Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ταξίδια τα sedan είναι υπέροχα...

Αλλά ποιος πάει πλέον συνέχεια ταξίδια;

Και φίλος που ταξιδεύει 2 φορές την εβδομάδα από Α4 τώρα πήγε και πήρε q3. Εννοείται ότι δεν ήταν θέμα χώρων και τώρα λέει πλέει... Μα από Α4 σπορ έκδοση πήγε σε μαλακό suv...

• Like 2
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι θες να παρκάρεις και Αθήνα ή ακόμη και στο σπίτι σου , αλλιώς θα προτιμούσα και εγώ sedan , στα λεφτά που έδωσα θα μπορούσα να πάρω Civic ή μία σειρά 2/4

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ πάντως, με το sedan δεν έχω κανένα πρόβλημα!!! Και πραγματικά δεν περίμενα να θέλω να οδηγώ συνέχεια. Δεν ξέρω αν είναι το ότι είναι ηλεκτρικό, το ότι είναι υπέρ γρήγορο, το ότι μου αρέσει εμφανισιακά, ή όλα μαζί. Πάντως σαν να θυμήθηκα τα νιάτα μου με το Seal.!! 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, tsofras είπε

Το θέμα είναι ότι θες να παρκάρεις και Αθήνα ή ακόμη και στο σπίτι σου , αλλιώς θα προτιμούσα και εγώ sedan , στα λεφτά που έδωσα θα μπορούσα να πάρω Civic ή μία σειρά 2/4

Το παρκάρισμα βασικά δε με νοιάζει σχεδόν καθόλου, το πρόβλημα είναι το ότι είναι ένα με το έδαφος 😂

αλλά εάν τη παλεύεις με μέση κλπ είναι απολαυση

(Όσα έχουν μείνει)

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως το ελαφρύ πρόβλημα με την μέση που έχω, στο κάθισμα του seal δεν φαίνεται καθόλου. 

Αθήνα Ιωάννινα και βγήκα κύριος!!!!! Καλή ρύθμιση του καθίσματος μαζί με την στήριξη της πλάτης και είναι μια χαρά! 

Αλλα ξαναλέω.. Πολύ ελαφρύ θεματακι!!! 

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, paylidis είπε

το πρόβλημα είναι το ότι είναι ένα με το έδαφος 😂

αλλά εάν τη παλεύεις με μέση κλπ είναι απολαυση

υπερβολές....

what-are-you-talking-about-huh.gif

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
13 hours ago, @pnea1973 said:

Πάντως το ελαφρύ πρόβλημα με την μέση που έχω, στο κάθισμα του seal δεν φαίνεται καθόλου. 

Αθήνα Ιωάννινα και βγήκα κύριος!!!!! Καλή ρύθμιση του καθίσματος μαζί με την στήριξη της πλάτης και είναι μια χαρά! 

Αλλα ξαναλέω.. Πολύ ελαφρύ θεματακι!!! 

Το δύσκολο είναι μέχρι να μπεις και να βγεις οσο είσαι μέσα καλά είναι 😂

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, imr είπε

Ακόμα μπαινωβγαίνω μια χαρα!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Αυτό! Ειδικά το βγες με σκοτώνει 😂 Βίντσι θέλω για να βγω όποτε κάνω το λάθος κ μπω σε κανένα χατς ή σεντάν 

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα. Θα χρειαστώ τα φώτα σας, μιας και ήρθε η ώρα να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο. Ναι ναι ξέρω, είναι η χειρότερη εποχή για αγορά καινούργιου. Οι τιμές έχουν ξεφύγει, αλλά τι να κάνουμε τώρα το χρειαζόμαστε. 

Λίγα λόγια για το προφίλ μου:

Το αμάξι που οδηγαω αυτήν στιγμή είναι ένα Toyota Auris του 2007. Δεν έχει βγάλει το παραμικρό. Αψογο. Αλλά ήρθε καιρός για αλλαγή. 

Το νέο αμάξι θέλω να είναι αυτόματο. Ετήσια χιλιόμετρα γύρω στις 16-17 χιλιάδες. Μπάτζετ μέχρι 30 χιλιάδες(οκ λίγο παραπάνω δεν μας πειράζει). 

Γενικά έχω απορρίψει τα μικρά (yaris, Clio, corsa, i20 κτλ) γιατί είναι... μικρά😛. Όπως επίσης έχω απορρίψει και τα μεγάλα Qashqai, 3008 κτλ. Είναι οικογενειακά αμάξια και θεωρώ είναι υπερβολή για ένα άτομο. Πριν ξεκινήσω να ψάχνω έλεγα ότι θα πάω κατευθείαν για το νέο CHR και περίμενα να βγει. Ε μόλις το είδα, ξενέρωσα απίστευτα. Δεν ξέρω πολύ χάλια. Ειδικά πίσω δεν μπορείς να κάτσεις. Δεν χωράει άνθρωπος. Οπότε το απέρριψα.  Από αμάξια που μου έχουν κάνει σχετικά καλή εντύπωση είναι το Xceed και το Troc.

Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας για τα μεσαία αμάξια τύπου : Juke, Mokka, Puma κτλ. Γενικά τα μεσαία βγαίνουν σε 1000 κυβικά τρικυλινδρα. Και όλοι μου λένε να αποφύγω τρικιλυνδρο. Συνάδελφος πρόσφατα πήρε το Juke. Οκ συμπαθητικό αμάξι, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Εσείς τι άποψη έχετε για τα τρικυλινδρα; και μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αμάξι; μπορεί κάτι να μου έχει ξεφύγει. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Andre7w είπε

Και όλοι μου λένε να αποφύγω τρικιλυνδρο. 

γιατί παρακαλώ?:rolleyes:

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

γιατί παρακαλώ?:rolleyes:

Διότι τους λείπει ένας κύλινδρος! :P

(Πέρα από την πλάκα, ο κατασκευαστής γλιτώνει κόστος κατασκευής ενώ ο αγοραστής αντίθετα δεν καρπώνεται όφελος...)

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Andre7w είπε

Καλημέρα στην ομάδα. Θα χρειαστώ τα φώτα σας, μιας και ήρθε η ώρα να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο. Ναι ναι ξέρω, είναι η χειρότερη εποχή για αγορά καινούργιου. Οι τιμές έχουν ξεφύγει, αλλά τι να κάνουμε τώρα το χρειαζόμαστε. 

Λίγα λόγια για το προφίλ μου:

Το αμάξι που οδηγαω αυτήν στιγμή είναι ένα Toyota Auris του 2007. Δεν έχει βγάλει το παραμικρό. Αψογο. Αλλά ήρθε καιρός για αλλαγή. 

Το νέο αμάξι θέλω να είναι αυτόματο. Ετήσια χιλιόμετρα γύρω στις 16-17 χιλιάδες. Μπάτζετ μέχρι 30 χιλιάδες(οκ λίγο παραπάνω δεν μας πειράζει). 

Γενικά έχω απορρίψει τα μικρά (yaris, Clio, corsa, i20 κτλ) γιατί είναι... μικρά😛. Όπως επίσης έχω απορρίψει και τα μεγάλα Qashqai, 3008 κτλ. Είναι οικογενειακά αμάξια και θεωρώ είναι υπερβολή για ένα άτομο. Πριν ξεκινήσω να ψάχνω έλεγα ότι θα πάω κατευθείαν για το νέο CHR και περίμενα να βγει. Ε μόλις το είδα, ξενέρωσα απίστευτα. Δεν ξέρω πολύ χάλια. Ειδικά πίσω δεν μπορείς να κάτσεις. Δεν χωράει άνθρωπος. Οπότε το απέρριψα.  Από αμάξια που μου έχουν κάνει σχετικά καλή εντύπωση είναι το Xceed και το Troc.

Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας για τα μεσαία αμάξια τύπου : Juke, Mokka, Puma κτλ. Γενικά τα μεσαία βγαίνουν σε 1000 κυβικά τρικυλινδρα. Και όλοι μου λένε να αποφύγω τρικιλυνδρο. Συνάδελφος πρόσφατα πήρε το Juke. Οκ συμπαθητικό αμάξι, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Εσείς τι άποψη έχετε για τα τρικυλινδρα; και μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αμάξι; μπορεί κάτι να μου έχει ξεφύγει. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Καλημέρα φίλε μου

Δεν είναι η χειρότερη στιγμή να πάρεις αμάξι γιατί απλά έχουν ανέβει οι τιμές και όπως δείχνει δεν πρόκειται να πέσουν , ίσα ίσα ότι νέο βγαίνει έρχεται με μεγαλύτερη τιμή.

Το ότι είναι τρικύλινδρα να μην το φοβάσαι , εφόσον κάνεις πολλά χιλιόμετρα μάλλον είναι καλό να πας σε κάποιο υβριδικό

Σε compact μέγεθος με καλούς χώρους υβριδικό και ωραία οδηγική συμπεριφορά εγώ θα πρότεινα το Renault Clio Hybrid

Θέλεις SUV / Crossover ?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Διότι τους λείπει ένας κύλινδρος! :P

(Πέρα από την πλάκα, ο κατασκευαστής γλιτώνει κόστος κατασκευής ενώ ο αγοραστής αντίθετα δεν καρπώνεται όφελος...)

όλοι οι φίλοι του που προτείνουν να μην πάρει 3κύλινδρο, κάποτε θυμάμαι έλεγαν όχι 1.4Τ με 140 άλογα ...μόνο 2λιτρο ατμοσφαιρικό....

ο ελληνάρας είναι γνωστός μυρωδιάς. ΝΟΤ. 🤡

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

όλοι οι φίλοι του που προτείνουν να μην πάρει 3κύλινδρο, κάποτε θυμάμαι έλεγαν όχι 1.4Τ με 140 άλογα ...μόνο 2λιτρο ατμοσφαιρικό....

ο ελληνάρας είναι γνωστός μυρωδιάς. ΝΟΤ. 🤡

Όχι, δεν είναι το ίδιο. Εκεί ο αγοραστής έχει να λαμβάνει 140 ίππους!

Στα 3κύλινδρα τί ακριβώς λαμβάνει?

Πληρώνει το ίδιο και ταυτόχρονα λαμβάνει επιπλέον κραδασμούς, θόρυβο και... άξονες εξισορρόπησης.

Ο κατασκευαστής, αντίθετα, λαμβάνει επιπλέον κέρδος,  μικρότερο κόστος κατασκευής και λιγότερους ρύπους - πρόστιμα.

• Like 3

• Δημιουργία νέου...