mp123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Έλα τι έχουμε εδώ. Πηφα για ψώνια κσι πήρα αυτό για 2ο ρετρο.. 11
paylidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 44 λεπτά πριν, mp123 είπε Έλα τι έχουμε εδώ. Πηφα για ψώνια κσι πήρα αυτό για 2ο ρετρο.. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ! Παντα ορθιος! Ειπα και εγω καιρο εχει να αλλαξει διτροχο!!! 😅 2 1
mp123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, paylidis είπε ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ! Παντα ορθιος! Ειπα και εγω καιρο εχει να αλλαξει διτροχο!!! 😅 Όχι ρε συ. Είχα μείνει μόνο με το χορνετ και είχα μιζεριασει λίγο. Πήρα και το sv τώρα να έχω δύο. 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Καλα και ασφαλη χιλιομετρα, παντα ορθιος! Κουκλι! 2
Nabuko Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 18 ώρες πριν, mp123 είπε Όχι ρε συ. Είχα μείνει μόνο με το χορνετ και είχα μιζεριασει λίγο. Πήρα και το sv τώρα να έχω δύο. Πάρε και κανένα κινητό γιατί η φωτό φαίνεται σα να βγήκε με νόκια του 2005 12
mp123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, Nabuko είπε Πάρε και κανένα κινητό γιατί η φωτό φαίνεται σα να βγήκε με νόκια του 2005 Βρε συ κατεβασμένο απο διαφημηση εινσι. Εξωτερικό είμαι. Από εδώ την έκλεισα. Όταν έρθω θα ανεβάσω κανονική . Που χρήματα για κινητό. 4
majnun Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Νομίζω η πιο χαμηλή τιμή που έχει παίξει @tsofras σε καλεί ο Σαρακάκης, για κοίτα, έχεις αναπάντητες. 5
tsofras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 27 λεπτά πριν, majnun είπε Νομίζω η πιο χαμηλή τιμή που έχει παίξει @tsofras σε καλεί ο Σαρακάκης, για κοίτα, έχεις αναπάντητες. Είπαμε μεγάλο Αλλιώς Sport με ηλιοροφή
tsofras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, majnun είπε Εεεε, η διαφορά είναι μηδαμινή. Τα έχουμε ξαναπεί απο τα μηδαμινά 4.2 ξεκίνησα και είμαι στα 4.45 Οριακά χωράω στο parking και μπαινοβγαίνω με δυσκολία Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από tsofras
majnun Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Τα έχουμε ξαναπεί απο τα μηδαμινά 4.2 ξεκίνησα και είμαι στα 4.45 Οριακά χωράω στο parking και μπαινοβγαίνω με δυσκολία Ειναι το φαρδος που δυσκολευει στα παρκιν να ξερεις και επίσης ο κύκλος στροφής. Αν θυμάμαι σωστά είσαι σε πυλωτή σωστά; Που να ήσουν στη θέση μου που πληρώνω υπόγειο, είμαι στη θεση διπλα στον τοιχο και κανω 28 μανουβρες για να το βαλω. Αλλά για μένα αυτο το αυτοκίνητο, σε αυτή την αγορά, αυτή τη στιγμή είναι το απόλυτο VFM. Τεσπά, μπορεί να το δει κάποιος άλλος να επωφεληθεί. 3
filarhos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Και στα bonus τον Σαρακάκη... Δυστυχώς με αυτόν ούτε πατίνι δεν προτείνω... 3
tsofras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, majnun είπε Ειναι το φαρδος που δυσκολευει στα παρκιν να ξερεις και επίσης ο κύκλος στροφής. Αν θυμάμαι σωστά είσαι σε πυλωτή σωστά; Που να ήσουν στη θέση μου που πληρώνω υπόγειο, είμαι στη θεση διπλα στον τοιχο και κανω 28 μανουβρες για να το βαλω. Αλλά για μένα αυτο το αυτοκίνητο, σε αυτή την αγορά, αυτή τη στιγμή είναι το απόλυτο VFM. Τεσπά, μπορεί να το δει κάποιος άλλος να επωφεληθεί. Πρέπει να δεις το parking για να καταλάβεις μαν Η μούρη είναι οριακά στην είσοδο της πυλωτής οπότε θα ενοχλεί τα άλλα αμάξια που μπαίνουν Πίσω απο εμένα δεν έχω χώρο γιατί έχει άλλο αμάξι Αλλά ναι συμφωνώ ότι η τιμή είναι πολύ καλή
mp123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Στις 11/9/2024 στις 9:50 ΜΜ, tsofras είπε Πρέπει να δεις το parking για να καταλάβεις μαν Η μούρη είναι οριακά στην είσοδο της πυλωτής οπότε θα ενοχλεί τα άλλα αμάξια που μπαίνουν Πίσω απο εμένα δεν έχω χώρο γιατί έχει άλλο αμάξι Αλλά ναι συμφωνώ ότι η τιμή είναι πολύ καλή Που φτάσαμε το 24 να λέμε πως 40κ ενσι καλή τιμή που πριν 7 χρινια το αμάξι είχε 10κ κάτω. Ανυγουει εγώ αμάξι πήρα το αυγό χ της γυναίκας 1000ρακι αυτοματο 5 5 κατανάλωση . Δεν ξέρω με τα μηχανάκια βγάζω πιο πολλά γουστα και πολύ πιο οικονομικά. Αντε κανονίστε meeting γιατί σε κανα μήνα με το καλό ερχομε. 3
dapostolidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Για όποιον ενδιαφέρεται, η vw έχει βάλει στην σελίδα της εκδόσεις essential σε taigo, t-cross και νομίζω και t-roc. Έχουν όλα τα βασικά από ασφάλεια και από εξοπλισμό μόνο τα απαραίτητα χωρίς πολλά πολλά σε έξτρα, με τιμές 19500 το taigo και 19950 το t-cross. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από dapostolidis 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις