Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας. Μου προτεινουν πολύ μεγάλη έκπτωση σε εκθεσιακο υβριδικο αυτοκίνητο (απο 37κ σε 30κ). Ποια η γνώμη σας; τι πρέπει να προσεξω;

Θεωρώ ότι πρέπει να δω τα χιλιόμετρα, την άδεια κυκλοφορίας του και εάν έχει πινακίδες και από πότε λόγω εγγυησης; εάν υπάρχουν φθορές.

Επίσης επειδή είναι υβριδικό υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει φθορά της μπαταρίας του ή εάν είναι μόνο στην έκθεση δεν χρησιμοποιείται καθολου; Γνωρίζει κανεις;

Επεξ/σία από panagiotis1988
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

για ποιο μοντέλο μιλάς ; 

γιατί 7.000 ευρώέκπτωση για εκθεσιακό μου φαινεται κομματάκι υπερβολική. 

εκτός κι αν εχει τον απούλητο και κοντεύουν να του κάνουν γενέθλια 

• Like 3
  • Haha 8

8 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Καλημέρα σας. Μου προτεινουν πολύ μεγάλη έκπτωση σε εκθεσιακο υβριδικο αυτοκίνητο (απο 37κ σε 30κ). Ποια η γνώμη σας; τι πρέπει να προσεξω;

Θεωρώ ότι πρέπει να δω τα χιλιόμετρα, την άδεια κυκλοφορίας του και εάν έχει πινακίδες και από πότε λόγω εγγυησης; εάν υπάρχουν φθορές.

Επίσης επειδή είναι υβριδικό υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει φθορά της μπαταρίας του ή εάν είναι μόνο στην έκθεση δεν χρησιμοποιείται καθολου; Γνωρίζει κανεις;

ΛΟΓΙΚΑ, εχουν πινακιδωμενο το αμαξι-πιθανότατα για λογους στοχων. Δεν αποκλειται να ειναι πινακιδωμενος 30/12/23 μαλιστα καθως το συνηθιζουν καποιες αντιπροσωπείες. Μου ειχαν προτεινει κ εμενα καποια στιγμη να το κανουμε αυτο με μια εκπτωση της ταξης των 3-4 χιλιαδων για αμαξι των 18 χιλιαδων

απο εκει κ περα δε θεωρω οτι εχει θεμα η μπαταρια του υβριδικού...ουτε εχεις να φοβασαι κατι

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μπορείτε να κάνετε προτάσεις για αυτοκίνητο σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια? Το μπατζετ θα ηθελα να ειναι στα έως 24-25Κ για μεταχειρισμενο και εως 31-32Κ για καινούργιο (εκτος αν τοσο πολύ αξιζει να ανεβω λίγο παραπάνω κάτι..αλλα λίγο)

-Οικογένεια με 1 μωρό

-Χρηση 90% Αθήνα και 10% ταξίδια (περίπου)

-Οικονομικό σε καύσιμο (όσο γίνεται να μη θυσιάσουμε και τα παντα για την οικονομία)

-Αρκετος χωρος στο πορτ μπαγκαζ

-Αυτόματο

-Ανεση στο εσωτερικο (ακόμα θυμαμαι το 2010 οταν ειχε παρει ο πατερας μου καινουργιο το Tiguan ποσο το ειχα ευχαριστηθει)

-Ιδεατά θα ήθελα SUV γιατι ειμαι και 1.90 και μου αρέσει και η ψηλή θέση οδήγησης

Ευχαριστω!

Επεξ/σία από demian86

11 minutes ago, demian86 said:

Καλησπέρα μπορείτε να κάνετε προτάσεις για αυτοκίνητο σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια? Το μπατζετ θα ηθελα να ειναι στα έως 24-25Κ για μεταχειρισμενο και εως 31-32Κ για καινούργιο (εκτος αν τοσο πολύ αξιζει να ανεβω λίγο παραπάνω κάτι..αλλα λίγο)

-Οικογένεια με 1 μωρό

-Οικονομικό σε καύσιμο (όσο γίνεται να μη θυσιάσουμε και τα παντα για την οικονομία)

-Ανεση στο εσωτερικο (ακόμα θυμαμαι το 2010 οταν ειχε παρει ο πατερας μου καινουργιο το Tiguan ποσο το ειχα ευχαριστηθει)

-Ιδεατά θα ήθελα SUV γιατι ειμαι και 1.90 και μου αρέσει και η ψηλή θέση οδήγησης

Ευχαριστω!

Yaris cross υβριδικο. Για κινηση μεσα στην πολη ειναι οτι πρεπει

18 λεπτά πριν, demian86 είπε

-Οικογένεια με 1 μωρό

Ευχαριστω!

Citroen c5 aircross...τριτεκνος εδώ...μάλλον αυτό θα κλείσω...

560 η 580 λίτρα πορτ παγκαζ

3 ανεξάρτητες πίσω θέσεις με αναλογια 60-60-60 που χωράει τρία παιδικα καθίσματα, άρα και άνετο...έχει και hybrid έκδοση για οικονομία...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ελεος με την τουοτα. Όλοι αυτό λέτε πρώτο.

Οταν καποιος λεει οικονομικο σε καυσιμο τι να γραψουμε?

@demian86 Δες Corolla Cross βεβαια εχει αρκετη αναμονη αλλα επειδη εχουμε κοντινο υψος (1,87) θα προτεινα το Yaris Cross να μην το δεις καν. Και μετα θα κοιταζα και Honda jazz 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 3

20 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Οταν καποιος λεει οικονομικο σε καυσιμο τι να γραψουμε?

@demian86 Δες Corolla Cross βεβαια εχει αρκετη αναμονη αλλα επειδη εχουμε κοντινο υψος (1,87) θα προτεινα το Yaris Cross να μην το δεις καν. Και μετα θα κοιταζα και Honda jazz 

yaris cross και μενα μου φαινεται μικρο σε χωρους δε νομιζω οτι μας κανει. Το corolla cross δε το εχω δει απο κοντα αλλα φαινεται ΟΚ. Το Jazz δε μου αρεσει σε εμφανιση.

50 minutes ago, mp123 said:

Ελεος με την τουοτα. Όλοι αυτό λέτε πρώτο.

E ουτε εμενα μου αρεσει αλλα για κινηση μεσα στην πολη ειανι οτι καλυτερο εκτος απο ηλεκτρικο

4 minutes ago, demian86 said:

yaris cross και μενα μου φαινεται μικρο σε χωρους δε νομιζω οτι μας κανει. Το corolla cross δε το εχω δει απο κοντα αλλα φαινεται ΟΚ. Το Jazz δε μου αρεσει σε εμφανιση.

Δες το απο κοντα, εχει υπεραρκετους χωρους

• Like 1

1 ώρα πριν, demian86 είπε

-Οικογένεια με 1 μωρό

Ευχαριστω!

Yaris cross ουτε για αστειο, οριακα χωράς στο chr...δες αυτό. Η κορολα κρος επισης ισως χωραει στο Budget σου...

Μιας και ανεφερες το tiguan ενδεχομενως με καμια εκπτωση αργα ή γρήγορα να το παρεις κατω απο 32 (τωρα ειναι περιπου στα 34)

5 ώρες πριν, imr είπε

E ουτε εμενα μου αρεσει αλλα για κινηση μεσα στην πολη ειανι οτι καλυτερο εκτος απο ηλεκτρικο

Δες το απο κοντα, εχει υπεραρκετους χωρους

Ρε σεις το αυγό χ πήρα στην γυναίκα πριν 5 μηνες

Το καλύτερο αυτόματο κιβώτιο στα μικρά έχει.  5.5 τα 100.

2 hours ago, mp123 said:

Ρε σεις το αυγό χ πήρα στην γυναίκα πριν 5 μηνες

Το καλύτερο αυτόματο κιβώτιο στα μικρά έχει.  5.5 τα 100.

Ε ναι είδες, και εσύ τουοτα πήρες. 

Αντίστοιχα είναι και το yaris Cross να χωράει και κάνα πράγμα 

2 hours ago, paylidis said:

Yaris cross ουτε για αστειο, οριακα χωράς στο chr...δες αυτό. Η κορολα κρος επισης ισως χωραει στο Budget σου...

Μιας και ανεφερες το tiguan ενδεχομενως με καμια εκπτωση αργα ή γρήγορα να το παρεις κατω απο 32 (τωρα ειναι περιπου στα 34)

Δεν έχει άσχημους χώρους το yaris Cross για την κατηγορία του. Καμία σχέση με το chr που είναι και κλειστό φονικό. 

Αν μπορεί corolla cross ακόμα καλύτερα αλλά νομίζω το yaris είναι ιδανικό μέγεθος και για χρήση μέσα στην πόλη. Με ένα παιδί αντε και δύο νομίζω μια χαρά θα τον βολέψει.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...