Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

υπαρχει μόνο μια F40 ας μη τις συγχέουμε παρακαλω πολυ!  

?

Τι συγχέουμε ?

Εγώ έγραψα ότι η F40 μου αρέσει περισσότερο απο την F70

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα σας είμαι στα 25 και ψάχνομαι  για αγορά του αυτοκινήτου . Έχω σκοπό να κρατήσω το αμαξι πρώτα ο θεός τουλάχιστον 10+ χρόνια όποτε με ενδιαφέρει κ το θέμα χωρών . Θα ήθελα αυτόματο σασμάν σίγουρα. Μπατζετ 30 ταβάνι τα 33 .Σκεφτομουβ Corolla croos  ή το Renault arkana  .Έχετε να προτείνετε άλλες λύσεις ώστε να εχψ στο νου μου.

1 ώρα πριν, ChristosFis είπε

Καλησπέρα σας είμαι στα 25 και ψάχνομαι  για αγορά του αυτοκινήτου . Έχω σκοπό να κρατήσω το αμαξι πρώτα ο θεός τουλάχιστον 10+ χρόνια όποτε με ενδιαφέρει κ το θέμα χωρών . Θα ήθελα αυτόματο σασμάν σίγουρα. Μπατζετ 30 ταβάνι τα 33 .Σκεφτομουβ Corolla croos  ή το Renault arkana  .Έχετε να προτείνετε άλλες λύσεις ώστε να εχψ στο νου μου.

Αρα ψαχνεις κατι σε SUV/Cross αποκλειστικα? Κινείσαι πόλη ή εθνική; Γενικα με το budget που έχει παιρνείς πολλά καλά αυτοκίνητα. Ξεκίνα το test drive να δείς τι σου αρέσει. Μέχρι στιγμής τι οδηγάς;

3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αρα ψαχνεις κατι σε SUV/Cross αποκλειστικα? Κινείσαι πόλη ή εθνική; Γενικα με το budget που έχει παιρνείς πολλά καλά αυτοκίνητα. Ξεκίνα το test drive να δείς τι σου αρέσει. Μέχρι στιγμής τι οδηγάς;

Ψάχνω σε suv ναι είμαι στο  Ηράκλειο θέμα πάρκινγκ δεν έχω , πιο πολύ εντός πόλης κινούμαι .Οδηγω  ενα Volkswagen Jetta τπυ 06 του πατέρα μου . 

3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Στα 30-33 δε ξερω κατα ποσο χωράει το κορολα κρος, ισως να εβλεπες και CHR?

Ναι το έχω και αυτό υπόψιν αλλά κάτι δεν με αρέσει σε αυτό 

• Like 1

5 λεπτά πριν, ChristosFis είπε

Ψάχνω σε suv ναι είμαι στο  Ηράκλειο θέμα πάρκινγκ δεν έχω , πιο πολύ εντός πόλης κινούμαι .Οδηγω  ενα Volkswagen Jetta τπυ 06 του πατέρα μου . 

Ναι το έχω και αυτό υπόψιν αλλά κάτι δεν με αρέσει σε αυτό 

Το Corolla hatchback σου αρεσει; Είναι και αυτοματο-υβριδικο οποτε βοηθαει για το μες την πολη. Εχει ενδιαφερον σχημα για εμενα προσωπικα αλλα αυτο ειναι θεμα γουστου ξεκαθαρα και ειναι και μες το budget σου. 

22 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Το Corolla hatchback σου αρεσει; Είναι και αυτοματο-υβριδικο οποτε βοηθαει για το μες την πολη. Εχει ενδιαφερον σχημα για εμενα προσωπικα αλλα αυτο ειναι θεμα γουστου ξεκαθαρα και ειναι και μες το budget σου. 

Αν τον νοιάζουν χώροι ώστε να ειναι future-proof, το Corolla δε κάνει γιατι ειναι αρκετά στενό πίσω. Το πορτ-μπαγκάζ του ειναι καλό για την κατηγορία αλλά τα πίσω καθίσματα ειναι δράμα

1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Δεν  το έχω ψάξει , αντίστοιχο με το Xceed δεβ ειανι σε διαστάσεις και χώρους ?

2 ώρες πριν, ChristosFis είπε

Δεν  το έχω ψάξει , αντίστοιχο με το Xceed δεβ ειανι σε διαστάσεις και χώρους ?

σε χώρους το Χceed είναι μακράν ανετότερο από το corolla hatchback 

• Like 4

1 ώρα πριν, zanskou είπε

σε χώρους το Χceed είναι μακράν ανετότερο από το corolla hatchback 

Για Xceed εχπυμε γνώμη πως είναι και τα λοιπά ?

3 ώρες πριν, ChristosFis είπε

Για Xceed εχπυμε γνώμη πως είναι και τα λοιπά ?

Γενικα καλα πραγματα ακουγονται.

Ειμαι στην ομαδα στο FB group με ελληνες αγοραστες γιατι το εψαχνα. Απο αυτα που εχω καταλαβει ειναι οτι τους βγαζει χαζες ζημιες που εχουν σχεση με συναρμογη και ποιοτητα κατασκευης. πχ αυτα που αυξανουν-μειωνουν την ενταση στο τιμονι φθειρονται στα 2 χρονια ας πουμε.  Αλλος αναφέρει αυτο: image.png.f6424409dcee5e85ddfca08f7ed0b301.png

και απο κάτω υπάρχει και αλλος τυπος που συμφωνει οτι του έφυγαν στα 2 χρονια. 

Επίσης κάποιο θέμα είχα διαβασει για τα μπουζι που θέλουν σύντομα αλλαγη. 

Αλλα με 7 χρονια εγγυση δεν σε ενδιαφερει και πολυ.

Το τελευταιο σχετικα αρνητικο ειναι οτι τα καινουρια θα βγαινουν με 140 αλογα αντι για 160 αλογα για θέμα ρύπων νομιζω. Αλλα πες οτι εβγαινε παντα ετσι, δεν παιζει τοσο ρολο για τους νεους αγοραστες, απλα ηταν καποιοι που εφαγαν την αλλαγη πανω που γινοταν,δεν το γνωριζαν και το εμαθαν στην παραγγελια.

Αν σκεφτεις οτι ξεκιναει κάτω απο 26k και δεις και τον ανταγωνισμο νομιζω ειναι απο τα πιο καλα deal που κυκλοφορουν εκει εξω. Έχει και χωρους, ειναι πολυ ομορφο εχει και  7 χρονια εγγυηση (και 5 χρονια service αν ισχυει ακομα).

• Like 2

23 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Γενικα καλα πραγματα ακουγονται.

Ειμαι στην ομαδα στο FB group με ελληνες αγοραστες γιατι το εψαχνα. Απο αυτα που εχω καταλαβει ειναι οτι τους βγαζει χαζες ζημιες που εχουν σχεση με συναρμογη και ποιοτητα κατασκευης. πχ αυτα που αυξανουν-μειωνουν την ενταση στο τιμονι φθειρονται στα 2 χρονια ας πουμε.  Αλλος αναφέρει αυτο: image.png.f6424409dcee5e85ddfca08f7ed0b301.png

και απο κάτω υπάρχει και αλλος τυπος που συμφωνει οτι του έφυγαν στα 2 χρονια. 

Επίσης κάποιο θέμα είχα διαβασει για τα μπουζι που θέλουν σύντομα αλλαγη. 

Αλλα με 7 χρονια εγγυση δεν σε ενδιαφερει και πολυ.

Το τελευταιο σχετικα αρνητικο ειναι οτι τα καινουρια θα βγαινουν με 140 αλογα αντι για 160 αλογα για θέμα ρύπων νομιζω. Αλλα πες οτι εβγαινε παντα ετσι, δεν παιζει τοσο ρολο για τους νεους αγοραστες, απλα ηταν καποιοι που εφαγαν την αλλαγη πανω που γινοταν,δεν το γνωριζαν και το εμαθαν στην παραγγελια.

Αν σκεφτεις οτι ξεκιναει κάτω απο 26k και δεις και τον ανταγωνισμο νομιζω ειναι απο τα πιο καλα deal που κυκλοφορουν εκει εξω. Έχει και χωρους, ειναι πολυ ομορφο εχει και  7 χρονια εγγυηση (και 5 χρονια service αν ισχυει ακομα).

Εχπυμε καμία άλλη πρόταση στα 30k σε αυτόματο να έχω στο νου μου ?

• Δημιουργία νέου...