tzampatzis Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου On 27/06/2024 at 19:34, Αλεξανδρος A.92 said: CHR, 2008, Qasqai θα τα κοιταζα επισης https://www.carandmotor.gr/nea/neo-nissan-qashqai-apo-28990-eyro-elliniki-agora Μου φαίνεται πολύ τίμια πρόταση το Qashqai και εμφανισιακά το face-lift πολύ καλό. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου https://www.4troxoi.gr/agora/alfa-romeo-junior-diathesimi-gia-paraggelia-stin-ellada-times/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου Αναφορά σε κείμενο η Junior έχει ως αποστολή να προσελκύσει νέους πελάτες και να σφυρηλατήσει την νέα γενιά Alfisti. Ταυτόχρονα υιοθετεί και εξελίσσει ακόμα περισσότερο τα ιδανικά που έχουν καταστήσει την Alfa Romeo ένα θρύλο με φανατικό κοινό, αποτελώντας μια πρόταση με μοναδικό ενδιαφέρον στα B-SUV. τι διαβάζουμε ρεεεεε..... μία κατεξοχήν σπορ μάρκα θα σφυρηλατήσει την νέα γενιά alfisti με b-suv..... 2 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου On 03/07/2024 at 18:37, tsofras said: https://www.4troxoi.gr/agora/alfa-romeo-junior-diathesimi-gia-paraggelia-stin-ellada-times/ Σε κάτι μεταξύ c4 και Qashqai μοιάζει, τι πήγε στραβά; On 22/06/2024 at 12:43, tsofras said: Δεν ξέρω εμένα μου αρέσει η σειρά 1 , πρέπει να το δώ και απο κοντά , μπορεί να ενθουσιάστηκα που απλά βγήκε νέο hatchback δεν ξέρω Μπλε με μπλέ δαγκάνες θα το ήθελα , πιάστε ένα παρακαλώ για το σπίτι Μόλις πήρα τηλέφωνο Σπανό δεν έχει έρθει ακόμη στην έκθεση Σύμφωνο με το μπλε. Όχι αλλά άσπρα / μαύρα / γκρι αμάξια… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 42 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Σε κάτι μεταξύ c4 και Qashqai μοιάζει, τι πήγε στραβά; Σύμφωνο με το μπλε. Όχι αλλά άσπρα / μαύρα / γκρι αμάξια… To λευκό είναι must στην υποΣαχάρια Ελλάδα με τα 40αρια για 20 συνεχείς μέρες. Πρακτικότητα πάνω από ομορφιές. Αν και διαφωνώ, το λευκό είναι υπέροχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Καλά και εγώ είχα αρκετά άσπρα, απλά όχι μόνο άσπρα ;D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Παίζει αυτή η προσφορά που τη βρίσκω καλή για την εποχή μας: Επωφεληθείτε από τις τρέχουσες προσφορές και αποκτήστε το ετοιμοπαράδοτο Civic MY23 σε προνομιακή τιμή. Οι ανώτατες προτεινόμενες τιμές* λιανικής του Civic e:HEV MY23 διαμορφώνονται μαζί με το όφελος από το bonus ανταλλαγής ως εξής: Elegance MY23 – 34.950€ Sport MY23 – 37.950€ Advance MY23 – 42.350€ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, majnun είπε Παίζει αυτή η προσφορά που τη βρίσκω καλή για την εποχή μας: Επωφεληθείτε από τις τρέχουσες προσφορές και αποκτήστε το ετοιμοπαράδοτο Civic MY23 σε προνομιακή τιμή. Οι ανώτατες προτεινόμενες τιμές* λιανικής του Civic e:HEV MY23 διαμορφώνονται μαζί με το όφελος από το bonus ανταλλαγής ως εξής: Elegance MY23 – 34.950€ Sport MY23 – 37.950€ Advance MY23 – 42.350€ Έρχεται και το facelift Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Σε κάθε περίπτωση αν κάποιος βολεύεται με το μήκος, το θεωρώ πιο σοβαρό κάρο από οτιδήποτε άλλο παίζει στα λεφτά του. Και έχει και μια ετήσια δόση ΕΝΦΙΑ 300ε για 10 χρόνια. Οκ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, majnun είπε Σε κάθε περίπτωση αν κάποιος βολεύεται με το μήκος, το θεωρώ πιο σοβαρό κάρο από οτιδήποτε άλλο παίζει στα λεφτά του. Και έχει και μια ετήσια δόση ΕΝΦΙΑ 300ε για 10 χρόνια. Οκ. Συμφωνώ απολύτως εγώ μόνο το μήκος κοίταξα και το εξαίρεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Καλησπέρα. Ψάχνουμε νέο αυτοκινήτο πόλης για αγορά μεχρι 20 πολυ βαρια 25 χιλ ευρώ, με δόσεις - το Budget που έχουμε τώρα ειναι στα 10κ. Ζευγάρι είμαστε - αλλα οδηγάω μόνο εγω - , με σκοπο στο μελλον (2-4 χρονια) να υπάρξει και κάποιο παιδι. Κάνουμε περίπου 10.000 χλμ τον χρονο, τα οποία γίνονται κυρίως σε ταξιδια, καθώς το αυτοκίνητο κινείται 1-2 φορες την εβδομαδα εντος πολης, και απο αυτες τις φορες, επι το πλειστον σε αττικη οδο. Θέλουμε αυτοκίνητο πόλης, καθώς δεν έχουμε parking και η περιοχη που μένουμε γίνεται χαμός με το Parking (Ζωγραφου). Αυτη την στιγμή έχουμε ενα Peugeot 206 1.4 75HP με υγραέριο του 2002, αλλά τελευταία 2-3 χρόνια έχει αρχίσει και βγάζει προβλήματα (και μας το εχουν χτυπησει χωρις κανεναν να ειδε/ακουσε τιποτα μετα). Καθώς έχουμε καλομάθει με το lpg και την τιμή του, κοιτούσαμε προς Renault Clio που ερχεται εργοστασιακο με lpg, αλλα έριξα μια ματια, και ενω το θυμομουν πριν 3 χρονια κοντα στα 18κ, το βλεπω τωρα στα ~22k κοντα και το ξανα σκεφτομαι. Κοιτάμε και το Seat Ibiza την εκδοση Style που βγαίνει στα ~20κ και ειναι σχετικα compact. Σαν επιλογες εχουμε και το Suzuki Vitara GL/GL+ με μια υπερβαση, καθώς και το ΚΙΑ Stonic Optimum ~22K που εχει μαζι τα 5 χρονια δωρεαν service + 7 χρονια εγγύηση, αλλα μας προβληματιζει το μεγεθος / parking σε αυτη την περιοχη. Αν υπαρχουν και άλλες επιλογές σε αυτα τα πλαίσια, να τα δούμε, κάθε πρόταση δεκτή. Γενικα με την χρηματοδοτηση ειμαστε λιγο ασχετοι, οπότε εκει, αν υπάρχει καποια γνωμη στο τι να προσεξουμε, ειναι ευπρόσδεκτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Ότι κ να πάρεις κάνε μικτή με χαμηλή απαλλαγή. Εάν δεν έχεις παρκιν είναι αναπόφευκτο αργά ή γρήγορα να το δεις χτυπημένο ή σπασμένο ή χαραγμένο κλπ ειδικά στο κεντρο. Για εμένα εάν μπορείς πήγαινε στο vitara gl+ το θεωρώ καλή επιλογή για τα λεφτά του (συγκριτικά με την υπόλοιπη αγορά). Εναλλακτικά ίσως Arona αντί του Ibiza, θα εκτιμήσεις μεθαύριο τους οποίους επιπλεον χώρους αγοράσεις σήμερα 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Ευχαριστώ @paylidis θα το βαλω στην λιστα και το Arona. θυμάμαι πολλά του vw group ειχαν και TGI (οπως το Arona/Kamiq) αλλα δεν τα βλεπω στις εκαστοτε σελιδες. Δεν βγαινουν πλεον? Σαν εναλλακτικη του lpg κυριως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 21 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Ευχαριστώ @paylidis θα το βαλω στην λιστα και το Arona. θυμάμαι πολλά του vw group ειχαν και TGI (οπως το Arona/Kamiq) αλλα δεν τα βλεπω στις εκαστοτε σελιδες. Δεν βγαινουν πλεον? Σαν εναλλακτικη του lpg κυριως Δε βγαίνουν πλέον όχι. Ίσως μόνο κανένα ξεχασμένο ή ακυρωμένη παραγγελία κλπ να βρεις. Ήταν πολύ καλή περίπτωση πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Βγαίνει και το sandero με εργοστασιακό αέριο στα λεφτά που θέλετε και το βρίσκω συμπαθητικό, νομίζω και σε ποιότητα έχει βελτιωθεί. Επίσης συμφωνώ με τον @paylidis, αφού το παίρνεις για χρόνια πάρε όσο μεγαλύτερο μπορείς. Δεν θα σου κάνει διάφορα στο πάρκινγκ, αλλά θα σου κάνει διάφορα ο επιπλέον χώρος όταν χρειαστεί. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις