paylidis Δημοσ. 20 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 1 ώρα πριν, tsofras είπε To plugin τουλάχιστον έχει μπαταρία που σε πάρει ρε μαν , για mild hybrid βλακεία έκαναν εκεί που έβαλαν την μπαταρία Η τιμή είναι μία χαρά θεωρώ πλέον έχει τα πάντα 170 άλογα , ανεξάρτητη ανάρτηση και ότι έλειπε στο προηγούμενο Τόσα θα δώσεις και για X-Ceed με ίδιο εξοπλισμό θεωρώ την τιμή του άπαιχτη. Εσύ δεν θα τα έδινες γιατί θέλεις SUV , τι hatchback της προκοπής έχει μείνει ρε Γιώργο ? 56 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Πρακτικά είναι φθηνότερο από όλους τους ανταγωνιστές του. Με 32-33k έχεις τα πάντα σχεδόν. ναι σωστα, δε θα τα εδινα γιατι το ειχα κιολας αυτο το σκαφος και δε με ικανοποιησε ποτε σαν αμαξι + δε ξαναμπαινω σε αμαξι πλην suv... αλλα οντως δεν εχει ανταγωνιστη... απο το να τα δωσεις για κια σαφως και τα δινεις για τον ασσο 1
Parolos4 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δεν είναι οικογενειακό το 1. Άμα πειράζουν τα λίτρα του πορτ μπαγκαζ πας στο πετρέλαιο, που και αυτό έχει φοβερή τιμή γι αυτά που δίνει, ή στην Χ1 την εντελώς απλή στα 40. Δυστυχώς έτσι είναι. Έπαιξα κι εγώ με τη διαμόρφωση 35000€ M Sport Premium στο μπλε με τις κόκκινες Μ δαγκάνες. Νομίζω δε λείπει κάτι από έξτρα. Παιδιά όταν πήρα το E87 116i, από απορία είχα βγάλει και τιμή για το M Sport 120i τότε με οθόνη, έβγαινε στα 36 σε προσφορά. Όλα αυτά πριν 13 χρόνια. Επεξ/σία 20 Ιουνίου από Parolos4 4
tsofras Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Είμαι περίεργος να δω πόσο θα πάνε τα μεταχειρισμένα στο προηγούμενο μοντέλο που τα έχουν τόσο καιρό 30 - 32 χιλιάδες Ευρώ και είναι 2-3 ετών
Parolos4 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ε καλά τώρα εγώ έχω πειστεί από το γκρουπ του FB ότι η F40 ήταν καλύτερη επειδή έχει κουμπιά, ενώ η καινούργια έχει οθόνες. Κάποιοι κάνουν και λόγο για συλλεκτική η F40 που θα πάρει και αξία. Παράλληλο σύμπαν κυριολεκτικά... Χατσμπακ bmw μπροστοκινητο συλλεκτικό.. ούτε εγώ που είμαι funboy του brand δε θα μπορούσα να το φανταστώ αυτό. Οπότε όχι δε θα μειωθούν οι τιμές, μπορεί να τα βλέπεις και για άλλα 4-5 χρόνια εκεί στα 30 να κάθονται, όταν στη Γερμανία (που έκανε +10Κ) οι τιμές για το F40 M Sport έχουν υποχωρήσει και θα υποχωρήσουν αρκετά ακόμη. Τα απλά τα βρίσκεις και στα 17. Οι περισσότεροι ήλπιζαν σε τιμές εκκίνησης στα 40 για να τα πουλήσουν 35 βέβαια. Τώρα πως περίμεναν το 40αρι όταν η εισαγωγική ξεκινάει από 40 την Χ1 , ένας θεός ξέρει. Ξανά μπράβο στην εισαγωγική εγώ θα πω γιατί επαναφέρει τους κανόνες που ίσχυαν πάντα στην αυτοκίνηση με τα μεταχειρισμένα κλπ. Επεξ/σία 20 Ιουνίου από Parolos4 2
Nabuko Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Τελικά το νέο C3 Aircross θα ξεκινάει στη βασική βενζινοκίνητη λίγο κάτω απ τα 20.000 ευρώ (τιμές Γαλλίας προφανώς). Βγαίνει και σε 7θεσιο https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/apokalypsi-gia-to-neo-citroen-c3-aircross/ 5
djuan1988 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Αυτό το σήμα που είναι βγαλμένο από τα βάθη της Κίνας δεν μπορώ να το χωνέψω. 8
paylidis Δημοσ. 21 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 18 ώρες πριν, tsofras είπε Είμαι περίεργος να δω πόσο θα πάνε τα μεταχειρισμένα στο προηγούμενο μοντέλο που τα έχουν τόσο καιρό 30 - 32 χιλιάδες Ευρώ και είναι 2-3 ετών εκει θα τα κρατησουν ακουνητα... τα εγραψε και ο παραλος πιο πανω... με το μυαλο τους θεωρουν καλυτετο το φ40... προσωπικα θεωρω το φ20 τον τελευταιο καλο ασσο... απο εκει κ περα η κατρακυλα... 2
Papakaliati Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου On 20/06/2024 at 12:33, tsofras said: Yo yo Άνοιξε ο διαμορφωτής και οι παραγγελίες για την νέα σειρά 1 https://configure.bmw.gr/el_GR/configid/x4zh6rre Μπλέ με ηλιοροφή , μπλέ δαγκάνες και Σύστημα φόρτωσης αντικειμένων μεγάλου μήκους 35604 Αν δεν είχε 300 λίτρα πορτ μπαγκάζ θα είχα φύγει ήδη για παρεγγελία Είναι άσχημο, τι φάση; Είδα προχθές και την νέα X3 και τρόμαξα, Bobby car το κάνανε. Το X1 από την άλλη όμορφο. 1
tsofras Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Papakaliati είπε Είναι άσχημο, τι φάση; Είδα προχθές και την νέα X3 και τρόμαξα, Bobby car το κάνανε. Το X1 από την άλλη όμορφο. Δεν ξέρω εμένα μου αρέσει η σειρά 1 , πρέπει να το δώ και απο κοντά , μπορεί να ενθουσιάστηκα που απλά βγήκε νέο hatchback δεν ξέρω 3 ώρες πριν, majnun είπε Θωμά είσαι σπίτι; γιατι σε παίρνω και μιλάει... Μπλε με μπλέ δαγκάνες θα το ήθελα , πιάστε ένα παρακαλώ για το σπίτι Μόλις πήρα τηλέφωνο Σπανό δεν έχει έρθει ακόμη στην έκθεση 2
Nabuko Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Σε φωτό και βίντεο δείχνουν όλοι την M, με ζαντάρες, σπόιλερ κλπ και άμα πάτε από κοντά και δείτε τις απλές μπορεί να ξενερώσετε 😁 4 5
tsofras Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Σε φωτό και βίντεο δείχνουν όλοι την M, με ζαντάρες, σπόιλερ κλπ και άμα πάτε από κοντά και δείτε τις απλές μπορεί να ξενερώσετε 😁 Κλασικ 😂 Να σου πω την αλήθεια η F40 μου αρέσει περισσότερο σαν σύνολο και εσωτερικά και εξωτερικά , απλά έχω ενθουσιαστεί επειδή βγήκε νέο hatchback τη στιγμή που σχεδόν όλοι τα έχουν ξεχάσει 4
djuan1988 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 20 hours ago, Nabuko said: Σε φωτό και βίντεο δείχνουν όλοι την M, με ζαντάρες, σπόιλερ κλπ και άμα πάτε από κοντά και δείτε τις απλές μπορεί να ξενερώσετε 😁 Εντάξει με M pack (ή όπως το έχουν ονομάσει) στα 33k είναι κουκλί, δε νομίζω από κοντά να είναι τόσο χάλια. 1
Nabuko Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 35 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Εντάξει με M pack (ή όπως το έχουν ονομάσει) στα 33k είναι κουκλί, δε νομίζω από κοντά να είναι τόσο χάλια. Δεν ξέρω αν διαφωνώ ή όχι. Η λογική λέει ναι αλλά θα πρέπει να το δω από κοντά. Η BMW θα κάνει ένα tour την 1 για να τη δει ο κόσμος από κοντά. Όποιος πάει να μας πει εντυπώσεις. Οι πόλεις και οι ημερομηνίες είναι αυτές https://www.bmw.gr/el/topics/details/the-1-roadshow.html 2
JailbrokenDiesel Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Στις 23/6/2024 στις 12:12 ΠΜ, tsofras είπε η F40 μου αρέσει περισσότερο υπαρχει μόνο μια F40 ας μη τις συγχέουμε παρακαλω πολυ! 2 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις