ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 3 ώρες πριν, jimakos234 είπε Καλημερα. πως θα το δω αυτο? Λογικα θα πρεπει να το βγαλω σε καποια εθνικη πχ να εχω καποια ταχυτητα και στροφες. Μεχρι στιγμης σαν ταχυτητα δεν εχω "πατησει" καποιο, στην βουλιαγμενης και σε κατι στενα απο πισω ηταν τα TD Το 2021 που αγόρασα εγώ, δεν είχαν θέμα στις αντιπροσωπείες να το πηγαίνω και αεροδρόμιο, που οκ δεν είναι η πιο challenging διαδρομή αλλά είναι ένα καλό δείγμα γιατί πιάνεις ταχύτητα εθνικής. Με βολτούλα στα στενά γύρω απο την αντιπροσωπεία δε μπορείς να καταλάβεις την άνεση του αυτοκινήτου, ούτε αν έχει θόρυβο, ούτε αν κουνάει στο δρόμο, ή αν έχει body lean, τιποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 19 ώρες πριν, Nabuko είπε Το καινούριο Qashqai δεν συγκινεί κανέναν? Το χαζευα λιγο αλλα δεν εχω παει απο κοντα να το δω. Για να σου δωσει εξοπλισμο και οικονομια πρεπει να σκασεις 40k για να παρεις το υβριδικο οποτε το αφησα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Update v3. Πηγα στην citroen/peugeot Κλπ στην συγγρου. Απο C3/C3 aircross ειχε για test drive, τα ειδα και τα 2, τα εβγαλα συγγρου, μπηκαμε και ποσειδωνος, οποτε πηρα ενα καλυτερο feedback. Ok τo C3, αλλα συγκριτικα με το C3 aircross, δεν με κερδισε, ηταν πιο ανετα σε λακουβες κλπ το αλλο. Έκανα ξανα TD το C3 aircross και σε αυτον, και το πατησα τωρα, μου αρεσε, δεν το ειδα τοσο αυτο που λες @tsofras, ισως θελει πχ σε καποια εθνικη / επαρχιακο με στροφες? Τελος παντων, δεν ειχε manual και γενικα βενζινη c3 aircross, μονο κατι diesel ειχαν ξεμεινει εκει, καθως ερχονται νεα μοντελα απο Σεπτεμβρη απο οτι μας ειπαν. Ειδα και τα 208/2008 στον ιδιο. Τα τιμονια σχετικα μικρα, με κουραζε το να κοιταω απο πανω το καντραν, καθως αναγκαζομουν να σκυβω παντα λιγο σε πορεια και να παιρνω τα ματια απο τον δρομο, και με ενοχλησε λιγο. Δεν ενιωσα το ιδιο ανετα με τα citroen. Επισης πισω το 2008 το ενιωθε η γυναικα καπως στενο/κοντο για SUV, δεν ειχε τους ιδιους χωρους με το aircross. Το clio τελικα δεν το ειδα. Επαιρνα τον ανθρωπο που ειχαμε κλεισει για το TD για επιβεβαιωση, δεν απαντουσε, ηρθε η ωρα του TD, δεν με πηρε ποτε, δεν με αναζητησε ποτε, οποτε ακυρο. Με τα δεδομενα οπως ειναι τωρα, μας βλεπω να κλεινουμε το C3 aircross απο το TD στην αργυρουπολη στα 20.900, εχει τρελαθει και η γυναικα, σε φαση κλειστο γρηγορα θα το χασουμε 5 ώρες πριν, tsofras είπε Ο Βαγγέλης σε πήγε για τεστ ντράιβ ? Ναι, μπορω να πω οτι μου το πουλησε/παρουσιασε καλα 5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Το 2021 που αγόρασα εγώ, δεν είχαν θέμα στις αντιπροσωπείες να το πηγαίνω και αεροδρόμιο, που οκ δεν είναι η πιο challenging διαδρομή αλλά είναι ένα καλό δείγμα γιατί πιάνεις ταχύτητα εθνικής. Με βολτούλα στα στενά γύρω απο την αντιπροσωπεία δε μπορείς να καταλάβεις την άνεση του αυτοκινήτου, ούτε αν έχει θόρυβο, ούτε αν κουνάει στο δρόμο, ή αν έχει body lean, τιποτα. Ναι ηθελα να το ξαναδω και δωθηκε η ευκαιρια σημερα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Καλημερα. Τελικά καταλήξαμε στο C3 Aircross, αυτο απο το TD. Ειναι κατι πουπρεπει να προσεξουμε στην ολη διαδικασια? Λεμε να κανουμε και μεικτη, μας εδωσε καποιες προσφορες η αντιπροσωπεια, αλλα μας φανηκαν καπως τσιμπημενες 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 21 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Καλημερα. Τελικά καταλήξαμε στο C3 Aircross, αυτο απο το TD. Ειναι κατι πουπρεπει να προσεξουμε στην ολη διαδικασια? Λεμε να κανουμε και μεικτη, μας εδωσε καποιες προσφορες η αντιπροσωπεια, αλλα μας φανηκαν καπως τσιμπημενες Άντε με το καλό Μπες σε μία πλατφόρμα σύγκρισης με ασφάλειες και κοίτα καλύψεις και απαλλαγή που σου δίνουν για την μεικτή ώστε να συγκρίνεις με αυτή που σου πρότειναν απο εκεί 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) για τις ασφάλειες δες και τα ψιλά γράμματα. συνήθως σε ακριβότερα ασφάλιστρα κάποιες καλύψεις είναι χωρίς απαλλαγές, ή σου δίνουν δυνατότητα να το φτιάξεις σε επίσημο συνεργείο ανεξαρτήτως ζημιάς και κόστους. πράγμα που δεν ισχύει πάντα. κάποιες πχ σου λένε ναι οκ στο φτιάχνω αλλά θα πας στο δικό μου φανοποιείο στον τάδε κλπ. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από zanskou 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2 ώρες πριν, jimakos234 είπε Καλημερα. Τελικά καταλήξαμε στο C3 Aircross, αυτο απο το TD. Ειναι κατι πουπρεπει να προσεξουμε στην ολη διαδικασια? Λεμε να κανουμε και μεικτη, μας εδωσε καποιες προσφορες η αντιπροσωπεια, αλλα μας φανηκαν καπως τσιμπημενες Ένα κατά τη δική μου άποψη αρνητικό που έχει το aircross είναι ότι δεν έχει καθόλου φυσικά κουμπιά. Ακόμα και το aircondition το χειρίζεσαι μέσω της οθόνης. Οκ δεν είναι dealbreaker αλλά δεν μου άρεσε. Κατά τα άλλα το έχει ο κουμπάρος 3 χρόνια και είναι ευχαριστημένος. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2 ώρες πριν, jimakos234 είπε Λεμε να κανουμε και μεικτη, μας εδωσε καποιες προσφορες η αντιπροσωπεια, αλλα μας φανηκαν καπως τσιμπημενες Όσο πιο φθηνή η μικτή τόσα περισσότερα θα πληρώσεις απ' την τσέπη σου σε περίπτωση ατυχήματος και το ανάποδο λόγω απαλλαγής. Βρες μία που να θεωρείς για τη δικιά σου τσέπη ότι είναι ισορροπημένη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 56 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Ένα κατά τη δική μου άποψη αρνητικό που έχει το aircross είναι ότι δεν έχει καθόλου φυσικά κουμπιά. Ακόμα και το aircondition το χειρίζεσαι μέσω της οθόνης. Οκ δεν είναι dealbreaker αλλά δεν μου άρεσε. Κατά τα άλλα το έχει ο κουμπάρος 3 χρόνια και είναι ευχαριστημένος. H οποια οθονη την ακουει στην υπερβολική ζέστη μετα το 2ο-3ο χρονο κ είτε δεν αναβει - είτε δεν ανταποκρινεται... Μια λύση ειναι να βγαλεις τον πόλο της μπαταρίας, αλλα μεσα στη ζεστη μετα απο θαλασσα κλπ ειναι οτι χειροτερο να εχεις κι αυτο στο κεφαλι σου. Στα λιζινγκ που τα παρατανε οπου/οπως να ναι στην τετραετια-πενταετια του συμβολαίου αλλαζουν 2 οθονες κατα κανόνα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnkeppas Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Εγω που μόλις το πούλησα, δεν είχα θέμα ποτέ με την οθόνη. Ήταν του 2019 και μόλις έκλεισε 5 χρόνια. Στο club στο FB που είναι κυρίως ιδιώτες δεν είχανε θέμα ποτέ, λέγοντας ποτέ δεν θυμάμαι να το είδα κάπου να αναφέρεται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να ρώτησει ο φίλος αν είναι με τον ιμάντα με το καινούργιο υλικό που δεν φθειρεται τόσο ευκολα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Johnkeppas είπε Εγω που μόλις το πούλησα, δεν είχα θέμα ποτέ με την οθόνη. Ήταν του 2019 και μόλις έκλεισε 5 χρόνια. Στο club στο FB που είναι κυρίως ιδιώτες δεν είχανε θέμα ποτέ, λέγοντας ποτέ δεν θυμάμαι να το είδα κάπου να αναφέρεται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να ρώτησει ο φίλος αν είναι με τον ιμάντα με το καινούργιο υλικό που δεν φθειρεται τόσο ευκολα εντυπωσιακό... σε 4 ατομα που εχω στο γυρω μου περιβαλλον οι 3 δεν ειχαν απλα θεμα, αλλα απυηδησαν... Ο ενας το πηγαινε απο γκαραζ σε γκαραζ κ ηταν μοντελο 21 οποτε του το εκανε μολις 1 φορά το κολλημα... σκεψου ηθελα να παρω ενα ιδιο με τα 110αλογα κ το 6αρι αυτοματο και αποφασισα να το αποφυγω για αυτο! Ποσο το εδωσες αν επιτρεπεται; Επεξ/σία 31 Ιουλίου από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnkeppas Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε εντυπωσιακό... σε 4 ατομα που εχω στο γυρω μου περιβαλλον οι 3 δεν ειχαν απλα θεμα, αλλα απυηδησαν... Ο ενας το πηγαινε απο γκαραζ σε γκαραζ κ ηταν μοντελο 21 οποτε του το εκανε μολις 1 φορά το κολλημα... σκεψου ηθελα να παρω ενα ιδιο με τα 110αλογα κ το 6αρι αυτοματο και αποφασισα να το αποφυγω για αυτο! Ποσο το εδωσες αν επιτρεπεται; Εμένα ήταν του 2019 με 50000χλμ. 2ο χέρι και με γδάρσιμο στην πίσω πόρτα από την πλευρά του οδηγού. 110 άλογα βενζίνη αυτοματο Shine. Το έδωσα 15500 με την αγγελία να αναγράφει 16500. Πιστεύω δίκαια και για μένα και την αγοραστή αναλογικά με τις υπόλοιπες αγγελίες στο Car. Τα πιο φθηνά ήταν εισαγόμενα και τα πιο ακριβά σε τιμές που δεν ξέρω γιατί τις ζητάνε για το ίδιο αμάξι. Αν μπεις και βάλεις ελληνικά μόνο, μερικοί ονειροπωλούν ή προσθέτουν και συναισθηματική αξία στο αυτοκίνητό τους. Και το λέω όντας πωλητής αυτή τη φορά. Επίσης για το θέμα με την οθόνη δεν ξέρω κάποιον που να το έχει αντιμετωπίσει, μήπως ήταν κάποιος άλλος τύπος; Γιατί άλλη νομίζω είναι η μονάδα με το GPS ενσωματομένο και άλλη αυτή που δεν το έχει (που φορούσε η έκδοση Feel ή Flair πως λεγόταν το 2019 και 2020). Και σκέψου ότι το δικό μου ήταν παρκαρισμένο μόνιμα έξω. Δεν έχω γκαράζ ούτε στη δουλειά ούτε στο σπίτι Επεξ/σία 31 Ιουλίου από Johnkeppas 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 37 λεπτά πριν, Johnkeppas είπε Εμένα ήταν του 2019 με 50000χλμ. 2ο χέρι και με γδάρσιμο στην πίσω πόρτα από την πλευρά του οδηγού. 110 άλογα βενζίνη αυτοματο Shine. Το έδωσα 15500 με την αγγελία να αναγράφει 16500. Πιστεύω δίκαια και για μένα και την αγοραστή αναλογικά με τις υπόλοιπες αγγελίες στο Car. Τα πιο φθηνά ήταν εισαγόμενα και τα πιο ακριβά σε τιμές που δεν ξέρω γιατί τις ζητάνε για το ίδιο αμάξι. Αν μπεις και βάλεις ελληνικά μόνο, μερικοί ονειροπωλούν ή προσθέτουν και συναισθηματική αξία στο αυτοκίνητό τους. Και το λέω όντας πωλητής αυτή τη φορά. Επίσης για το θέμα με την οθόνη δεν ξέρω κάποιον που να το έχει αντιμετωπίσει, μήπως ήταν κάποιος άλλος τύπος; Γιατί άλλη νομίζω είναι η μονάδα με το GPS ενσωματομένο και άλλη αυτή που δεν το έχει (που φορούσε η έκδοση Feel ή Flair πως λεγόταν το 2019 και 2020). Και σκέψου ότι το δικό μου ήταν παρκαρισμένο μόνιμα έξω. Δεν έχω γκαράζ ούτε στη δουλειά ούτε στο σπίτι Επειδή το θέμα με την οθόνη το άνοιξα εγώ, να πω πως και ο κουμπάρος δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο θέμα. Ο λόγος που το έγραψα είναι λόγω της δυσχρηστίας με την έλλειψη φυσικών κουμπιών. Το έχει το αμάξι 3 χρόνια και για να αλλάξει κάτι στο aircondition παράδειγμα θα πρέπει να είναι σταματημένος. Με τα φυσικά κουμπιά μπορείς να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις εν κινήση χωρίς να πάρεις το βλέμμα σου από το δρόμο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 36 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Επειδή το θέμα με την οθόνη το άνοιξα εγώ, να πω πως και ο κουμπάρος δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο θέμα. Ο λόγος που το έγραψα είναι λόγω της δυσχρηστίας με την έλλειψη φυσικών κουμπιών. Το έχει το αμάξι 3 χρόνια και για να αλλάξει κάτι στο aircondition παράδειγμα θα πρέπει να είναι σταματημένος. Με τα φυσικά κουμπιά μπορείς να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις εν κινήση χωρίς να πάρεις το βλέμμα σου από το δρόμο. Και της γυναίκας μου πάντως 5 χρόνια τώρα μία φορά κόλλησε η οθόνη γιατί ήταν στον ήλιο χωρίς ηλιοπροστασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Σχετικό: Το id έχει κολλήσει η οθόνη 4 φορές στους 10 μήνες συμβίωσης... Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι η οθόνη κι όχι κάτι στο λειτουργικό του... Πάντως μπήκε σε κάποιο safemode και είχα τα βασικά για να κινηθώ στην οθόνη μπροστά στο τιμόνι. Με παρατεταμένο πάτημα του power κάτω από την κεντρική οθόνη μετά από λίγα λεπτά επανήλθε στις 3 φορές και στην 4η πριν κανένα μήνα πριν προλάβω να κάνω κάτι επανήλθε. Την πρώτη φορά η οθόνη έκαιγε από πίσω και από τότε έχω ένα πακέτο χαρτομάντηλα να μην το βλέπει τόσο ο ήλιος. Πλέον όσες φορές το έχω ακουμπήσει δεν καίει. Σημείωση έχω μεμβράνες στα τζάμια και μπροστά την πιο ανοικτή. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις