dtk-386 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου προσωπικά η χροιά τους (και όχι θόρυβος) μου αρέσει πολύ. 2
tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 18 λεπτά πριν, dtk-386 είπε προσωπικά η χροιά τους (και όχι θόρυβος) μου αρέσει πολύ. Σε αυτό συμφωνώ και εγώ μου άρεσε στο 1000αρι Ibiza η χροιά του κινητήρα περισσότερο απο του 1500 1
zanskou Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Σε αυτά τα λεφτά μπορείς να δεις και Corolla Cross 1,8 τη βασικη έκδοση που ειναι αρκετά πλούσια. ακόμη νομίζω όμως ότι έχει μεγάλες αναμονές 2
Andre7w Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις ως τώρα. Να πω ότι εγώ με τα τρικυλινδρα δεν έχω απολύτως κανένα θέμα. Απλά γενικά πολύς κόσμος δεν μου τα προτείνει για κάποιο λόγο. Τα έχω οδηγήσει όλα όσα έχω αναφέρει και μου φαίνονται όλα κομπλέ. Ίσως επειδή κοστίζουν πολύ δεν τα προτείνουν; ένα τρικυλινδρο αυτόματο σε μία μεσαία έκδοση άνετα πάει 27-28 χιλιάδες. @tsofras φίλε όταν πήγα να δω το xceed, είχε από δίπλα το Formentor. Τι αμαξάρα είναι αυτή. Δεν ήθελα να βγω. Αλλά ξεφεύγει. Πάντως για το Clio που λες έχω ακούσει για το hybrid καλά λόγια (έχω οδηγήσει το απλό) αλλά γενικά μου φαίνεται λίγο μικρό. Επίσης κάτι που παρέλειψα να αναφέρω. Από τα 16k χιλιόμετρα. Τα 10 περίπου είναι για καθημερινή χρήση. Πήγαινε έλα δουλειά, κάνα σουπερμάρκετ, βόλτα στο χωριό κτλ. Μικρές αποστάσεις. Τα υπόλοιπα 6-7k χιλιόμετρα τα κάνω το καλοκαίρι, όπου σχεδόν κάθε ΣΚ παίρνω τη παρέα και εξαφανιζόμαστε, όπως καλή ώρα σήμερα. Γεμίζουμε το αμάξι φουλ πράματα, μοιραζόμαστε βενζίνες κτλ. Για αυτό θέλω να έχει λίγο καλύτερους χώρους. Πχ το Auris που οδηγώ έχει μία χαρά χώρους. Ένα τέτοιο αμάξι θα ήθελα από άποψη χώρου και λίγο παραπάνω να είχε θα ήμασταν σούπερ. Όταν πήγα να δω το CHR, είδα και το Corolla hybrid. Δεν μου πολύ άρεσε να πω την αλήθεια. Πίσω δεν το ένιωσα αρκετά άνετο, τουλάχιστον για ενήλικες. Για μικρά παιδιά είναι οκ. Και σιγά το ύψος που έχω, 1,84 είμαι. 3
tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Andre7w είπε Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις ως τώρα. Να πω ότι εγώ με τα τρικυλινδρα δεν έχω απολύτως κανένα θέμα. Απλά γενικά πολύς κόσμος δεν μου τα προτείνει για κάποιο λόγο. Τα έχω οδηγήσει όλα όσα έχω αναφέρει και μου φαίνονται όλα κομπλέ. Ίσως επειδή κοστίζουν πολύ δεν τα προτείνουν; ένα τρικυλινδρο αυτόματο σε μία μεσαία έκδοση άνετα πάει 27-28 χιλιάδες. @tsofras φίλε όταν πήγα να δω το xceed, είχε από δίπλα το Formentor. Τι αμαξάρα είναι αυτή. Δεν ήθελα να βγω. Αλλά ξεφεύγει. Πάντως για το Clio που λες έχω ακούσει για το hybrid καλά λόγια (έχω οδηγήσει το απλό) αλλά γενικά μου φαίνεται λίγο μικρό. Επίσης κάτι που παρέλειψα να αναφέρω. Από τα 16k χιλιόμετρα. Τα 10 περίπου είναι για καθημερινή χρήση. Πήγαινε έλα δουλειά, κάνα σουπερμάρκετ, βόλτα στο χωριό κτλ. Μικρές αποστάσεις. Τα υπόλοιπα 6-7k χιλιόμετρα τα κάνω το καλοκαίρι, όπου σχεδόν κάθε ΣΚ παίρνω τη παρέα και εξαφανιζόμαστε, όπως καλή ώρα σήμερα. Γεμίζουμε το αμάξι φουλ πράματα, μοιραζόμαστε βενζίνες κτλ. Για αυτό θέλω να έχει λίγο καλύτερους χώρους. Πχ το Auris που οδηγώ έχει μία χαρά χώρους. Ένα τέτοιο αμάξι θα ήθελα από άποψη χώρου και λίγο παραπάνω να είχε θα ήμασταν σούπερ. Όταν πήγα να δω το CHR, είδα και το Corolla hybrid. Δεν μου πολύ άρεσε να πω την αλήθεια. Πίσω δεν το ένιωσα αρκετά άνετο, τουλάχιστον για ενήλικες. Για μικρά παιδιά είναι οκ. Και σιγά το ύψος που έχω, 1,84 είμαι. E πες μας λίγες πληροφορίες για το τι σημαίνει για εσένα "χώροι" Εγώ πρότεινα το Clio γιατί είναι μαζεμένο σε διαστάσεις αλλά με 400 λίτρα πορτ μπαγκαζ Βασικά 400 λίτρα έχει το βενζίνης τώρα που το σκέφτομαι το υβριδικό δεν ξέρω αν έχει την μπαταρία πίσω Επεξ/σία 2 Ιουνίου από tsofras 2
paylidis Δημοσ. 3 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Andre7w είπε Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις ως τώρα. Να πω ότι εγώ με τα τρικυλινδρα δεν έχω απολύτως κανένα θέμα. Απλά γενικά πολύς κόσμος δεν μου τα προτείνει για κάποιο λόγο. Τα έχω οδηγήσει όλα όσα έχω αναφέρει και μου φαίνονται όλα κομπλέ. Ίσως επειδή κοστίζουν πολύ δεν τα προτείνουν; ένα τρικυλινδρο αυτόματο σε μία μεσαία έκδοση άνετα πάει 27-28 χιλιάδες. @tsofras φίλε όταν πήγα να δω το xceed, είχε από δίπλα το Formentor. Τι αμαξάρα είναι αυτή. Δεν ήθελα να βγω. Αλλά ξεφεύγει. Πάντως για το Clio που λες έχω ακούσει για το hybrid καλά λόγια (έχω οδηγήσει το απλό) αλλά γενικά μου φαίνεται λίγο μικρό. Επίσης κάτι που παρέλειψα να αναφέρω. Από τα 16k χιλιόμετρα. Τα 10 περίπου είναι για καθημερινή χρήση. Πήγαινε έλα δουλειά, κάνα σουπερμάρκετ, βόλτα στο χωριό κτλ. Μικρές αποστάσεις. Τα υπόλοιπα 6-7k χιλιόμετρα τα κάνω το καλοκαίρι, όπου σχεδόν κάθε ΣΚ παίρνω τη παρέα και εξαφανιζόμαστε, όπως καλή ώρα σήμερα. Γεμίζουμε το αμάξι φουλ πράματα, μοιραζόμαστε βενζίνες κτλ. Για αυτό θέλω να έχει λίγο καλύτερους χώρους. Πχ το Auris που οδηγώ έχει μία χαρά χώρους. Ένα τέτοιο αμάξι θα ήθελα από άποψη χώρου και λίγο παραπάνω να είχε θα ήμασταν σούπερ. Όταν πήγα να δω το CHR, είδα και το Corolla hybrid. Δεν μου πολύ άρεσε να πω την αλήθεια. Πίσω δεν το ένιωσα αρκετά άνετο, τουλάχιστον για ενήλικες. Για μικρά παιδιά είναι οκ. Και σιγά το ύψος που έχω, 1,84 είμαι. Χρειάζεσαι υβριδικό. Είχες τουοτα ξαναπηγαινε σε τουοτα γιατί μετά ίσως γίνεις από αυτούς που βρίζουν τα γερμανικά… Corolla cross 1.8 θέλεις απλά δε θα πάρεις πολύ εξοπλισμό σε αυτά τα λεφτά που διαθέτεις ειδαλλως αν θες να το πας φθηνοδουλεια κ φορτωμένο vitara full hybrid αλλά μικροτερο K link https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334179202-toyota-corolla-cross Επεξ/σία 3 Ιουνίου από paylidis 3
imr Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 12 hours ago, Andre7w said: Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις ως τώρα. Να πω ότι εγώ με τα τρικυλινδρα δεν έχω απολύτως κανένα θέμα. Απλά γενικά πολύς κόσμος δεν μου τα προτείνει για κάποιο λόγο. Τα έχω οδηγήσει όλα όσα έχω αναφέρει και μου φαίνονται όλα κομπλέ. Ίσως επειδή κοστίζουν πολύ δεν τα προτείνουν; ένα τρικυλινδρο αυτόματο σε μία μεσαία έκδοση άνετα πάει 27-28 χιλιάδες. @tsofras φίλε όταν πήγα να δω το xceed, είχε από δίπλα το Formentor. Τι αμαξάρα είναι αυτή. Δεν ήθελα να βγω. Αλλά ξεφεύγει. Πάντως για το Clio που λες έχω ακούσει για το hybrid καλά λόγια (έχω οδηγήσει το απλό) αλλά γενικά μου φαίνεται λίγο μικρό. Επίσης κάτι που παρέλειψα να αναφέρω. Από τα 16k χιλιόμετρα. Τα 10 περίπου είναι για καθημερινή χρήση. Πήγαινε έλα δουλειά, κάνα σουπερμάρκετ, βόλτα στο χωριό κτλ. Μικρές αποστάσεις. Τα υπόλοιπα 6-7k χιλιόμετρα τα κάνω το καλοκαίρι, όπου σχεδόν κάθε ΣΚ παίρνω τη παρέα και εξαφανιζόμαστε, όπως καλή ώρα σήμερα. Γεμίζουμε το αμάξι φουλ πράματα, μοιραζόμαστε βενζίνες κτλ. Για αυτό θέλω να έχει λίγο καλύτερους χώρους. Πχ το Auris που οδηγώ έχει μία χαρά χώρους. Ένα τέτοιο αμάξι θα ήθελα από άποψη χώρου και λίγο παραπάνω να είχε θα ήμασταν σούπερ. Όταν πήγα να δω το CHR, είδα και το Corolla hybrid. Δεν μου πολύ άρεσε να πω την αλήθεια. Πίσω δεν το ένιωσα αρκετά άνετο, τουλάχιστον για ενήλικες. Για μικρά παιδιά είναι οκ. Και σιγά το ύψος που έχω, 1,84 είμαι. Δες και το yaris cross. Εχει μια χαρα χωρους 1
bkran Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Vitara κι από εμένα, αξίζει να το δεις και νομίζω είναι και ποιο κάτω από το budget. Στα συν ότι πατάς και λίγο χώμα, που σίγουρα θα χρειαστεί σε εκδρομή με παρέα 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 1 ώρα πριν, bkran είπε Vitara κι από εμένα, αξίζει να το δεις και νομίζω είναι και ποιο κάτω από το budget. Στα συν ότι πατάς και λίγο χώμα, που σίγουρα θα χρειαστεί σε εκδρομή με παρέα Όλα τα suzuki μου μοιαζουν εσωτερικα με αυτοκινητα 10ετιας...Προσφατα αγορασε φιλος το Scross που για 24k παιρνεις αρκετο αμαξι αλλα δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα το εσωτερικο του. Το ιδιο καντραν πρεπει να εχει η μανα μου στο Swift του 11', ιδιες χειρολαβες, διακοπτες κτλπ. 3
tsofras Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Όλα τα suzuki μου μοιαζουν εσωτερικα με αυτοκινητα 10ετιας...Προσφατα αγορασε φιλος το Scross που για 24k παιρνεις αρκετο αμαξι αλλα δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα το εσωτερικο του. Το ιδιο καντραν πρεπει να εχει η μανα μου στο Swift του 11', ιδιες χειρολαβες, διακοπτες κτλπ. Το 10 ετίας είναι λίγο που λες 2 3
Andre7w Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Όλα τα suzuki μου μοιαζουν εσωτερικα με αυτοκινητα 10ετιας...Προσφατα αγορασε φιλος το Scross που για 24k παιρνεις αρκετο αμαξι αλλα δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα το εσωτερικο του. Το ιδιο καντραν πρεπει να εχει η μανα μου στο Swift του 11', ιδιες χειρολαβες, διακοπτες κτλπ. Συμφωνώ 100%. Πήγα είδα το S-cross και έχω την ίδια άποψη. Θα πάω να δω και το Vitara. Και έχω κανονίσει να οδηγήσω το Corolla Cross ενός γνωστού μου. Το μόνο αρνητικό βέβαια είναι οι χρόνοι παράδοσης σε αυτά. Αλλά αν μου αρέσει δεν έχω θέμα με την αναμονή. Ευχαριστώ παίδες για όλες τις απαντήσεις. 2
tsofras Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Andre7w είπε Συμφωνώ 100%. Πήγα είδα το S-cross και έχω την ίδια άποψη. Θα πάω να δω και το Vitara. Και έχω κανονίσει να οδηγήσω το Corolla Cross ενός γνωστού μου. Το μόνο αρνητικό βέβαια είναι οι χρόνοι παράδοσης σε αυτά. Αλλά αν μου αρέσει δεν έχω θέμα με την αναμονή. Ευχαριστώ παίδες για όλες τις απαντήσεις. θες να είναι SUV ? Γιατί μπορείς να δεις και την απλή Corolla
korakios Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Στις 2/6/2024 στις 1:37 ΜΜ, dtk-386 είπε προσωπικά η χροιά τους (και όχι θόρυβος) μου αρέσει πολύ. που να ακούσεις και το panda δικύλινδρο 😛 2
dtk-386 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, korakios είπε που να ακούσεις και το panda δικύλινδρο 😛 Έχει η αδερφή μου. Αυτό είναι μηχανότρατα. Ξεκάθαρα το 3κυλ είναι καλύτερο. Όπως επίσης και από τα ξενερωτα 4κυλ. Επεξ/σία 3 Ιουνίου από dtk-386 2
tzampatzis Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 3 hours ago, Andre7w said: Συμφωνώ 100%. Πήγα είδα το S-cross και έχω την ίδια άποψη. Θα πάω να δω και το Vitara. Και έχω κανονίσει να οδηγήσω το Corolla Cross ενός γνωστού μου. Το μόνο αρνητικό βέβαια είναι οι χρόνοι παράδοσης σε αυτά. Αλλά αν μου αρέσει δεν έχω θέμα με την αναμονή. Ευχαριστώ παίδες για όλες τις απαντήσεις. Άμα ψάχνεις καινούργιο αυτόματο μη κοιτάς στα suzuki. Και άμα σου φάνηκε "παλιομοδιτικο" το εσωτερικο στο s-cross μη χάνεις χρόνο με το Vitara (έρχεται face-lift βέβαια σε λίγο αλλά και πάλι θα έλεγα οχι λογο αυτόματου που έρχεται μαζί με το πολύ αδύναμο full hybrid σύστημα). Αν δε σε ενοχλεί το μέγεθος του corolla cross θεωρώ σίγουρα πολύ καλή επιλογή για κάποιον που θέλει αυτοματο που είναι αξιόπιστο και οικονομικό. Μια πρόταση ακόμα αν θες σε SUV, το Ford puma, με σχετικά μικρούς χώρους πίσω αλλά μεγάλο πορτ παγκαζ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις