Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, tzampatzis είπε

Άμα ψάχνεις καινούργιο αυτόματο μη κοιτάς στα suzuki. Και άμα σου φάνηκε "παλιομοδιτικο" το εσωτερικο στο s-cross μη χάνεις χρόνο με το Vitara (έρχεται face-lift βέβαια σε λίγο αλλά και πάλι θα έλεγα οχι λογο αυτόματου που έρχεται μαζί με το πολύ αδύναμο full hybrid σύστημα).

Αν δε σε ενοχλεί το μέγεθος του corolla cross θεωρώ σίγουρα πολύ καλή επιλογή για κάποιον που θέλει αυτοματο που είναι αξιόπιστο και οικονομικό. Μια πρόταση ακόμα αν θες σε SUV, το Ford puma, με σχετικά μικρούς χώρους πίσω αλλά μεγάλο πορτ παγκαζ.

+1 για το puma απλά δεν το ανέφερα επειδή δεν είναι υβριδικό

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Andre7w είπε

Συμφωνώ 100%. Πήγα είδα το S-cross και έχω την ίδια άποψη. Θα πάω να δω και το Vitara. Και έχω κανονίσει να οδηγήσω το Corolla Cross ενός γνωστού μου. Το μόνο αρνητικό βέβαια είναι οι χρόνοι παράδοσης σε αυτά. Αλλά αν μου αρέσει δεν έχω θέμα με την αναμονή. Ευχαριστώ παίδες για όλες τις απαντήσεις. 

Υπαροχυν καποια με παραδοση σχετικα αμεσα στο καρ...

11 ώρες πριν, korakios είπε

που να ακούσεις και το panda δικύλινδρο 😛

σαν κατι γιανμαρ που εχουν κατι παπουδες στις ψαροβαρκες 🤣

πατπατπατπατπατ

• Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/6/2024 στις 10:29 ΜΜ, tzampatzis είπε

Άμα ψάχνεις καινούργιο αυτόματο μη κοιτάς στα suzuki. Και άμα σου φάνηκε "παλιομοδιτικο" το εσωτερικο στο s-cross μη χάνεις χρόνο με το Vitara (έρχεται face-lift βέβαια σε λίγο αλλά και πάλι θα έλεγα οχι λογο αυτόματου που έρχεται μαζί με το πολύ αδύναμο full hybrid σύστημα).

Αν δε σε ενοχλεί το μέγεθος του corolla cross θεωρώ σίγουρα πολύ καλή επιλογή για κάποιον που θέλει αυτοματο που είναι αξιόπιστο και οικονομικό. Μια πρόταση ακόμα αν θες σε SUV, το Ford puma, με σχετικά μικρούς χώρους πίσω αλλά μεγάλο πορτ παγκαζ.

@tsampazis@tzampatzisΚαλησπέρα, το facelift στο οποίο αναφέρεσαι αφορά το S-Cross; Γιατί το καινούριο Vitara από όσο ξέρω έχει κυκλοφορήσει. 

Επεξ/σία από geo_drama
Λάθος tag
Δημοσ.
Στις 2/6/2024 στις 8:35 ΜΜ, Andre7w είπε

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις ως τώρα. 

Να πω ότι εγώ με τα τρικυλινδρα δεν έχω απολύτως κανένα θέμα. Απλά γενικά πολύς κόσμος δεν μου τα προτείνει για κάποιο λόγο. Τα έχω οδηγήσει όλα όσα έχω αναφέρει και μου φαίνονται όλα κομπλέ. Ίσως επειδή κοστίζουν πολύ δεν τα προτείνουν; ένα τρικυλινδρο αυτόματο σε μία μεσαία έκδοση άνετα πάει 27-28 χιλιάδες. 

@tsofras φίλε όταν πήγα να δω το xceed, είχε από δίπλα το Formentor. Τι αμαξάρα είναι αυτή. Δεν ήθελα να βγω. Αλλά ξεφεύγει. Πάντως για το Clio που λες έχω ακούσει για το hybrid καλά λόγια (έχω οδηγήσει το απλό) αλλά γενικά μου φαίνεται λίγο μικρό. 

Επίσης κάτι που παρέλειψα να αναφέρω. Από τα 16k χιλιόμετρα. Τα 10 περίπου είναι για καθημερινή χρήση. Πήγαινε έλα δουλειά, κάνα σουπερμάρκετ, βόλτα στο χωριό κτλ. Μικρές αποστάσεις.

Τα υπόλοιπα 6-7k χιλιόμετρα τα κάνω το καλοκαίρι, όπου σχεδόν κάθε ΣΚ παίρνω τη παρέα και εξαφανιζόμαστε, όπως καλή ώρα σήμερα. Γεμίζουμε το αμάξι φουλ πράματα, μοιραζόμαστε βενζίνες κτλ. Για αυτό θέλω να έχει λίγο καλύτερους χώρους. 

Πχ το Auris που οδηγώ έχει μία χαρά χώρους. Ένα τέτοιο αμάξι θα ήθελα από άποψη χώρου και λίγο παραπάνω να είχε θα ήμασταν σούπερ. Όταν πήγα να δω το CHR, είδα και το Corolla hybrid. Δεν μου πολύ άρεσε να πω την αλήθεια. Πίσω δεν το ένιωσα αρκετά άνετο, τουλάχιστον για ενήλικες. Για μικρά παιδιά είναι οκ. Και σιγά το ύψος που έχω, 1,84 είμαι. 

Κανω hijack για να ξαναγραψω για το formentor. 

Μετα απο 6 μηνες μαζι του, καθε μερα το γουσταρω και περισσοτερο.

Δε ξερω τι μπατζετ εχεις, αλλα δες και το Formentor και σκεψου γενικα και για Phev η ακομα και ηλεκτρικο αν σε βολευει.

Θα γλιτωσεις πολλα λεφτα σε βενζινες στη καθημερινοτητα

• Like 4
Δημοσ.
23 minutes ago, geo_drama said:

@tsampazis@tzampatzisΚαλησπέρα, το facelift στο οποίο αναφέρεσαι αφορά το S-Cross; Γιατί το καινούριο Vitara από όσο ξέρω έχει κυκλοφορήσει. 

Αυτό εδώ εννοώ:

https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/apokalypsi_gia_to_neo_suzuki_vitara_pote_erxetai_stin_ellada_photos-7830820/

Δε ξέρω αν το έχουν φέρει στις αντιπροσωπείες (απίθανο) ή αν έχουν ανοίξει παραγγελίες (πιθανό) αλλά στο site της Suzuki δείχνει αυτό που κυκλοφορεί 2-3 χρόνια τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Απο 38300 το νεο kodiaq (με στανταρ αυτοματο κιβωτιο για την ωρα)

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΡΕΧΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ 38000 ΓΙΑ ΣΚΟΝΤΑ, ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ Ο MP123

🤣

(με καλεσαν μολις για να παω να το δω στην επισημη πρωτη του στην εκθεση)

• Haha 9
Δημοσ.
7 ώρες πριν, paylidis είπε

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΡΕΧΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ 38000 ΓΙΑ ΣΚΟΝΤΑ,

επειδή έφυγε απο Σφακιανάκη η Σκόντα και πήγε κοσμοκάρ 😛

• Haha 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

επειδή έφυγε απο Σφακιανάκη η Σκόντα και πήγε κοσμοκάρ 😛

Πριμιουμ πράματα 

Υπενθυμιζω μη ξεχνιόμαστε 2020-21 το κοντιακ 21500 με μεταλλικο. Ffs 38300 το έχασαν τελείως 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
45 minutes ago, paylidis said:

Πριμιουμ πράματα 

Υπενθυμιζω μη ξεχνιόμαστε 2020-21 το κοντιακ 21500 με μεταλλικο. Ffs 38300 το έχασαν τελείως 

Πραγματικά ποιος θα το αγοράσει; 

Προβλέπω πωλήσεις Austral και Honda ZRV - CRV.

• Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, djuan1988 είπε

Πραγματικά ποιος θα το αγοράσει; 

Προβλέπω πωλήσεις Austral και Honda ZRV - CRV.

Από όταν ξεπέρασε τα 30Κ είχαν πέσει κατακόρυφα οι πωλήσεις. Κατά βάση  πολύτεκνοι το έπαιρναν λόγω μεγέθους (κ επιλογής για εφταθεσιο). Κρίμα που το χαντάκωσαν έτσι το αμάξι, είναι εξαιρετικό κατά τα αλλά αλλά 38Κ δεν αξίζει. Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις τοναλε

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι να αλλάξω αυτοκίνητο μιας και περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Τώρα έχω ένα qashqai πετρέλαιο του 2014. Έχω δει το arkana και μου αρέσει πολύ εμφανισιακά. Σήμερα πήγα και στην αντιπροσωπεία και είδα το facelift στην έκδοση techno που είναι και αυτή που με ενδιαφέρει. Μου φάνηκε πολύ ωραίο και στην ποιότητα των υλικών και εμφανισιακά. Έχει κάποιος το ίδιο αυτοκίνητο να μου πει κάποια γνώμη? Σκέφτομαι να πάρω το φουλ υβριδικό για να είναι πιο future proof και όχι το ήπιο αλλά έτσι ανεβαίνει στα 34500. Το θέμα είναι ότι είμαι Πάτρα και η αντιπροσωπεία που είναι η μόνη σε Αχαΐα και Ηλεία δεν το έχει διαθέσιμο για test drive και δεν θα το έχει και για το επόμενη εξάμηνο σίγουρα. Αξίζει η αλλαγή λέτε?

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, andreas_mp είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι να αλλάξω αυτοκίνητο μιας και περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Τώρα έχω ένα qashqai πετρέλαιο του 2014. Έχω δει το arkana και μου αρέσει πολύ εμφανισιακά. Σήμερα πήγα και στην αντιπροσωπεία και είδα το facelift στην έκδοση techno που είναι και αυτή που με ενδιαφέρει. Μου φάνηκε πολύ ωραίο και στην ποιότητα των υλικών και εμφανισιακά. Έχει κάποιος το ίδιο αυτοκίνητο να μου πει κάποια γνώμη? Σκέφτομαι να πάρω το φουλ υβριδικό για να είναι πιο future proof και όχι το ήπιο αλλά έτσι ανεβαίνει στα 34500. Το θέμα είναι ότι είμαι Πάτρα και η αντιπροσωπεία που είναι η μόνη σε Αχαΐα και Ηλεία δεν το έχει διαθέσιμο για test drive και δεν θα το έχει και για το επόμενη εξάμηνο σίγουρα. Αξίζει η αλλαγή λέτε?

Σε υβριδικο προσωπικα μονο toyota θα κοιταγα. Το corolla cross ειναι στα 33K το εχεις δει?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ison είπε

Σε υβριδικο προσωπικα μονο toyota θα κοιταγα. Το corolla cross ειναι στα 33K το εχεις δει?

Δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά και τελευταία φορά που είχα ρωτήσει, είχαν μεγάλο πρόβλημα σε παραδόσεις. Αυτό θα είναι εδώ σε δύο μήνες, η τεσσερις μήνες ανάλογα το χρωμα

Επεξ/σία από andreas_mp
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, andreas_mp είπε

Δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά και τελευταία φορά που είχα ρωτήσει, είχαν μεγάλο πρόβλημα σε παραδόσεις. Αυτό θα είναι εδώ σε δύο μήνες, η τεσσερις μήνες ανάλογα το χρωμα

Σεβαστο αν και επιμένω οτι hybrid μονο toyota προσωπικα. Αν και ειμαι των γαλλικων δεν θα επαιρνα αυτη την στιγμη υλοποιηση τους. Πολλα τα προβληματα.

• Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, andreas_mp είπε

Καλησπέρα σε όλους,

To πηρε γνωστος το αρκανα πριν κανενα χρονο... Το ειχα δει και ειχαμε κανει βολτα day 1. Δε μπορώ να σου πω οτι εντυπωσιαστηκα. Ηταν αυτοματο αλλα οχι full hybrid απο οσο θυμαμαι. Σιγουρα παντως δε θα ηταν στις επιλογες μου σήμερα που μιλάμε, παρολο που οταν ειχε παρουσιαστει ειχα ενθουσιαστει σε πρωτη φάση.

Απο εκει και περα το εαν αξιζει η αλλαγη ενος αυτοκινητου 10 χρονων εχει να κανει με τα στανταρ σου, τις αναγκες σου και τις δυνατότητες σου απο οικονομικής αποψης. Εγω θα το αλλαζα (εδω θελω να αλλαξω το τωρινο με 18000 χλμ που κλεινει 4 χρονια σε 1 μηνα, απλα δε βρισκω με τι να το αλλαξω)

• Like 4

• Δημιουργία νέου...