Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 04/11/2024 at 14:33, georgio83 said:

Έχει κανείς άποψη για το καινούριο C3 aircross; https://www.citroen.gr/models/new-c3-aircross.html

Πολύ καλοί χώροι και σε πολύ καλή τιμή (460lt και τιμή 25-27k για mhev).

Το μόνο που με κρατάει είναι ο 1.2 mhev της Stellantis... Δεν ξέρω, τον φορούν όλα τα υβριδικά της (peugeut, opel, fiat, citroen), αλλά δεν έχουν ακουστεί καλά λόγια, τουλάχιστο για τον απλό 1,2 puretech. Είναι οικονομικός-αποδοτικός;

Μου θυμίζει λίγο Suzuki, αλλά ωραίο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Χαζεύοντας στον διαμορφωτή της Citroen το C3 Aircross, έπεσα πάνω σε αυτό: Citroen C5 Aircross 1.2 100 hp, 28.000 ευρώ!

Έβγαλαν στο τέλος της καριέρας του μοντέλου, έκδοση με κινητήρα 1.2 100 hp για να πουλήσουν...

Αυτή η έκδοση μάλλον για χώρες σαν την Ελλάδα προορίζεται και μου θυμίζει παλιές καλές εποχές που έβγαιναν Xantia 1.4 για την Ελλαδίτσα μας...

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-11-08 083737.png

Αυτό το Skoda Kylaq τι το έβγαλαν μόνο στην Ινδία? Με τέτοια τιμή στην Ευρώπη (ή και παραπάνω) θα πούλαγε σαν ζεστό ψωμάκι. Θα μάζευε όλο το χαρτί η skoda

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 1

Στις 9/11/2024 στις 11:36 ΠΜ, redbullboy είπε

Η διαφορά στην τιμή είναι τα συστήματα ασφαλείας, που απλά δεν τα βάζουν στην Ινδία!

Ναι για αυτό είναι τόσο φθηνά εκεί σε σχεση με εδώ...αν έβαζαν αυτά τα συστήματα πόσο παραπάνω θα έκανε δηλαδή, κάνα 2χιλιαρο; Πάλι τσάμπα είναι...αλλά βλέπεις...ο καπιταλισμός!!!

Δεν το παίζω ειδικός, δεν ξέρω πόσο ακριβώς κοστίζουν τα συστήματα ασφαλείας, αλλά 2κ που λες εσύ είναι πολύ λίγα. Σε πρόσφατη (πριν 2 έτη) περίπτωση που ξέρω, μπροστινό ραντάρ για civic 2020 έκανε σχεδόν 2κ από Σαρακάκη (και 2 μήνες να έρθει). Συνολικά, μπροστινό τρακάρισμα με 20χλμ πήγε πάνω από 4κ με αυθεντικά ανταλλακτικά.

57 λεπτά πριν, redbullboy είπε

Δεν το παίζω ειδικός, δεν ξέρω πόσο ακριβώς κοστίζουν τα συστήματα ασφαλείας, αλλά 2κ που λες εσύ είναι πολύ λίγα. Σε πρόσφατη (πριν 2 έτη) περίπτωση που ξέρω, μπροστινό ραντάρ για civic 2020 έκανε σχεδόν 2κ από Σαρακάκη (και 2 μήνες να έρθει). Συνολικά, μπροστινό τρακάρισμα με 20χλμ πήγε πάνω από 4κ με αυθεντικά ανταλλακτικά.

Μην κοιτάς πόσο τα πληρώνουμε εμείς... 

Το θέμα είναι πόσο στοιχίζει για την κατασκευή... 

• Like 2

Σε αυτα τα πραγματα δε πληρωνεις το κοστος του ανταλλακτικου αλλα το R&D. Εαν για την ινδια ή τη καθε τριτη χώρα δεν απαιτείται τιποτα απο αυτα, και το αμαξι ενδεχομενως συναρμολογειται και σε τριτη χώρα το κοστος ειναι αισθητα χαμηλότερο

Επειτα εδω εχουμε κ υψηλους δασμους, υψηλο φπα κοκ... μη τα ξεχναμε γιατι αμαξι των 20 χιλιαδων προ φορων ευκολα κοντευει τις 30 στην ελλαδαρα

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσο τουμπανο το καινουργιο Kuga... 186 (θερμικα) αλογα 8ταχυτο 1500... με 35Κ...! ουτε υβριδικα ουτε τιποτα...

edit 33K σε αλλη αντιπροσωπεία... Οκ ακομα καλυτερο!

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

4 ώρες πριν, paylidis είπε

Ποσο τουμπανο το καινουργιο Kuga... 186 (θερμικα) αλογα 8ταχυτο 1500... με 35Κ...! ουτε υβριδικα ουτε τιποτα...

edit 33K σε αλλη αντιπροσωπεία... Οκ ακομα καλυτερο!

Πήγα να το δώ και να το κάνω test drive κι αν μας άρεσε μπορεί να κάναμε και την υπέρβαση.

Δεν είχε όμως καθόλου αισθητήρες παρκαρισματος και μου λέει ο brother φύγαμε.Ουτε test drive δεν το έκανα.😪

42 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Πήγα να το δώ και να το κάνω test drive κι αν μας άρεσε μπορεί να κάναμε και την υπέρβαση.

Δεν είχε όμως καθόλου αισθητήρες παρκαρισματος και μου λέει ο brother φύγαμε.Ουτε test drive δεν το έκανα.😪

μηπως ειδατε το προηουμενο μοντελο; αυτο που ειδα με τα ματια μου ειχε εμπρος πισω αισθητηρες+καμερα.. δε του ελειπε τπτ

το ιδιο λεει και ο διαμορφωτης...

image.png.185435d929837563b8c9f7759d54d19a.png

Στο πρασινακι το τσαμπα με μια εκπτωση που παιζει βγαινει ~33... Σε αλλα μεταλλικα χρωματα +700€, απλως δεν εχει ποικιλία

1 ώρα πριν, paylidis είπε

μηπως ειδατε το προηουμενο μοντελο;

Όχι το καινούριο ήταν.

Ο πωλητής μας το είπε αφού τον ρώτησε ο brother.Λες να έκανε λάθος ο μλκς?

1 ώρα πριν, paylidis είπε

Στο πρασινακι το τσαμπα με μια εκπτωση που παιζει βγαινει ~33

Ναι το πράσινο είδαμε κι εξωτερικά μόνο γιατί φυγαμε και δεν πρόλαβα καν να καθίσω μέσα.

Αν δεν κάνω λάθος 33800 μας είπε.Ξεφευγει απο το budget εννοείται αλλά.....

Θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο αν είναι και θα κανονίσω να ξαναπάω απο την επόμενη εβδομάδα όμως.

33 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Όχι το καινούριο ήταν.

Ο πωλητής μας το είπε αφού τον ρώτησε ο brother.Λες να έκανε λάθος ο μλκς?

Ναι το πράσινο είδαμε κι εξωτερικά μόνο γιατί φυγαμε και δεν πρόλαβα καν να καθίσω μέσα.

Αν δεν κάνω λάθος 33800 μας είπε.Ξεφευγει απο το budget εννοείται αλλά.....

Θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο αν είναι και θα κανονίσω να ξαναπάω απο την επόμενη εβδομάδα όμως.

99% έκανε λάθος. 33 βγαίνει το πράσινο με μια προωθητική και 33700 με άλλο μεταλλικο. Τρομερό αμάξι, 4.72 μέγεθος Kodiaq 

10 λεπτά πριν, paylidis είπε

4.72 μέγεθος Kodiaq 

Είναι τόσο μεγάλο?

Λογικά πάει για άκυρο λόγω μεγέθους.Δεν μου φάνηκε από κοντά τόσο μεγάλο.Περιεργο.

11 λεπτά πριν, paylidis είπε

99% έκανε λάθος

Ναι σίγουρα αφου το λέει κιόλας ο διαμορφωτής.

Μόλις τώρα, HERTHAN είπε

Είναι τόσο μεγάλο?

Λογικά πάει για άκυρο λόγω μεγέθους.Δεν μου φάνηκε από κοντά τόσο μεγάλο.Περιεργο.

Ναι σίγουρα αφου το λέει κιόλας ο διαμορφωτής.

Ναι τόσο είναι δε του φαινεται 😂

• Haha 1

• Δημιουργία νέου...