formentor Ωχχχ....για πες τι χρώμα το έκλεισες ;; 🤣 Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από terry308
tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, terry308 είπε Ωχχχ....για πες τι χρώμα το έκλεισες ;; 🤣 Χααχ την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα που μου μπήκαν ιδέες για το δίλιτρο αλλά με προσγείωσε ο φιλτατος πωλητής ότι θα το μετανιώσω και δεν θα φεύγει εύκολα σαν το δικό μου αν αλλάξω πάλι γνώμη και θα έχω μεγάλη χασουρα. Δεν μπορώ να πω , θα μπορούσε να μου πεί έλα να το κλείσουμε 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις