Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα δώσετε 25000 για αμάξι κ κολλάτε στα 200€ σέρβις το χρόνο-που θα πάτε για 5 χρόνια μαξ αντιπροσωπεία που γδερνει;

παρτε ότι σας αρέσει μη σκάτε…

• Like 9
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Ola150 είπε

Του είπε ο αντιπρόσωπος ότι έχει λυθεί το πρόβλημα και πως αν αντιμετωπίσει κάτι θα φτιαχτεί δωρεάν γιατί το καλύπτει η εγγύηση. Δυστυχώς το έχει κλείσει ήδη.

εννοείται πως θα το καλύψει η εγγύηση και αυτονόητο , το πρόβλημα είναι το μετά

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Ola150 είπε

Του είπε ο αντιπρόσωπος ότι έχει λυθεί το πρόβλημα και πως αν αντιμετωπίσει κάτι θα φτιαχτεί δωρεάν γιατί το καλύπτει η εγγύηση. Δυστυχώς το έχει κλείσει ήδη.

το οτι θα καλυφθεί από την εγγύηση αυτονόητο είναι αλλά η ξενέρα που θα φάει θα ειναι μεγαλυτερο πρόβλημα. 

ας ελπίσουμε να ειναι τυχερός !

Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

Ρε παιδιά θα δώσετε 25000 για αμάξι κ κολλάτε στα 200€ σέρβις το χρόνο-που θα πάτε για 5 χρόνια μαξ αντιπροσωπεία που γδερνει;

παρτε ότι σας αρέσει μη σκάτε…

Σωστός είσαι, τα 200ε για ετήσιο σέρβις είναι αναμενόμενο κόστος αλλά αυτό αφορά αλλαγές λαδιών, φίλτρων και όχι μηχανικών ανταλλακτικών. Θέλω να έχω μια ιδέα επειδή σκοπεύω να το κρατήσω το αυτοκίνητο για περισσότερο.  

@tzampatzis Γενικές εντυπώσεις μέχρι τώρα; 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, iwoof είπε

Σωστός είσαι, τα 200ε για ετήσιο σέρβις είναι αναμενόμενο κόστος αλλά αυτό αφορά αλλαγές λαδιών, φίλτρων και όχι μηχανικών ανταλλακτικών. Θέλω να έχω μια ιδέα επειδή σκοπεύω να το κρατήσω το αυτοκίνητο για περισσότερο.  

Τι ζημιά να βγάλει το ταλαίπωρο το γιαπωνέζικο ρε σύ; Να ήταν γερμανικό θα έλεγα να ανησυχείς για τα ανταλλακτικά εφοσον θες να το κρατήσεις… ;) 

Δημοσ.
2 hours ago, iwoof said:

Δεν έχω ακούσει πάντως για ακριβές βλάβες όσο το παρακολουθώ. Έχει και 5 χρόνια εγγύηση που είναι σημαντικό όπως και να έχει.  

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, ο mild-hybrid κινητήρας είναι εξαιρετικός σε δύναμη και πολύ οικονομικός παντού και ακόμα περισσότερο σε επαρχιακούς δρόμους. Έχω το δικίνητο, είμαι 6.2 μέσο όρο, αλλά σε επαρχιακούς δρόμους τώρα το Πάσχα έκανα ακόμα και κάτω από 5 στο πήγαινε-έλα. Στην εθνική σίγουρα δεν είναι mercedes s-class αλλά εγώ πάω με ταχύτητες γύρω στα 120 και μου φαίνεται άνετο, βοηθάει που δε χρειάζεται να ανεβάσεις πολλές στροφές τον κινητήρα έχει και το adaptive cruise που είναι πολύ χρήσημο. Όταν γκαζώνεις και ανεβάσεις στροφές είναι κάπως τραχύς ο θόρυβος του σίγουρα, αλλά δε με χαλάει προσωπικά. Από χώρους πολύ καλά για το μέγεθος του αυτοκινήτου βάζω 2 μικρά ποδήλατα μέσα και μικρές βαλίτσες, φυσικά το Duster είναι μεγαλύτερο και έχει ακόμα μεγαλύτερο πορτπαγκαζ. Για τα λεφτά του δίνει πολύ καλό εξοπλισμό στην GL/GL+ σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Αυτό που με χαλάει είναι το κοπάνημα της ανάρτησης, θα το ήθελα πιο άνετο μέσα στην πόλη που είναι παντού χαλασμένοι οι δρόμοι και όλο λακούβες. Σε επαρχιακό δρόμο που δεν είναι κάθε μέτρο και λακούβα είναι μια χαρά. Για το off-roading δεν έχω να πω κάτι από εμπειρία, γενικά λένε ότι το duster είναι πιο off-road αμάξι, με ότι συνεπάγεται για την άσφαλτο. Α και μου σπάνε τα νεύρα κάτι χαζά που έχει όπως το να μη κλείνουν οι καθρέπτες από το τηλεκοντρόλ ή το ότι μόλις σβήσεις κινητήρα δεν δουλεύουν τα τζάμια (στο παλιό μου αμάξι δούλευαν τα παράθυρα μέχρι να ανοίξεις τις πόρτες).

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
11 ώρες πριν, lp_fan_1 είπε

γνώμη για νέο facelift hyundai i30?Αρχικά γιατί το κάνανε τόσο μεγάλο και άσχημο?

Αυτό λες?

Μια χαρά φαίνεται εμφανισιακά, πινελιές στους προφυλακτήρες, δεν λένε και για αλλαγή στο μέγεθος.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Αυτό λες?

Μια χαρά φαίνεται εμφανισιακά, πινελιές στους προφυλακτήρες, δεν λένε και για αλλαγή στο μέγεθος.

Ναι,στις φωτογραφίες αν δεις τι σχέση έχει το κόκκινο με το τελευταίο το γκρι?Το γκρι φαίνεται πιο μακρόστενο.

Αυτό τώρα είναι το κλασσικό hyundai i30?

1.jpg

2.jpg

Δημοσ.

ποιος αγοράζει σενταν εκτός από ταξιτζήδες πλέον ; νομιζω δεν αξιζει καν να μπουν στον κόπο (να ήταν κανενα mercedes ή bmw, θα ηταν διαφορετικά )

• Like 3
Δημοσ.

Και οι ταξιτζήδες, πλέον, παίρνουν στέισον, γιατί ο μέσος Αμερικανός τουρίστας κρουαζιέρας κάνει μετακόμιση.... 2 μεγάλες βαλίτσες και ίσως και 1 μικρή ανά ατομο

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 22/5/2024 στις 12:51 ΜΜ, zanskou είπε

ποιος αγοράζει σενταν εκτός από ταξιτζήδες πλέον ; νομιζω δεν αξιζει καν να μπουν στον κόπο (να ήταν κανενα mercedes ή bmw, θα ηταν διαφορετικά )

Ανετα έπαιρνα σεντάν αν δεν είχα τη μέση μου 😅

• Like 1

• Δημιουργία νέου...